• header

Bilder från dagen

Pole dance ser så jävla lätt ut, men det är det inte. Det krävs otroligt mycket styrka som tyvärr både jag och Tyra saknar (haha) men det gick bra ändå. Det var riktigt kul att testa på pole dance och det var grym självförtroende-boost. Jävlar vad sexig man kände sig! Jag gick all in och var väldigt seriös. Eller ja, jag försökte vara det iallafall…hehe.

Nu har jag blåmärken lite här och var efter stången. När jag hängde upp och ner trodde jag att insidan av mina lår skulle typ spricka, haha. Sjukt kul var det iallafall! Ni kommer kunna se detta i Bella & Tyra show på torsdag kväll. Jag kommer även lägga upp det här.

När man kör pole dancing är det bäst att ha minimala kläder (de brukar köra i hotpants) för annars glider man bara av stången, så jag körde i mina PYJAMASSHORTS haha. Med snoopy på! ;-)

Nu har vi bytt namn till Cherry la Bon Bon & Candy.

144 Comments

Suzette

Jag bodde tillsammans med tre galna killar i ett kollektiv under ett halvår, då hade vi en strippstång i vardagsrummet. Sjukt kul,och så jäkla bra träning. Ska dock undvikas att användas i samband med alkoholintag har jag märkt haha :D

Reply
A

DAGENS Fråga: vad kostar det att göra tatuering på ett ungefär? Vad kostade t ex dina som du gjorde på Tattoo Zone?

Dagens Fråga 2: Berätta någon “supernatural” händelse/upplevelse du varit med om!

Kom igen, nu borde du ta och svara på dem här intressanta frågorna! he he

Reply
julia

Hahah själv tycker jag det ser grymt svårt ut. Skulle aldrig klara av att hänga sådär i en stång. Ni gjorde det ju skitbra!

Reply
Saga

Kan tänka mig att du är väldigt duktig på det! Du som har tränat cheerleading och så ^^ Ska bli kul att se klippen på torsdag.

Lika perfekt vacker är du iaf…! As always =)

Reply
carro

Ser coolt ut! Lite roligt att Tyra kör på en avslappnad stil, medans du alltid ska visa upp dig. Hehe.. Slappna av lite!

Kenzas svar: Som sagt, man måste ha bara ben för att annars glider man av stången! Tyra ville inte ha det för att hon är lite blyg för att visa upp sin snygga röv, men det har jag inga problem med. Alla har vi rumpor! ;-)

Reply
Evelina

Det känns som att man måste kunna knäcka valnötter mellan benen för att klara av det där, men ack så skojsigt det ser ut !!

Reply
Sanna

Det ser jättekul ut verkligen, jag har alldrig testat poledance, men det vill jag, inte för att kåtaupp min kille utan för att träna, sen när man är duktig då kan jag kåta upp han hahah:) nejmen, man måste ha starka benmuskler för poledance tror jag:) men ärligt, vill börja med det, men va tusan ska mammi säga attjag säger till henne att jag vill sluta i fotboll och börja på poledance hahah:) hon vet redan att min kille är världens kåtaste!

Reply
Sannda

Hur kommer det sig att det är Du&Tyra som provade detta och inte Bella&Tyra? Dom 2 brukar ju prova på saker till Bella&Tyra-Show. :)

Kenzas svar: Det är ju “bästa yrket” dom gör ihop! Det här var Tyras klipp bara. De brukar göra klipp ensama på olika håll ibland och Tyra ville ha med en vän! Och vi har länge pratat om att testa på detta :)

Reply
CHRJ

Gud så kul! Men bara en fråga, är du avis på bella och tyra att dom har en egen show och du inte är med? Jag hade blivit det så jag bara undrar liksom :)

Kenzas svar: Klart jag är avis på att de har en egen show! Det verkar ju så himla kul. Men jag hade inte passat in där alls, inte min grej med talkshow. Men ha tålamod till hösten, allt jag kan säga ;-)

Reply
Rebecca Lindberg

Kul att du provar på Pole dance och hoppas att du fortsätter!
Själv har jag dansat i lite över ett år nu och älskar det! Super bra för kroppen och självförtroendet! :)

Reply
Sandra

Älskar din blogg hellt underbar!!!!
Läser den varje dag!!!!
Min fd bästis träffade din lillebror här om dagen men nu dissar hon mig bara för att vara med sin andra kompis och kunna träffa honom!! Vi skulle igentligen ha gått till grönan men nej hon ville vara med hennes kompis och träffa honom!!

Reply
Jenny

Låt oss gissa vilken annan bloggerska som snart kommer apa efter pole dance… ;D

Reply
KiZnic - Veckans bloggare♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Jag vill också prova =D

Ps. kolla in i min blogg som är fylld med inspiration inom mode och trender!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Reply
Lena

Haha sexigt, kul att få se det (och se om du var så seriös, haha) och att få se dig igen i Bella & Tyra show på torsdag, längtar! :)
Kram

Reply
Moa

aa, va Roligt xD Har velat testa de ganska länge men de finns inte här uppe i dalarna -.-‘ Aja whatever :P

Reply
Vicki E.

åh! jag har alltid velat testa det…=) verkar grymt kul!

kolla gärna in min nya blogg, har startat en modeblogg som alla andra i sverige =P

Reply
Lotta

SER SÅ SJUKT ROLIGT UT!!! Men en fråga….bränner inte metallen mot benen?? asså så där…eh…hoppas du fattar

Reply
Sandra

Det såg väldigt roligt ut!! Fan vad kul att se på uppvisning med poledancers..
och gud vad snygg du var när du stod på tå vid stången! :)

Reply
Lina

Det där verkar så otroligt roligt!
Jag måste verkligen testa det där någongång :)

P.S: Du har underbart fint hår!!

Reply
Malin

Hahah såg att Holywoodfruarna också testade på det där och sa precis som du att det var kul men riktigt jobbigt. Hhaha skulle nog villa prova men vet ine om jag vågar..haha;)

Reply
June

Kul! Har hört att det är svinjobbigt. Min kusin jobbade som strippa förut och hon hade konstant träningsvärk i en månad innan hon vande sig.

Reply
Gudrun

Jäklar vad kul det verkar, jag skulle lätt kunna träna pole dance om de fanns möjlighet!

Reply
Latte

Verkar som om ni hade roligt! Men varför tar du alltid EGO bilder?? Vi vet att det är din blogg men hallå du behöver inte vara nån himla egoist bara för det.

Reply
sabina

jag kollade i TVtablån på torsdagens programm och hittar ingenting om bella&tyra show?!?! hjälp mig hitta, vill gärna se söta kenza på tv hihi!! :D <3

Reply
d

seriöst, vem tränar i smink egentligen? förlåt haha jag var tvungen, det stör mig.

Reply
Erika

Kul, att pole dancen äntligen börjar bli mer poppis hemma i Sverige, jag har kört ett par år nu. Men måste rekomendera er Nelles studio (NortPole) på poledance.se istället, är mycket mer seriös än Dancing Queen (där dem är och dansar på bilderna). Testade ett pass hos Dancing Queen och det kändes som ett skämt jämfört med alla andra studios jag provat, det handlade mer om att se sexig ut än om poledance och dem var även väldigt okunniga. Men självklart upp till var och en vart man vill köra, bara ett tips till er som vill börja! Kenza för övrigt fortsätt i samma sköna stil, diggar dig stenhårt! Varma kramar från Sydney.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*