• header

Kenza & Tyra show!

Hej bloggen! Plåtningen idag med Café gick grymt bra. Berättar mer sen för nu mår jag illa efter hemresan (åksjuk) så jag ska vila lite och sedan måste jag packa. Sticker ju till Italien imorgon!

Men först måste jag berätta en sak.. Nu får vi äntligen berätta lite om vårt projekt i höst!! Som många av er vet så har Bella och Tyra haft en talkshow hela våren, de båda har gjort ett grymt bra jobb men nu ville Bella gå vidare med annat, medan nyheter24 & Tyra ville fortsätta med webshow. De kände då att jag var perfekt för detta! Och jag och Tyra är ju som Piff och Puff, haha.

Så till hösten kommer det en ny webshow med mig och Tyra. Det kommer inte bli en talkshow utan det blir ett helt nytt koncept. Vi ska absolut inte smutskasta eller attackera någon, utan vi ska bara underhålla. Det ska vara roligt, lättsamt men samtidigt seriöst och allvarligt. Mer kan jag inte berätta, men förvänta er mycket skratt och humor!

Det här drar alltså igång i höst och vi börjar med inspelningarna i sommar. Det ska bli så jävla kul!!! :D

Ps. Namnet är bara preliminärt, har ni några tips på namn så vill vi gärna höra!

243 Comments

Daniella

Kenza jag är så jävla HAPPY just nu!!! Åh, ni två är helt undebara & framför allt, jävligt underhållande!! Och så har ni dessutom den sjuka humorn som jag älskar, haha :D

En fet jäkla, Bamsekram till dig Kenza! <3

Reply
JONAS

Hej. Jag vet att du sagt att du inte länkar folk i din blogg. Och det förstår och respekterar jag. Men, hehe, nu är det så att jag sökt ett jobb och blivit en av 20 kandidater. Det är två killar och två tjejer som går vidare och har man gjort det får man jobba med att städa Uppsala i en månad. Lönen är 30 000. Alltså galet mycket pengar. Jag ber därför dig att bara lite snabbt länka till den sidan så att jag får några fler röster iaf.. vill verkligen ha det där jobbet! :(

http://minstaduppsala.nu/candidate.php?id=172

där är länken
TACK DU ÄRRR SÅÅÅÅ BÄSTT OM DU GÖREEE

Reply
Fanny

Hej! Hur gör du tidsinställda inlägg? Snälla, ha det som dagens fråga eller nåt, vill jätte gärna veta! :-)

Reply
hannah

åh gud vad kul! :D
jag håller med, ni verkar vara som piff & puff och det blir nog jäkligt roligt att se! =)

Reply
Gaga

Jasså?! :D

ska jag vara ärlig så tror jag mera på er två :) än tyra och bella.

Ha en fortsatt bra dag.

Reply
Jörgen

kom på något nytt det e ju inget spännande, Bella var ju smart o drog sej ur det programet. O byta ut psyko/Översittar Tyra.Tror detta kommer bli negativt för din bloggstatus….

Reply
Sofie!

Vill börja med att säga att jag ser fram emot detta sjuuukt mycket! Jag älskar både din och Tyras blogg massor! Och det kommer verkligen bli kul att ni gör detta:D! Kommer den heta tyra & Kenza show? Vore roligare om ni kom på ett annat namn annars kommer nog många tro att det är en efterföljare av bella&tyra show:P Sjukt kul somsagt!
Kramkram!

Reply
Rebecca

Så kul, längtar efter att få se er show! :D Hoppas att det går bra :) Hoppas att det blir kul i Italien också, vill också åka dit.

Reply
Saaraaaa

åh va kul!! du & tyra tillsammans kan ju inte bli bättre :D:D:D:D:D::D:D::D:

Reply
Karolina

Tror ni kommer att göra en jättebra talkshow :D Känns som att era personligheter passar ihop mer, även om Bella också är jätteduktig :)

Reply
Aina

Ett väldigt bra beslut att göra det här Kenza, både du och företaget bakom idén lär vinna på det! Och som du säger, du och Tyra verkar gå ihop mycket bra. Och det är ingen nyhet men jag fördrar dig framför Bella! (inget illa menat mot Bella)

Lycka till! Kram
Me

Reply
Malin

Gud vad roligt! :D Det ska jag definitivt kolla på nu när du ska vara med! :D Jag tycker att det första programmet i B&T Show då du var gäst var ett av de bästa!

Man kunde nästan räkna ut det här om man är smart, haha. Alltså nu när du berättade det så känns det så givet, som att det skulle komma, även om jag inte visste det tidigare. Men på ett bra sätt såklart. Jag ska kolla på det bara pga DIG! :D
Puss på dig, Kenza!

Reply
a

du blir bara rikare och rikare. 150000 i månaden e i fel.Jag undrar om det är du som skissar dina skor helt sjölv och smycken. Hur kan man kalla sig själv för designer om man inte gör det själv?

Reply
Elin

Vad kul! :D
Jag kollade bara på första Bella & Tyra show för att du var med och sen kollade jag i fredags på det som var förra torsdagen bara för massor hade skrivit att Kissie betedde sig så himla dåligt när hon var där, så då var jag tvungen att kolla.
För jag läser varken Bellas, Tyras eller Kissies blogg, men när du ska vara med då tror jag att det kommer vara riktigt kul :)

Reply
Sandra

Grattis till er båda! Jag önskar att det kunde rulla på lika bra för mig, men jag är glad för er skull såklart, det ska bli riktigt roligt att få se resultatet i höst!

Reply
Patty

Skitrolig idé men ett nytt namn är ett måste annars kommer det bara förknippas med btshow. Och är det inte ens samma grej så bör man absolut komma på något nytt!

Reply
Emma

Spännande! Jag kan tänka mig att du kommer att få förfrågningar från de stora tv-kanalerna sen om det går bra. :)

Reply
matilda

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej eller.. JAAAAAAAA! fast neeeeeeeeeeeeeeej :( jag kommer inte kunna se det då! Åh va sur jag blir. Jag kan typ inte se bella och tyras show på nyheter24 hemsidan, vet inte varför men det funkar bara inte! Och nu kommer jag inte kunna se ert heller! :( Fan då! Det låter ju jättekul! Aja, hoppas det går bra iallafall :) lycka till!

Reply
anonym

Famust life of Kenza & Tyra eller
according to Kenza & Tyra
The show by Kenza & Tyra
Mhohaha alla namnen sög men.. ändå…^^

Reply
anonym

Vem fan är Tyra egentlign?? har länge försökt fatta men har aldrig hört talas om henne, lixom hur var hon känd innan hon varmed i bella o tyra show?? snälla jag försöker inte vara dryg men jag vill gärna veta!!

Reply
Mimmie

Hej Kenza, jag har ett namn till dej & tyra, kanske inte jättefint, jag vet inte =D

– Blogshow med Kenza och Tyra! ;)

puss<3

Reply
Jennifer

Uschdå.. jag är också åksjuk av mig. Det är jobbigt! Men vad roligt att se dig och Tyra tillsammans! Ni är verkligen helan och halvan! Ja ett tips vore ju K å T’s show.. men du hör ju själv hur fel det låter! Kenza och Tyra show låter bra, självklart!

You’re the best!

Reply
Hanna

Så himla kul!:)

lite namnförslag:
*kenzas och tyras/tyras och kenzas
*piff och puff show
*k&t show
*kenzatyra/tyrakenza
nej vad dåligt detta blev, jaja, några dåliga förslag fick du iaf;)

Reply
Linnea

ni kan ju fan int heta samma sak som bella och tyra gjorde. hitta på något roligt istället för att köra på era namn :)

Reply
Gitt

NEJ FYFAN, VI VILL HA BELLA!
Du är bara för mycket, du är inte så rolig som du tror att du är.
Vissa bara har det lilla extra (tyra) medans andra måste tvinga fram det.. DU.
HÅLL DIG TILL DIN TRÅKIGA BLOGG, BIKINIFOTON OCH TRÅKIGA DESIGNER JOBB.

Reply
Marina

KUL! Bra att ni itne ska köra på samma koncept som Bella&Tyra-show också, det hade ju inte blivit så coolt :P

Reply
julia ♥

gud vad kul!! :D
det måste jag absolut se på, älskar bella&tyra show, men det kommer säkert bli MINST lika bra med dig och tyra!
ser verkligen fram mot det :D

Reply
Anna

NOooooooooooooooooooooooooooooooooo bella får inte försvinna. Hon var ju bäst ju. Du och hon skulle ha det istället! Eller så skulle ni ha det tillsammans alla tre och turas om.
SNyft :(

Reply
Ella

asså bilderna på nelly är dom finaste jag sett på dig! och du är ALLTID snygg! dom var sjuuuuuukt fina, söta, snygga!!!!! love them. jag ville typ köpa alla kläder bara för att då skulle jag se ut liiiite mer som dig :D men kan du inte ha dom bilderna, eller någon av dom som header? sååå mycket finare, och sommrigare, än dom du har nu! <3

Reply
Ailar

Hejj söte!
Jag har några ideér till vad er show kan heta, har några alternativ för er att välja bland: Tyrenza show – Team kenza & Tyra – Tyrenzalicius. Hoppas du fattar ”Tyrenza” asså tyra – Kenza och så kör man ihop det så blir det istället, Tyrenza. haha ha det bra!

Reply
Bella

shit vad roligt! tyckte inte om BT-show särskilt mkt då deras “kemi” inte passade och att de heeela tiden pratade om kissie, haha. men ni har ju ett vänskapsband också så jag tror de kommer bli azum ;)

såg förresten bilderna på dig på Nelly, assnygga bilder Kenza! <3

Reply
Angelina

fan vad kul för dig hoppas det här blir bättre. Bella var underbar men passade inte alls med tyra. Tyra är för mig inte alls lika mogen.

Reply
Dina

Hoppas du har mer hjärnceller än den där Tyra. Såg showen när Kissie var med, Tyra visste ju inte vad hon snackade om, upprepade sig..gick från bröst till mobbing i en mening. IQ NOLL! Pinsamt var det. Så lycka till med the co-working. Peace

Reply
nikolina

“Vi ska absolut inte smutskasta eller attackera någon, utan vi ska bara underhålla.” – du menar väl inte att bella och tyra smutskastar någon nu? :)

kommer bli superskoj att följa, lycka till.

Reply
Louisa

Haha jag kom på några dåliga namnförslag :)

Kenza & Tyras
Piff & Puff (kanske Kiff & Tuff , som i Kenza och Tyra)
The show by Tyra och Kenza

Okejokej inte så bra men iallafall ;)

Reply
Matilda

Namnförslag!

– Godnight sweden
– Girlshow!
– Girlicious
– Showorama!

:)

Reply
Sara

Eftersom att man inte vet vad programmet handlar är det lite svårt att ge förslag. Men tycker absolut INTE att det ska heta Kenza & Tyra show!

Reply
Mona

Ni kan heta CRAZY TALK.
För ni är crazy… och ni kommer prata.. eller.. ja.. heh

Reply
Sanna

Hm…..misstänker att ni tänker göra parodier på vissa bloggerskor? Har jag rätt eller har jag rätt? :)

Reply
sara

Our name is Kenza and Tyra! Amazing sisters, Big show, Surprise show, Showmaker, Kenza och Tyra, This is us, entertainment show with K und T! You will laugh with Kenza och Tyra…

Reply
T

fy fan vad coolt! :D jag tycker att det är lite så att de själva är elaka i serien och sedan klagar på att andra är elaka mot folk ;) lite dubbelt där asså ^^
men vad kul! det är så himla kul att se dig prata och så. du är så himla charmig och har en sådan härlig humor! kommer definitivt att följa eran serie! :D

Reply
Jasmine

Åh längtar :D
Kommer nog blir mycket roligare har jag en känsla av..
åh nu blev jag sugen på chokladpudding och mjölk… måste ha O.O

Reply
Elin♥

TK- Show :D
haha kom på de bara för att vi hade en talkshow på engelskan , & då hette våra program ledare Tyra & Kate så haha , de blev TK-Show :D passar ju till er med!
Du är så sjukt fin!

Reply
Tessan

Kul Kul Kul:D
har läst din blogg sedan du var “liten” och tröttnar aldrig <3

Reply
mhalin

ååååååååh! kommer det bli mitt nya favorit program kanske ? :D istället för desperate housewifes. .. eeh , tveksamt men kanske nära inpå! :)
längtar verkligen iallafall.

svårt det här med namn, eftersom det ska vara ett namn som kommer finnas kvar. hm.. vågar inte komma med något förslag. haha :)

Reply
Lina

Det kommer säkert bli grymt! Jag kom på ett namn direkt jag såg bilden på er, det är: All the awesome things by T&K!

:D

Reply
Elsa

äeh fyfan inte du. Sorry men du kommer verkligen inte passa som programledare, din röst är otroligt jobbig och du gör konstiga grejer hela tiden som du tror är kul? nej du ska nog hålla dig till din blogg

Reply
K I T T Y ♥

Eftersom ni båda har en ganska sjuk hummer hade ju det här namnet kunnat passa ; tyrken ! Säg det om och om igen. Det låter jättekul! Och desutom innehåller det de 3 första bokstäverna av era namn (TYRa och KENza). Eller T _o_ K :) Det blir ju “Te o Kå” men om man ser det sammandraget blir det TOK :) Höhö

Reply
Sandra

Nämen vart har du händerna Kenza ;) haha!

Men gud vad roligt!! Längtar!! Ska bli kul att få se mer av dig :D Var så kul att se dig på B&T show och jag är övertygad om att du och tyra kommer hitta på något galet kul :D

Reply
Sandra

Någon ovan hade kommenterat om bilderna på Nelly så jag gick också in och kollade och WOW !!! När det lilla videoklippet spelades upp blev jag helt blown away och tårögd (haha jaa jag är extremt blödig). Du är så grymt fin!!

Reply
Alice

hhahahha! gud vad jag längtar!
två hel galna, sköna brudar i samma show… kan det lbi mycket bättre?!

Reply
Felix

Vet ju inte riktigt vad programmet kommer handla om, men hade ju varit lite roligare med ett helt nytt namn på det istället för att bara ändra det gamla! Kanske “Show TyKe”? Haha, nej jag vet inte :D

Reply
June

Kul! Bara det inte blir för likt B&T så! Ni kan döpa det till “Fun with Kenza and Tyra”. Som “Fun with Dick and Jane”, fast med er. Nej! Ni borde utlysa en tävling bland era läsare! Den som kommer på bästa namnet vinner … nånting.

Reply
agnes

Fan vad skoj! ni kanske kan heta typ: “a sense of humor med Kenza & Tyra” haha, nej jag har ingen aning faktiskt ;)

Reply
Idahoe

Kenza och tyra ska nu ta showen och styra.. kanske blir det bättre än vad den vaa det hoppas nog många även jag. Många stopp kommer ni göra för att andras storys få höra.. Och ni är väldigt flumm.. när vi tjejor också vill leva i en dröm som ni lyckats att bygga opp.. medans vi tjänar pengar på att suga snopp.. hahahah nej tusan vad dåligt rimm.. simmsallabim och ida von eastmoutain försvinn..

Reply
anna

gud va roligt! ser verkligen fram emot detta, du och tyra verkar ju supersköna tillsammans :)
men för MIG kommer ni bli “nya” bella&tyra show, eller typ ersätta, det är ju så mysigt att titta på :)

Reply
Annie

Läste om det på Tyras blogg. Det kommer bli grymt! Du och Tyra är mycket roligare tillsammans än Tyra och Bella ;) Kommer bli roligt att se :) Lycka till!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*