• header

Inside Bubbleroom Magazine

Haffade ett par exemplar av nya Bubbleroom igår! Äntligen fick jag se bilderna inuti. Jag är supernöjd och tycker att detta är mitt absolut snyggaste omslag hittills och jag är även otroligt nöjd med bilderna inuti! :) Petra har stylat så fint också och fotografen Jimmy Hansen är inte att leka med. Sjukt tuffa bilder! Och brännan där efter Egypten var ju inte helt fel den heller…

262 Comments

Johanna B

Gud vad du passar perfekt i så där mörkt hår!! Färga håret mörkare bums! ;)

Reply
f17

Sjukt fina bilder. Kenza du ska ha mörkt hååååååår!!!! Du e så sjuuuukt mycket finare i det. Du framhäver din marockanska sida och den e så jäva snygg!

Reply
elin

tycker att du alltid har snygga och fina festklänningar!! så undrar om du vet några bra hemsidor med festklänningar som har även bra priser, inte alla över tusenlappen? :)

Reply
ellen

att du inte satsar på en mer liknande stil. så många gånger som du har lagt upp bilder härifrån så fattar man ju att du verkligen gillar stilen.
puss!

Reply
josefine

På nått sett påminner du om nya Gina Tricot-modellen! Sjukt snygg är du iaf :D

Reply
emma/oldbabydoll

du borde bli modell på heltid (och fortsätta blogga såklart :P) ! skitfina bilder och jättesnygga kläder…blir sugen på att köpa tidningen! :)

Reply
Jill

NÅÅGON SOM ÄR DUKTIG PÅ ATT FIXA BLOGGAR FINA, SNÄLLA HJÄLP MIG OCH FIXA MIN : )

KIKA -> Jillfranzen.blogg.se

Reply
Bella

otrooligt vackra/snygga bilder! du är lik beyonce på dessa bilder, vilket är en komplimang i renaste form!

Reply
VAMPIIRESNEWS

Gillar du vampyrer? twilight saga, vampire diaries, van helsing osv då är min blogg perfekt för dig. jag driver dne hetaste bloggen om vampyrer!

Reply
Laura :)) - mummz - Hei hei!! :D

Dem var siuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukt snygga! :D Har sätt tidningen många gånger när iag skulle ner och köpa FRIDA tidningen! :D skiit snygga bilder! :D Men var d modell innan du blev en känd bloggare?? Skulle vara siuukt tacksam för svar! :D

Reply
Rebecca♥Stark

BESÖK MIN BLOGG NI KOMMER INTE ATT ÅNGA ER, ELLER DET KAN INTE JAG VETA MEN DET ÄR VAD JAG TROR! MEN DET SKADAR JU INTE AV ATT KOLLA, RIGHT? ANTINGEN SÅ TRYCKER NI PÅ MIN BLOGG ELELR SÅ LÅTER DU BLI. DITT VAL! :D :D :D :D :D

Reply
Cissi

Du är verkligen jätte fin! :D Men om jag ska va ärlig så är min personliga åikt att du är FÖR brun där, ser liksom så konstgjort ut (även om det nu inte va det) Men det va bara min personliga åsikt kanske bara jag som tycker det :P

Reply
LIENE

så snygga bilder! du är verkligen inte en tjej längre. När jag började läsa din blogg var du väl 16-17 med blont hår och såg så flickig ut, eller mer flickig ut.

Reply
Amanda

Kenza! Kolla in på Bolsa.nu, ett Uf företag som vann SM-guld i Ung företagsamhet igår. De gör sjukt snygga väskor av återvunnet material och kommer bli riktigt stora!

Reply
Dajana

Kjempe fine bilder. Bare veldig synd jeg ikke får kjøpt bladet i Norge. Var forrige helg i sverige, men i svinesund, så etter bladet med ditt omslag, men til min skuffelse så hadde de ikke det!

Er det noen mulighet om du kan fortelle hvor klærne er fra, de du har på bildet? =)

Dajana

Reply
Helena

Hej Kenza! Ville bara säga att jag beställde dina vita Friday Night igår och fick hem dom idag.. Skitsnygga, jättesköna och jag kommer att stråla på min student! Tack för att du designat världens snyggaste skor!! :)

Reply
Nina

Fina bilder kenza, kika gärna in på min blogg och titta på mina tips “att studera på högskola”, länka gärna !!!

Reply
Vendela

JAg har en fråga och snälla svara på den! :D

Har du någonsin funderat på att söka till Topp modell?Jag tror att du skulle kunna vinna! :)

PS:Jag älskar din blogg och jag inspireras verkligen av dig!Du har så rolig humor:D Kram Vendela!<3

Reply
mimmi

jag tycker alla dina skor är jättefina :) skulle du kunna skriva ett inlägg om hur man går i klackar? och vad man ska tänka på. jag har en dröm om det, hehe :) läser din blogg varje dag :)

Reply
louise

SNälla kenza!!!! Kan nte du tipsa om vart man kan hitta snygga plånböcker????+++ vET INTE VAR JAG SKA LETA!! Snälla hjälp!!!! :) :)

Reply
Sanna

Endel föds fula och opererar om sig totalt och betalar hundratusen-tals för att bli lika vacker som du! du ska va glad att du inte behöver slösa dina pengar på skönhetsoperationer. Bilderna är fantastiska, du är en bra modell!! puss mys extra mkt i Gtbrg, när du väl är i Götet borde du passa på att va på liseberg, men kul att åka själv? puss&kram

Reply
Veronica

Grymt snygga bilder på en grymt snygg tjej!! Inte bara stylist och fotograf som var duktiga, du är super fin på bilderna!

Reply
panne

ja gillar att du är smal, men inte magert smal.. förespråka kurvor, kvinnligt och väldigt sunt =)

Reply
erika

nej gud nej ha inte mörkt hår då ser du typ “KONSTIG” ut och verken hett el.ler vackert aniskte får du då håll dig till det ljusare (bruna) och verkligen inte brunt, kroppen såg het ut men ansiktet usch dy nej.

Reply
- | | Carro | | -

Fint =) var riktigt bra bilder på dig..gillar ju håret å sminket… du såg väääldigt brun ut..är snyggt men du försvann lite..kanske är bilderna som är mörka också ^^

Reply
för fint namn för att stå med HÄR

SLUTTTTTY!!! omg, sriöst de får dig bara att klä av dig mer och mer.

Reply
Mari

Varifrån kommer de oranga bikiniunderdelen på framsidan?
Har letat som en tok.

Äsch. Edit. Vet att du inte kommer svara. :-(
Synd. Vill så gärna veta.

Reply
dragi

Såg bilderna i Bubbleroom 2 dagar innan den kom ut i butikerna,tog hem den o bläddrade igenom den,sjukt snygga bilder. Bra stylist o make up. Var tvungen att maila över en bild t Kenza hehe. Hon tyckte det var fuskigt att inte ens hon fick ett ex i förväg eller se bilderna innan. Ibland e d inte helt fel att jobba på ett ställe där man får se alla sveriges tidningar två dagar innan de kommer ut i butikerna =)

Reply
ellen

Du är så vacker snygg helt fantastiska bilder!!!!!! Du är grym!! Sveriges vackraste!

Reply
Ida

Gillar omslaget från midjan och upp, tycker benen är för insmorda ;) Och den bilden med skinnvästen och solisarna i urringningen är superssnygg!

Reply
L I S A

tycker ärligt detta är de snyggaste bilderna du har tagit, du ser vuxen och bilderna är mogna och samtidigt sexiga. tummen upp :)

Reply
elin

synd att bilderna är så jäkla mörka. antar att det är meningen, men lite ljusare hade dom allt kunnat vara. (har kikat i tidningen med så jag går inte bara efter det här inlägget ;) du är fin som bara fasen i alla fall :)
puss!

Reply
Hanna

det är orättvist att man inte blev lika snygg som du! :( hur kan du vara så jävla brun? :o KRAM! :)

Reply
stina

Undrar bara om de har retucherat dina bilder mkt? du ser mkt kurvigare ut på korten än annars i bloggen. dina höfter o lår syftar jag på.
ha de så bra

Reply
Sara

Ja, dem blev bra. Man kanske skulle pröva brun fundation själv på benen så man ser brunare ut hihi! men iaf, super snyggt

Reply
Elin R

Hej Kenza!
Jag har letat som en galning efter den snygga vita spetsklänningen som du köpte för ett tag sen. Den som var djup i ryggen. Blev kär i den;) Skulle verkligen uppskatta om du skrev vart du köpt den till min mail?

Kram Elin!

Reply
marika

för bövlans! jättefint. du får la ta och hälsa på stora modestaden borås när du är i farten? har du nånsin vart här?

Reply
elina

fyfan vilken hy asså! är lite småavis om jag ska va ärlig >< jag blir aldrig brun om somrarna.. :( ge mig ditt pigment!!

Reply
Sandra

Älskar bilden på dig med den bruna skjortan och jeansshortsen! Hot stuff :D hahah, alltid velat “säga” det.

Reply
linnea

jag har en fråga… brukar du få betalt när du gör såna här plåtningar eller ser du det som pr för din blogg och gör det gratis?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*