• header

Gissa…

…vem jag sprang på i lördags på Gröna Lund? Gabriel med t-shirtarna! Ja alltså han som gör och säljer de snygga t-shirtarna med nitar. Jag äger en i svart och en i vitt. Lite kul att vi båda hade på oss den svarta när vi sprang in i varandra! :D

62 Comments

LIKA SOM BÄR

Det är en tjej här i från Helsingborg ni är så grymt lika varandra check it out !! Xx
wwww.bebbans.blogg.se

Reply
Mikaela

Jag såg dig stumpan! Både på toaletten och lite här och där. Men du verkade för stressad för att prata alla gånger. Sjukt synd!

Reply
Secondhand

Secondhand på bloggen, skor & kläder, Fendiväska, skinnstövlar & skinnjackor skynda fynda för det är först till kvarn!

Reply
Aino

Kan inte du ha en “ur mina garderober” snart? :)
Jag har ett bra förslag! Du kan väl dra fram ditt dyraste plagg och skriva lite om det och ifall du annvänder det ofta m.m.? :D Ha det gött!

Reply
Victoria

hej kenza!

jag har legat o funderat lite på en fråga som ploppar upp i mitt huvud, så jag tänkte att jag skulle skriva den till dig o hoppas på att din åsikt dyker upp här nånstans=)

min fråga är:
tror du att en mamma har ett starkare band till sina barn? med tanke på 9 månader i magen, förlossning, amning osv osv?

ha de bäst!

Reply
Jutta

Hej Kenza!
din blogg är grym!
Försökte gå in på hans sida med t-shirtarna men hittar inte vart man beställer? vart kan man göra det?
gillar dom!
ha det fint
kramar

Reply
Secondhand

Secondhand på bloggen, skor & kläder, Fendiväska, skinnstövlar & skinnjackor skynda fynda för det är först till kvarn!!!

Reply
Linn Flink @hotmail .c om

Hej , vart har du köpt nit tröjan :) ??? ..vill ockå ha en sån : )

Reply
En som är nyfiken

Hej, jag vet dumhar väll hört hur många gånger som helst att din blogg är mycket fin …. men jag instämmer. På bilden över så tycker jag att du är jätte fin i håret. Vore kul om du kunde skriva som dagensfråga och berätta hur du gör. :)

Reply
Carro

Hej, vad har du gjort med håret för att få de vågiga/lockiga på denna bilden? Älskar din blogg =)

Reply
Danielle

Han är sjukt duktig. Han bor i Södertälje där jag också bor och vi gick i samma klass förut :D och han har redan blivit en local celebrity. Kul att se att han lyckats och han kommer bli något stort en dag är jag säker på.

Reply
mm

haha, dom är jätte snygga! :D
jag undrar om du inte kan ha “dagens fråga” eller “ur kenzas garderober”?
i så fall har jag förslag! kan du inte visa din bästa party klänning/outfit?
sen undrar jag om dina wayfarers, jag funderar på att köpa ett par till sommaren men vet inte var jag kan köpa ett par. jag vet att du har skrivit om när du köpte dina men hittar inte inlägget.. vilken size har du förresten och vad kostade dom? :D
tack på förhand! ;) <3

Reply
Vickan

Ida – Ung mamma, hon har redan haft den frågan som dagens fråga.. du får kolla lite längre bak här, det var väl kanske 2 månader sen eller nåt..

Hon tyckte iaf att unga mammor är starka och duktiga osv.. nåt sånt. Kena älskar barn, men ville väl inte ha just nu, men hon tycker att unga mammor ja, otroligt starka osv.

Reply
Kjara

d’you got the same shirts on? *___* cute :) and veeery nice! i’d love to have it, too!

Reply
Linneaa

Hej Kenza :) Jag undrar vars du har köpt det där linnet eller om det kanske gå och beställa? Älskar det! Kram!

Reply
Emelie

Där är dödskalle scarfen igen! Vars har du köpt den? Vad kostar den? Tycker den är så sjukt snygg men jag hittar ingen någonstans, varken på nätet eller i butik, vad är hemligheten? ;) haha

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*