• header

Bitterfittan

Idag är jag lite bitter och irriterad som ni kanske märker här nedan, hehe. Jag är bara så trött på människors fixering vid pengar, publicitet och utseende. Det finns så mycket annat att bry sig om.

455 Comments

Anna Eriksson

Kenza, finaste sötaste!
De är ju idioter, de som beter sig på det där viset, och jag tror att allt killen var ute efter var att försöka få folk att tro att han hade en video där du är otrevlig!
Du är faan ingen bitterfitta, men det finns en massa andra otroligt tråkiga, sorgliga, ledsna människor som verkligen inte kan tycka att det är soft att du är en smart, glad, trevlig och söt tjej. De vill hitta fel på dig, och när de inte kan få dig att vara otrevlig så hittar de på det!
Kan självklart inte säga att du inte ska bry dig, det är ju du som blir utsatt för de här störda människornas små experiment, men kom ihåg att dina läsare vet att de snackar skit, och säger/skriver ifrån när de gör såhär mot dig.
Du är en genomtrevlig tjej, jag tror att det är det jag gillar mest hos dig, men det säljer inte lösnummer och då vill de hitta på skit.
Stay strong baby, stor kram.

Reply
karin

Du har ALL rätt att va bitter ju! Kolla på din video och sen på hotgossipvideon. FYFAN vilket kräk :o .
Så jävla sjukt. Och du har helt rätt att de inte alls är något du MÅSTE göra. DU har ju inte valt att bli känd och synas som du sa. Åh jag blev också bitterfitta nu. Hahaha. Hatar att en go tjej som du ska få så jävla mkt skit hela tiden. Det måste helt enkelt vara något som är dåligt, sant eller inte! usch på sånt.
ae allt bra grym är du! älskar att du verkligen säger vad du tkr . YOU GO GIRL !!!!

Reply
narin

va fan skit i dom där du är vah fan den bästa o värkar vara en skit bra kompis tänk på annat roligt älskar värkligen din blogg<33

Reply
karin

oj vad konstigt- :o – den var en förvånad gubbe men den ser mera glad ut… heheh :P

Reply
julia

Roligt att man har fått mera bilder på nadia, hon är ju super söt och vacker=) hälsa det till henne! ;) hihi

Reply
Linda

Älskar att du verkligen säger ifrån! Även fast man inte tror på allt man läser om folk så är det kul att få höra en annan vinkel – om hur det är EGENTLIGEN. Alla jävla pantade elaka människor kan DRA ÅT HELVETE! Jobbar själv som servitris på en restaurang och man möter så JÄVLA mycket sura idioter som bara är otrevliga för att sabba för andra. Usch och fy. Nej, skit i alla idioter och fortsätt att vara dig. För vi tycker om dig precis som du är! YOU ROCK! Kram

Reply
andrea

Du har så jävla rätt Kenza. Så jäkla rätt!
Dagens sammhälle är så fucking utseendefixerad att det inte är klokt. Stå upp på dig, & kom ihåg om du INTE vill bli intervjuad ge dem fingret och gå därifrån.
Btw, grattis till Sveriges största blogg. You rock girl! ;)

Reply
Sandra

Nawwww ! Du har så jävla rätt också Kenza. Orka att folk ska sitta och verkligen leta fel och klanka ner på minsta lilla grej? Nee..
Tänkte spontant medan jag kollade att kanske folk är så besatta av dom sakerna just för att dom inte har det? Det brukar ju alltid vara dom sakerna som lockar mest osv.

Tycker så jävla synd om dig också att du stå ut med sånna kävla kukhuvuden som den dära reportern :( Som om han tror att han är något, helt respektlöst. Jag känner bara ännu mera respekt och hela kittet för dig när jag tänker på hur ofta du måste utsättas för det hära men nästan aldrig tar upp sånt hära negativt i bloggen utan verkligen håller en positiv anda! Ytterligare en sak som visar vilken fin människa du är <3

Tänkte igårkväll när jag inte kunde sova, på det här med att du är så bra på ge en ärlig och mänsklig bild av dig själv. Att du kan säga att du har en dålig dag, att du mår dåligt (utan att man behöver nämna vad det handlar om, givetvis!) och inte bara utelämna allt som är minsta negativt och måla upp värsta fasaden av det perfekta livet. Alla råkar ut för saker, alla har dåliga dagar. Det är en av dom saker som jag uppskattar väldigt mycket med din blogg och får mig att klicka in här flera gånger om dagen, haha..

Nej, du verkar vara en undbar tjej med sunda värderingar!! Fortsätt så <3

Reply
Marianne

Bry dig inte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dom kritiserar dig för du är så jävla vacker. BRY DIG INTE!!!!!!!! Keep up the good work hun.

Reply
matida

kenza
du e ju dej själv i bloggen som inte andra e
och jag tycker du har rätta att säga va fan du vill
till han om han e en så jäkel ……..
du e bäst <3

Reply
ellen

Hej, jag har en liten konstig fråga men jag hittar verkigen inget svar på den och då tänkte jag att du som är modell kanske vet. Här är frågan:
– vad är “kärleks handtag”?
vet att det i tidningar kan stå jag gillar/ogillar mina kärleks handtag och jag fattar verkligen inte vad det är… Skulle bli glad om du kunde svara på det här och kanske ha som “dagans fråga”. :)

PS. älskar din blogg, dina outfits och allt men mest att du verkar ha en så himla go personlighet, som “down 2 earth” (såg att någon hade skrivigt det där uppe och tyckte det passade bra :P )

Reply
Linn

Haha alltså du är så jääävla klockren!

Jag måste bara säga att även om det finns någon jävla surmuppsNisse där ute som kommenterar om du har ett temporärt veck i pannan så är du fortfarande den snyggaste människan i hela Sverige!

Reply
Sandra

Bra Kenza! Håller verkligen med och förstår att du blir irriterad på detta! Hoppas kvällen blev bra iaf =)

Reply
Paula

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Reply
agnes

men du har inte så mycket all oroa dig för heller du e fett fin och rik och du har publicitet också…
ta det inte fel jag är stort fan men ja du som sagt du har inte mycket att oroa dig för heller…:)

Reply
Maliin

Stå på dig! Du är super duktig på det du gör. Förstår att det är jobbigt med alla idioter som finns. Men tänk på att inte ödsla för mycket energi på dem. Det är antagligen det dem vill tyvärr :(. You rock!
Stor kram /Maliin.

Reply
anonym

du är bäst kenza. jag såg dig på grönan. förlåt för att jag kollade så mycket. du är så vacker och jag beundrar dig otroligt mycket för allt du har gjort men visste inte vad jag skulle ta mig till när jag såg dig på riktigt. ta hand om dig, kramar

Reply
amanda

ja förstår din ilska, men ja måste bara säga att du är så jävla söt när du är arg! haha
GO YOU

Reply
Johanna

haha måste bara säga att du är så jävla lik en vän till mig på personligheten. sjukt kul att se när man ser dig i videos.

Reply
JOSEFINE- MeAndMyMusic

Shit vilka idioter det finns!! Och btw du var inte nervös/ eller saklig i den här videobloggen, du var verkligen bara dig själv! Skitbra, mer sånt fast förhoppningsvis minus idiotiska reportrar nästa gång :) hehe!!

Reply
Felicia

ÅÅHHH alltså du är ju för jävla klockren… SÅ underbar verkar du vara, och aah. Vet inte riktigt vad jag ska säga mer förutom att du har världens vackraste personlighet!! Låt aldrig någon, vän, media whatever uttnyttja dig på något sätt! Så otroligt att en känd och framförallt ung snygg tjej fortfarande har lyckats hålla fötterna på jorden!!!!
Ha en jättebra kväll.

Reply
vendela

Precis vad jag tycker…att man ska inte bry sig om ifall man har en liten finne i ansiktet eller om man har för stor/liten rumpa…a du vet vad jag menar!!Man ska vara nöjd med sitt utseende sålänge man mår bra och har en god hälsa!!Bara man har kul med sina kompisar och mår bra så ska man ju inte tänka på så himla mycket annat…Ja tillexempel som att en del tänker på att dom måste ha den där superdyra skinnjackan eller dom där göörsnygga jeansen,det e väl inget att gå o grubbla på!!Liksom tänk på barnen i Afrika som knappt inte har nårra kläder eller nån mat!!(ookej det kanske e så varmt att man inte behöver kläder)men ändå,du förstår sammanhanget va??!!Tänk tjejer som förstorar brösten för kanske 10000kr eller nåt ja vet inte,men dom kan väl ta och göra nånting bra och nyttigt med dom pengarna som bara går åt utseendet!!!
Jag tyckte den här videon var jättebra:D!!För den fick nog de flesta att tänka till lite på hur man själv är!!!;)Du är ju jättefin precis som du är!!!<3Hoppas att du har påverkat dina läsare med denna videon!!;)

Reply
Me

Har lest bloggen din siden du begynte, synes det er morsomt at du har fått så mange lesere.. Du hadde vel 10 000 ca når jeg begynte å lese :)
Fortalte en venn i Norge om “Kenza” fra Sverige som kom til å bli stor..Og det ble du jo ;)
Har laget blogg selv de siste dagene, for min egen del, men håper jeg får litt lesere etterhvert:)
LIKER DEG!

Reply
Elise

haha awesome min på slutet :)

och jag håller verkligen med dig, jag har varit en bitterfitta jag med om jag varit i din sits och det är fan inte ofta jag kan kalla mig det :*

Reply
natali

Håller med, de finns så sjuka människor.

BY THE WAY så drömde jag om dig, Mirre och min kompis igår.
Att jag föjde med er på eran Tokio Hotel tour.
Omygod vad kul det var. Hoppas att jag någongång får
föja med på TH meet and greet.
Du är en lyckligt lottad människa du.

Och igen, skit i jäveln han verkade fett skum som
inte länmnade dig & dina vänner ifred. :O

Reply
Erika

Jag håller verkligen med dig i vartenda ord du säger Kenza. Om du frågar mig så är det inte din plikt att ställa upp på intervjuer, speciellt inte när de som ska intervjua dig beter sig på det sättet. Stå på dig Kenza!♥
All kärlek till dig och Sveriges absolut bästa bloggerska! Du är dig själv, du håller inte på med en massa skvaller, du är en bra förebild och någon som många unga tjejer (däribland jag själv) ser upp till.
Tänk om min kompis inte hade tipsat mig om din blogg, då hade jag inte fått allt det självförtroende som du ger dina läsare. För i alla fall jag blir inspirerad när du skriver om att vara sig själv osv. Dessutom, hade jag aldrig gått in på din blogg för mer än 2 år sedan, så hade jag aldrig upptäckt Tokio Hotel och vad skulle jag gjort då? Det är du som ska ha all ära för det, jag blev så sjukt sur på mig själv när jag inte tog chansen att berätta allt detta för dig när jag träffade dig i Göteborg på konserten.
Tack underbara Kenza!♥

Reply
Jakob Andersson

Helt gaaaaalet bra sagt Kenza! Du är en sådan fantastisk person och förebild för så många människor och du använder och visar det på helt rätt sätt – du är en helt vanliga människa med en stor framgång! Jag unnar dig verkligen ALL framgång, positiv uppmärksamhet och allt du jobbat dig till. Fantastisk är ordet för att beskriva dig – i alla fall är det vad jag tror. Fler personer borde ha samma syn på saker och ting som du.

All lycka i framtiden till dig, familjen, bloggen, dig och din pojkvännen och allt sådant där ja, du vet. Kramar från en av dina manliga bloggläsare.

Reply
julia

hej jag förstår dig kenza. men något som jag tycker är konstigt. för att man göt en blogg det är ju för att synas, inget annat. eftersom den finns ju över hela världen (alltså bloggen) så tycker det ät fel av dig att sitta o säga så att det inte handlar om pengar. om det inte hadlar om pengar då måste det ju handla om publicitet. t ex dina skor. det är en stor publicitet för ditt företag och för din egen skull. tycker att det här är skumt. när man sitter och drar ner företag när man själv har ett

Reply
linda

DU HAR ALL RÄTT AV VARA SUR.. VILKEN FUL TYP.. !
HOPPAS DU KAN IGNORERA DOM OCH SLÅ DOM PÅ KÄFTEN ISTÄLLET:p HAHA! MEN DOM SOM SÄGER NÅGOT ANNAT HAR ABSOLUT FEL. DE ÄR JOBBIGT FÖR KÄNDA IBLAND. GOOO KENZA ZOUITEN!

Reply
SHAUNESSY

tyckte också de var jävligt konstigt , för när jag kolla på videoklippet uppfattade jag inte att du smet .

och va fan vill man störa andras privat tid , så kan man väl ändå vara trevlig och tänka på hur jävla trevligt de skulle vara att först ägna tid åt att sitta och skriva på sin blogg , sen när man väl har den lilla fritiden ut och bli snarare trakaserad ? .

jag håller fullständigt med dej KENZA ! :D

Reply
matilda

Fan du har helt rätt kenza! Så jävla klockren är du också. Och så jävla töntigt med det där att du smet från intervjun, jag kollade på videon, för det första så var ju intervjun klar, han ba tack! Och för det andra vafan du är där med dina vänner, klart att du vill vara med dom. Och aa för det tredje kan jag bara tillägga som du själv sa att det var inga speciella frågor ens. Vi vet ju vad du ska göra i sommar och hur mycket du vart på grönan osv :D Stå på dej för du är så jävla grym!
MASSA KÄRLEK!

Reply
Anna

Du har så rätt. Men samtidigt, du säger att du inte bryr dig om uppmärksamheten, jag tror inte att det är hela sanningen. Du kanske var sådan förut, att du sket i uppmärksamheten, men alla ändras, du har nog också ändrats med stor sannolikhet. Du kommer ihåg varje enstaka gång då någon bekräftat att du inte är så viktig just vid stunden, som tex New York resan, när bella tog din plats, du var tvungen att bekräfta i bloggen att det egentligen var DIN plats, och att du inte bryr dig om pengar o att det inte är din värld. Ibland leker du för jordnära, du verkar vara en väldigt mogen tjej men var inte rädd för att släppa loss och känna att du får vara ytlig ibland, och får ta åt dig om du blir dissad av en journalist. Precis som du dissar småföretagare som vill göra reklam på din blogg, så dissar journalisterna dig och det kommer någon “kändare”. Det är en cirkel, och du ingår i den och accepterar den, oavsett om du vill eller inte, oavsett om det inte har varit du en gång i tiden. Såklart att du ska vara bitter, men försök att se saker från andra perspektiv och ta inte åt dig av såna fjantiga saker som västvärldens spelregler:)

Ta hand om dig söta flicka!

Reply
Sigrid

you go girl ;)
Tycker det är bra att rytta till ibland och håller helt klart med dig, jag är så jäkla trött på all fixering av pengar och “åh nej mina lår är så feta”, so what spelar ingen roll.

Btw tycker att du har en jätte bra blogg :)

Reply
Emelie

Hej jag heter Emelie är 20 år.
Läser din blogg varje dag.

Tycker du är en toppen person, och stör mig själv mycket på hur vissa bara bryr sig om utseendet, hur många vänner man har, pengar osv.( finns ju alltid dom som har mer pengar lr ser bättre ut) förstår inte varför man inte bara slutar bry sig om allt sånt.

Nu kanske jag är lite egoistisk, men jag vill att du ska fortsätta med din blogg, den hjälper mig verkligen med stil och tips och sånt. Personer som håller på så är bara att strunta í även om det är svårt. fokusera bara på dina vänner och när och kära, dom är ju alltid viktigast.

Och det där med att folk påpekar ditt utseende rynka i pannan och annat ( vilket är helt normalt ) dom männsikorna borde man ju igentligen bara tycka synd om, och undra hur dom själva ser ut, herregud!
Ha det bra, Kämpa på! / Emelie

Reply
Stina

du har helt rätt!! du sa ju att du var med dina kompisar för att ha kul. Om du inte vill bli intervjuad behöver du inte det!! FÄRTSÄTT VARA DIG SJÄLV OCH ORGINEL!!! idiot reporter!!

Reply
pida

Du är verkligen en sån person man ser upp till :) Det är sjukt STARKT att sitta och snacka om utseende och sådant, även om man vet att man får kritik för det. Sånt självförtroende är BRA. ge mig lite? ^^

Reply
MALIN

du är toppen som du är och du ska inte ta åt dig av vad journalisterna/idioterna säger eller gör.
dom har antagligen inte sett det fina i dig. var stolt över den du är, det finns inte många som dig.
puss!

Reply
Anonym

Jag har läst din blogg av och till. I början hatat dig för att du var så “dryg” dvs. populär och snygg (utsäkta mina tonårsfasoner). Slutade ett par månader men började nu i höstas igen tror jag (tiden går så mycket fortare än vad man tror)..
Och nu när jag ser videobloggen på dig så måste jag bara säga att jag verkligen inser vilken fel bild bloggen ger av dig. Eller nej, inte fel. Men du har bilder på dig själv i nya kläder, vad du gör på stan, fester, resor etc. Men även om det speglar en bild av dig, så är det inte vem du är. Och det är så jävla skönt att inse.

Härligt att få höra dig prata där alla fördomar spricker om hur du är och hur folk ser på dig.

Lycka till i framtiden!

Reply
emma

Du har så jävla rätt! :)
Jag är också skitstörd på människor som bara bryr sig om utseendet och pengar, och kändisskapen, och som kritiserar minsta lilla.

Och fan vilken jobbig reporter på grönan, och hon tjejen som inte ens lyssnade. “man får stå ut med det när man är känd”, får ni ofta höra, och det stämmer till en viss del, men inte alltid. Ni/du ska fan inte behöva ta hur mycket skit som helst.
Och jag tycker du har jättefina och söta vänner :)
Och det är insidan som räknas.
Nu sitter jag här och hackar på tangentbordet, för jag blev så förbannad över hur vissa människor beter sig.

Det var ett jävligt bra videoinlägg, och jag och många andra håller med dig. Det är kul när man får se dig och höra dig och dina åsikter, känns som att man får redap å mera hurudan du är i verkligheten :)
Hoppas det blir bättre, tusen kramar! :)

Reply
--

Du fixade ditt hår ar tredje sekund, och du posade på den sista bilden. Precis som du poserar på varenda bild som du publicerar. Då du sedan slänger in tvår tre bilder där du gör en ful(då menar jag inte låtsas-ful min som blir snygg egentligen) min så är du inte utseendefixerad pga det. Du KAN bara inte fråga dig varför andra människor är det…Alla är utseendefixerade och punkt. Varför säger du att din blogg blev stor nu igen? Ja,just det.

Du behöver självklart inte acceptera de negativa sidorna utav ditt kändisskap och bloggen,absolut inte. Du kan gå på den röda mattan och inte ta några bilder. Det är ju helt upp till dig ,absolut inte din plikt. Det är ju ändå självklart.

Ha en trevlig vecka!

Reply
Sara

Det där är ju sånt som tillkommer.Vilket man vet, kädis skap = pulicitet Vilka problem du har igentligen? Va, finns ju människor som har det värre!

Småsak att bry sig om, du vet vart du står och allt det där, du är en stark tjej, bara att blunda och gå vidare för de tröttnar allt eftersom du slutar bry dig..

Du är en jättebra förebild för unga tjejer tycker det är bra att en vettig tjej sänder ut bra budskap ;) .. Och du är värd vart ända öre som du tjänar på denna blogg !!!! <3

Reply
Stygg Malmöpåg

Du är het. Punkt slut. Du behöver inte synas eller visa upp dig. Utnyttja systemet till max och lev ditt liv. Vad media och andra skriver om dig ska du och vi skita i.
MVH

Reply
louise

Håller med dej helt och hållet Kenza! Vissa är som dom är, lägger sej mer i andras liv än lever sitt eget. Sånna idioter möter man på överallt vare sej man vill eller inte.

Stå på dej, bra att du la ut klippet, man får se att du kan säga ifrån du också. :)

Reply
e

äh inte fan kommer du läsa den här kommentaren men inlägget var så värt!! du är totalgrym, fantastisk Kenza, och du tar sverige med storm.. you go och du har så många som backar upp dig och ser upp till dig =)

Reply
Fanny

Hej!
Du får inte glömma bort att hela världens ekonomi bygger på att tjäna pengar. Det alla vill är att tjäna pengar, startar du ett företag gör du det för att tjäna pengar. Mediareportrarna som är där för att intervjua dig d.v.s. tjäna pengar på att ha dig på intervju, de väljer personer efter vilka personer som folk är mest intresserad av, de väljer ämnen efter vad folk vill läsa om. Folk vill ha tidningen så billigt som möjligt och med “intressantast” information, tidningen kanske säljer 20.000 exemplar mindre om de har dig på framsidan istället för en världskändis.

Det jag menar är att världen kretsar kring det människor tycker är viktigt. Det är viktigt med pengar därför struntar de till synes i dig när det kommer en världskändis.
Människor köper tidningar som handlar om hur dåligt det är för andra, annars skulle man ju aldrig förvränga bilder, eller hitta på nyheter.

Du måste komma ihåg att världen är så mycket mer än det Du ser, du måste sätta allting i perspektiv för att förstå och inte ta det kritiken du får personligt. Världen kretsar kring pengar, det är det som får allting att gå runt. Hade inte pengar (och krig) varit en viktig del hade vi inte legat så långt fram i utvecklingen som vi faktiskt gör, det är en drivande faktor, som är positiv, men som ibland drabbar den lilla människan i detta fallet dig, men i perspektivet mänskligheten är det positivt.

Slutpoäng, det du tycker är fel gör människor för att tjäna mer pengar, inte för att göra dig något ont personligen.

Detta är vad jag tror, men jag förstår absolut din frustration.

En 17-årig tjej

Reply
Jennifer

Det är helt rätt att du säger vad du tycker och känner. Jag blir chockad av att höra det du sa i videon! Jag vet ju inte hur den “världen” ser ut, men jag har alltid anat att den inte är så “glammig” som den verkar. Ytligt, ytligt, ytligt.

Fortsätt vara den du är Kenza! Du har all rätt i världen att sluta blogga, det är ingen plikt det heller, även om din blogg är den jag går in på flera gånger om dagen. Så respekterar jag dig som människa såpass mycket att det inte skulle göra mig nåt om du slutade blogga. Det har du kanske inte ens pratat om. Men ändå. Bara du mår bra! Du måste må bra! Du är en driven människa, med många idéer och ambitioner, låt ingen påverka dig! Fortsätt vara du, och den starka person du är.

/Jennifer

Reply
matilda

Helt rätt. Har man inget positivt att komma med kan man lika gärna vara tyst, eller strunta i att kommentera.

Reply
tove

Bara tummen upp till detta inlägg, du har så sjukt rätt i allt du säger. DU väljer själv när du ställer upp på intervjuer för helvete? Glad att man ändå fick se den här sidan av dig! Att du är så stöttande mot dina vänner.

Reply
Sanna

När jag började läsa din blogg (det är typ ages ago..) så tittade jag mest in pga dina plåtningar, och för att jag är en typisk svensk som gärna lägger näsan i blöt i andra personers liv.
På senare tid har jag märkt att det finns så mycket mer än bilder på dig i den här bloggen. Trots att vi så gärna skulle vilja veta ALLT som händer dig, så är du stark och skyddar dina vänner och familj. I vått och torrt. Det finns få på den här jorden som uppskattar sina närmaste så mycket som du verkar göra. Vet att du antagligen inte läser det här, men kanske gör du det och förhoppningsvis kan du klämma fram ett leende ;)
Det är en sån vän som dig jag vill vara och ha. Alla borde få ha en liten Kenza i sitt liv ^^

Reply
Mickis Eriksson

Oj! Hårda ord, men det stämmer ju som sagt. Du fick mig att bli glad iallafall, och få mig att skratta ;)

Reply
Johanna

DU, jag såg dig i superprinsen, mig lurar du inte! jag vet nog hur du är! O.o

skämt å sido, jag har sagt det förr och jag säger det igen…eller det kanske jag inte har, men det är tanken som räknas.
Du är heeelt stunning, K, och dina vänner med!
KRam

Reply
karin

det är svårt att hitta de rätta orden, för jag vill verkligen förklara att du verkar vara en sådan bra person! jag ser verkligen upp till dig. många kramar!

Reply
Dixi Wonderland

Bara för att man är offentlig ska man inte behöva ställa upp på ALLA saker, det finns ingen lag som säger att man måste de. Och jag tycker du är så sjukt modig som vågar göra så mycket saker, jag tror ingen av oss som inte blir intervjuvade kan förstå hur de är att ha en kamera upptryckt i ansiktet och tänka igen vad man ska säga och hur så att det inte blir fel och de blir senaste nytt på en skvallertidning. Du bad aldrig om att få en stor blogg de va vi som gjorde den stor genom att följa dig varje dag, därför tycker inte jag att vi som läsare ska ha krav på hur du ska må osv. Tex om du säger att du inte riktigt känner för att jobba just en dag så får du flera hatmail/kommentarer där folk säger att du ska vara så jävla tacksam. Jag menar Britney har också ett fantastiskt jobb men visst fan blir hon också trött på de. Sen så tycker jag det är helt okej att vara utseendefixerad, men det är inte okej att sitta och kommentera en människa som man inte känner och försöka peka ut alla felen, jag fattar seriöst inte vad man vinner på de?

Du är grym Kenza, kör hårt!

Reply
anna

HELT RÄTT!
Och Nadia, Dilay och Mika är så otroligt vackra allihop. Du med. Fortsätt precis som du gör Kenza!

Reply
Josefine

Håller med och förstår dig till 100%. Den reporten var en jävla skitstövel. Att han ljuger om att han e från expressen e ju bara grädden på moset… herregud. Fattar inte hur vuxna männsikor kan uttnyttja 19-åriga bloggtjejer. Blir fan äcklad, sick. Älskar din blogg :)

Reply
k

huvuddelen är på din sida och dom som inte är det kan ju inte vara så mycket att ha :)

Reply
Paula

Fan vad tråkigt, och nej jag tycker inte du behöver ställa upp på några intervjuer om inte du vill! Vem bryr sig om man är “känd” finns inget man måste.

Reply
Trixie

Brukar inte kommentera på din blogg även om jag följer den men jag tyckte detta var ett väldigt bra inlägg. Håller med dig!

Kramar till dig.

Reply
UMA

You rock girl, du är så jävla bäst.
FAN vad du har rätt! Åh, tack för att det finns sånna människor som du i denna världen.

Massa kramar!

Reply
L

Fan kenza, du är kung! Ta ingen skit. Dom flesta i den världen du pratar om är väldigt egocentriska och bara ute efter pengar och bekräftelse… Fortsätt som du gör! Det är dessutom bara osäkra människor som klankar ner på andras utseende, och det är verkligen inget fel på dina vänner!

Reply
lina

haha och så kaninminen i slutet, så grymt ball! :D härligt att se kenza lite småsur ibland, då känns du mer “äkta”. ha det fint! kram

Reply
Idaho

Jag kan ju inte säga att jag förstår precis vad du menar, då jag inte varit i samma situation som dig med intervjuer och allt; men jag förstår ändå på nåt vis och du verkar vara så himla skön som person!

Ja, men liksom, även fast du har typ tusentals, tusentals och åter tusentals läsare, och har liksom mediabevakning och hela tjoflöjten så har du liksom fötterna stadigt på jorden.

Like that! Go for it girl! :D

Kram Ida

Reply
-L

Hej Kenza, du har så rätt i allt du säger. Människor tänker för mycket på utseéndet och tänker inte på vad som finns inombords. Jag har sagt det tidigare, men du ska veta att jag har fått mycket bättre självförtoroende sen jag började läsa din blogg. Du vågar stå för det du säger, alltid lika glad och skön. Jag har alltid varit den tysta lilla tjejen som inte har vågat säga så mycket för att jag alltid har varit rädd för att säga fel, var ju väldigt ledsen över det och det syntes nog på mig att jag inte mådde bra. Hade sämst självförtoroende helt enkelt. Men något har förändrats sen jag läste din blogg, jag vågar prata med precis alla och vågar stå för det jag säger, folk säger att jag är den glada tjejen som alltid är lika trevlig.
Du är en äkta förebild, jag verkligen älskar dig. (okej, älska är ett stort ord.. men just för att du hjälp mig att stärka mitt självförtroende! :)
Kramar Leonora.

Reply
Lisa

Men skit i dem! Kenza är en människa vilket jag tror att många glömmer bort. Visst hon är en riktigt känd bloggare men många glömer även om hur mycket hon måste offra av sitt “normala” liv för att kunna tex gå på events m.m. Varje gång hon går ut kommer det fram fans vilket absolut inte är negativt men tänk på även att hon är en stor förebild för många av läsarna och hon måste tnäka på det i princip varje handling hon gör. Jag skulle fan inte klara av det eftersom tonåren för mig handlar om att lära sig av misstag men även att göra dem! För varje misstag hon gör blir hon kritiserad, varje dag blir hon kritiserad om hur hon ser ut. Jag läste igenom många komentarer där det stod att hon har valt själv att bli känd osv men jag vet att ingen av oss läsare vill vara i hennes sitaution när det gäller all kritik som hon får dagligen. Kenza, du är minst sagt en fighter! Och glöm inte att du är lika mycket människa som oss andra, var inte rädd att göra misstag!<3

Reply
agnes

haha, så jävla grym är du!!
Jag kollade på videon och jag förstår inte varför de skriver att du smiter ifrån intervjun?
“Jätte, tack de var bara det”, skulle jag tacka som att okej, tack för intervjun, det var bara det jag ville.. slut på intervjun, fri att gå.. eller vafan?? Fan vilka mongon det finns, tur att du inte tar åt dig i alla fall! Du har Sveriges bästa blogg, och din stil är precis så som jag ser ut i mina drömmar ;)
Massor av kramar

Reply
Boyden

Du har så rätt! Det e så fel att människor uttnutjar dej osv. You rock fan! Din blogg e fan den enda jag läser och den enda vettiga, tack för att din blogg förgyller min vardag! puss :D

Reply
Linnéa

You’re the man! Helt rätt. Sjukt tråkigt att folk sätter sig själva så himla högt och placerar andra under. Man borde lära sig sånt i skolan!

Reply
Antonia

Du visar ju exakt hur det är. Det är det folk måste inse. Jag tycker du har rätt. Jag vill också säga att du är den ända bloggerskan jag känner som jag tycker inte kritiserar och sånt utan bara är den du är och liksom står för vad du tycker, står för vad som är rätt och fel. Du är grym det ska du veta!

Reply
Antonia

känner var fel ord. vet om låter bättre. haha det är lätt att skriva så där för att det känns som att man känner dig bara för att man vet så mycket om dig och så..

Reply
emmy

Go Kenza! Du är den absolut enda bloggaren som jag “litar” på till 100%, eftersom du:
– är “äkta”
– skriver varje dag något intressant
– har/köper alltid så jäkla snygga kläder/smycken/grejor
– prioriterar rätt saker i livet
– beter dig på ett sätt som jag diggar
– är helt enkelt bästa bloggerskan ever!

Kör på med din stil, jag (och många andra) diggar’t!! kramar från trogen läsare (smöra mer då, Höhö!) ;)

Reply
tess

DU e hur härlig som helst. Å det vet dina vänner o dom som känner dig. De e de viktigaste, fortsätt å vara du Sötnöt!

Reply
Anonym tjej, 21.

Hej Kenza. Älskar din blogg. Ville bara säga att det känns jäävligt jobbigt när du säger så. att det inte spelar någon roll om man har pengar, utseende m.m. För dom som INTE har det spelar det så jäkla stor roll så det går inte ens att beskriva! Det är inte så att jag har noll kronor att leva på varje månad utan jag ligger ett par tusen minus! Och kronfogden runt hörnet! Och inte pga av mig, kanske min dumhet men inte pga av mig direkt. Flera tusen tjejer vill ha det du har, ditt utseende, dina pengar eller kanske som jag, Friheten det ger dig! Att kunna ta en fika när man känner för det. ( har nog inte haft råd att fika på två år) Eller allra minst betala räkningar. Men min poäng iallafall: Det spelar roll, Kenza, Stor roll…! tyvärr..

Reply
Hanna

tycker du verkar vara en fantastisk människa. vilket man kanske inte trodde först. utan mer som många andra stora bloggare, dvs utseendefixerade och kändiskåta. men som sagt, du verkar vara en otroligt skön tjej! och jag kan inte göra annat än att skratta åt dom som klagar på ditt utseende?! du kan ju vara den snyggaste människan som gått i ett par skor. haha. avundsjuka loosers.

Reply
Mathilda

Haha du är så jävla skön Kenza. Du är verkligen dig själv hela tiden och det är därför jag läser din blogg. Keep up the good work!

Reply
Carolina

Jag kan säga att jag läser många bloggar, väldigt många. Men det finns inte en enda som ens kommer i närheten utav dig. Du är så förbannat jävla grym tjejen! hade velat träffa dig och kunna tjöta och ha kul, du verkar som en sån person som är så fruuktansvärt härligt. Du är helt fantastisk och sluta inte vara den du är bara för att du är “känd” för du är grym! Stå på dig!

Reply
Sandra

Haha.. det roligaste är ju att han säger tack de var allt. och ändå smiter du ? Det går liksom inte riktigt ihop.. Men som sagt fortsätt kör på.. du är skit bra precis som du är! :D

Reply
Anna

Ja vill bara säga en sak, du klagar väldigt ofta på att de filmar dina vänner o sånt där men du måste förstå att din blogg är sveriges största blogg o du kanske inte tänker på att du är känd. Och om man har sveriges största blogg så är det inte konstigt att de vill filma o sånt där.
PS: Tycker att din blogg är grym!:)

Reply
Paulina

Helt sjukt bra sagt! Du är så jävla grym och du verkar verkligen vara en helt underbart skön människa! :)
KEEP UP THE GOOD WORK!

Reply
CAMIE

BRA Kenza! Stå på dig ^^, Om reportrar får va otrevliga mot dig så borde väl du få va otrevlig tillbaka?!

Reply
Anna

ajjje, skulle inte vilja vara en av kenzas kuddar…. hehe skämta ;)

JAA håller med! Hatar främst dom som verkliegn LETAR fel och tar upp och kommenterar!!!!!!!!!!! man blir ju lessen det blir man jue.

om ngn säger till mig fan vad ful du är, så ska jag verka hård och bah; whatever i dont care typ, men man blir så ledsen och jag fattar inte att man vill såra någon????? VArför fel och bara vara snäll så kan man ju få en fin kommentar tillbaka. folk kan vara så tröög i bollen.

mMn såna som letar fel måste ju du stöta på var dag. Stackare…. men ändå skulle jag vilja vara dig K.

Puss på dig sötis!

Reply
Sara

Fattar att det måste kännas jobbigt ibland med såna där knäppa människor som bara vill kritisera.. Men jag tycker du är hanterar det bra och är himla mogen till skillnad från andra bloggare. Man blir inspirerad av dig Kenza :)
Kram kram

Reply
Lisa

Vill bara säga att jag följt din blogg i 3 år.. och ska jag vara helt ärlig har jag varit så grymt irriterad på dig vid vissa tillfällen, antagligen för att jag varit avundsjuk. Men närdu är så här ärlig så visar du verkligen att du inte är den där ytliga personen som så många vill framställa dig som. Fortsätt gå emot de oskrivna reglerna!!

Reply
jessica

du har rätt att vara sur och dom ska inte bete sig så snälla ngn lite respekt måste ju alla visa?! men du får inte sluta blogga?älskar din blogg!

Reply
Mia

Du är grym. Seriöst, jag beundrar dig. Alla som får vara i ditt liv kan skratta sig lyckliga, för jag är säker på att du ger så mycket kärlek. Men det är klart, med dom vänner du har kan man väl inte bli annat än underbar :) Kör ditt race, du kommer gå långt!

Reply
Malin

Härligt att höra detta klippet. Blir så mycket mer intressant som läsare när man märker att skribenten utrycker egna tankar och åsikter… tack för en underbar blogg!

Reply
antonia

du har fatt lite for mycket luft. Gillade din blogg mera innan nar du va mer jordnara och enkel… och snacka om att va utseende fixerad och penga galen.. det e ju DU.

Reply
anna

du har värkligen rätt.. värkar vara en sån smart tjej också! älskar att du faktiskt lägger in lite personlighet i bloggen.. säger vad du tycker osv, det är det man vill ha! :D höra vad du tycker.. för du har så härlig personlighet!

Reply
suzana

You go girl! Fan vad härlig du är :D
Synd att det inte finns flera som du! Då fan skulle världens vara en mycket bättre plats! :)

Reply
iam,youare,he/she/itis

Haha. Easy tiger (; N¨h, men fattar fan! Följer inte din blogg så noga – och har inte helt spanat inn hur det hela funkar änn med er svenska bloggare – bor i danmark vart det inte als ä på samme nivå – men fy fan det måste vara jobbigt i bland. MEN… Du har dina vänner (det vigtigaste) och din kille och en bra ekonomi – PLUS du är vacker. Fuck alla dom där som snackar skit!

Reply
Sandra Dahlgren

Haha känner mig som världens bästa lyssnar just nu, satt typ och stirrade nästan, men var verkligen inne i ditt samtal, haha! Vilket jag inte vart idag när andra pratat med mig, lite kul! I vilket fall som helst, så tycker jag det var jävligt idiotiskt av den där människan att filma in dig och dina kompisar när intervjun var slut, och få dig att se dum ut och även hitta på “Kenza smiter ifrån intervjun” reporten vill ju liksom synas och få uppmärksamhet med den rubriken, så jävla dålig stil liksom, med tanke på att som du säger så var det ju inte så! Men men vissa människor är som dom är, vissa skiter ju fullständigt i om de sårar eller går in för djupt i ett samtal, så länge dom tjänar på det, och det är så jävla långt!!! Och Kenza en sista sak, ditt liv är intressant, du är fin vacker och verkar jätte trevligt, visst alla har sina dåliga sidor ibland, men jag tycker verkligen INTE att du ska tveka om detta är något du vill eller lalala, du är som gjord för detta och du har kommit skit långt med det du håller på med, fan Kenza you goo giirl!!! Du är grym & väldigt begåvad, be strong, i know you can! Hoppas du mår bättre nu, ilska är något jobbigt men som kommer imellan åt haha. Du är helt fantastisk och du kör din grej som ingen annan, diggar dig!! Kramar Sandra!

Reply
Jess

Haha lovely Kenza,
I cannot understand any of the video but I can tell from the comments that somebody pissed you off! I love that you have your own opinions and you voice them. Good for you, lady. As one of your loyal English readers, I say ROCK ON!!
love,
Jess

Reply
Em

Fan vilket bra klipp!! Så himla bra sammanfattat.. förstår om det är otroligt mycket skit oxå ni storbloggare får utstå – men befriande o se att det inte är nåt du kan identifiera dej/väljer att spela med i. Du verkar vara en helt vanlig tjej – dock ovanligt vacker o med en härlig personlighet!

Reply
lo

skärp dej. buhuuu reporter på elle galan ville inte lyssna på ditt jävla pepp skit snack, vad KONSTIGT! du är ju ingen “riktig” kändis o du vill inte vara det heller så varför ta emot vip inbjudningar till gröna lund och elle galan? Och varför lägga upp det här i en video? Nu får det vara nog.

ps så kritiserar du folk som kritiserar folk. Did i get this right?

Reply
Elin

Alltså, vilka idioter det finns!
Att anklaga dig för att ha smitit, när de hade tackat och sagt adjö?
Och sen att nån börjar prata med dig, och efter nån sekund ser dom någon annan mer kändare person … Förstår mig inte på svenska folket.
Du är som du är, ingen kan vara perfekt, men du kan!
Fortsätt leva som du gör, fortsätt blogga som du gör, fortsätt vara dig själv, du är unik, det finns bara en enda människa av dig! Tänk på det …
Kram

Reply
Angelica

Jag tycker att folk borde visa lite mer respekt. Du är ju snäll som ställer upp på en intervju å så behandlas du som skit! Tänk om det var ombytta roller! Skit i alla dumma reportrar, de är inte värda att deppas över!

Reply
milla

Hey! Could you do a videoblog in english? Im very bad at speaking or understanding swedish but i love your blog and your attitude in life. You’re so REAL girl, keep it going!

Google translator is crap, but i get the point of your writings. Guess i have to start practising swedish again, its gone terrible because i cannot use it any where! :)

– Milla from Finland

Reply
Jasmine

Assååå sjukt ? va inne på gossips.se o ser ja han ba ” TACK! du ba tack själv så går du o så filmar han er ( dig o dina kompisar ) ? Varför dåå säga tack som om de e slut ? SJUKA MÄNNISKOR.
Du hade helt rätt Kenza <3

Reply
bits

men palla.
du är ju känd. lite ska du allt tåla..

du leker som att du är något stort

Reply
Vicki E.

Låter som att dessa “reportrar” är otroligt oproffsiga och dessutom oartiga. Jag läser just nu medie & kommunikation och om det är något som jag har lärt mig så är det att vara intresserad för att få fram sitt och andras budskap. Oavsett om man intervjuar en “nobody” eller en stjärna. Tyvärr lever vi i en utseendefixerad och pengagalen värld och det lär nog inte ändras inom en snar framtid men det är viktigt att minnas att det är hur man själv mår som är väsentligt. Du vet att du är älskad Kenza av dina läsare, familj, vänner och pojkvän. Då är det bara att skratta åt de ouppfostrade och omogna personerna som orkar lägga ner tid på att kommentera din rynka i pannan eller dylikt.

Alla är vi vackra på vårt eget vis!

Pöss & Kjam

Reply
My

Måste säga att jag tycker du sköter det himla bra. Du tror inte att du är bättre än alla andra och du är ärlig med dina åsikter. Tycker verkligen inte att du ska känna att det är en plikt att vara med i en massa intervjuer. Välj dina intervjuer och gör de som verkar roliga med reportrar som är trevliga!

Reply
elin

DET ÄR PGA AV ATT DU ÄR DIG SJÄLV OCH INTE FÖRSÖKER NÅ UPP TILL “IDEALEN” (PUBLICITET,PENGAR,KÄNDISKAP) SOM JAG ÄLSKAR DIN BLOGG!
Du behöver inte göra skandaler för att vara erkänd. Du är en av de få bloggarna som faktiskt fixar att “hålla sig uppdaterad” genom att bara vara den du är!!

Reply
LS

Jag vet själv inte hur det är att vara känd och bli intervujvad och så. MEn jag kan föreställa mig det, och du har så rätt med det du säger. Man kan inte tvinga någon att prata om den inte är där för att göra det. Så trött på såna fassoner!

Reply
Tiger

Du är bäst. Vill hitta några mer unika ord att använda men det finns inte. Och jag älskar din humor, sista bilden där :)

Reply
Che Guevara

Publicitet, kändisskap, pengar…

Men då är min motfråga till dig, vad är ditt syfte med den här bloggen?
Så meningslöst egentligen. Så ointressant att läsa om ditt liv.

Du är bara en produkt, tyvärr. Du har absolut ingen talang som man kan säga, wow vad coolt. Däremot är du en smart entrepenör som kan marknadsföra dig själv mycket bra.
Du har skapat dig själv en image i samhället genom marknadsföring, festa med “överklassen” etc.

Så innan du ser ner på företagen så ransaka dig själv. Du är deras produkt.

/V

Reply
Malin Floberg

Fyfan vad grym du är!

Du är en människa som inte bryr dig något om hur andra ser ut. Du verkar respektera varenda en. Trots att du själv är en utav Sveriges finaste tjejer. Både på utsidan och insidan enligt det jag har märkt.
Sedan känner jag dig inte, men man lär ju känna dig i bloggen.

Keep rocking! :) Massa kramar!

Reply
Jennifer

Kenza, jag måste bara säga en sak. Det är så kul att din blogg är den enda “stora bloggen” jag följer. Jag följer inte blondinbellas, absolut inte kissies, och sen kan jag typ inga fler lol xD Men din har jag fastnat för! Och jag tror det beror på att du känns mer äkta. Men du… det du sa om att folk är ute efter publicitet kändisskap och pengar.. är det inte det du är ute efter med din blogg? Ta inte illa upp, men det är ju det du får av att blogga. Dock finns det ju en skillnad, och skillnaden är att du inte spelar nåt fult spel för att få det. Du gör nåt du tycker är kul och du gör det bra :)

Reply
Sara

Fyfan vilka oförskämda människor det finns alltså! Men lyssna inte på dem, du har en jävligt bra poäng här, din blogg är skitbra, du är dig själv och du är ärlig, och både du och dina vänner är jättevackra!
Ha en bra dag, kram!

Reply
En seriös kritiker

Det finns unga människor som går utan mat och vatten, som inte har någonstans att sova när natten närmar sig, när regnet öser ner och kylan lamslår kroppen. Därför känns det så fel och lyssna på dina småproblem som inte alls är någonting att bry sig om. Vem har inte problem på jobbet? Har du inte valt rätt yrke så rekommenderar jag dig att göra som de flesta andra svenskar nämligen att gå till arbetsförmedlingen och hoppas på ett jobb. Men tro inte att man inte måste utstå kritik och ta emot hårda ord dagligen i arbetslivet, i vardagslivet, i kön till kassan på ICA, det hör tyvärr till, din bransch är sannerligen inget undantag.

Reply
Dragana

du ska veta att man verkligen ser upp till dig, jag gör det och jag vet minst 10 andra som gör det (som jag känner då). och jag hatar också folk som är utseende fixerade för vafan, enligt mig så är det insidan som räknas, inte utsidan. är personen skitvacker men har en skitful insida så blir personen för mig ful i helhet. pengar och publicitet ska inte vara något man ska behöva tänka på, “är denna personen med mig pga att jag har en stor blogg?” om du förstår hur jag menar, man ska inte behöva känna så. du ska iallafall veta att du har en otroligt skön blogg och man märker verkligen att du är dig själv, och inte försöker vara någon annan som t.ex kissie. sånna personer skäms man bara över, hon förstår inte att 90% av alla som är inne på hennes blogg skrattar åt henne för hon är så jävla mobbad. skryter om allt, tjejen kan ju fan inte ens göra nudlar. denna bloggen älskar jag och fortsätt med allt du gör för du är grym! btw älskar alla de jackor och skor du har designat, skitsnyggt!

Reply
stina

till En Seriös Kritiker:
Håll bara käften. Om du inte vill höra om hennes “små” problem så behöver du fan inte vara här. ALLA har sina problem och även om det inte är det jobbigaste för någon annan så kanske det är det för Kenza. Dra inte upp saker som hon inte kan göra något åt, så jövla onödigt och barsnligt. En seriös kritiker tänker lite på sina åsikter.

Reply
Sussi

”Alla har sån fixering vid pengar” Jaså det säger du? Sedan så får du pengar för videobloggen du lägger upp också. Dubbelmoral? Ohjah.”

Man är inte fixerad vid pengar för att man TJÄNAR pengar, för alla behöver pengar för att överleva. Det är när man värderar folk beroende på hur mycket pengar de tjänar och verkligen tycker att pengar och rikedom är det enda som spelar roll. Att man kan göra vad som helst för att få så mycket pengar som möjligt.

Så jag kan knappast kalla det du skriver om Kenza för dubbelmoral.

För ALLA behöver pengar, men alla är inte besatta i dom. Man kan inte tycka att alla som får betalt när de gör sitt jobb är besatta i pengar. För det är så du låter enligt mig.

Hon driver en blogg, med annonskampanjer och sammarbetspartners, och får betalt för det. Hon gör sitt jobb, lev med det, och sluta vara så förbannat avundsjuk bara för att hon tjänar pengar på det.

Reply
Smulan

Du har sunda åsikter, håll kvar vid dem. Och Grattis till aalla framgångar du har verkligen förtjänat dom :) Keep up the good work!

Reply
AMANDA

nu måste jag faktiskt vara ärlig så blir inte sur på mig..
Men du gör faktiskt en ytterst oinpassad min i slutet då du kan anmälas för hets mot kaninen. Tänk på det !!

HAHAHHAHHAHAH, ne fyfan vad du är bäst kenza :D<3

Reply
Maja

Du är bäst Kenza, stå på dig och ta ingen skit! Du är så grym på det du gör! Älskar din blogg!

Reply
Sabina

Bra sagt kenza, jag hålller med dig. Det finns så mycket annat att bry sig om. Det vet vell alla att människor mår dårligt av att någon kommenterar ens utseende eller liknade på ett negativ sätt. Det leder ju inte någan stans förutom att men sårar någon.

Det är tur att det finns sådanna som du som vågar säga vad de tycker och ser människor för VAD de är och inte dissar för att man tex har en ful näsa. Du fattar vad jag menar;)
Ta ingen skit nu bara!

Reply
filippa

Du är skitgrym Kenza!
Du har verkligen rätt och jag håller med dig, personligheten är det viktigaste och vem orkar bry sig om sådana småsaker? ;D
Hoppas allt är toppen med dig, älskar din blogg!
Puss och kram

Reply
Louise

Skitbra kenza ! dom där reporter personerna kan ta sig i arslet, vi trogna läsare bryr oss inte om vad pressen säger och skriver om dig. Vi älskar våran kenza, och så kommer det förbli !
ha en bra dag och ta hand om dig
pussar o kramar :)

Reply
June

Vad gulligt du pratar. Har aldrig hört någon säga “ba” och svära så mycket på så kort tid. Du är asskön och det är bra att du spyr av dig lite tankar och känslor tycker jag.
Förresten, i texten i menyn där det står om dig borde du kanske ta bort texten om att du nyss tagit studenten, det är ju snart ett år sen :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*