• header

Videoblogg efter gymmet

Haha, anledningen till varför jag alltid posar som en jävla nörd i början är för att jag väntar på att sekunderna på displayen ska börja gå (jag kan ju vrida så att jag ser displayen) så att jag inte ska börja babbla utan att den har börjat filma men tydligen så filmar den lite innan :)

164 Comments

Jennifer

Kenza såg videon på Tyras blogg! Du är ju grym på boxning! Jag har tränat karate förut, och du är duktig! You got it girl! :D Ha en fin kväll!

Reply
Laura :))

Hhahah! :D Vaa söööt! ^^Jag skämms också när någon ser mig ta foton eller spela in en video ensam! Hhah , jag brukar stänga in mig i ett rum eller gömma mig någonstans! Hahha x)

Reply
Emma

Hejsan svejsan!
Tycker om din blogg super mkt!
Tyvär så går dt inte att anmäla sig till din tävling om skorna på deras kommentarfält så jag tänkte göra det här om det går bra :)
Jag skulle gärna vilja ha late night skorna i svart i storlek 38 och om jag vinner dem så kommer dem garanterat hänga med på fester, fikapauser och semestrar i sommar! I sommar ska jag till Mallis och då kommer dem både passa till dagspromenad och sen fest! Speciellt fest! Eftersom dem är platta så kan man garanterat dansa loss hela natten utan att fosingarna nästa dag är sjuka!
Tack på förhand! :)
och förresten grymt jobbat på gymmet! ;)
Från en glad tjej

Reply
Alma.

& du? Tävlings inlägget, jag skrev en kommentar där & sen när jag skulle skicka allt så blev det helt vitt & när jag går in på inlägget nu så är det vitt fortfarande! :( Hoppas att kommentaren har kommit iväg iaf, för jag skrev hur mycket så helst! Men isf om det inte har gjort det kan jag skicka min motivering nån annanstans? :)

Reply
aaaa

snälla kenza kan du säga vart du har köpt din väska som du hade på grönan? :)

Reply
julia

“… som ni kanske hör, ee det där en till repa då dör jag… aa, bäst för den ähhm sen så gick jag…” hahaha älskar din blogg kenza! x)

Reply
DOMZ

haha gulligt du bara pratar och sen helt plötsligt så ba “är det där en till repa då dör jag” och du tar verkligen bort leendet och blir serious face och ba kommer närmare till kameran..
kenza du är skön, gillar din blogg

Reply
CarmenB

so pretty!! why don’t you do a short-video in english for the international readers? i’d love to hear you speak in english!!

xo

Reply
jenny

hahahahahahahahahhahaha ” är det där en till repa, då dör jag” så skön.. du blev helt allvarlig.

Reply
JULIA

Åh, du har så sjukt söt röst, dialekt Kenza!
Och jag älskar din blogg! :D Tack för underhållning varje dag. :)
Kram! ♥

Reply
Amanda

Hihi, det var nog det sötaste videoinlägget någonsin! “Om någon ser mig nu, då döör jag!” :D

Reply
Nina

Besök och kmt min blogg varje dag om du vill.SNÄLLA.Det betyder jättemycket för mig om du gör det.P.S Älskar din kropp fattar inte vrf du tränar den är redan så fin:)

Reply
Clara

Hej varför funkar det inte att kommentera på tävlings inlägget? det blir bara vitt jätte jobbigt för jag vill så gärna tävla om skorna!! :(

Reply
Cecilia

Haha, vad rolig du var i videon “Nu kommer det någon han glor jättemkt.” Haha :D Du verkar vara en jättetrevlig och rolig person !

Reply
felicia

du är ju bara för härlig :D
speciellt när du påpekar de där om repan :) haha

Reply
Linnea

Hej, jag hade lite problem med att öppna kommentar sidan för inlägget med tävlingen för dina skor. Så jag skriver mitt bidrag här istället och hoppas att de går lika bra!

Jag skulle vilja ha de svarta funny night skorna i storlek 38. Man matchar inte dessa skor till en outfit utan man matchar en outfit till skorna. Skorna talar helt och hållet för sig själva. Det ända som behövs till partykvällen är kanske en lite halvdiskret klänning och inget mer, här är det skorna som sticker ut! Det ända som saknas nu är ett skönt sällskap att spendera en galet rolig kväll med!

Jag hoppas verkligen att jag vinner och tack så mycket för möjligheten att vara med och tävla! Ha en bra dag :)

Reply
dragi

alla verkar ha fastnat vid “är det där en repa?” haha….men så gör man juh,jag e likadan,kan babbla på om massa grejer sen ba stannar jag upp o kollar åt ett annat håll eller vad som än kanske drar till sig min uppmärksamhet haha. repor är det värsta som finns,e dö noga me mobilen tex. och jag vägrar ha den fula plasten kvar på displayen haha.

förövrigt tycker jag d e intressant hur en person kan ändras,från bild till rörlig bild. Jag ser ju oftast foto kenza lixom så man har en bild i huvudet hur hon ska låta o röra sig osv. Sen kommer videoklippen och det är inte alls så. Verkligen inte åt det negativa hållet men bara anorlunda hehe.

Reply
J

Kan inte se någon av dina videobloggar, trycker play men sen händer det inte något ;o

Reply
Nicole

HAHAH ASSÅ ÄLSKAR DINA VIDEOINLÄGG!

“Är det där en till repa, då dör jag! AAH bäst för den!”

Så jävla klockren! ^^<3

Reply
Ida K

Vad tråkigt det är med den där repan, den är väl den som syns som en vit fläck.. Riktigt tråkigt!!!

Reply
Mimmie

Jäklar vad duktig du har blivit på att videoblogga. Du låter så naturlig och det är sååå mycket roligare att se på en video då du pratar istället för att bara läsa.
Gillade när du pratade med kameran, om sprickan. Hahaha! ;D

Reply
elina

ALLTSÅ. Du är så jävla söt ! “är det där en repa??? då döööör jag” haahhahahaha Ha så kul ikväll :) Gratta NADIA från mig ;)

Reply
Milla

Nu måste jag fråga.. Vart kommer dina solbrillor ifrån? Märke, affär, pris? Jag ska nämligen på solglasögon-jakt imon och det r precis såna som dina som jag letar efter! Så sjukt snygga !!

Tack för en bra blogg!

Reply
Anna

Det går inte att anmäla till din tävling om skorna för kommentarfältet funkar inte, hoppas att det går bra om jag skriver till dig här. :)

Jag skulle jättegärna vilja ha dom late night skorna i svart storlek 37 för att jag tycker att dom är supersnygga! Inte ofta jag hittar ett par gladiator som passar mig. :(
Jag lovar att jag kommer att ha dom varje dag i sommar, jag och min kille åker utomlands tillsammans och firar våran 6måndads dag och jag vill gättegärna ha dom på mig dom skorna när jag är med honom då vi firar och ha dom när jag tillbringar semestern med honom.
Hoppas att jag vinner, tummen upp! :)

Btw, älskar din blogg!! ♥

Reply
Lina pociute

shit vad fin du är ;oooo vill gäääärna träffa dej gumman , men det kommer säkert aldrig att bli ;/ men men .. du får ha det så bra ! älskar dej och din blogg ! ;*

Reply
noa

tips om du inte vill ha repor: pilla INTE på linsen, utom med saker som är speciellt tillämpade för kameralinser :-)
vet inte om det går på din kamera (ser väl ut som en bridgekamera eller ngt) men till systemkameror kan man köpa linsskydd oxå :D

hahah jag känner att när du börjar träna kan jag också komma igång xD har försökt ett flertal gånger…

ha så kul ikväll!

Reply
Michaela

Hej! Jag är i ett desperat behov av klänning till skolbalen nu i vår, och jag vet inte hur jag ska hitta någon fin. En axelbandslösklänning är ett krav och eftersom du alltid bär så fina klänningar kanske du kan hjälpa mig (och alla andra desperata stackare där ute..?)

Kram på dig :)

Reply
Lotta

Det går inte att kommentera tävlingsinlägget för skorna och allt bara krånglar. Så jag gör som några andra har gjort och kommenterar här istället. Hoppas det fungerar det med!

Skorna Ladies night i storlek 38 skulle vara perfekta att följa med mig på en kvälls äventyr. Jag skulle använda dom till en blommig klänning och ta med mina allra finaste vänner på lokalfest. Det skulle vara i en hyrd lokal som någon dekorerat hur fin som helst och alla vi känner skulle självklart vara där. Vi skulle lyssna på allt ifrån poppiga låtar till lugnare 60tals musik som vi alla älskar. Och så skulle han vara där. Han med det bruna lockiga håret och dom glittrande ögonen. Vi skulle dansa tills vi inte orkade mer och bara njuta av livet. När klockan sen slagit alldeles för mycket skulle vi bege oss hem till någon för att klättra upp på ett garagetak med filtar och ligga och titta upp på strjärnorna och prata om hemligheter tills natten blir dag.
(Detta kanske inte riktigt gills då jag antagligen måste ta av mig skorna en stund för att ta mig upp på taket, hehe;). Men såklart får jag hjälp av den underbara pojken med dom bruna lockarna!)
Vi skulle sitta där i soluppgången tillsammans allihopa och sedan klättra ner för att äta frukost på en filt i gräset. När vi alla är klara somnar vi utan tvekan huller om buller i en varm och mjuk säng och så är dagens äventyr över.
Bara en av sakerna jag skulle göra om det var jag som vann dina fantastiska klackar! Nu blev det förskräckligt långt, men en kväll som denna kan man bara inte korta ner.
Kramkalas Lotta

Reply
amanda

Hejsan kenza. jag undrar bara vilken stil du har på dint taturing i nacken? btw jätte fin blogg.

Reply
nellie

först vill jag bara säga att din blogg är sjukt bra!

men nu ska jag komma till saken, men först måste jag nog förklara lite först.
för sju månader sen blev jag tillsammans med den kille jag gillat ända sen sexan (och nu går jag i åttan) vi har haft de fint tillsammans. men träffades kanske inte sådär superofta på fritiden, mest varje dag i skolan.
Men så i söndags gjorde han slut. jag har gråtit varje dag, gråtit mig till sömns, inte orkat med att äta. de första mina vänner gjorde var att komma fram och krama mig i skolan, då kom tårarna igen och jag fick även mina vänner att fälla tårar.
Denna kille har verkligen förändrat mitt liv, han har fått mig att se allt positivt, att vara glad, att älska livet och framför allt känna mig älskad, han var den som verkligen bevisade för mig vad kärlek verkligen kunde vara.
Allt kändes som om jag levde i en dröm. Men nu känns de som om man vaknat till och allt de roliga är över, de känns som om jag är tillbaka i verkligheten och bara svävat på moln i 7månader.
Just nu känns de som om jag inte orkar någonting fast jag försöker. Jag försöker att vara glad och bara glömma, men fan de går inte bara att glömma. jag drömmer om honom varje natt, och vaknar gråtandes och märker att de visst var en dröm. Jag önska man bara kunde glömmma eller att han inte hade valt att göra slut, men tyvärr kan man inte styra andras känslor.
De känns som om att framöver att jag kommer att ha väldigt svårt för att bli kär igen, jag är rädd att jag inte skulle kunna uppleva samma sak som jag gjorde med honom.
Så jag undrar, har du något tips på hur man ska komma över sådana problem? eller är de bara att glömma och gå vidare?
de kommer kännas så jobbigt att se han varje dag i skolan :(, jag är ju så van att han kommer fram till mig vid varje tillfälle som bara går.
Jag önskar att du kan svara Kenza! de vore supergulligt och även en hjälp på traven, att du iallafall läst och kanske förstått.

Tack på förhand!
kramis.

Reply
Büsra

JAG LOVAR KENZAAA!!!!!!!! DU ÄR SKIITT FIIIN OCH SÖÖÖTT!!!!
DUU ÄR FINARE ÄN KISSIE . DU KNÄCKER HENNE SPIIIKATT!!!
KÄRLEK TILL DIG!

Reply
Aynoor svarar

Men vafan? Videoklippet ser roligt ut, men jag kan inte se det! Jag trycker på start knappen men inget händer! Jag har nu gått in flera o flera gånger men det funkar inget skit! Kan du skicka sidan istället? Videoklippet ser ju fan skit rolig ut och jag e så nyfiken !!!!!!

Reply
karin

FLER VIDEOBLOGGAR KENZA, DE ÄR UNDERBARA :D Du är fantastiskt fin, både på utsidan och insidan!!!!!!! glöm aldrig det! ha en toppenkväll, kramkram

Reply
Amanda

Heej! Jag undrar om du har något bra tips på en hudvårdsprodukt mot finnar eller liknande? Jag har börjat få små finnar i pannan, som man kanske inte ser, men känner väldigt tydligt. Skulle vara skönt att få ett slut på dem där förbaskade finnarna.. Har du något bra tips som sagt? KRAMKRAM! ♥

Reply
KiZnic - En blogg fylld med snygga budget outfits ♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Haha men så farligt var det ju inte ^-^

Ps. Kolla in i min blogg som är fylld med snygga tips inom mode och trender!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Reply
ARG!!!!

Det går inte att se dina videobloggar :( har försökt jätte många gånger men dom bara fuckas upp … snälla kan du säga hur jag ska göra för att kunna få se dom :D taack (y)
PS. Bästa bloggen!!!!

Reply
Linnéa

Hej Kenza!
Jag har letat järnet efter ett par hallonröda converse men de är slut överallt!
Du vet inte vad det står för färg på kartongen du fick de i?
I så fall kan jag söka på deras hemsida..
Rasberryred?

Svara gärna till min mail:)

Mvh
Linnéa

Reply
Sara Fer.

Hello there :)

Just passing by to say hi.. since i didn’t understand a shit of what you said, lol.

xoxo <3

Reply
Mathilda

Asså jag älskar dina videoinlägg, fler såna!! :D jag har med nytt tränat, fast intervall, kolla in min blogg på lite tips:) Kram

Reply
Amanda

haha så sööt… “är det där en till repa, då dör jag” ahhahaha nu kommer det någon så jag måste gå ;)

Reply
andrea

naaaaaaaaaaaaaaaaaaaw gu va söööööt! ”Är det en till repa så dör jag” haha så jävla söt Kenza, du ser ut som en liten mygga när du petar på skärmen med fingret hahahaa KÄRL3k till dig!

Reply
Sabina

Om det inte funkar så kan ni testa å öppna upp sidan på mozilla firefox, det funkade för mig. Dock är det nog google crome som det är ngt fel på.

Reply
Caroline

Haha, “haha, jag är typ anfådd fortfarande haha!… äree däär en tiiill repa då döör jag…” Haha, skön du är :P ;)

Reply
kristina

videon funkade för mig i alla fall, och haha, dina videobloggar är roliga :D

Reply
MZ

HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAH en söt mus typ när du säger:

‘är det där e…een till repa? då….. dör jag ‘ <3

Reply
frida

ÅH, jag verkligen älskar när du säger: är det där en till repa så dör jag. HAHA, så himla kul&lika kul varje gång!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*