• header

10e maj 2010 – i Paris

God morgon allihopa!

Sista dagen i denna underbara staden är här. Men planet hem går inte förrän klockan sju ikväll så vi hinner med lite shopping! Vi ska besöka gallerian La Fayette idag för den har vi inte hunnit spana in än. Jag vill hitta lite fler snygga kläder och mer presenter till mina nära och kära. Fråga mig inte hur jag ska få hem allt för det vet jag inte, haha. Men jag packade med mig lite kläder hit till Paris så det ska nog gå bra. Får nog plats med allt, frågan är bara om det inte kommer väga för mycket.

Nu ska vi checka ut från hotellet och bråka lite med ägaren. Vi tycker inte att vi ska behöva betala 200 kronor per dygn för internet när det inte ens har fungerat. Och när det väl har fungerat så har det varit så segt att det är löjligt. Vi vill ha pengarna tillbaka!

Jag tidsinställer ett par inlägg som vanligt så att ni har något att läsa medan vi är ute på stan och sedan på planet hem. Vi landar vid tio ikväll. Ha en underbar dag! Stora kramar och pussar ♥

Yesterday in black and white

139 Comments

Sheila

Jättefina bilder igen! ;D Kör på sista timmar´na innan sju då ni åker!!

Hoppas ni får en fin måndag! KRAM

Reply
julia

Åh vad shoppingsugen jag blir! Vill också till Paris och bara shoppa, skulle vara hur underbart som helst ju!

Reply
Sanna

hahahahahaha, Kenza jag drömde om dig inatt, vi skulle dela lägenhet helt flummigt. men gud vad roligt vi hade den första dagen iaf, sen vaknade jag.. Förstår inte jag har drömt om massa bloggare som jag aldrig ens har träffat, skumt! :D

Reply
rebecka

du är så himla effektiv när du är utomlands, jag borde också va sådär…turistig och njuta va staden haha.

vad innebär ett tidsinställt inlägg?

Reply
Mikaela

det kan ju inte ta 3 timmar att flyga hem?:P när jag flög dit tog det ca 2 timmar :)

Reply
Mari

Vilka underbara bilder =). Jag längtar tillbaka.. Gallerian ni ska till idag är sååå underbar… ha en bra dag!!!!

Reply
Emma

Alltså jag måste fråga, varför bokad ni inte ett bättre hotell?
Visst har du varit i Paris tidigare, bodde du inte bättre då?
Jag förstår att man inte vill lägga ut för mycket pengar på hotell när man ändå ska vara ute och shoppa hela dagarna, men med risk för att låta lite elak nu, du har ju råd med det?

Hoppas ni får kul i La Fayette, var där för en himla massa år sedan och det är verkligen en snygg galleria.

Reply
Sanna

Vilka underbara bilder =) jag älskar Paris, jag har varit där en gång och ska lätt åka tillbaka, blir bara ännu mer sugen att åka till Paris när jag ser dina bilder, älskar dina kläder på alla bilder!

Reply
Ida

Vad många härliga bilder du lagt upp från Paris Kenza! Tråkigt med internet, hoppas ni kan få tillbaka en del av pengarna iaf!

Reply
emma

jag har med vart på gallerian La Fayette! :D älskar det;) (haha, fast jag har alltid trott att det hette galleri La Fayette:P) hoppas att du får det kul iaf, puss<3

Reply
Angelica

Att du kan vara så söt och duktig och vacker och allting. Jag beundrar verkligen dig Kenza! Du verkar vara en så härligt ärlig tjej. =)

Reply
Sarah:)

När säger du svaret på tävlingen ? VILL VETA VEM SOM VINNNER!;;)

Btw
LOVE YOUR BLOGG !:)<33

:¨·.·¨:
`·. KENZA

Reply
sandra

Åh!!!

Älska svartvitt!!!

Vill du förresten ha något spännande att läsa så vill jag gärna tipsa om min blogg!

Skriver just nu mycket om hur det går för mig nu när jag gör debut i SVENSK LÅNGFILM!

2 KÄNDA SVENSKA SKÅDESPELARE spelar min mamma och min pappa.

Följ mig på min resa mot min dröm att bli ETABLERAD, PROFFESIONELL SKÅDESPELARE!

Ses där!!!

Reply
Ringy

Såg riktigt härligt ut! :D

Behöver hjälp ang. hårfärgning! (Lauren Conrad färg)

Kolla senaste inlägget.

Grymt tacksam för tips! :)

Reply
Sara

Det ser verkligen asskönt ut! Glass & eifeltorn – oh yes! Hoppas att ni kommer hem, imorse sa dem att en del flyg från la France var inställda.. Håller tummarna!

Reply
Gustav

Löjligt, seriöst, oavsett om man har mycket pengar eller inte så är det väl jävligt fjantigt att klaga på en sådan sak. Att ni dessutom ska kräva pengarna tillbaka, 600kr för 3 dagar för er båda (dvs inte st.)

Det är som att handla på ICA och dom tar 40kr för mycket betalt eller ger en tia för lite i växel. Mer pengar till servicen!

Reply
rebecca

jag har en fråga, när du kommer hem från paris, om du fick välja två kompisar att åka tillbaka dit med, vilka skulle det vara ? :) hoppas ni har haft det bra i paris!
kram

Reply
Marina

Jajjemänsan! Rätt ska vara rätt! .. och den där glassen såg så god ut att jag skulle vilja hoppa på ett plan tioll paris NU!

Reply
Emina

seriöst, jag sitter och kollar på tyra banks show, och det är en tjej som har “gift sig med Eifeltornet”. såg det som ett sammanträffande när jag såg bilderna :P

Reply
Addis

men du kan skicka kläderna eller vad du har shoppat hem till dig själv så behöver du inte packa allt i väskan :D hoppas det hjlälpte kram <3

Reply
PICCS FOTOBLOGG

Asså du är föör fin!!! Vad ska man göra med en sån fin som du?? Spärra in så andra slipper bli avendsjuka..? Näjjdå! Fina ska kunna gå på gatorna som alla andra x] (det var inte en negativ kommentar, bara posetiv!! Hehe guuh jag är ju lite knäpp?)

Reply
BABSINATION

Fyfan vilka vackra bilder. Speciellt den längst upp på vad som ser ut som ett café. Ser ut att vara klippt ur en tidning! KRAM

Reply
emilie

ooh va mysiiigt.. hoppas med jag kommer te frankrike nån gång! :) och du är otroligt vacker, det vet du nog redan :)

Reply
linda

gillar din blogg grymt mycket, den äger :D

skit fina brillor vart har du köpt dom?
skulle bli skit glad för svar :D

Reply
Madeleine

hoppas ni har hunnit med att åka båtarna som går i kanalerna, sjukt härligt på kvällarna när dem mörkt och eiffeltornet är upplyst !!! ett måste i paris !!!

Reply
nina

jag vet inte om du kommer att läsa det här men iaf. Du är seriöst den vackraste människan jag har sett! det finns inget på dig som inte är fint <3 Och btw jag älskar den andra bilden <33

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*