• header

Mobilblogg – middag

Filmen var grym! Nu sitter vi och äter middag. :) Ha en mysig kväll allihopa, vi hörs imorgon!

130 Comments

Mona

fan du är så vacker kenza! En bra tjej är du också, du förtjänar veeeeeerkligen det bästa. Ett liv fyllt med lycka till dig.. Pussaaaaaar

Reply
Nina

NI ÄR VERKLIGEN ETT SÖTT PAR !!!

KENZA KOM IGEN GISSA MITT YRKE ;) in på min blogg och gissa… om jag klickar in massa gånger på din blogg om dagen så kan du klicka in en gång på min ;) pusss

Reply
EMELIE

haha, din blogg är sååååå mkt bättre än kissie!! :) becuz, du ser bra ut utan smink, kissie ser…. äldre… ut :)

Reply
Paula

Ha världens mysigaste kväll med din pojkvän!! Ni passar förresten jättebra ihop!:D

Reply
Nathalie

Vet du när kläderna du plåtade för nelly kommer upp på deras hemsida? Tacksam för svar :)

Reply
CarmenB

aweee wat a cute couple!! =) but i have a question, there was a time where u didnt want to post any pic of aleks, but know u are doin it! why you changed? aint no problem from me about that! i think he is hot and both of you look great together =) i just wonder =)

kisses

Reply
LIR

alltså jag har suttit och tänkt i tusen år, VEM är aleks lik? Lynnett’s son i desperatehousewives! när han har muschtasH!haha :D

Reply
Linn olsson

Kan du berätta hur du gör när du mobilbloggar? För när man gör enligt designadinblogg så kan man inte välja rubrik utan den blir bara ibörjan av texten i inlägget. Snälla svara på denna fråga, det skulle uppskattas. Kram din blogg är bäst! =)

Reply
Amanda

Hej Kenza jo jag vet ju att du inte gillar att skriva så mycket om ditt privat liv men jag har en fråga som jag undrat jätte länge.
Hur träffades du och din kille och hur gick det till när ni blev ihop? Var det kärlek vid första ögonkastet eller var det vänskap som förvandlades till kärlek?
Du behöver inte svara om du inte vill men det skulle vara jätte kul om du gjorde det för jag är så jäkla nyfiken XD

Reply
ghjkl

Ni är verkligen söta ihop. Tänkte bara höra vad det kommer sig att du helt plötsligt visar massa bilder på din kille. Man har ju knappt sett han innan. Men jag klagar inte, roligt att se lite av ditt privatliv!

Men som sagt. Ni matchar varandra!

Tack för en bra blogg!

Kram

Reply
elsa

Kan inte du visa hur du knyter dina convverse? För converse har så långa sko snören och för mig hänger rosetten bara ner och det gör det inte för dig =) love din blogg<3333

Reply
Emma

åh ni är så fina tillsammans! sveriges sötaste par verkligen :) hoppas ni får en fiiin kväll, kram!

Reply
sunisa

hej kenza :D jag undrar om den svarta jofama by kenza skinnjackan verkligen är slutsåld på hemsidan? (a)
skulle va super snällt om du svara, har länge velat ha en sån ^^

Reply
Sandra

AH vilken fin topp/klänning du har på dig! Hoppas du visar mer bilder sen :D

Reply
järva :D

en fråga : vad för skor är heta i sommar, gärna nått billigt och och nu vill jag inte bara se dina skor här fast dom är väldigt snygga :D

Reply
Caroline

Hejsan. Jag har precis börjat läsa din blogg, och måste bara tala om att du verkligen är vacker! Avundas verkligen ditt utseende. Har några frågor jag skulle bli oerhört glad om du svara på..
Hur lång är du och vad väger du?
Bryr du dig mycket om vikt och vad du äter och så?
Tränar du någonting?
Dina ben är verkligen perfekta!!
Jag vill också kunna få sådanna, några tips?
*håller tummarna för ett svar* :D
/Caroline 19

Reply
Nina

Hur mycket kläder har du hemma som fortfarande har prislappen kvar?
Vore kul att veta.. Du köper så otroligt mycket kläder, du lär ju fan inte hinna att använda allt :)

Reply
Terese

Hejsan! Måste bara höra om klänningen du har på dig på bilden är köpt på Nelly? Jag tänkte bara, för jag har själv precis fått hem min likadana klänning som jag har tänkt ha på studenten, nu om några veckor. Men när jag ska ska sträcka upp armarna och skrika “..för jag har tagit studenten..” så ligger den inte längre under rumpan, utan över! Med rumpan bar, om man säger så;) Och nu till min fråga; är din klänning också lika kort i kjolen? MVH

Reply
Jessica

Jag måste bara säga det här och jag har tänk på det ett tag faktiskt haha, av någon konstig anledning blir jag glad eller rörd varje gång du visar en bild på din kille, för det betyder ju att du är lycklig med honom, och säker på att inget inom/om bloggen kan försöra för er. Jag blir varm i hela kroppen när jag ser er le tillsammans på en bild. Ni är superfina tilsammans och jag hoppas ni fortsätter var ihop! *blir nästan tårögd*

Reply
F

Jättefint par :) jag undrar vart ifrån din tröja/klänning som du har på dig är ifrån, man ser inte så tydligt, men det lilla man ser verkar den jättefin!

Reply
Madeleine

Guud, du har ju nog en av Sveriges snyggaste pojkvänner! Haha, dessutom älskar jag din blogg och framförallt din stil. Och alla skorna <3

Reply
Ida

Jag längtar tills jag är ledig och kan gå och se filmen – den och robin hood! :)
Hoppas i hade det mysigt ikväll :)

Reply
Dina

Din skönhet är oslagbar!
Samma med din killes!

Skulle vilja se er två få barn ihop! Guuuuud vad vackra ungar ni skulle få

Reply
Emelie

Det sjuka är Kenza, att när jag var tillsammans med mitt ex som bor i Turkiet var du tillsammans med han som bor i Grekland. När jag sedan hittade min nuvarande pojkvän som förövrigt kommer från Kosovo/Montenegro, alltså Balkan & som är SM-etta i judo kommer du ut i din blogg med att du är tillsammans med Aleks som håller på med kampsport han med & även han kommer från Balkan. Jävligt scary! Jag har alltid sett mig som en fattig version av dig, haha. Vi har i princip samma åsikter, liknande smak på kläder & annat smått och gott. Med andra ord ser jag upp till dig & tycker att du är en förebild. Jag önskar dig allt det fina i denna världen & all lycka i ditt & Aleks förhållande :)

Reply
coconelle

Åh vad ni är söta! :)
Är glad att du hittat en bra kille, blev så ledsen för din skull när allt det där hände med kreta-killen.
Du förtjänar det bästa för du verkar verkligen vara en super bra tjej!

COCONELLE – life of a DramaQueen.
I min blogg skriver jag om allt från giftermål med skor till hur jag bränner mina läxor i brasan. Jag älskar allt som glittrar och mitt liv är som en dokusåpa. Åtminstonde om jag själv får bestämma. Min mamma säger ofta att jag betér mig som om jag är med i en spansk tv-serie, jag överdramatiserar allt här i livet.

Summa sumarum så är detta en humoristisk blogg som drivs av en tjej med självdistans, en besatthet i skor och vars största och mest älskade passion här i livet är smink.

Det är ditt val om du ska trycka dig in på bloggen eller inte.
Ditt val – din vinst, din förlust.
http://coconelle.blogg.se
http://coconelle.blogg.se
http://coconelle.blogg.se

Reply
johanna

ni passar jättebra ihop :)
tycker det är kul att du nu lägger upp bilder med aleks :D
vad fick dig att ändra dig?

tack för en asbra blogg!

Reply
lina

det roligaste med dina kommentarer, är all respekt som skiner igenom från alla dina läsare.
du gör ett underbart jobb kenza!

Reply
Moan

Love your blog Kenza! Ville bara berätta att jag har drömt om din karl inatt! Haha, helt stört, han var tydligen stå-upp-komiker och helt klockren! Kanske ska tipsa honom om en ny karriär? ;)

Reply
Malin

Vad roligt att du nu känner dig så pass säker på er kärlek att du kan börja vara lite mer offentlig med kärleken, när man är så där kär vill man ju verkligen dela det med hela världen. Lycka till.

Reply
C

Tycker det är roligt att du börjat visa din pojkvän mer i bloggen =)

Ni är så fina tillsammans :D

Reply
Shillan

Åh vad söta ni är <3 Vilken film var det ni såg? Rekommenderar: (om du inte redan har sett) Shutter Island och Nightmare on Elm Street (nya versionen!) Skräck e bäst med ens bf.. blir inte för romantiskt om man nu e en fegis ;-)

Reply
En Iranie

åhh jag vill oxå se the prince of persia , jag är själv en iranie hihi<3 :DDD

Reply
JOSSAN

HAHAHAHHA JAG DRÖÖÖMDE om din kille igår natt!! Han är verkligen inte min stil och jag skulle inte kolla åt hans håll på stan tex men jag drömde att vi var förälskade :D as konstigt!!! KRAM PÅ DIG :)

Reply
DIAMANT

va fina ni eee:D all lycka till er! kramar o ha en fin kväll.. e glad för din skull angående smyckeskollektionen o allt, älskar din blogg:)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*