• header

Three pics

Bilder från partykvällen i lördags här i Paris! Vi har även en massa videoklipp från kvällen (och hela helgen), frågan är bara om man vågar visa dem. Det enda jag kan säga är att Tyra gillar att filma på toaletten, haha

Kvällen var som sagt sjukt rolig. VIP room är en klubb ni bara MÅSTE gå till om ni är i Paris. Grym musik! Träffade på ett gäng fransmän där också varav en av dem blev helt förälskad i mig och sa gång på gång “Oh my god, I would die for you” haha. Jag tyckte nästan lite synd om honom. Man försöker ju alltid “dissa” på ett artigt sätt med ett leende men tillslut måste man säga ifrån ordentligt för att de ska förstå att man inte är intresserad. Jag förstår inte hur ni killar som brukar ragga på tjejer pallar med att bli dissad (kan ju vara tvärtom också, att en tjej blir dissad, men man ser ju mest killar som raggar på tjejer utan resultat). Jag hade blivit skitledsen om jag hade spanat in en snygg kille, gått fram och sedan fått nobben, haha!

98 Comments

kiwin

jag tror inte att nån kille skulle nobba dig, du är typ sveriges vackraste kvinna.

Reply
Ringy

Ser ut att ha varit roligt! ;)

Behöver hjälp ang. hårfärgning! (Lauren Conrad färg)

Kolla senaste inlägget.

Grymt tacksam för tips! :)

Reply
Nadja

Jag skulle aldrig våga gå fram till en kille bara för att jag skulle må så dåligt om jag vart dissad haha

Reply
EMELIE

åhhhh, är det dina riktiga lockar eller har du platt, eller… jaa :) tycker du har underbart hår ilf !! <3

Reply
elin

ja ibland tycker man synd om killarna. man vill ju verkligen inte vara otrevlig lixom, men ibland måste man

Reply
Marina

Du har helt rätt. Det är verrkligen svårt det där, för säger man till ordentligt från början ser de ju bara på en som en bitch…

Reply
Ramsay

åh, stackars liten. man såg verkligen i ögonen på honom i de andra bilderna du la upp att han tyckte du var en gudinna typ, ahaha.

Reply
ida

jag bara undrar, men har ditt liv alltid varit en dans på rosor? absolut inget illa de jag frågar, men t:ex va inte skolan ganska jobbig, har du inte haft några problem alls?
berätta lite så kanske andra flickor i min ålder som får lite hopp.

Reply
Elin.

Ärlighet och skönhet, det är Kenza i ett nötskal.
Jag beundrar dig verkligen och du är en bra förebild.

Reply
Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Jag tror det där ligger mkt i våra könsroller. En kille SKA liksom ta för sig och närma sig tjejer och det är också helt ok att som kille bli nobbad av en tjej medans tjejer helst ska stå å vänta på at bli uppbjudna/raggade på. En tjej som visar att hon vill ha nån ses gärna som gåpåig eller efterhängsen kanske tom desperat. Det suger.

Jag raggade upp min kille som idag är min man. Funkade skitbra.

Reply
yia

aww.. inte så snällt kanske o hänga ut honom, han va ju jättesöt :) klart killar faller pladask för dig =)

Reply
Smurfelina

Hej Kenza!

Jag läser din blogg ofta och tycker att dina bilder är så fina. Jag har bara en liten synpunkt på dom här bilderna du har på killen. Man ser ju bara på första bilden att han är intresserad av dig och att det är han du pratar om. När man har kille kanske det inte är så kul för honom att se (om hanläser din blogg). Men å andra sidan vad vet jag liksom…jag är ju inte din kille. Ni har säkert ett jättebra förhållande och litar på varandra till 100% och det är skitbra! Men ett litet tips, take it or leave it, lägg inte upp bilder där det är så tydligt att någon stöter på dig…
Vänd på steken…och innerst inne kanske du inte heller tycker det skulle vara så roligt om din pojkvän gjorde så…
I alla fall tycker jag du är en stabil, rak och härlig tjej!

Reply
Denise

GUMMMAMN KOM NER PA JORDEN, FAN VAD DU SKA OVERDRIVA :s.
vem tror du att du e, varsta queen of sweden eller.. Skulle inte tro det, du har fatt alldeles for mkt luft..Chilla bruden!

Reply
Minéa

Hej Kenza! Din svarta skjorta är skitsnygg! Kommer ihåg att du köpte den från American Apparel, men hur mycket kostade den? Har kollat på nätet och i butiken men lyckades hittade inte skjortan.

Reply
Mimmi

Hahaha vad hemskt det låter, men läskigt sant! Lite medlidelse har man!
Tack för en grym blogg. Själv bloggar jag från New York, ta dig en titt :)

Reply
Ellen

Hej handsome:) brukar läsa din blogg, tycker den e grym! är verkligen glad att det finns vettiga bloggare som har något innanför pannbenet och inte bara skriver massa med trams utan har ett kul liv o bara kör!:) Grymt!
men till det jag undrade, du fick en klänning av en läsare på irland eller nåt sånt, en vit spets med djup rygg. jag blev helt till mig när jag såg den, för jag har letat efter en sån så himla länge, vill verkligen ha en sån på studenten, men blev lite smått hjärtekrossad när jag såg att den var skickad från utlandet:P tänkte höra om du vet om det finns liknande att få tag på i sverige eller om man kan beställa någonstans ifrån? :)

Tack på förhand
Love Ellen

Reply
Felicia

vart har du köpt dina strumpbyxor?, snälla jag har letat överallt! jag måste ha sånna snälla kan du bara skriva ett svar!!! tack.

Reply
Lina

Hur har du satt upp ditt hår när du har det stramt på ena sidan och utsläppt på andra?

Reply
Fanny

Konstigt det där med franska killar, dom är inte vana vid snygga tjejer. Tom jag som är mindre snygg än dig hade en kö efter mig jämt när jag bodde i paris ;)

Reply
Emilie

haha varför beter sig alla killar sådär utomlands? ALLA bara hoppar på en som om man är en bit kött och dom är utsvultna vargar!

Reply
Sandra

Awww, tyckte väl han såg helt betagen ut på bilderna förut! Stackars kille alltså.. Lite iaf ^^

Reply
Anna

Hej :-) Har du haft en bra tid i Paris? Min moster och hennes man och deras barn bor där, jag var där i höst! Var bara en kort tid i Les Halles, då hade vi inte mycket tid .. Jag använder Google Translate för att översätta från norska, kommer det förmodligen ut en del misstag ibland. Hoppas ni hade en fantastisk tid i Paris då, berätta alla dina inköp när du är hemma! : D

Reply
Charlotte

Hahaha….. Men grejjen med killar är att dom raggar på så många (i allafall de som raggar) att de tillslut vänjer sig vid att få nobben! Så en kille bara går vidare och raggar på nästa… Det tar inte lika hårt på dem för de försöker även om det är stor risk att dom får nobben och det vet dom i 99 % att de kommer att få i de flesta fall så då måste dom ju ändå försöka med varje tjej för att få napp n¨gon sketen g¨ng i livet haha… Så må inte dåligt för dem, nobba på en gång, säg att du inte är intresserad så slösar du heller ingens tid ;-) !

Reply
Dzeli

Haha, de där fransmännen är alltid så dramatiska! Själv blev jag friad till när jag var i Frankrike för en månad sen :D

Reply
Jessica

Tjaba Kenza, Du hur lång är du?
Jag TOTAL älskar att gå i klackar men jag är 171 lång och därför kan jag bara inte gå i klackar =P Så hur lång är du och många andra “kändisar”? Kramar för en grym Blogg!

Reply
malin

vilken vacker kompis du har gillar hennes klädsel också får inte glöma dig också du är cokså vacker!=)

Reply
Josefin

asså, man har ju inget att förlora på att gå fram till en snygg kille. du vet inte om han är upptagen eller intressant av att bara kolla, man måste våga. dissen är aldrig kul och få, men de värsta som kan hända är att man får ett nej och det är ingen stor grej om man är säker på sig själv, det finns fler där ute :)

Reply
Jonas

Lätt för dig att säga som är äckelsnygg! tänk på alla fula här ute i världen! skämmes tammefan!
Sen har vi all rätt att klänga på er när ni inte visar om ni vill ha K*K eller inte!

Reply
Julia

Bodde ni på Fleche d’or (eller nåt sånt..) min kompis och jag bodde där, tråkigt att jag inte såg dig :(

Reply
Emelie

Hej Kenza! Jag har letat hur länge som helst efter en transparent blus som du har på dig på bilderna i detta inlägg, snälla kan du svara på vart du har köpt den!?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*