• header

Underbar dag

Herregud vilken härlig sommardag! Vi har hängt i Hagaparken hela dagen och grillat och haft det jättemysigt. Det var inte ett enda litet moln på himlen och det var så varmt att man ville hoppa i sjön. Älskar dessa underbara sommardagar. Tyvärr får ju bloggen lida lite men så blir det, hehe..

Nu ska jag och Aleks göra tacos och sedan mysa. Vi har hyrt filmer och köpt en massa godis! Behöver en lugn lördagskväll efter gårdagen. Vad ska ni hitta på? Mysa? Dansa? ♥

247 Comments

sophia

Hejhej kenza har en fråga om du har kvar din hund armani jag har inte läst din blogg på några månader och började denna vecka igen och har inte sett Armani på några bilder, Så har du kvar honom?:)

Reply
Linda Pettersson

Hejsan Kenza!

Jag har en liten fråga som jag gärna vill ha svar på, hehe. De kläder som du fottades med för Nelly. När kommer de ut på deras hemsida, snart eller en vecka?

Ha en bra dag!
Kramis

Reply
linda tha shiet

Vad härliga bilder! ;)

/Lillisenlindan.blogg.se
/Lillisenlindan.blogg.se
/Lillisenlindan.blogg.se
/Lillisenlindan.blogg.se
/Lillisenlindan.blogg.se

Reply
Emelie

Hej Kenza :) du har ju ett eget klädmärke , och jag undrar hur du gjorde för att få det ? Tog du kontakt med företag eller tog företag kontakt med dej ? skulle vara jätte roligt att veta ;) tack för en GRYM blogg ! :D

Reply
sofia

det ser jätte mysigt ut. har du slutat med dagens frågaa? jag tyckte att det var jätte roligt att läsa det! :D ha en bra dag!

Reply
klara

Haha satt bara på andra sidan den lilla stigen där och tänkte på att det var mycket folk som satt och grillade där ni satt och tyckte det såg sjukt mysigt ut! Trist att jag inte såg dig så jag kunde sagt hej :) Ha en fortsatt trevlig helg!

Reply
Elin

Va mysigt ni verkar ha haft det :)

Gillar du barn? och vill du skaffa det i framtiden?

Reply
Shillan

Softish!! :-) Vem är lilla flickan Aleks lekte med? Du lekte väl också med henne? ;-p Inte typ, “Usch! Ungar” XD Älskar ungar

Reply
Alida

Härligt det ser ut, o satan vilken perfekt pojkvän du har! Jag blir avundsjuk, har han några syskon ;)?

Reply
Jase

vem är den lilla flickan?? har aldrig sett henne på din blogg förr! underbar blogg däremot!! <3

Reply
Ayim

Min pojkvän undrar om Aleks kan lägga upp sitt träningsschema, han tycker hans kropp är snygg.. :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*