• header

Sommar!

Jag har sprungit in och ut med tvätt hela förmiddagen men nu är jag äntligen färdig i tvättstugan. Det är så varmt ute att man svettas ihjäl! Solen bränner ordentligt idag. Så jäkla skönt att sommaren är här!! :)

Så nu sticker jag in till stan för att luncha med Mika i solen! Sedan blir det en sväng till tandreleringen innan jag åker hem och byter om innan galapremiären av filmen Prince of Persia ikväll.

Det kommer upp en videoblogg från Paris här medan jag är i stan. Dagens outfit kommer upp senare också när jag är hemma igen. Ha en underbar dag, kram! ♥

När det är såhär varmt måste man passa på att ha shorts! Och självklart är man osminkad så att man kan sola och få lite färg i ansiktet.

134 Comments

Hanna

Have a najs day!
Duktig du är som har tvättat och allt.
Termometern står på 25 grader där jag är, så jag måste fan gå ut jag med.
Kram! ;)

Reply
Amanda

Men gud va skönt att kunna gå i shorts! :)
drömde om att jag träffa på dig här i lilla hudiksvall! haha, :)

Reply
Djuli

ÅHH vad härligt!!! Här i GBG är det mulet :( men det sägs att det ska var 22 grader imoooonn!!! HAAAYYYAAAT!!!!!! <3

Reply
Malin

I Växjö är det typ kallt, blåsigt och moln ute… (fast det är ju iofs den staden i Sverige som har sämst väder…) Varför bor jag här?

Reply
Mikaela

har man fin hy som du är det ju inga problem att gå osminkad men tänk på oss med acne :/

fin du är:)

Reply
Belinda

vafan är detta. jag bor i skåne och vi har tunga jävla moln och 8-10 grader och så har det varit i en vecka nu. snacka om höstfeelings.

Reply
Jenny ✫

Åh, så härligt!! Sommaren har inte riktigt kommit ner hit till Skåne än. Vi har mest haft regn, blåsigt och kallt de senaste dagarna! :(

Reply
Lisa

Hallå Kenza!
Den här kommentar en är nog som luft för dig, men jag har bara en fråga, om du inte skulle kunna visa i en videoblogg hur du målar dina ögonbryn? Tack för en fin och härlig blogg(:

Reply
lovetrubble

Hejssan :))

Jag bara älskar ditt linne du har på, på de där bilderna! Varifrån har du köpt den eller varifrån tror du jag skulle kunna få en liknande??

Kram :)

Reply
Erika

Vart köper du alla dina snygga ringar? Ja har själv ringar på varje finger typ:) Vill ha på lillfingret med, men finns inte så mycke i den storleken vet du ngt? :) Du är så fin kenza beundrar dig såmycket!! <3

Reply
Julia

ÅÅhh vad du är snygg. Jag är såå avundsjuk. Kan inte du ha en tävling där man kan få träffa dig på en fika eller någe sånt:D

Reply
Sanna

Men åååååh här i skåne är det fortfarande PISS väder, sur blir man =( kallt, blåsigt & regnar 24/7.

Reply
Anna

Du är så fin kenza! Älskar ditt linne från Weekday! Var i Stockholm på påsklovet, köpte ett liknande linne på weekday då, och jag älskar’t! ÄLSKAR weekday, men tyvär finns det ingen weekdayaffär här i Norrköping :'( Får vänta tills nästa gång jag åker till Stockholm…

Reply
Felle

Lätt för dig att säga som är Sveriges (världens?) snyggaste kvinna. Daaaamn!!

Reply
Alex

Det är väl onödigt att du sminkar dig till vardags i vanliga fall om du är osminkad på den där bilden och se likadan ut.

Reply
Snygg och svinrik

Du är såå söt kenza.

Vem är jag ?
En ganska konstig prick…
Bloggar nu , hihi
Min blogg suger , är inte lika bra som du på att blogga.
Jag har nyss opererat brösten , fast inte super stora.
dom är två små bollar i d kupa.

Kram

Reply
Linn

Du är helt otroligt vacker!! borde fan finnas en gräns för hur snygg man får va ;)
Ha en fortsatt bra måndag, kram på dig

Reply
Elin

Hej Kenza! Du ä alltid så brun och snygg. Du har världes lyster! Nu är det så att jag och många andra tar studenten i vår, har inte tid att åka utomlands innan och bli brun, men vill så gärna ha en lika fin och jämn bräna som dig till studeten. Kan inte du göra ett inlägg om hur du smörjer in dig med b.u.s för bästa resultat? Du är bäst! Elin

Reply
Ani

Hur ser du alltid så brun ut?…
Är det sånn du bara är eller kanske kameran eller använder du någonting speciellt? :)

Reply
Anna

Trevligt värre! jag ska också på premiären! kul! då kanske vi ses, kolla in vår blogg förresten! Måste också bara säga att jag är verkligen fast för din blogg. Älskar dina kläder med! hade!!

Reply
Emma

HärligtHärligt att det är bra väder! :)
Här nere i Småland är det mulet, grått, regnigt och kallt!

Älskar dina shorts! :)

Reply
Angelica

För er i Stockholm ja! Men här i Göteborg kommer nog aldrig sommaren hit… Fryser ihjäl ! Gråt, regnit, iskallt

Reply
Josefine

åh vad härligt! riktigt fina kläder :)
här i göteborg är det verkligen pisssväder! har typ inte varit en enda varm dag (jo, i fredags) då kunde man sitta i bikini :) säger bara lyckos er som bor i stockholm ;)

Reply
m

kul att det är sommar någonstans i Sverige i alla fall, i Småland är det fortfarande vinter (y)

Reply
emelie

du är så otroligt vacker, kenza!! och just nu önskar jag att jag bodde i stockholm. här nere på västkusten är det molnigt och 11 grader. brrrr, KALLT!!!
hoppas alla stockholmare njuter av varje sekund :)

Reply
nicole

om du är osminkad på den bilden kan du bara inte fatta hur avundsjuk jag är nu! ser ju helt ut som om du sminkat dig:o

Reply
Zerina

Jag vill med till Stockholm, kallt här i gislaved och i göteborg så måste man ha jacka ;(

Check in våran blogg, vi är 5 stycken snygaa, söta tjejer som bloggar och som kommer från bosnien stadne banjaluka det är därför vi heter, Banjalucanke ;)

http://www.banjalucanke.blogg.se

Reply
Sarah

Det börjar bli tråkigt att läsa din blogg!
lr så kanske jag inte ska uttrycka mig riktigt, men här hemma hos mig i småland, har det inte varit sol på över en vecka..

10 grader är det just nu..

att läsa om din sommar gör mig galen, hmm jag kanske får vänta med att läsa tills det är varmt här :D

Reply
Sanna

För att vara utan smink är du himla snygg, det är inte jag utan smink höhöxD älska ditt linne, kom den från weekday? jag är glad att du är en känd bloggare för typ alla bloggare utan du och Bella är överdrivna och äckliga som Pissie t.ex, jag älskar din blogg och framförallt dig! jag har alldrig träffat deig, men du verkar va en underbar person som gör allt för dina nära och kära! puss

Reply
Julia

åh vad brun du är.. håller färgen i sig från när du var utomlands eller använder du B.U.S nu ? ;)

Reply
Sara

Hej Kenza!
Tycker din blogg är så bra för det finns alltid så mycket inspirerande mode att se! Supersnygga shorts, vart kommer de ifrån? :) Har en liten fråga, du har så OTROLIGT fint utseende och du ser ut precis som jag vill se ut från topp till tå. Jag antar att till exempel din fantastiska hy delvis kommit tack vare bra gener, men har du något tips för att få den där drömhyn som du har?
Ha det bra! :D

Reply
Sara

Jag visste det! Om det skulle bli en kall vinter, skulle det nog bli en vaaaaaarm sommar ! ;) <33 / Sara

Reply
hanna

Hej Kenza!
Jag kan ju börja med att säga att din blogg måste vara bland det bästa som finns! Älskar att komma hem efter skolan och ta mig en snus ( alla säger “tjejer ska inte snusa, det är okvinnligt”, blabla, vafan det är gott) och en kopp kaffe och läsa din blogg. Du är verkligen en förebild! Skön som fan, haha.

Nu till frågan. Jag vet att du säkert får den frågan ofta och det är en ganska töntig fråga men eftersom jag är ganska töntig så ställer jag den i alla fall.
Gör du något speciellt för att ha en sådan snygg kropp?
Den är BAM, seriöst.
Tacksam för svar! Och som sagt, du har säkert fått den frågan ganska ofta så om du inte känner för att svara så behöver du inte. Men keep up the good work med bloggen, du är best hest, ha det bra!

Reply
Lea

Shorts?! Det är helt otroligt, hos mig har man inte ens börjat gå utan jacka. Halsduk och vantar är fortfarande aktuellt och i helgen var det sju grader och regn… lyckat. Haha.

Reply
E

Du kan inte får färg i ansiktet när du använder b.u.s.
Det lägger sig som ett lager ovanför hyn!
Promise!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*