• header

11e maj 2010

God morgon! ♥

Jag bloggar just nu från…. min lägenhet! Planet hem från Paris gick tack och lov som det skulle igårkväll. Det var mamma som skrämde upp mig och sa att vulkanaskan var igång igen. Men planet gick i tid och vid elva var jag hemma.

Här hemma väntade en nystädad lägenhet på mig (fan vilken underbar mamma jag har som passar på att städa när hon är här och kollar läget), två underbara vänner och en glad vovve. Vi hade myskväll och jag visade upp allt jag köpt. Kom hem 25 000 kronor fattigare totalt (shoppingen gick på nitton) så jag hade massor av fint att visa. Och presenter att ge såklart! :)

Vi satt uppe en stund innan vi gick och la oss. Det var skönt att sova i min sköna säng igen! Nu är det dags för frukost och sedan är det bara att sätta igång med mailen, räkningar m.m. Jag ska såklart visa er vad jag har shoppat och jag har även några videobloggar att lägga upp!

I lyxgallerian La Fayette igår!

Det var någon som frågade förut ifall jag har en snopp och ja det har jag tydligen. Mr Kenza Zouiten

98 Comments

Rebecka

har läst din blogg ett atg nu måste bara säga att du verkligen verkar vara en supersöt tjej!

Reply
Mari

=) Härligt att ni kom hem. Åh precis där, där du står och blir fotad stod jag en gång för två år sedan :) hehe.

Reply
Sandra

Välkommen hem Mr Kenza ;) Haha !
Vad roligt att ni kom iväg och ni verkar ha haft kul, och shoppingen var du väl värd ;) Man måste ju skämma bort sig själv ibland också ^^

Reply
ISA'S STYLE - STYLE BY ME

Åh, älskar Paris!! Underbaraste staden och underbaraste landet=) LOVE

Jag är en ung, spontan och shoppinggalen student med stora ambitioner. Bäst trivs jag på 10 000 meters höjd, på väg mot okänd destination! Följ mig på väg mot drömmen om jorden-runt-resan och mina metoder för att komma dit.

Jag bor tillsammans med min älskade sambo i vår absoluta drömlägenhet. Här kommer du få läsa mycket om mode, skönhet, inredning, pyssel & idéer men också om mina resor världen över samt studenttiden och jobb! Får självklart inte glömma att nämna mina minivovvar Mio & vårt nya tillskott Bell!

Välkommen in i mitt liv, för att ta del av mina erfarenheter i bild och text!=)

Reply
Filippa krook

Hej Kenza! du är grym!
tycker om din blogg eftersom du skriver om allt och bloggar ofta!

tänkte ifall du kunde ta dig en titt på min blogg =)
filippakrrok.tk. ses där!

Reply
therese

Heej! Vet inte om du kommer se den här kommentaren ens. Men whatever. Den här tjejen är grymt lik dig det skulle kunna vara en kenza-mini eller din lillasyster. Var bara tvungen att säga det. :P kolla denna: http://jennifernorin.blogg.se

Tyckte det var en kul grej :) Ha det bra

Reply
Linn

Hej kenza, för skriver du så lite om din pappa?
är det sant att du tatojera honom när du bara var 3 år gammal?:)
kram&puss Linn…

Reply
Alexandra

19 tusen fattiagre på shopping och presenter ?? :O
Sjukt att det finns folk som kan “slösa” bäst dom vill, medan en annan inte ens kan ta den utbildning man vill för att det kostar för mycket :(

Reply
Rebecca

25 tusen?! :O Fyfasiken, så mycket har jag inte ens på mitt konto… Dela med dig lite? :D haha :P

Hoppas att du har haft det superbra nere i Paris och skönt att flyget gick hem :)

Reply
catrin

Du ska fan fatta hur lyckligt lottad du är! 25 000 är många människors hela månadslön, som ska gå till hyra, räkningar, mat m.m. Och du bränner av lika mkt på en shopping helg.

Jag kommer troligtvis aldrig ens tjäna mer än så, då jag måste skaffa mig ett riktigt 8-5 jobb. Du ska veta att du lever världens bästa tonårsliv, och har haft så mkt tur att du säkert snott lite från oss andra.

Du kommer säkert inte ens läsa det här, du har väl en annan som godkänner kommentarer åt dig vid det här laget.

Reply
Felicia

Måste fråga eftersom dina vänner väntade på dig hemma när du kom- har du gett dom nycklar till din lägenhet? :)

Reply
Ebba

Shit så sjukt att shoppa för 19 000 sådär över en helg :O Min inkomst är ju fan 12 000 om året, haha.

Reply
Elisabeth

Hej!
Jag var ocksa i paris nyligen och jag maste bara saga att galerie lafayette ar underbar! Takdekorationerna ar otroligt fina! Bara vi i skandinavien skulle ha lika fina shopping center eller varuhus…:))

Enjoy Paris!

Reply
Hanna

ÅÅÅÅÅÅH Lafayette! Där var jag sist kag var i paris :) visst är leksaks våningen oerhört stor?! eller ja, alla planerna är stora..KRAM!

Reply
,ndfbsdm

Gud nu blev jag super sugen på att åka till paris igen, var där förra året, faktiskt i den där gallerian oxå super häftigt :P

Reply
felicia

hej ville bara fråga hur mycket du tjänar i blogglön ps: du är så himla fin och rolig:P

Reply
Lena

Hahaha att dom kan göra så fel med passet/biljetten (?) :)
Kram på dig, hoppas du hade det supergött i Paris, och Tyra med!

Reply
Olivia

Haha! När jag åkte hem från Barcelona (Typ 3 veckor sen) var jag också tydligen en man (Mr).

Reply
Birgitta

åååååååååååh va gött att shoppa så mkt :D :D :D :P ;) :)
men ja ska till barcelona i sommar!!! :D ;) :) :) :) :) :P ;) XD ;) :D ;D

Reply
Alexandra

Shopping för 19000? Wow det hoppas jag att jag med kan uppleva nån dag… men som någon annan skrev här så är det ju inte ens säkert att man får det i månadslön trots långa utbildningar så =/
Varför skriver du ut hur mycket du shoppar för när det är en sån monstersumma och du antagligen vet att folk kommer skriva dumma kommentarer till dig om det? Är det bara för att stila? Du verkar ju inte vara en person som skryter så jag förstår inte riktigt.

Reply
Dhanii

Hej Kenza! Du är en sådan stor förebild och måste säga, älskar dina skinnjackor !!
Hur kommer det sig att du köpte för 19000 på bara kläder? Man ser oftast att du endast köper lågbuget, vilket jag älskar. Skulle du inte kunna för skojs skull lägga upp något av de dyra plaggen du köpte i paris och de du har i gaderoben? =)

Love / D

Reply
Fanny

Skulle väl inte kalla Lafayette för en lyxgalleria, då är nog Printemps snäppet dyrare. Fattar inte heller varför du skriver hur mycket du shoppar för, osmakligt och skrytigt tycker jag(vi vet ju ändå vad sakerna kostar)…(men som ovanstående sa du läser väl inte kommentarerna i vilket fall)

Reply
Emma

HAHAHAHAAAHAHA du är så himla rolig! kan inte sluta skratta åt det allra längst ner under sista bilden, ahahhaha

Reply
Anette

Hahaha, det där hände min kompis när vi åkte till Kreta förra sommaren. Vi pikade henne länge för det, som vi skrattade!!! Hahaha :)

Reply
Andrea

Hej! Jag skall åka till Paris nu på hösten och jag undrade om du har några bra tips. Tips på sevärdheter och shopping :) Både shopping i köpcenter men också om du vet några secondhand eller mindre butiker. Jag skulle vara jättetacksam för svar. Aaanything! :D
Kraamar Andrea

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*