• header

Shoppingdag!

Jävlar vilken shopping vi hann med idag! Vi hade bara några timmar på oss innan alla affärer stängde men jag hann ändå göra av med 8000. Helt sjukt, och då har jag ändå inte handlat några märkesgrejer förutom lite prylar på Marc by Marc Jacobs (eller prylarna är typ Jacobs by Marc Jacobs for Marc by Marc Jacobs by Marc marc marc marc for Jacccccccccobbbs, haha)

Problemet är då att Paris är världens shoppingparadis och jag är inte i närheten av färdig. Men jag har inte shoppat på ett bra tag och bara gjort en massa bra affärer så det är jag värd. Det blir att rensa garderoberna rejält när jag kommer hem för att få plats med allt snyggt. För herregud vad fina grejer det finns här!!! :) Speciellt i Les Halles.

Efter shoppingen var vi helt slut så vi gick och käkade middag på en restaurang här bredvid hotellet och efter maten tog vi en öl på uteserveringen. Nu ska vi prova våra nya kläder och sedan sova. Imorgon är det dags för ännu mer shopping!

Hoppas att allt är bra med er. Kram på er, och stooor kram till mina älsklingar där hemma. Saknar er redan ♥

Utanför Marc by Marc Jacobs. Det tog oss ett jävla tag att hitta butiken för vi gick åt fel håll hela tiden när vi försökte läsa kartan, haha!

 

Inne på New Look. Skorna var lite av en besvikelse jämfört med förra årets (i London) men hittade en massa snygga plagg iallafall

 

Ingen annan fick plats på tunnelbanan när vi skulle hem med alla påsar, haha. Armarna gjorde ont som fan! Mina snygga leggings kommer från Acne

157 Comments

Emma

fan vad mysigt! vill också till paris! hur länge stannar ni?hoppas ni får fortsatt trevlig, kramkram! =)

Kenzas svar: Till måndag kväll :) Kram!

Reply
tilda

ååh, new look i london är underbart! när du rensar garderoben kan du väl ha en bloppis? ;)

Kenzas svar: Skatteverket är ju så jääävla kinkiga när det gäller sånt! Men jag kan tänka mig att lägga upp lite på Tradera. Kram!

Reply
jelena

Kenzaa, när ni ändå bor på champs så kan jag rekommendera triumpfbågen som ligger på slutet av gatan och i början av gatan louvre och jardin des tuiliers haha så du får se något av staden också för att den är helt..magisk..

Reply
sara

Åh va härligt!! Jag vill också åka till paris någon gång. Men jag vet inte riktigt.. london eller paris. jag älskar ju london (a)

Reply
Erica

åååh du måste visa ALLT sen !!!
älskar din stil ! jag hade gjort ALLT för att få byta garderob med dig, ALLT ! Och snälla skulle inte du kunna göra lite fler “ur mina garderober”-inlägg, vill så järna se alltihopa och jag tror inte jag är ensam !!! puss på dig, hälsa tyra och ha det sjuuukt bra i FRANCE !

Reply
Erica

BTW, jag skulle bli så jäävla glad om jag fick veta att du har läst min(a) kommentar(er) !!!

Reply
Rebecka

Haha, lite rolig grej bara, kollade i en gammal Frida-tidning från typ2007 då du var med i ett repotage om par och vart dom hade träffats.
Kom på att det var du, tyckte bara att det var lite kul haha ^^
Ha en fortsatt bra kväll :)

Reply
M

Heej :)
Ååååh vad det låter härligt, shoppingparadis #1!
Du, i en frågestund skrev du att du brukar raka dig, you know where. Vaxar du elr rakar du? Hurdå?

Reply
Lo

Åhh älska shopping!!!:)
du kunde inte tänka dig att visa alla fynd ?:)
Vore jätte kul att få ett titt på!
*kram*

Reply
Lisa

åhh vad skönt det är att vara där :) Har en fråga har du en bra tips på en kräm till finnar? Din hy är så fiin! Tack! :D

Reply
s

Låter superhärligt! du får visa allt du shoppat sen ;) hoppas du uppskattar ett paket som väntar på dig i sverige trots all storslagen inhandling i paris! fortsatt trevlig resa! :)

Reply
Jessica

Herregud vad underbart… Haha när man ser den där stora “bagen” på andra bilden så kopplar jag direkt till London! Och sjukt snygga gladiatorsandaler med de där silvriga stenarna! Tycker förresten att det är helt sjukt beundransvärt att du lyckats så bra som du gjort… love it. Och ändå har du båda fötterna på jorden. Keep it up!

Reply
Pegah

Vill man inte vara dig då eller? SÅ JÄVLA NICE!! hoppas ni har det super där borta :D
har själv varit i Paris en gång förut, doooog ju nästan när jag såg alla snygga kläder :O
Keep up the good work, we all love ya :D <3

Reply
lousee

jag blev lite besviken nu, ingen videoo :(
kan ni inte föröka gra en video varje dag oh läggaut :D?
kram

Reply
:p

Hahah! Lite kul att du gör av dig med 8000 kr på kläder på en DAG – pengar som jag inte ens använder på ett ÅR ^^

Reply
Läcker Studentmat!

Första veckan – 12,000 sidvisningar – Het Studentmat!

Nu har Studentkrubb funnits i prick en vecka.
Det har varit en intressant start med utmaningar i köket så väl som på webben. Vi har i alla fall sluppit utveckla sidan på tom mage, det hjälpte.

Statistik från första veckan är 12.000+ sidvisningar med uppskattat antal av 6.000 unika besökare. Mycket roligt. För i övrigt stort tack till *censur* som med idag, bidrar med obegränsad sidstatistik. Annan glad fakta är att vi ligger tvåa, alla kategorier, som bubblare på, vi leder även kategorin Livsstil samt Mat & Dryck! Den enda som toppar oss i “alla kategorier” är Maria Montazami…

Nyhet att vänta: Krubbsök, sökmotor som sorterar recept efter pris, innehåll, titel och svårighetsgradering m.m. Samt att “Veckans tips” kommer att lanseras på riktigt.

Välkommen in!

Reply
LISOU

Avundsjuk till tusen, jag lovar. Fyfan om jag hade haft pengarna och kunnat åkt till Paris, hade nog legat back i resten av mitt liv pengamässigt. haha :D

Reply
Mari

Jusses vad du har shoppat =). Men du har rätt, shoppingen i Paris är farlig. Det går inte att sluta !!!

Reply
A

ååååå är avis :D men du borde ha en lite längre tröja, leggins + visa röven är inte snyggt, haha men annars skitsnyyyygg otufit :)!

Reply
belle

Fan vad ballt!!

Och sen – jag läste i typ Metro för inte så länge sedan att Frankrike kanske skulle upphäva en lag som sa att tjejer inte får bära byxor i Paris – så länge de inte rider. Men visst fan går det runt tjejer med byxor där (inklusive er), eller what is the deal? xD

Reply
jessica

JAG HATAR ………..

ATT DU ÄR SÅ JÄVLA SNYGG!!!!!!!!!!!!! :D
du borde vara med i “värdens vackraste kvinnor” tävling!

Reply
Linea

Jag var faktiskt på New Look i les Halles för tre veckor sen!!! Paris är underbart!! Fast vi fick en lång väg hem p.g.a. vulkanutbrottet, hahha.

Reply
ema

Kul med shopping! Men kenza, när ni endå är där MÅSTE ni besöka eifel tornet, speciellt på natten! SÅÅÅ FINNT, kram :D

Reply
Johanna

Heej, Kenza du måste kolla in den här tjejens blogg : http;//elsatheking.blogg.se. Ni är verkligen lika som bär !

Reply
erika

vart har du köpt din jeans jacka?
svara snälla , ska till stan snart & måste köpa en jeans jacka, din var skit snygg! :D

Reply
Louise

Kenzaaaaaa du borde skänka kläder du rensar bort till dina läsare som sitter och drogar dina outfitkategorier varje dag :D

Reply
Sharona

Åh så härligt!!! :D Jag vill också till Paris och shoppa, men Berlin blir väl också kul :P Ska åka dit med klassen nästa vecka på torsdag. Hur länge kommer du vara i Paris? Kanske missat om du skrivit det? :) Kram

Reply
Veronica

Shit va häftigt. Jag var inne på new look igår och idag är du där. Det skulle va galet kul att få träffa dig och tyra. Jag bor i Paris sen 8 månader tillbaka och bara älskar staden! Hoppas ni får en fortsatt trevligt helg :D

Reply
Netta

Det dere bør gjøre i Paris (har bodd der), er å ta med et par flasker vin og sette dere på trappene til Sacre Coeur (kirken på toppen av åsen), se på solnedgangen og alle performers! Det er helt utrolig deilig! Eller gå inn på bloggen min og se Beyoncés nye video, konstiga møbler og Mac-sminke med og uten primer! Stor forskjell! Kram!

Reply
Julia

skulle va kul om du kunde ta kort på kläderna och lägga upp på din blogg =)

Reply
Malin

Ska till Frankrike senare i sommar och hälsa på min pojkväns bror och hans flickvän som bor i Paris – vore superskoj att få reda på vilka butiker ni varit som är något att ha, även med en “svenne-plånbok”. Jag vet ju att du köper kläder till normala priser…ja vad nu normalt är, men tja du vet.. :)
Kram och ha en fortsatt trevlig vistelse.

Reply
elina

åhh gud va kul!:D skulle också vilja shoppa där nu;D du måste visa alla sakerna du har köpt sen!;) karm

Reply
glizza

du är en söt tjej,har följt din blogg ett litet tag ,du har fötterna på jorden och är som dig själv. ha en bra dag i paris.
kolla in min blogg.

glizza.blogg.se

glizza.blogg.se

glizza.blogg.se

Reply
sandra

Hej!
kan du vi ALLT du har köpt i Oaris på ett inlägg när du kommer hem?!:)

Reply
Emma

Hej, jag franska och bor i Paris (jag använder en översättare för att skriva dig) Om du är intresserad av de stora märkena, såsom Chanel, Dior, Dolce Gabbana … Jag skulle råda dig att gå till Madeleine (tunnelbanelinje 14) eller Bon Marché (linje 4, stationen St Placide). Om du Galeries Lafayette på Boulevard Haussmann (linje 14, station St Lazare), och Champs Elyssée fördjupningen på linje 1, station Franklin D. Roosevelt).
Det är, om du vill ha mer information, vänligen …
Happy shopping;)

Reply
Matilda

hej, fin blogg förresten! du som verkar ha helkoll på mode, har du några tips på modesiter, där det inte kostar allt för mkt o har relativt små storlekar? (är ganska lite o kort)

tacksam för svar!!
kram

Reply
Vilma!

Åh man blir ju avis! Jag hoppas jag kan åka med min mamma och pappa till Paris lite senare i år!
När du kommer hem från Paris kan inte du göra en guide till bra affärer du har så bra still… :D

Reply
songül

Fan vad kul och vara ute och shoppa hela tiden!
Du är helt perfekt, så himla vacker. kram kram!!

Reply
josefin

skulle bli kanonglad om du kunde svara på det här! :) Hur är new looks priser? dyrt, billigt?

Reply
Moa

Hej Kenza! Ni ser ut att ha det helt fantastiskt! Jag ska snart åka till Paris och jag undrar: Dom bästa affärerna? Var ligger dom? Och sen den sista jag ska också gå till en Marc Jacobs butik för att köpa lite grejer men jag undrar på den du var, var den bra och hade den det där Marc Jacobs special items-grejerna. För jag har inte råd med något annat haha! Men du vet dom billiga sakerna:) Jag hoppas att du fattar vad jag menar då :P Men ja vore väldigt tacksam för svar!
Jag önskar er en fortsatt trevlig resa!

Kram/Moa

Reply
Julia

fan vad nice!

vilket flygbolag åkte ni med?

gud vad bra att ni hittade mycket. :D
har också vatt där och när jag kom hem var det inga kläder kvar i paris men nu finns det extra mycket till dig och Tyra.
ha det bra . KRAAMKRAAM

Reply
s!!!

du har säkert gott om pengar o kan shoppa vad du vill men tänk på att pengarna en dag kan ta slut och att du även ska spara… du som tjänar pengar på ditt intresse,bloggen, ta vara på det.

Reply
Lena

Du är så fin Kenza! Jag ska antagligen till Paris nästa år eller vad det var tror jag, ska bli spännande eftersom jag hört att shoppingen är underbar där…:)

Reply
Johanna

Åh vilken lyx att kunna göra av med så mycket på shopping! Jag håller med dig om att Paris är farligt farligt, jag hittade sååå mycket fint när jag var där i somras, men vågade dock inte shoppa för så mycket pengar… Det ska bli spännande att se grejerna :D

Reply
clara

åhåhåh!!
londons new look är heeelt underbart.
kan inte du kommentera på min blogg?
skit fin jacka <3
puss

Reply
Johanna

Hej Kenza :) Jag undrar vart du har köpt din jeans jacka? Den är super snygg och vill gärna ha en sån :) Har letat runt ett bra tag nu men hittar ingen som passar ;/
Skulle vara jätte snällt om du ville berätta, puss!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*