• header

Skansen

Hej bloggen!

Har ni haft en fin dag? Min var underbar! Började dagen med att sminkas och plåtas (berättar mer om det senare) och sedan mötte jag upp Mika, Nadia & Jay för att hänga lite i solen. Vi drog ut till Djurgården för att gå till Skansen! Perfekt på en solig och varm dag som denna.

Där hängde vi i flera timmar. Gick runt, tittade på djuren och bara tog det lugnt. Tills mina skavsår gjorde så ont att jag ville gråta, haha! En riktigt fin dag, ni hittar en massa bilder här nedan. 

Nu ska jag slappa framför tvn hela kvällen (kanal 5 på tisdagskvällarna är ju BÄST!) och sedan lägga mig. Ska upp tidigt imorgon för plåtning. Kram kram kram! ♥

 

239 Comments

asd

lool kmr ihåg när vi va där, gröna lund va på andra sidan gatan tpy och vi dooog för att vår mamma släpa dit oss men vi ville ju till grönan :( men vi fick skjuts med en sån där fyrhjuling personalerna har föatt vi hade tråkigt :D

Reply
mhalin

Du får riktigt riktigt bra bilder med din kamera! Jag vet att du har skrivit vilken du har förut i ett tidigare inlägg, men jag undrar vad den kosta. Jag har en systemkamera som jag alltid tar kort med, men den är inte den simpla kameran man kan ta med sig överallt tyvärr.. :(

Reply
eeeeb

Vilka fina bilder!
Var det inte fullt med getingar i bakstugan?? Brukar alltid vara det..

Reply
Amanda

hahha förlåt jag brukar tycka att sälar är söta men shit dom såg ut som sniglar i vatten på bilden! XD Hahahhaha

Reply
b

AHAHAHAHAAH tredje bilden är ju grym! du ser verkligen ut som han i iceage :D:D:D älskar att du bjuder på dig själv! :)

Reply
Malin

åh jösses vilka härliga bilder på alla djuren! man blir så himla glad av att se alla nyfödda bebisar som njuter i solen med sin mamma… varför kan det inte finnas en liknande djurpark i Vasa?! Hrmf.

Reply
signajärd

hej Kenzza! Hur gammal är lille Jay? Och till det viktiga, förr i tiden ville du inte visa din pojkvän i bloggen, men nu gör du det ganska ofta. Hur kommer det sig? svara gärna:)

Reply
Frida

gud vad vacker du är på bilderna! hur får du dina läppar så rosa/orangea? använder du något läppstift?
skulle vara jättekul om du kunde svara, har läänge letat efter något sätt att få fram den fräscha färgen !

Reply
Sara

WOW! Bilden på fjärilen, är den tagen med din G11? Damn vad jag vill ha en sån nu!

Reply
frida

KENZA SNÄLLA SVARA PÅ MIN FRÅGA! (a) har du tagit dom här bilderna med din G11? jag funderar nämnligen på att köpa en, och den där bilden på fjärilen var ju grym! har du tagit den med G11:an? har du redigerat den någonting, eller är den oredigerad? vore super tacksam för svar! PS. din blogg är AWESOME, så jävla bra! förut tyckte jag den sög, men nu jävlar!!! fortsätt så! PS. (igen hehe), du är så jävla snygg!

Reply
Lena ♥

Åhh gahh skavsår är så jobbigt och gör så FRUKTANSVÄÄÄRT ont :'( :'( blir alldeles gråtfärdig bara jag skriver det hahaha ;) jag fick nyss en massa stora vattenblåsor och blödande skavsår på sidan av fötterna och jag står och skriker i duschen och när jag ska ta på mig skor och sen går jag som ett jäkla mongo, helvete vad jobbigt med skavsår, döda döda haha :( <3 :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*