• header

Klubbar i Milano?

Eftersom att vi på söndag drar vidare till Milano skulle vi gärna vilja ha lite tips! Vi ska förmodligen möta upp en bekant för att få en liten guidad tour i staden men jag vill ändå fråga er om ni vet någon bra klubb som har öppet på vardagar (vi åker hem på onsdagen)?

Jag och Tyra var ju på VIP-room i Paris och det var grymt! Asbra musik. :) Här kommer ett litet videoklipp från VIP-room:

137 Comments

marta

Hey! I’m from a little city next to Milan!!^^
There are a lot of clubs!!
I don’t know about a specific “night”, because each saturday or sunday there are like a theme…

I can say that “Old Fashion” is cute and there are a lot of clubs in “corso Como”. It’s a long street full of discoes!
Holliwood, LoolaPaloosa (I love it even if it’s really really small and always full of people). Behind them there are “Shocking” “Toqueville” and a really beautiful LOUNGE BAR which I don’t remember the name!!:P

HERE you could find some help

http://milano.tonight.eu/corso_como#map_latitude=45.483799999999995&map_longitude=9.18767&map_zoom=15

Reply
Cecilia

jag har gjort ett inlägg om kläder under 400:-
ta gärna en titt!
(alla som ser detta får gärna kolla in min blogg!)

Reply
modemix/sheima

Kan du inte rensa dina garderober och ha bloppis här på bloggen nån gång snart? SNÄLLA :D

Kan du inte rensa dina garderober och ha bloppis här på bloggen nån gång snart? SNÄLLA :D

Kan du inte rensa dina garderober och ha bloppis här på bloggen nån gång snart? SNÄLLA :D

Kan du inte rensa dina garderober och ha bloppis här på bloggen nån gång snart? SNÄLLA :D

Reply
marre

hej,jag ska ner till Italien på tisdag för att hälsa på en kompis som bor när nere med sin pojkvän,han spelar fotboll i udinese,så jag ska till Udine,de brukar alltid va bra fart där på kvällarna,fast vi brukar dra på beach party med riktigt kul ! :)

Reply
Emma Englund

Heej!! först vill jag bara säga att jag verkligen gillar din blogg och dewss innehåll!!
Ett litet tips när du åker till milano, ha inte shorts på dig för då kommer det fram killar i ålder mellan 15 och 30 år och vill ta kort, frågar vad du heter m.m. Jag har precis vart där och detta hände mig och mina kompisar. Sen vet jag ju inte om snuskgubbarna reagerar likadant på dig och oss för det är ju lite åldersskillnad, men vad vet jag :D

Reply
nattieochvikkie (enäggstvillingar)

Hej!
Är du intresserad av att läsa en blogg som skrivs av enäggstvillingar? Då är du mer än välkommen till vår blogg! Vi skriver om allt från hur det är att vara tvilling till mode,musik och mycket mer! Du kan även bläddra bland våra kategorier, där hittar du säkert något som är intressant för just dig! Hoppas att vi ses i bloggen sötnos! :)

Reply
Maria

Hej Kenza! Ett perfekt “aw”-ställe är refeel. Trendigt med snygga människor och grym mat! Annars måste ni till restaurangen fingers om ni vill äta på ett modernt ställe med mums asiatisk mat och sushi!! Have fun!

Reply
Julia

G-Lounge på söndagar, GRYM DJ.
Hollywood är helt ok på tisdagar, mycket internationellt folk.
Old Fashion samt Just Cavalli på onsdagar.

Reply
Rebecka

Alcatraz är en jäkligt rolig klubb, sedan finns det båda roliga klubbar och barer i distriktet como corso. Jag var själv där för några veckor sedan!

Reply
NEJ

Va skoj med Milano!;D anundsjuk hehe(;

Kolla inte in min blogg;D
hehe, nej men är ny bloggare, skulle va nice om nån ville kika in!;D

Så kolla min blogg!!(:

Reply
Agata Nowak

Anybody know what is the song in this video?
Who sing this song ? Please for answer !

Reply
Emma Sterner

Discoteca Hollywood är ett av Milanos trendigaste diskotek. Här samlar turister, modeller, och fotbollsspelare.

Alcatraz är en av Milanos största nattklubbar.

Armani Privé är ett kafé som på torsdagskvällarna förvandlas till ett ställe som många modeller söker sig till.

Absolut Icebar är ett ganska dyrt ställe, det kostar 170kr att komma in, men då får man också en drink som är baserad på Absolut vodka.

Casablanca Café är en trendig nattklubb som även är en restaurang. Hit kommer man efter en lång dag av shopping.

Reply
isa

Como corso flest uteställen, ett måste är ett besök på Hollywood och MISSA INTE “CAVALLI“ en kväll där och du lär träffa flera kändisar!

Reply
Mette

Skal du til Milano, så anbefaler jeg Cavalli Club! Når Cavalli stenger så åker alle på Hollywood, det er ett lite spesielt sted. Men man har det ganske kul der om man er på vip’en ;)

Reply
Linn

Kul att T.I.- whatever you like spelades på vip-room i paris så blev du påmind om aleks långt bortifrån också :)<3

Reply
Ems

HERREGUD! Älskar din blogg men vilken hemsk reklam som tjuter som en tok! Fick panik innan jag fattade vad det var och fick stänga ner din sida utan att läsa klart :( (nu har jag stängt av ljudet ;D) Ha det bäst tjejen! :)

Reply
Malin

Avundsjuk? Ja
Jag tröstar mig med att säga att alla (eller?) går in på min blogg och svarar på min enkla fråga, belöning till bästa svar :)

Reply
ciaao

PWP! (punks wears prada) måste besökas! underbar klubb med intressanta sköna människor, kolla upp på facebook ;)

Reply
josephine

heej kenza!!
du borde helt klart besöka klubbarna at corso como, touqueville, hollywood, old fashion, cavalli, beach club ;) jag är i milano nu också!:)))

Reply
Karoline

First Cavalli Club next to Parco Sempione, then Hollywood in Corso Como…I also recommend having an apéritivo at Iguana, huge drinks and good food for just 10€. Bar Milano is also good for apéritivo and it’s close to Cavalli.

Reply
vh

Hollywood ska du gå till, riktigt bra ställe! där kan du träffa på lite fotbollsstjärnor om du har tur;)

Reply
Teaparty

En blogg som FAKTISKT skiljer sig från alla andra. En tjej med en helt annan livssyn. Så långt ifrån det västerländska tänkande som man kan komma. Här finns ingen girighet eller strävan efter det bättre. Happiness I am.

Reply
tilda

ååh jag vill också till milano! kan tipsa om ett jättestort varuhus som heter La rinascente, det är enormt ;)

Reply
Sheila

Nice! Har ingen aning om klubbar ;P
men jag har en morbror & kusiner i Italien, Modena.

Hoppas ni får en fortsatt fin dag;)

Reply
Hanna

Helluuuuuuue! tips på nattklubbar i Milano.. Vi var på The club och det var faktiskt ganska kul men däremot Old Fashion var riktigt snyggt, bra blandad musik och bara riktigt grymt ställe som jag absolut rekommenderar!

Reply
EBBA SIGFRIDSON

Hej, trevlig blogg, Va i Milano förra våren, super mysig stad med härlig men balanserad fart. När jag var där va de klubbar som va öppna hela tiden, men namn kan jag inte såhär på rak arm :P

Reply
hala

hejsan :D . var på viproom i paris föörra året o gilade du det så ska du besöka cavalli cafe och lola paluza. kom hem från milano förra väckan o det var såååå bra… hair dressers have more fun

Reply
Emily Johansson

Hej vill säga att jag älskar din blogg och har varit i Milano på en nattklubb som heter Plastic fast den passar kanske den som gillar techno men ett jävla ös! :)

Reply
Rumija

Hej! Jag bor i Milano och jag skulle rekomendera Just Cavalli club, The Club, Punks wear Prada eller Armani club.
Hoppas ni har det trevligt!

Ciao

Reply
hala

gå bara inte till old fashion . för mkt folk och sisådär musik med massa 15 åringar . men The club va grymt bra . så bra indelning av klubben . taq ville är för fullpackat och väldigt tacky med en väldigt liten och såååååå äcklig toalett HA SÅ KUl

Reply
Anna

Hej,

jag var i milano på påsklovet, har väl inte direkt
några tips på klubbar, hängde mest på sköna barer.
Men se till att besöka doumen, gå upp på taket, det
kostar lite men det är sjukt värt!

Kram

Reply
S

Hollywood vid Como Corso är det kändaste utestället, sen så är inte utelivet i Milano värsta hype-grejen. Folk verkar föredra och bara ta det lugnt, men testa Hollywood den e bra.

Innan det kan du ta en fin promenad i Navigli genom hela ån. Samlingsplats för dem flesta människorna i Milano. Riktigt vackert.

Reply
Edi

Hej Kenza :) Twój blog czytają ludzie z całego świata , jesteś naprawde dobra w tym co robisz , masz zajebisty styl i poczucie humoru ! trzymaj się !

Reply
Katerina

Corso Como är en bargata med massa klubbar, det är inte jättemycket öppet på vardagar men där finns de en hel del att välja på. Ha en rolig resa. :-)

Reply
Wysteriia

Jag kommer aldrig ihåg namn på de ställen jag besöker när jag är ute och reser, på tok för senil tyvärr ;) Enda namnet jag kommer ihåg är “hollywood”..helt ok ställe – iaf då ;)

Reply
E

Old fashion är ett fett discooo och Roberto Cavalli’s club måste du till, dit går alla “V.I.P’s” men det är rätt dyrt där…

Reply
Rebecka

Tips är att gå till Just cavalli, har vert där ett par gånger och älskar det:)

Reply
F

Asså Kenza, du är sååååå sjukt vacker! Jag förstår intee!! Nej jag är inte lebb :p men jag skäms inte för att tycka att en tjej är vacker. Det är bara avundsjuka tjejer som inte kan erkänna att en tjej är vacker när de ser en. Men aa.. du är otroligt vacker. Ville bara säga det, och ja jag är avundsjuk på dig. Men ändå haha fortsätt så!!

Reply
Tips

Plastic eller just Cavalli. Old fashion är hemskt!
Spritz i Navigli eller venti vid via torino har en grymma apertivios.
Middag ska ätas på officina 12 vid Navigli.
California Bakery i Ticinese har den bästa fikan.
Abercrombie and fitch affären är bara ett måste!

Reply
Vaha

Jag röstar för The Club faktiskt. Och säger samma sak som någon tidigare, tona ner klädseln. Milano kan vara rätt stelt stundtals :)

Reply
julia

corso como är ett område liknande stureplan. hollywood är kändast! lollapalozza är öppet vardagar! navigli är bra med barer och förkrök! ha så kul :)

Reply
Antoinette

Hey Kenza!
I’m from a city near Milan… I will say you not to go to Hollywood, Tocqueville or that discos. Maybe only Just Cavalli Club if you want to be fashion and glamouros. Saturday night there will be a “secret” party called Neon disco, where they will play electronic music, i don’t know the location actually because everytime it’s somewhere else and tomorrow i won’t go. Anyway i can ask and tell you if you’re intrested, i really don’t know what kind of music do you like when you go in discos…

Reply
andrea

Dagens fråga:
Vad tycker du om Tokio Hotel och deras påstådda missbruk? Tänkte på bill på comet ochså, han verkade ju hög… :)

Reply
Sofie

Jag var i Milano förra helgen, var på ett grymt ställe. Hollywood hette det! Vi drog även vidare till ett ställe som låg nästan precis brevid, det var också jävligt coolt. Bra musik på båda ställena, men minns tyvärr inte vad det andra stället hette (var rätt sent när vi kom dit så KAN bero på det) Men Hollywood rekommenderar jag. Det var awesome. Vi var dock där en lördag. Hursom, ha det bäst i Milano! Spendera så mycket tid som möjligt i Doumo, där är den gigantiska gallerian och den fantastiska katedralen. Puss

Reply
Hazal

heej kenza det skulle vara sjukt snällt av dig om du nu kunde lägga ut några bilder på dig som tonårig :)<33

Reply
malinda

Hellooow!
Snälla hjälp mig här, har beslutsångest om vilken studentklänning jag ska välja, har två stycken just nu. Kan verkligen inte bestämma mig! Kolla in på min blogg där båda klänningarna finns, och lämna en kommentar med din åsikt, det vore jättesnällt:)

KRAM

btw Kenza, din blogg är tokbra! :)

Reply
Maja

Hello!

GO TO club PLastic!!!! It’s a really cool and popular club with transvesites and all kinds of fun people. it has good music and a wonderful atmosphere. i met dolce and gabbana last time i was there! have fun! xxx

Reply
Norge

Baseballjakken din fra http://www.thejacketshop.com var utrolig fin. Tror du at du kan ta bilde av deg selv når du har på jakka? Har tenkt til å bestille en selv og må vite hvilken str jeg skal ta :) Digger bloggen din. Takk!

Reply
Chrissy

Kenza, även fast du ser väldigt ut som en “world peace” kvinna så tror jag om du skulle gå in i rollen så skulle du kanske kunna passa som en “Legend of the seeker Mord Sith Cara” . Jag verkligen älskar den serien. Sök på namnet i google. Cara som hon heter. är den snyggaste av mord sith.
mvh
Chrissy

Reply
Valentina

Hi Kenza! I’m Italian… The best club in Milan is “THE CLUB” near Corso Como. Old Fashion is really nice (my best frins is one of DJ’S on Friday night and on Saturday night). Hollywood in Corso Como is nice but only during Sunday Night. But, tomorrow night (Saturday) you could to go in Piazza Duomo from 8,00 p.m. 50.000 people will have a party for the football match Bayern M. vs. Inter!!! Really nice!
Have a nice days here in Italy!!!
Hugs to you!
Valentina

Reply
vicky

Nar jag var i Milano gick jag till bla Armani Prive, en ganska pretensios klubb dock. Annars finns det ett omrade med massor av klubbar varav ett hette Hollywood… Hmm.. minnet sviker haha :(

Reply
Lineen

tossisen.blogg.se bor i Milano och har massa om stan i sin blogg. Ska finnas en gammal kyrka som är omgjord till en houseklubb helt galet, dj spelar från altarbåset och miljön är amazing. KRAM

Reply
tips!!!!

om man vill ha lite mer uppstyrt ska man gå till armani, det är bäst på torsdagar dock. annars finns cavalli, le bank, finns en kyrka som är en klubb också som är stört cool men det är typ lite äldre folk där. sen finns hollywood dit går man efteråt det är typ som whiteroom.

Reply
Sophie

Efter ett år i Milano kan jag rekommendera Old Fashion/Cavalli, Hollywood (för lite mer “disco-känsla”) och nattklubben på Armani! Något ni inte heller får lämna milano utan att ha provat på är Aperitivo! Det är som en slags buffe där du endast betalar för en drink och får en himla massa god mat på köpet, ett måste när man är där! Finns många bra ställen bakom El duomo! Fråga efter en liten kyrka som ligger nära centrum och nära gatan Porta di Ticinese! Vid en park ligger där två toppenställen, massa palmer utanför och många härliga människor!

Reply
Sanna

Har bott i Milano i ett år och älskade Old Fashion, ni måste gå dit!! Det är både inomhus och stort utomhus. Sen är det Le Banque, ett riktigt fint ställe, känns som man är i ett slott typ, och det ligger mitt i stan bara att fråga någon var det ligger. Sen har du Hollywood i Corso como där kändisar brukar hålla till! Det var mina tre bästa, sen finns där ju en hel del till! Lycka till!

Reply
paola

ARMANI PRIVÉ, den är sjuuukt bra, mycket blandat och sjuikt bra rnb/hiphop om man gillar det :D

Reply
Myta

Hi!
I live in Milano.
If you want have an apertivs (very cool) you must go at PORTA GENOVA green tube, and from here to the all zone around you can find many locals, lounge bar or disco-pub.
Disco are also at MOSCOVA or GARIBALDI stop’s tube.
here are oper every night i think.

Reply
nora

Marc Jacobs bar in an area called brera, nice. Then you can also go to D&G bar, for a pre drink.. Dont go to Hollywood, the Club or loola paloosa or clubs around the “corso como” area. there are only italian kids and lost tourists there also a lot of people that might put smth in your drink.. belive me been there done that… really a trap.. hehe. we also have cool underground gay clubs here like Plastic.. wicked. Just Cavalli just opended up their summer garden club and the music is good there. If you go to Cavalli then you can also go to Old fashion, its right behind there.. dont forget to go up to Rinacente for their famous cesar salad.. amazing. its the big store on piazza duomo on the top floor outside restaurant. And you might also like the Navigli / Pta Ticinese area, its a lot of small bars and different stores there… have a look. and have fun here :)))

Reply
tessa

PLASTIC är den absolut bästa. mycket fashion folk och helt spårat. annars armani privé.

Reply
Jessica

Hej Kenza!
Var i Milano förra året. Tyvärr lite av en besvikelse. Men de blir ju vad man gör de till =)
Kan råda er att åka taxi och inte tunnelbana på kvällen. Kan vara farligt faktiskt. Sen ska ni se till att ni inte går själva på kvällen och att ni vet vart “taxiställena” är. En del killar är faktiskt riktigt läskiga där när man är så kallat turist. De finns några ställen som är mer för turister. Kommer tyvärr inte ihåg vad de hette. Men kände igen Hollywood som nämndes ovan. Ha en bra resa!

Reply
Maria

Var i Milano förra sommaren och kommer tyvärr inte ihåg namn på några klubbar, men runt Corso Como finns många, som flera andra också skrivit. Sen måste jag bara rekommendera Happy Hour, där man köper en drink och sedan får gratis mat från en buffé som står uppdukad! Våran favorit var på Straf Bar precis vid il Duomo :) Hoppas du får det trevligt, är fett avundsjuk på dig! :(

Reply
il Dio

Fika och shoppa på Corso Como – avsluta kvällen på Le Banque. Det var en bank tidigare men är i dagsläget en bar/restaurang/nattklubb med mycket kvar av den gamla känslan. Stora marmorpelare, högt i tak och allmänt bombastisk inredning.

Klientelet är lite blandat men mycket “hippt” folk och en hel del finansvalpar. Synonymt är dock att alla vet hur man festar. Så där borde du passa in. :)

Reply
Gina

Alltså fasen så taggad jag blev för fest när jag såg denna video!! Så himla roligt ni ser ut att ha och du är så söt och flirtig så man vill ju bara ut och dansa loss!! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*