• header

Bitterfittan

Idag är jag lite bitter och irriterad som ni kanske märker här nedan, hehe. Jag är bara så trött på människors fixering vid pengar, publicitet och utseende. Det finns så mycket annat att bry sig om.

455 Comments

KiZnic - En blogg fylld med snygga budget outfits ♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Roligt att ba du säger asså thihi =D

Ps kolla in min blogg fylld med sköna outfits!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Reply
nora

kolla in min blogg plzz :(
otroligt sööt e du. & det e bra att ha självförtroende (Y)
kolla min blogg
kolla min blogg
kollaa min blogg :D

Reply
sandra

haha lol xD du säger att du är trött på fixeringen vid pengar samtidigt som du lägger in ett videoklipp som du tjänar pengar på, haha lite kul!

Reply
K

hahaha måste säga att detta var det bästa jag sett på länge. Första gången jag ser att en bloggare verkligen tar 5 minuter i en video för att bara FÅÅ UT ALLT! u go girl :D

Reply
Nathalie

Håller helt och hållet med dig Kenza! Bra att nån tar upp allt det där och säger vad dom verkligen tycker. Älskar din blogg och läser den såklart varje dag! Kram Nathalie :)

Reply
Kaisa

Jag tycker att du har helt rätt! so om du skulle ha en rynka i pannan.. det är la din panna och inte deras? xD

gud vad jag avgudar dig! du verkar vara som den perfekta vännen! :)<3

puss!

Reply
Lulle

Inget illa menat kenza och ja, du hör säkert detta heeeeela tiden. Men det är faktist så att du är känd, du är rik och ja, du har det “rätta utseendet”. Då är det liite lättare för dig att säga alla andra är ute efter detta. Därför tror jag dessa saker också betytt mycket för dig tidigare, men nu när du uppnått dessa saker så strävar du inte lika mycket efter det som andra som inte uppnått det. Men visst jag håller med, det finns mycket annat att bry sig om med men detta är hos de flesta som läser din blogg bland de första prioriteringarna då man oftast är mellan 14-20 år och t.ex. inte har familj att ta hand om och annat sådant som kan anses som viktigt.

Harre gött kenza ;)

Reply
anja

Bra sagt kenza,du är så otroligt duktig som tar hand om dina fina vänner,och kenza tack för en superbra blogg,det är ju sveriges största blogg du driver och det är du verkligen värd,du är grym tjejen fortsätt som du gör,din blogg är superbra!<3:D Och gu vad kul det är att du har startat en egen smyckekollektion,längtar tills smyckena kommer ut då kommer jag köpa allt fint som du har designat!:Dåterigen tack för en superbra blogg kenza!:)

Reply
elin

wihiiee första kommentaren ^^ Hehe jaja håller med dig kenza , man ska nt kolla efter utseendet :) du är en jätte bra förebild & bloggare , puss<3

Reply
Elin

BRA SAGT KENZA! Har läst din blogg i flera år nu och jag gillar dig så otroligt mycket! Underbara du säger jag bara:)

Kram E

Reply
Gabriella

Jag tycker att det är bra att du vågar säga ifrån, såg nämligen videon och jag tycker inte alls att du smet ifrån, håller helt med dig! Skulle också tycka det var galet jobbigt med sura reportrar! btw; älskar din blogg!

Reply
Johanna

fan vad bra sagt!!! vad störigt att han skulle hålla på och filma dina vänner, vilket pucko asså. Det är bra när du gör sånna här videoinlägg, det är intressant att kolla på! :D hehe

Reply
Renée

Haha Kenza du har helt rätt att vara sur. Jag förstår inte dig, allt du säger är verkligen rätt och jag fattar att alla andra bloggare blir “avundsjuka” på att du kan vara så schysst men ändå så pass framgångsrik och jag antar att det är därför de försöker kasta skit på dig. Men jag som läst din blogg i evigheter nu, känns det som, vet ju att du inte är så som dom påstår och jag kommer aldrig tro på deras falska lögner som bara är desperata försök att minska på dina läsare.

Reply
Ewa

Jag tycker det är starkt gjort av dig att säga vad du tycker och hur du värderar saker i ditt liv. Det är bra att någon vågar stå på sig och visa sitt sanna jag – jag tror på dig.

Reply
ebba

du är så jäkla klok kenza. att blogga har ju sina fördelar & nackdelar. Men du får se det positivt, mycket leder till något bra.
men ja, det är inte lätt när det är svårt . puss på dig

Reply
Jaz

Verkligen skönt att höra att du inte bryr dig om sånt trams Kenza! Jag tycker inte att du har någon plikt att ställa upp på intervjuer o sånt om du inte känner för det. Fortsätt stå på dig tjejen! Såna förebilder som du behövs verkligen i dagens samhälle =)

Reply
Helena

Du är alltid lika moraliskt, förstående och jordnära. Stark som vågar säga ifrån inför alla människor och du är den enda man inte provoceras av, utan den enda bloggaren man verkligen bryr sig om att läsa om på riktigt. Tycker du kan göra videoinlägg oftare, för det är bra att någon säger ifrån! Du är verkligen en förebild för så många människor, en skitbra förebild och jag är säker på att du påverkat andra till att må så himla mycket bättre och gjort massa människor gladare! Jag kan inte låta bli att gå in på din blogg Varje dag och läsa vad du har för något nytt att skriva, hur vackra bilder du lägger upp på dig själv och hur himla rolig du är. Du är störtskön, helt enkelt. Och du är verkligen den vackraste tjejen jag vet, hade gjort vad som helst för att se ut som dig, och vad som helst för att kunna vara lika stark som dig. Men vet du vad? Du hjälper mig på vägen. Tack för att du driver världens bästa blogg som jag kan få läsa varje dag. Kram <3

Reply
Emelie

Du har så rätt i vad du säger! Det måste finnas en måtta för hur mycket man vill vara offentlig och hur mycket man vill hålla privat. Sjukt dålig och oproffsig intervjuare, verkar inte som om han hade förberett några frågor alls, kändes mest som om han ville jävlas. Tröttsamt om något.
Keep up the good work, Kenza! Du är bäst!

Reply
Sandra

Du är bäst och jag kan inte fatta att du fortfarande har båda fötterna på jorden med tanke på hur stor du är i Sverige. Fortsätt som du gör för du är galet bra och en sån himla fin förebild för så många så det finns inte.
Efter två år älskar jag din blogg lika mycket och klickar in varje dag.

Kram

Reply
lollo

Fan vad bra sagt Kenza! Jag gillar din blogg. Du står för den du är och inte är som kissie eller någon och “låssas vara någon” och tror att man är helt perfekt. En bra förebild är du!

Reply
Karin :)

Hej!
Ja, det stämmer till 100 %
Du låter inte alls irriterad, utan jag håller med dina åsikter!
Hoppas du struntar i de människorna som bara bryr sej om pengar, det finns mer saker i livet ;P
Puss & Kram
Karin <3

Reply
Christina

Du ska verkligen inte behöva det, schyst att du skyddar dina vänner iaf. Detta ska inte vara nödvändigt att du ska försvara dig själv i form av en videoblogg eller liknande.

Nu tror jag inte att hela Sverige håller med mig, men jag läser till lärare och många utav diskussionerna man har kring barn i skolor är just hur påverkade flickorna är av bloggar. Av de stora bloggarna är du/din den som har minst negativ påverkan på unga flickor utan t.om. positiv. Bra jobbat, förutom rökningen då ;)

Reply
elvira

du har så jävla rätt!! allt handlar bara om utseende och pengar, åhhh. Såg klippit på gossips, och han är ju fan störd den reporten, du har helt rätt!! fortsätt stå på dig, och skydda dina vänner, du har helt rätt i vad du säger och gör! du är så mänsklig rakt igenom, det kanske lät fel, men du är dig själv och har så jävla bra åsikter, fortsätt!!!!! Du är bäst!

Reply
S

Om du inte också var utseende fixerad och ute efter pengar osv, varför har du då en blogg? Din blogg = ditt utseende, att du ser bra ut, och ENDAST det. Därför har du så många läsare. Jag vill inte vara elak, men så är det faktiskt Kenza.
Tänk efter vad du egentligen är ute efter, om inte pengar. För att det är bara att inse; om man kan tjäna bra pengar på sitt utseende så varför inte (eller hur?). Om du verkligen “inte brydde dig” som du säger så kanske du skulle ägnat bloggen åt lite mer viktigare inlägg än att du var i stan och fikade med dina vänner. Välgörenhetsgöra kanske?
Där får du en takeställare ;)
Pöss

Reply
natalie

kan du inte lägga upp filmen på utube också för jag kan inte se den ?! :(

Reply
Sanna

Jag tycker det är konstigt att de anser att du har en skyldighet att du måste ställa upp för en intervju. Vill du ha roligt med dina vänner så har du rätt att göra det.

Reply
Malin

Det är kul o höra att du inte tycker det är så viktigt.
Men du har ju det. – Pengar, utseende, publicitet.. Jag / Vi som inte har det önskar inget annat än att vara snygg och kunna handla precis vad man vill o ha egen lägenhet osv.

Reply
carina

Det är bara du som bestämmer vad du ställer upp på och inte, ingen ska tvinga dig! Kul med så lång videoblogg! :D

Reply
Ingela

GUD vad jag ÄLSKAR det här klippet! <3 Mer serrigösa klipp som den här! =D <3

Reply
alice

fyfan att de skriver inte vill ställa upp på intervju det ger en “bitchig” bild av dig fastän du redan har ställt upp på måna förut.
Tyvärr kenza så är det så att man får ta mycket skit när man har blivit offentlig som du. Fortsätt ignorera sånt skit det finns inte mycket du kan göra åt.

Reply
My

ska du säga som tjänar massa pengar bara för att du driver en blogg och som också blir känd på det och har helt perfekt utseende helt enkelt! :O

Reply
alice

fyfan att de skriver: “inte vill ställa upp på intervju” det ger en ”bitchig” bild av dig fastän du redan har ställt upp på många förut.
Tyvärr kenza så är det så att man får ta mycket skit när man har blivit offentlig som du. Fortsätt ignorera sånt skit det finns inte så mycket du kan göra åt det.

Reply
Bea

Såna här inlägg får oss läsare att förstå dig mer, faktiskt. Och det är jätte roligt att få “lära” känna dig lite mer. Tror detta är första gången som du öppet berättar i en video hur du känner om allt möjligt…

Förstår hur jobbigt det måste vara att jämnt bli granskad av personer som du inte ens känner och folk som lägger sig i. Men du borde verkligen inte sluta att sätta ner foten mera. Det är så här folk får reda på hur du verkligen känner med. Så folk kanske lägger ner!

Finns ju vissa bloggare som säkert tycker “all publicitet is good publicitet” men tycker inte du ska rankas som en av dom. Men snälla sluta inte blogga. Det finns rötägg överallt… Och du har all rätt att vara arg över folk som är otrevliga.

Reply
Lydia

haha, jag tycker det är helt rätt! förstår att det måste så jäkla jobbigt att man inte har någon “privat” tid… :(
Men kenza, du är bäst!!!

Reply
lisa :)

Tycker att du är lite unik och väldigt ” jordnära” eller vad man säger :P HAHA! :D
men du är för skön ibland du , och väldigt fin blogg ! :) <3333

Reply
s'

håller med dej! du borde struntat i mannen och skita i hans jä*vla intervju , du var där med dina vänner för att ha kul :)

Reply
Fatima

Fan vad oförskämda människor är, ingen uppfostran eller vad :S Det är skitstarkt av dig att du står på dig, du verkar som en underbar tjej, du är en förebild.

Reply
Päron

jag brukar inte kommentera bloggar men nu känner jag att jag måste. Det är så otroligt j*vla bra att du är NORMAL. Du verkar vara en helt vanlig tjej och du är en fruktansvärt bra förebild. Den enda i bloggvärlden med fötterna på jorden! Keep going! Hoppas man träffar på dig ngn gång :)

Reply
Nickie

“Alla har sån fixering vid pengar” Jaså det säger du? Sedan så får du pengar för videobloggen du lägger upp också. Dubbelmoral? Ohjah.

Reply
nina

jag skulle också bli skitförbannad om någon va kaxig när jag ställde upp. Du ska bara ställa upp på sånt du vill, orkar, och har tid med tycker jag! :)

Reply
olivia

*hahaha, vad du är rolig kenza, det är rätta takter! :D men va fan, så snygg som du är, klart att folk känner för att hitta fel på dig.. även om det är svårt! ;) Puss på dig! <3*

Reply
sandra

Hej, Kenza!! Du är så jävla grym!! Du har rätt. Det är värkligen pengar och utseeende som alla bryr sig om och det stör mig!!=(

Reply
Julia

Bra sagt Kenza, fortsätt så! :)
Men det är faktiskt helt otroligt hur folk kan hålla på så!

Reply
S O F I

You go girl! Jag gillar din blogg och din utstrålning som du delar med dig här på bloggen, keep working.

Kramar

Reply
Ida [ i d a b a r c k . b l o g g . s e ]

Jag lovar att folk som kommenterar dina bilder & säger att du har rynkor i pannan är den skaran av TH- fans som är så jävla avundsjuka på dig så att de håller på att spricka för att du får interjuva de osv :)

jag är själv ett TH-fan och har varit den sen början av 2006. men jag är fan glad över att du får “representera” Sverige fansen. du ser både bra ut och är duktig på det du gör! :)

hoppas du läser kommentaren & tar åt dig! :D
kram! ♥

Reply
anja

keep it upp kenza! Det är bra att du är känd för en bra människa som du kan påverka andra!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
Linda

Sjukt bra! Visserligen visst du är känd, men du har inte bett om det alls, du ber inte om att dom ska stanna dig och filma dig och ställa frågor, du har inte bett om att alla ska börja läsa din blogg eller något alls, folk måste kunna respektera dig, vill du inte så ska det vara helt okej man ska inte säga något, det är ditt liv och ditt val! Vill du inte så ska du inte behöva. Jag såg videon som du pratade om, det hörs ju klart och tydligt att interjuvn är klar, han säger ju för fan tack!

Reply
Nightfall

Du är så jävla grym tjejen. Gillar dig bäst av alla bloggare, lätt. Du är dig själv och du är ärlig. Fortsätt som du gör! :)

Reply
Sofia

Håller med! Folk borde lägga energi på att vara trevliga istället för att trycka ner. Annars kan man vara tyst liksom tycker jag :)

Reply
Caroline

jävligt bra sagt. stick ut på det här sättet, det är det som gör dig så mänsklig. en vanlig tjej:) kram

Reply
Ann

Jag tycker att du ska skita i alla dom, NO LIFERS !
Ingen ide att bli arg över sånt, du vet vem du är och vad du står för, det finns alltid någon idiot som ska vara elak,spydig och allmänt idiot.

Enjoy this moment, for this moment is your life :) Kram

Reply
emelie

kanske är lätt för dig att säga så med tanke på att du redan har allt det där :) men älskar din blogg

Reply
h

Du behöver inte ställa upp på några intervjuer, vara super-glad hela tiden osv om du inte vill. Du är som vilken annan av oss människor och har egentligen inte valt att bli så känd som du nu blivit. Du är inte skyldig oss läsare eller någon annan någonting. Det är ditt eget liv och du kan göra vad du vill med det, you got the power! :)

Reply
Kristin

would be sooo cool if you could do a video in english :) because I (and many others I think) don’t understand a word about what displeases you. but I would love to understand what you are saying :P my only words I can say in swedish are *drumroll*: tack and hejda :D

Reply
Alina

Hej!
Hah,det är första gången jag skriver här =) Sorry om jag är inte så bra på att skriva, jag är från Finlad :D Jag tycker att du är en bra exempel till alla. Det måste vara gätte svårt att alla idioter pratar skit.. men jag håppas att du ska inte bry sig om dem.. du är vacker och rolig.. den här man som intervjuade dej är en bög bara ;D

PS. Bry sig inte, jag älskar när du är häppy =) hihi.

Reply
sofie :)

du är så jävla underbar kenza :D

hahah och jag såg den där videon förut, och tänkte typ “vadå SMET?”

Reply
Emilia

You go Kenza! Du är så jävla cool, så himla äkta. Önskar alla va som dej :)

Reply
belle

JAG ÄLSKAR DIG!
hahahaa, så kände jag när jag såg den videon, mmm, bittorfittor smakar himmelskt :D Nerrå, men fan… du är så jääävla go och down to earth. Liksom definitionen själv. Om DU skulle vara en uptight, utseendefixerad, superflickig, tråkig, saknad av självdistans och bara bry dig om pengar skulle jag inte läst din blogg. Men du är verkligen så jävla… mänsklig. Du uppskattar det en människa ska uppskatta; vänner, att man faktiskt har ett bra liv och du gör det bästa av det. Du ÄR verkligen alldeles, alldeles underbar *Askungen-style*.

Anyways, fattar att du inte gillar såna bitches som reportrarna… och vem i hela världen skulle klaga på dig för det? Och gör någon det så vet du att du inte ska bry dig om det.

Förresten har jag haft två drömmar nyligen som har med dig att göra.

Den första var för typ en månad sen och den handla iofs mer om Tyra. Var hos henne med hennes pojkvän, och de kunde inte få barn så de skulle adoptera ett. Och det var din Aleks (?!) fast han var typ tolv år. Hahaha, anyways. Jag var där och de skulle ha fest, och jag, som den pedofil jag tydligen är, blev helt kär i honom osv osv. Kan säga att den också involverade en rosa flygande elefant.

Igår drömde jag att jag var i Sthlm med dig. Vi skulle ut på nån klubb men jag är bara sjutton (18 imorgon dock), så du gick iväg med killen som typ hade hand om klubben, och fixa in mig. Så satte vi oss vid ett bås med han som hade hand om klubben och nån annan kille och fyfan vilken äcklig sliskig stämmning det var xD Uuuusch. Ja, kan inte förklara mycket mer av den men det var äcklig, läskig, sliskig och kul i slutet ^^ Då kom dina andra vänner, mohahahahaa! Du vill inte visa dom för mycket (iaf nadia och aleks) men se där! Jag har antastat din bf när han var tolv och dansat med Nadia gumman ;) ^^

Okej, PEACE FO SHOOOO.

Reply
Ellinor

blir värsta beröd av den här videobloggen. du är värkligen bäst! kan inte säga så mycket mer. för det känns som att om jag var den enda som läste din blogg skulle du uppskatta det lika mycket medans andra bloggare kanske skulle bara skita i att uppdatera, eller vet inte rikrigt hur jag ska förklara mig. du är otroligt vacker och så mån om alla i din närhet. ändra aldrig på dig själv! kramar till dig :)

Reply
da

hahah kenza är sur kenza är sue kenza är suur :D, första gången man ser dig så arg BITTERFITTA haha :D

Reply
Anna

Förstår din irritation. Men tänk på vilka signaler du ger ut och varför du är känd och vad du tjänar pengar på dvs. ditt utseende. Det verkar vara en tuff bransch. Men det du sysslar med ger ju utåt signaler om utseende, kändisskap och pengar. Kan förstå hur du VILL att det ska vara och att man vill vara moralisk och så vidare, men tänk på vad du faktiskt gör, är det inte lite dubbelmoral?

Menmen kör hårt och ta inte åt dig nån skit från falska människor. Menar mest att du kanske själv är med och skapar en bild om hur man bör se ut osv. Jaja..långt det blev :P

Reply
881108 - i Paris

Älskar snygga minen du gör på slutet! Och att du säger “jävla” hela tiden. Många bloggare passar sig för “opassade” ord i sina videbloggar. Du är så härlig :)

Reply
elemina karlsson

Men så jävla omoget är det med alla jävlar som inte har något liv och sitter och BOKSTAVLIGT TALAT LETAR FEL PÅ FOLK! så jävla fel är det, då kan man fan inte må bra själv asså.

Jag håller verkligen med dig kenza, bäst som fan är du!

Reply
A

Förstår dig – MEN! du tjänar typ 100.000 i månaden för att skriva i en blogg, du får designa skor och kläder, du har underbara vänner och pojkvän, du får träffa dina stora idoler, du får resa otroligt mkt och du ser väldigt bra ut osv

själv är jag pank, har knappt några riktiga vänner, ingen pojkvän, och hemma äre skit..

Så va glad och inge sur på alla reportrar, skit i dom bara istället för att whina om dom :D

Reply
Therese

Som någon säkert redan nämnt så är det nog lätt för dig att säga så, du som redan har båda sakerna. Andra dock, som inte hade lika stor tur att få både pengar och utseende, för dem är det kanske lite svårare att låta bli att bry sig om det :)

Bra blogg dock.

Reply
josse

tycker du har helt rätt men det är ju deras jobb att vara en pain in the ass. kanske borde vara med på skitiga jobb på discovery channel haha!
har du kollat på det där klippet innan du la upp det för du svär som en… jag vet inte vad

Reply
Malin

Åh vad jag älskar när du lixom visar att vissa människor som är kända för bloggar är normala människor, med ett bra omdömme och bra värderingar!!!! Fortsätt så och jag tycker det är bra att någon säger ifrån mot allt där ute som bara ska tystas ner och kändisar ska offra privatliv och utsätta vänner för saker! Bra kenza :)

Reply
Elin

S: Så man är utseendefixerad om man bloggar om andra saker än välgörenhet? Hm…

Visst kan man störa sig på vissa saker du säger, men herregud… reflektera lite över det totala innehållet.. Jag tyckte det var bra sagt och jag gillar att du även gör sånna här inlägg ibland. Allt är inte bara solsken.
Du är trots allt en av de mest ärliga bloggarna.

Reply
Ellinor

FAN vad bra åsikter du har. Synd att inte fler människor tänker som du gör. Keep it up.

Reply
TUVASNUVA - EN GRÄSTUVAS VARDAG

Kenza, måste bara säga. Nu när jag sitter här o tittar på videon så gör du mig lycklig! haha det låter säkert skitskumt. Men när du pratar så är du så enormt lik en utav mina bästa kompisar Maria. Jag har nu flyttat ifrån henne, och när jag ser dig prata så får jag bara marias ansikte framför mig, och det gör så att jag får ett leende på läpparna! :)

Skitkul med en ärlig och personlig videoblogg, uppskattas till 1000!

Reply
Cissi

Tyvärr så är väl det kändisskapets baksida, som alla pratar om. Men som du sa, det finns såå mycket roliga saker du får göra så förhoppningsvis väger väl det över!? :)
Kan inte va lätt & få massa skit kastad över sig jämt, från människor man aldrig träffat som bara vill ha en “bra” story liksom :/ Inget intressant alls tycker vi men dom är gamar, ALLA reportrar som vill lyckas med sin karriär är gamar.
Stå fan på dig för du är bäst!
Anledningen till att jag ens läser dig blogg är för att jag tycker att du är en ärlig, genuin, omtänksam och framför allt en vanlig människa med känslor,(ganska självklart tycker ja, men inte gamarna verkar de som) som har sina prioriteringar och principer på rätt ställe.
Därför är det roligt & läsa, för man vet att det är sanning du skriver. Ville bara säga det.
Keep on going ;D
Kramar

Reply
halmstadfrida :)

Jag, och många håller SÅÅ MED DIG!! VIll bara säga en kort sak. Du kanske tyckte detta var tråkigt/jobbigt att göra. Men det var verkligen jätte “kul” att se =) <3 För har fått se en ny sida av dig nu. Du verkar verkligen vara super härlig/underbar, men nu fick jag ett ännu större bevis för de. Kenza, du och dina vänner kämpar på jätte bra :) fortsätt så <3 mångamånga måånga kramar <3

Reply
tammi

vad kan man säga? det är sån mediavärlden och bloggvärlden är, och när man bor i stockholm så är det ju extra speciellt där. men samtidigt känner jag att det är lätt för dig att säga att folk är så sjukt utseendefixerade eftersom du själv ser bra ut och har ett grymt självförtroende medans det finns människor som sitter hemma & grinar varje dag över hur fula dom känner sig. jadu, what to say.
skönt att du är lite down to earth iaf, men jag måste hålla med om en snubbe som jag såg kommentera här lite ovanför mig som heter “Nickie” som skrev: “alla har sån fixering vid pengar. jasså det säger du? sedan så får du pengar för videobloggen du lägger upp också. dubbelmoral? ohjah.”
för det är faktiskt lite så. du tjänar mer pengar under en månad än vad hela min familj gör på ett år, så vad ska man säga liksom.

menmen, det är en fuckedup värld vi lever i. allting kommer väl till rätta nångång…

Reply
Emma

Åh, vad du är grym Kenza! Du är så naturlig och så jävla grym! Fortsätt att hålla på som du gör! (Y) :D Du är så jävla bäst och jag hoppas av hela av mitt hjärta att jag kommer bli mycket lik som dig när jag själv kommer i din ålder :D

Reply
sara

Det är så jäkla fint när en offentlig person som du framför så vettiga värderingar och ingjuter lite hopp inför framtiden. GRYMT. Det är det publicitet ska användas till!

Du har all min respekt!

Reply
Emelie Edwinsson

Bra sagt Kenza!! Du pratar jättebra och självklart har du rätt att vara arg om det är en sån taskig reporter.
Jag tycker inte att du är nån “bitterfitta” jag tycker bara att du är normal och att det var skönt att höra att du oxå kan bli pissed ibland ;)
Du är superbra som du är Kenza, remember that!

Reply
erica

gud jag håller helt med dig ! jag såg klippet och jag tycker som du att den här reporten bara var otrevlig och skulle ställa frågor som du redan svarat på 1000 ggr. Sedan hörde man ju till och med att han sa typ “tack och hej” och det sa du också och sen gick du. Då var det väldigt oförskämt att skriva att du smet iväg och inte ville svara på frågor, eller inte ville ställa upp och prata lite. Du var där med dina vänner för att ha kul och det har man väll ändå rätt i. Jag står totalt på din sida bara så att du vet och vill gärna ha mer sånahär videoinlägg när du bara pratar om massa skit :D askul att lyssna på bara. jaja, sköt om dug och dina vänner. kram♥

Reply
maja

hahaha förlåt men dendär minen i slutet var förjävla härlig xd
håller med om detdär om pengar och publicering och skit…palla.

Reply
R onja

HELLO FOLKS.
Jag är på uppdrag av min chef att hitta 10 killar/tjejer i Göteborgs trakten för ett reklamuppdrag. Är du intresserad eller känner någon som är det, kontakta mig snarast. Information finner du på bloggen!
http://okanekokein.blogg.se/

Reply
e

skit i alla korkade reportrar som ska interjuva dig, du är grym och unik som du är, go girl!!

Reply
Sara

Jag är grymt imponerad av att du inte är bitter oftare, och jag tycker att det är bra att du berättar hur du känner så att folk förstår att du är mänsklig och också vill vara ifred ibland. Verkar ju inte som att alla fattar det, sorgligt nog.

Det är starkt att ha sån bra självkänsla som du har också, trots “kändisskapet” och pressen att alltid vara “bra”, du hanterar det kanon!

Reply
Aida

Du har helt rätt i det du säger! föresten, fin din väska va.. vart kommer den ifrån? :)

Reply
Sanna

Fan va cool du är! Tycker att det är så jävla skönt med någon som vågar prata ut istället för att alltid vara så jävla präktiga, men inte heller gå för långt som till exempel Katrin som bara gnäller hela tiden. Kör hårt!

Reply
TUVASNUVA - EN GRÄSTUVAS VARDAG

åhh :D haha, det känns så löjligt, men du gjorde faktiskt min dag när du kommenterade tillbaka! (även fast dagen är snart slut … men vi får väl säga 24 timmar frammåt då ;) )
Hoho, nä, fan Kenza, löjligt jag känner mig, men du verkar som en sådan sjukt härlig person, och det känns riktigt grymt att du kommenterade tillbaka, att du tog dig tid liksom! :D

Reply
Tove

Du är bäst!
Bara för att man faktiskt är känd, och så .. har inte andra rätt till att behandla en hur som helst. Dom som inte visar respekt för dig, ska du inte visa respekt för tillbaka heller. Låt alla leva sin lilla jobbiga värd som bara hadnlar om pengar och utseénde m.m .. du har båda fötterna på jorden iaf, och är nog mycket mer avslappnad och har mycker roligare än dom.

Kram på dig!

Reply
Laura 99%

Hhaha , omg! Hatar såna reporter! :o Har sett massa såna på youtube och sånt! :o Tycker att du borde “smita” från såna intervjuer! :D Du är där för att ha kul med dina vänner inte för att ställa upp intervjuer , tycker såna människor borde förstå att man har andra saker också att göra :P och det där var skit lågt!! Att man ba sticker iväg sådär! Jag vill själv bli journalist när jag blir stor men jag hoppas verkligen inte att det där skulle vara mitt jobb! Asså det är bara så lågt .. Men guud asså! Han sa tillochmed tack så mycket och så fortsätter han filma! Asså det är inte direkt något att man smiter ifrån!!!Hoppas iaf du får en trevlig kväll! :DD

Reply
Nathalie

you go girl !!! det är bra att du säger ifrån vissa människor e precis som du säger bara ute efter att hitta fel på andra o dom e bara avundsjuka så att…kram

Reply
paulina

fan vad bra jag mår när jag hörde detta kenza!!!! så otroligt jävla grymt att du säger allt detta, me love you!

Reply
malin

hahah skön brud! “jag bha, han bha, sen bha, jag bha m, han bha” .. låter exakt som jag och mina vänner, enda man är bha. (y)

Reply
Julia

fyfan så jävla bra du är. Du är världens bästa på videobloggar och det är så jävla härligt att äntligen kunna se en som verkligen har någon mening. Inte “ahhhh heeei bloggheeeeen, nuuh skaaa jaaah ut ååå feeesstaaa ssssööndhhheeer, pusssssssssssssssss”

DU ÄR SÅ JÄVLA ÄKTA OCH GO FOR IT.
Till skillnad från andra bloggare kommer du lyckas i livet. Ha det så jäva bra. Kram!

Reply
Louise

Du är grym! Verkar verkligen vara dig själv till 110%! Mer Kenzor åt folket :)

Reply
Olivia

Det är helt rätt, jag är också less på sånt.
Måste nämna att du har ju det finaste utseendet på jorden. Det finns så många som hade dödat för att se ut som dig, så många som gråter för att dem inte når upp i din nivå. För att dem inte är lika vackra, och dem förstår inte att alla ser olika ut. Jag är en av dem, jag har gråtit när jag kollat i spegeln och inser att, om man jämför med dig så är jag FUL, helt enkelt.. ja ja, hur som helst. Det jag velade få fram med det här är att du är sjukt vacker, både inuti och på utsidan. Fortsätt så här, din blogg är bäst! <3

Reply
Sophie

FY FAN, vilken irriterande bajskorv till reporter, blir förbannad av att höra det med reportern. Jag håller med dig, allt handlar om utseende och pengar, speciellt om man är kändis. Jag tycker också att man bryr sig för mycket i Sverige hur man ser ut, det kan bli väldigt Tråkigt och Tröttsamt till slut. Skulle vara mer roligt om man inte brydde sig så mycket och bara koncentrera sig på att ha kul istället, låter inte det roligare eller? Men jag tycker att utseendet inte spelar så mycket roll egentligen, insidan betyder mer. ;-) Vad skulle ni välja, en snygg kompis men kaxig attityd eller en skitbra vän som inte är världens snyggaste? Svaret är ju självklart

Reply
anna

Fan vilket skönt inlägg! =)

Du är absolut den bästa bloggare och troligtvis en fruktansvärt bra människa i övrigt!

Go Bitter-Kenza! <3

Reply
jusz

vet precis vad du snackar om .. det verkar som det är det enda jorden kretsar runt idag .. tänker på det varje dag “va fan vare som gick så fel?”. sen när började alla få för sig att hata sig själva, trycka ner andra och vara djupt avensjuka på alla andra? och sen det där med att alla nekar, alla skyller på alla andra och ser sig själva som oskyldiga och inte alls delaktiga till dagens ideal och idiot-idéer. men trots att du – och många andra stora, kända människor – går ut och säger hur du / ni känner så tror jag tyvärr att det kommer krävas mer än så för att det ska gå in i allas hjärnor. men fortsätt som du gör, du har många på din sida – och ännu fler som vill vara som dig och du är en riktigt bra förebild! så fortsätt bara. fortsätt. <3

Reply
Anna

kan pigga upp dig med ett roligt skämt? :D

Vad heter sveriges dampigaste bil?
AudiHD. (ADHD)
hehe, lite kul kanske :)

Ha en fin fortsatt kväll <3

Reply
Martina

SÅ JÄVLA RÄTT de e tur att inte jag är du, är varken rik, känd eller snygg men raseriutbrott när de gäller utseendefixering de får ja jäkligt ofta xD

hah random

Reply
fany

du är så cool, och det du sa är så JÄVLA RÄTT! :D gillar verkligen din blogg jättemycket, puss på dig! ;)

Reply
Lisa

Han verkar ju vara helt dum i huvudet, hoppas att du inte är för arg för länge på honom. Det är inte värt att slösa energi på ;)

Reply
julia

Du är en så sjukt bra förebild kenza! Tycker du e den enda bloggaren som ännu har båda fötterna stadigt på marken!
Fortsätt med det du gör, för det uppskattas värkligen!

pusii, -julia

Reply
Lillo

Kenza, jag har sett klippet och tycker inte alls du var otrevlig. Om det var någon som var otrevlig så var det den där reportern. Stå på dig och jag tycker att det är bra att du vågar säga ifrån. Du har en skitcool stil och personlighet. fortsätt så! Och skit i alla knäppisar som sitter hemma framför datorn, och inte har något bättre för sig än att kritisera din rynka det tror sig ha sett i din panna. Du är verkligen skit snygg, så jag hoppas att du inte tar åt dig av det skitsnacket! Kramar och grattis till en sådan otroligt bra blogg!
lots of loooove!

Reply
Uli

Tycker det är ASNICE att du pallar prata ut och vara lite bitter, det finns så mycket skitfolk där ute som behöver en slap in the face då och då, jag behövde inte jobba länge med modefotografi för att inse hur ÄCKLIG branschen som handlar om utseende är.
Du kommer alltid vara naturligt vacker och det gör väl folk sjukt avis och då vet de inget bättre än att peka ut saker som de tycker är fel.

Fler sånna här videor hade jag gillat! Just när du berättar lite om baksidan av bloggningen.

Reply
Hanna

Kenza du har så jävla rätt!
fast kanske har jag inte någon sådan stor blogg men alla dessa utseendefixerande tjejer ussh, jag själv kan erkänna att ibland kanske blir man lite nere av en finne eller så men fan vad jag hatar några av tjejerna i min klass som bärjar skrika bara håret går upp lite, altså de har verkligen inget annat för sig! jag själv tycker att jag har en väldigt skön stil men det e ju typ vad jag själv känner för. ARHHHHH säger jag bara, fuck alla utseendesfixerande idioter som glömmer att livet handlar om att ha kul och inte sitta o operera sönder sig själv, lev så som gud gjorde dig säger jag alltid till mina kompisar.

Smink älskar alla, tillochmed jag fast jag pallar fan inte sitta en timme framför spegeln för att ha något på mig som jag sedan visar till några, går hem, tvättr av det osv, får jag en jäkla finne finns concealer varför döda sig själv med foundaton, varför inte kunna bli den vackraste under skolfesten med smink som man vanligtvist inte använder så värst mycket.

Vet inte varför men idag blev jag fan en jäkla bitterfitta HAHAHAH.

Ha en superbra dag kenza!

Reply
patricia

ALLTSÅ. Jag börjar nästan gråta för att jag är så glad över att du är så down to earth. Du är helt fantastiskt grym. Och kör din grej!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*