• header

Jordgubbar i solen

Jag och tjejerna satte oss ute i solen och käkade jordgubbar. Självklart doppar vi dem i socker, godast så! ;-) Vi pratade, bläddrade i tidningar, lekte med Mani och lekte lekar. Haha, minns ni “1,2,3 stjärna”? Eller det kanske bara var så vi kallade det ute i Nacka? När en person står med vänd rygg och de andra ska försöka komma fram och ta på personen som räknar “1,2,3 STJÄRNA!” och sedan vänder sig om, då ska alla vara stilla. Minns att vi alltid körde det ute på skolgården när vi var små.

Kul iallafall att vara ute, leka och vara lite barnsliga. Det är sån jag är. Jag kommer aldrig bli någon som sitter hemma och äter ost och kex och dricker vin. Det är liksom inte jag. (Om jag skulle råka bli sån så kommer Nadia kväva mig mellan sina skinkor)

1

400 Comments

V

haha gud va vi lekte 1,2,3 stjärna!
men en dagens fråga: vilken skola gick du i här i sverige på lagstadiet/ högstadiet var det inne i stan?

Reply
Elin

Menar du att blondinbella är en sådan person? Snälla du är korkad låt alla vara som dem vill vara!

Reply
jessica

gud vilken härlig bild på dig! och mani är så söt!
haha,älskar ditt sätt att vara !(:
go kenza!

Reply
anonym

Vi kallade det 1,2,3 röda lycktan stop! Haha. Mystistk namn men så sa alla i alla fall. ;)

Reply
avalon

jag brukade leka det för något år sen o vi kallade de för röda gula gröna lampan lyser :) men en fråga
hur hoppar du sååå högt?! :0

Reply
Rebecca

Hejsan:D
Jag tycker att din blogg är hur bra som helst!! undrar bara hur du har fått den såhär känd och vart man kan hitta ett sånt linne du har med öppen rygg :)
Kolla gärna in på min blogg, och kommentera om du vill:) skulle bli jätteglad, hoppas att du får en fortsatt trevlig dag!
kram

Reply
Kenza

Haha, där ser man! Massa olika namn ju. Liksom..OST? Haha :D

Elin: Jag syftade snarare på några av mina gamla polare. Haha, allt handlar inte om bloggvärlden. Självklart får alla vara som dom vill och jag får klaga lite ibland om jag vill? Klagar du aldrig?

V: Nej vi bodde i Nacka när jag gick i ettan till 2an på gymnasiet så jag gick i Jarlabergskolan, Ekliden och sedan Cybergymnasiet. Kram!

Reply
Therese

Jag lekte nästan samma sak när jag var liten, men kallade det för “Tåget är försenat”. En person stod med ryggen mot dom andra och sa: “Tåget är förenat” dom svarade: “Hur många minuter?” Det antalet som personen med ryggen emot svarade ska den räkna till innan den vände sig om:P

Reply
saandis

hehe varför ska det ena utesluta det andra? jag gillar ost och kex, men är lika gärna ute och leker kurragömma ;)

Reply
F.

underbart vårigt. me like. 1,2,3 ost tror jag det hette när jag var liten, men det var j**ligt länge sen. hahahaha.

Reply
anonym

Hej, jag tycker din blogg är grym!

Tänkte bara säga att när du skrev din längd och vikt började jag böla… jag är 1,72m och väger 63kg. Och när jag jämför med dej är det alldeles för mycket… vet att man inte ska bry sig och jämföra och sånt och jag ser inte sådär skitstor ut men när man tänker på siffror gör det verkligen ont :'(

Reply
KiZnic - En blogg fylld med snygga budget outfits ♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Haha =D mums för jordgubbar!

Ps. kolla in i min blogg som är fylld med outfits, bilder och annat. Passa på att bli veckans bloggare just nu!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Reply
Louise

Ja, den leken var längesen jag körde, ska kanske köra den också! m_-
Jag är också sådan, jag vill vara ute i det varma och ha kul!

Reply
V

GUD VA KUUL!!! Jag bor ute vid Ekliden! men gick du då i Järla på mellanstadiet? och hade du Gunnel i syslöjd på ekliden???

Reply
melinda

juste! jag träffade dig på grönan i lördags :D. kommer du ihåg? jag var blond och min kompis brunett och vi tog foto med dig precis efter du och din söta vän dilay hade förlorat på något spel haha :D du var jättefin och skittrevlig! minns att du sa: faan vi har redan spelat bort alla våra pengar! <3 :)

Reply
D

i göteborg är 123 röde ljus, hahaha! älskar att vara barnslig och jag är 15 =)

Reply
Anna

Där jag kommer ifrån, västkusten så sa vi alltid 1,2,3 rött ljus innan man vände sig om. :) Men jag antar att leken heter olika beroende på vart i sverige man lär sig den.

Underbar blogg har du, man blir så glad över den. :)

Keep up the good work!

/Anna

Reply
emma

söt randig tröja :)
mani är såå fin :D
haha här kallar vi det till “spegeln” men jag bor ju i Finland ;D
Smart sagt det där att äta ost och kex och dricka vin ;)
Klart man ska vara barnslig!

Reply
Sanna

1, 2, 3 – RÖTT LJUS! Skrek vi då vi lekte den där jag bodde då. Ost? Aldrig hört innan? :-)

Reply
June

1 2 3 röda lyktan stopp sade vi också … Och man behöver inte vara tråkig bara för att man dricker vin och äter ost och kex. Man kan faktiskt vara barnslig samtidigt som man gör det :)

Reply
sara

haha, alla verkar ha haft olika. här i umeå iallafall har vi alltid kört med 1,2,3 OST!

Reply
Matilda

heey låter jette kul! :) checkade din sko collektion och blev jätte besviken när sko storlekarna tog slut vid 41 :(( det är mega svårt för mj att hitta skor när min fot är storlek 42 :(-.-

Reply
Milli

Hahaha, som många redan sagt så kallade vi det för 1,3,3 rött ljus eller 1,2,3 röda lycktan stopp här i Sollentuna! ^^ 1,2,3 Stjärna var något annat, låter så sjukligt bekant och minns att det var något man skulle typ hoppa undan för något… äsch jag minns inte ;)

Reply
Vanessa

Haha vi kallade det 1,2,3 OST! av nån jävla anledning. Tror tanken var att dom som smög fram skulle vara som små möss och tassa fram till osten. Eller nåt:)

Reply
Linda

De här kanske kan bli ”dagens fråga”?
Du jobbar ju för MTV och har intervjuat tokio hotel när de kom till Sverige, tänkte bara fråga om du vet om du ska intervjua några fler artister som kommer till Sverige?
För de vore häftigt om du kanske kunde intervjua Justin Bieber när/om han kommer till Sverie och kanske lotta ut en meet n’ greet?

Vi kallade leken för 1, 2, 3 rött ljus här i Uppsala :P

Reply
YAKIE LOGRELL

Vad mycket varianter det finns när jag läser i kommentarerna, här hemma säger vi ”ett två tre – rött ljus” haha! Fast nästa jag var med några småbarn på praktik sa dem även ”modell” haha så gulligt!

:D
:D

Reply
Emily

1 2 3 Stopp kallade vi det här i Skåne.
Och ost och kex är ju skitgott! Don’t be a hater! ;) Men det är godast i parken med vänner. =)

Reply
Amanda Fritzon

Jag undar vilket/vilka tysnitt (textsort-er) du har som överskrift? Jag älskar den, den är så enkel och stilren. SNÄLLA SVARA. VILL VERKLIGEN VETA! :D

Reply
Moa

Hej Kenza! :) jag är ett stort fan av dej :)
Och jag ville bara fråga hur man blir känd genom bloggen? Att hamna på omslag på tidningar och så. Min dröm är igentligen att bli sångerska, modell och bloggerska. Så jag tänkte fråga om du har några tips? :) Kram<3

Reply
Ida

Det brukade vi leka jättejätteofta när jag var yngre! Här i Kalix heter det “1, 2, 3, OST” Haha, ingen aning om varför!!

Reply
Linda

haha kul att det finns så många namn på en o samma lek.. vi kallar den 123 stjärnstopp :D hahah

Reply
Caroline

Vi kallade det 3,6,9 och sen skulle man bara vända sig om och då skulle de andra stå blixt stilla ;)
Din blogg är den bästa!
När får vi se nånting rolgit från din garderob,alltid lika kul :D

Reply
Maria

Vi i Umeå kallar det för “Ett, två, tre OST” :D haha lite komiskt, för det du skrev om ost senare i inlägget. Du ser ut att haft en trevlig dag :) tack för en bra blogg!

Reply
Hanna

Kan du inte vara gullig och skriva ett inlägg om vilka produkter du använder i ansiktet och så. Rengöring, kräm m.m. och vad du använder för smink? Om du har nå bra smink tips eller hårvårdstips så skriv gärna det med :) Tycker du har så himla fint hår och fin hy!

Reply
Malin

HAHA MENAR DU 1 2 3 OST?hheh har läst och det finns många många namn på denna berämda lek:) Att vara ute och leka och bara få låtsas att alla problem var borta för ett ag är bland det härlgiaste man kna göra :)

Reply
Keela

fan vad gott med jordgubbar, har inte köpt några ännu brukar vilja hålla mig sålänge jag kan tills dom är sådär snuskigt goda!

Reply
Anna

hahaha, nej men vad roligt alla säger det! Jag bor i Malmö (har bott i småland, men sa samma sak där) och vi har alltid bara sagt 1,3,5 och så vänder man sig om. Brukade köra den på isen när man åkte skridskor, sjukt roligt för man kan ju liksom inte bromsa lika lätt, så man glider framåt och kan då inte stå stilla. Så åker man ut, haha.

Reply
Johanna

Vi sa alltid 1 2 3 Röda Lycktan STOPP! När vi körde den leken haha älskar att köra lekar som man gjorde när man var yngre :)

Reply
Vilma

Haha vi sa lixom: tåget går om 3 sekunder. Asså den som var stod med vänd rygg skulle säga tåget går om X sekunder och räknar till det innan den vände sig om! Stor skillnad från Sthlm till Kalmar ;D

Reply
Anette

1 2 4 rött ljus i göteborg med. De är ju ingen logik med leken med andra namn. man stannar vid rött ljus :P

Reply
Sandy

HAha herregud vad en lek kan variera i namn över hela landet, här nere i småland sa vi 1 2 3 röda lyktan kom :P haha

Reply
Malin

Fy fan vad härlig hoppbild!:) ser ut som att du är påväg att hoppa upp till trädtopparna och typ sätta dig där och vinka till dina vänner där nere på gräsmattan!;) haha

Reply
marika

det där med att aldrig sitta och äta kex och ost & drick vin sa jag också när jag var mellan 18-19 men igår när jag fyllde 20 tog jag och mina 2 bästa vänner och gick till parken som vi har här i stan. jag hade köpt vin & cider på systemet och dem andra köpte vindruvor, ost och kex :) väldig mysigt var det och där fick man ju båda sakerna. ;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*