• header

1a maj 2010

God morgon bloggen! ♥

Hade ni en fin Valborg? Det hade jag. Var dock inte och kikade på någon majbrasa.. Jag minns när jag var liten och vi brukade knalla ner till Nyckelviken i Nacka och titta på brasan där. Nacka är verkligen fint och underbart, växte upp där och jag saknar det stället som fan. Här där jag bor nu hade de samlat ihop lite skit på någon grusplan och tänt eld på det, haha.

Annars då? Har sovit ut som fan. Tanken var att jag och min pojkvän skulle iväg på sommaröppningen av Kolmården idag, vi hade blivit inbjudna av Petré Event, men tåget skulle gå så tidigt imorse så vi ställde in det i sista sekund och tog en sovmorgon istället. Skönt men lite tråkigt, hade gärna velat titta på gorillor, delfiner och andra coola djur. :) Det får bli en annan gång..

Har ni varit där någon gång? Jag är nästan säker på att jag har varit där en gång när jag var liten men jag minns knappt något.

Johan Petré och jag på Gröna Lund – bild stureplan.se

141 Comments

Emma

Den har varit helt okej!
Jo jag har varit på kolmården, helt underbart söta djur!

Reply
emma/oldbabydoll

blev ingen majbrasa för mej heller, jag och en kompis satt hemma och degade. sen somnade jag skittidigt för att jag skulle ha match idag, men nu sitter jag istället hemma och är sjuk -.-‘ ingen lyckad valborg :P

Reply
Veronica

Kolmården är helt fantastiskt!! Delfinerna är bäst, de är jättefina att titta på. Du borde ta din pojkvän och åka dit. Det är väldigt fint och man kan hitta på massa skoj där. Jag blir som ett barn på nytt när jag är där :)

Reply
lollo

Jaag har varit där :)
Var bjuden på samma grej tror jag.
Vi skulle dit igår på nån vip grej men sen kom på något ivägen. Känner samma som dig skulle vara kul att se alla djur.

Älskar din blogg

Reply
Bukurije

Kenza, du må ha en fin 1. maj dag. Her i Danmark går de fleste der bor nær københavn i noget der hedder “Fælledparken”. En kæmpe park hvor der er live musik, tivoli, mad og meget andet i dag :) Havde du boet nær DK, kunne du køre forbi. :D

Bukurije
http://liloemini.blogspot.com

Reply
Lina

Jag har varit på kolmården. Fast det var när jag var jätte liten så jag kommer inte ihåg något förutom att jag hade mina favorit kläder på mig :P

Reply
rebecca

vad har du för storlek på dina converse? är de samma som du har i vanliga fall? isf vad har du i vanliga fall?

Reply
Robert

Hej! För ett tag sedan skrev du (jag tror det var du) att du köpt ett par *Ray-Ban wayfarer* på NK för bara 700kr. Vilken affär var det i? :)

Reply
Matilda

Jag var på kolmården förra året och det var helt fantastiskt!
Jag är en väldigt delfinälskande tjej och jag hoppas verkligen att jag och min familj åker tillbaka dit igen iår! <3

Reply
CORNELIA

kolmorden är riktigt kul!! speciellt när man får vara så nära girafferna. riktigt coola djur finns det! och supersöta också!:D
+gooood mat&gott godis (y)

Reply
Elin

Ja, kolmården är ett måste när man bara har lite mer än 1 timmas bilväg dit :)
Jag vet inte hur många gånger jag har varit där, men, jag var där senast förra året i alla fall:D haha, det är ju så mysigt att gå runt och kolla på dom söta djuren.

Reply
helene

tycker faktiskt att det är en aningen överskattat att supa skallen av sig på valborg så det blev mys hemma :D

Reply
Sofie

Jag har varit där en massa gånger! :)
Går nämligen på ett naturbruksgymnasium i Norrköping så vi brukar åka dit med skolan ibland. Var där senast i höstas och då var vi inne hos vargarna och myste!

Du får åka dit i sommar och titta, det är jättekul!

Reply
Mimmi

jag åker dit en gång varje sommar, det är typ en tradition för mig och min gudmor, vi har gjort det så länge jag kan minnas :D

Reply
Lina

Hej. Jag undrar en sak. Har inte din kille körkort så han kan köra dig? eller har dina närmsta vänner det?

Reply
Zassa

Tänkte bara lägga in att din nya header och hela designen på bloggen är superfin! Älskar kläderna du har på dig på headern! Hoppas du får en trevlig helg!
Kram / Zassa

Reply
Fotograf Annie

Jag har varit på Kålmorden några gånger, en gång när jag var liten försökte en giraff äta upp mitt äpple som jag gick och åt på. ;)

Vill åka dit igen någon gång :P

Reply
Anna-IdaLoveFoki

Va?
Är du galen? :D
Jag skulle gå upp hur tidigt som helst för att åka till Kolmården!!! Jag harvarit där men då vågade jag inte rida på kamelerna men nu ångrar jag mej sååå!

Reply
Kajsa

Där jag bor tänder de så dåligt så det tog aldrig fyr. Dessutom hade det regnat och allt var blött :S.

Reply
Linnéa

Hej Kenza:D
Hur får du så mycket volym i håret??:)
Jag har långt hår och jag har försökt med allt, men jag lyckas aldrig få särskilt mycket volym:P
Ha det bra:D <3

Reply
Frida

Kolmården är rolig att gå runt på och kika på alla fina djuren :) Fast helst av allt om man ska gå på kolmården så ska det vara härligt väder, sol och värme. ingen blåst som det är idag i östergötland :(
men någon gång måste du åka dit och kolla på djuren :D har riktigt härlig delfinshow man kan se på :D

Reply
julia

vad har du använt till ditt hår på bilden? någon speciell locktång? jätte fint var det iallafall:)

Reply
Jessica

Det är faktiskt riktigt härligt där. Ska dit på onsdag med skolan. Pluggar djurvård så det ligger i en av kurserna jag läser. Ska kela lite med vargarna också ^^

Reply
sara

gud vad kul det är att kolla igenom inläggen jauari 2007! Inga bilder på dej och (jag tycker) att du har en heelt annan stil! :D

Reply
nina

haha jag har tröttnat på kolmården, det blir väl lätt så när man bor nära och är där jämt haha

Reply
Fridisen

Det är väl kolmården som har Bamses värld?
Där är det coolt i alla fall ;)

Reply
Malin

Jag tror jag håller på att bli Kenzafierad eller nåt, har drömt om dig nu två nätter i rad trots att jag bara läser din blogg sporadiskt. Jag VET – det låter skrämmande! Igårnatt drömde jag att vi stod och jämförde ögon och ögonfransar och jag fick svåra komplex för mina små blonda ögonfransar och du berättade att man skulle döpa en mascara från Dior i ditt namn för att du har så snygga fransar, snyggare än Tyra Banks sa du. Sen var jag på ditt kalas också, trots att jag var 10 år äldre än alla andra.

Inatt drömde jag återigen att jag var hemma hos dig, vi hade ett förtroligt samtal om att man inte kunde stava ett ord på ett visst sätt och samtidigt stod en kopia som såg exakt likadan ut som dig och tittade på allt vi sa. Efter det skulle vi ut på hiking en grupp tjejer, och du hade stora svajiga batikfärgade byxor på dig vilket jag tyckte var rätt konstigt. Men när vi skulle därifrån kunde jag inte hitta min handväska bland alla dina 100 handväskor som hängde i din hall otroligt organiserat och fint upphängda. Såg ut som en väskaffär =D Till slut hittade jag den men då hade den förvandlats från en svart stor till en turkos liten clutch. Skitskumt! Bör jag kanske sluta läsa?

Reply
E

Hehe, jag bor där (ja, man kan bo där, det är som en liten “ort”) så har varit där ganska många gånger =p

Reply
Lisa

Jag bor i Linköping, som ändå ligger rätt nära Kolmården, och så har jag en djurälskande bror så har varit där runt 12 gånger haha, senast förra året. :D

Reply
Linnéa

Åh, du måste åka till kolmården! Jag har varit där nästan varje sommar sedan jag var liten (är nu 24) och det är lika roligt varje gång. Dessutom har jag alltid haft tur med vädret lustigt nog :).

Sedan bor jag i linköping också vilket är rätt nära så det kan ju förklara lite men det är ju inte så mycket längre från sthlm.

Hoppas du får en fin helg! Kram

Reply
Fanny

Jo jag har varit på kolmården flera gånger :) dock gör jag samma misstag att sätta mig för nära bassängen på delfin showerna varje gång. Paraply kanske funkar ;)

Reply
Josefine

Eftersom att jag bor i Norrköping så har jag varit i Kolmården många gånger! Hur kul som helst :d

Reply
June

Jag har varit där. Åkte bland annat på sån där bilsafari. En giraff stack in huvudet genom takluckan, mamma fick panik och stängde takluckan, giraffen kräktes i bilen.
Nej nu ljög jag, det var någon annan som var med om det, men det var roligt!

Reply
jonna

vem bar denna söta lilla klänningen bäst av Eva Longoria och Lindsey Lohan? :)

kika in på min blogg och kommentera vem du tycker bär upp den bäst ;D

jonnaalm.blogg.se

Reply
Kristina

Kika gärna in till min inspiration och inredningsblogg!:) Full av inspiration, bilder, shoppingtips, senaste trenderna och massa mer överraskningar. Oh, och var gärna med i den kommande tävlingen!!

http://www.desajn.nu

Reply
rebecca

Skulle du kunna visa vad du använder för locktång för att göra sådana lockar du har på bilden?

Reply
Sandra

är på Kolmården minst en gång varje år, går även på ett gymnasie som har samarbete med Kolmården så brukar vara där med skolan också =)

Reply
anki

var på kolmården 1997 eller 1998 och hade det trevligt vad jag minns.
åkte dock linbanan och såg därifrån en elefantbebis som var fastkedjad (mitt i ingenstans) utan vatten, mat eller skydd från den heta sommarsolen. hela familjen stod och stirrade på den helt chockade. jag började gråta. mams frågade personalen vad som tusan hade hänt och att bebisen inte kan stå sådär men ingen brydde sig.
ingen från familjen har åkt dit sedan dess och har absolut inga planer på det heller.

Reply
Emelie

På kolmården har jag varit många gånger på, blir lätt så när man bor nära.

Reply
frida ljung

Jag har varit på kolmården en miljon gånger, bor i lilla norrköping där kolmården är absolut obligatoriskt i alla årskurser helst flera gånger om året! Det var väl kul dom första femton gångerna, haha!

Reply
Nonno

Pappa ägde det förut så jag va där hade gärnat träffa dig det var super kul massa kändisar bl.a. Anna anka :)<3

Reply
Ida

Jag och mina tjejkompisar åkte till Kolmården från Göteborg över dagen i somras! Grymt kul! Gorillorna var lätt roligast, och delfinerna var helt underbara att se! Häftigt! Åk dit när du får chansen. Ett måste !

Reply
bea

Har vart mycket på kolmården, Och jobbat där med:D
Älskar djuren och omgivningen där är underbar. Det roligaste sommarjobbet även då jag jobbade i glasskiosk:D:P

Reply
Sweet

Någon som vet vad det är för nit grej hon har under jackan? Är det ett skärp eller sitter det på jackan? Anyone??

Reply
Malin

Hej jag bara älskar den tröjan med nitar, finns den och köpa?

Hoppas på svar gärna till min mail

Kramar Malin

Reply
Lisa

Klart man har varit på kolmården! Nu var det några år sen sist men det är ju nästan bland det mysigaste som finns. Speciellt en härlig vår/sommardag :)

Reply
elin

förresten, varför får man aldrig se din pojkvän på bild??
vill han inte vara me på din blogg? :)

Reply
Hanne

Men vad fan… Gillar du inte Hjorthagen, flytta därifrån?! Det är ju fan det finaste stället i världen!

Reply
Klara

Åh så otroligt snyggt ditt hår va!, hur har du gjort dina lockar?=) skitsnyggt!

Reply
Sofia

Hej Kenza! Måste säga att jag älskar din blogg först och främst. sen hade jag en fråga, var kan man köpa tröjan med nitar du har på dig? Älskar den!!!
tacksam för svar

Reply
vendela

hej jag måste bara fråga hur du fixade ditt hår där och hur du fixar det vardagligt? använder du locktång? jätte tacksam för svar kram vendela

Reply
Michaela

har varit på kolmården 100 ggr… bor i norrköping och har haft årskort där i typ 10 år ;D Älskar det!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*