• header

22a maj 2010 – i Italien

God morgon!

Ledsen att jag inte bloggade igår när vi kom fram men jag var inte bara trött efter flygresan (som var helt störd, när vi åkte i världens fart och skulle lyfta bromsade hela planet in och sedan var det fel på motorn och jag blev livrädd) utan jag har också åkt på en jobbig förkylning. Snorig, ont i bihålorna, ont i halsen och huvudet. Så jag mådde skit igår! Nu känner jag mig lite piggare efter att ha sovit ut ordentligt inatt.

Vi kom fram hit till Vicenza strax innan fem igår pga felet med planet. Vicenza är en liten mysig gammal stad! Direkt när vi kom fram satte vi på oss shortsen och käkade glass ute i solen på ett stort torg. Sedan kikade vi i butiker och jag hittade ett par grymt snygga skor. Dyra italienska skor är inte att leka med, herregud vad mycket fint. Sedan blev det middag. Jag kunde inte bestämma mig för om jag skulle käka pizza eller pasta nu när jag är i Italien så det fick bli båda, haha! Vi gick och la oss väldigt tidigt igår.

Nu ska vi ner och käka frukost och sedan är det dags för den stora smyckesmässan. Jag är ju som sagt här med Guldfynd (och Nadia!) för att få inspiration till min smyckeskollektion, träffa tillverkare och för att se hur allt fungerar. Det ska bli skitkul!

Det blir tyvärr inte så mycket updates här eftersom att det blir jobb hela dagen men vi hörs ikväll. Och ett tidsinställt inlägg med mina nya skor kommer upp här sen! Ha en underbar dag allihopa. Kram!

139 Comments

Sheila

Kul att du bloggar ;D
HALLO, jag har typ en en superlik bild på sådana där glassar som jag tog när jag var i Italen, Modena!! Coolt, lägger upp den på bloggen.

Ha det super tjejer! :D Kram

Reply
Paulina

Den där glassen, och jag menar all den glassen, skulle jag kunna äta till frukost ;) Men kolla gärna in i min träningsblogg och se hur jag blir av med den igen…:)

Reply
Johanna

Det ser helt underbart ut! Jag har aldrig varit i Italien, men det ser helt otroligt ut… Om jag åker dit någon gång ska jag äta italiensk glass i stora lass!

Reply
Elise

åh den glassbaren ser exakt ut som en italiensk som vi har här i lund. smakar precis som frukterna själva göra, så äkta! nej nu måste jag dig =P

Reply
Clara

Om du gillar kokos MÅSTE du testa cocco-glassen om den finns! Den är UNDERBAR!!!

Reply
Alexandra

Vad tråkigt att du skulle åka på en förskylning nu mitt i allt, hoppas du får en mysig semester ändå :)

Ååh så gott det ser ut med glass, finns inget godare än italienskt glass, muuums :)

KRAM

Reply
S

Hej Kenza! Tänkte att du åker väl utomlands ganska ofta? Har du några tips på (billiga och bra)utomlands resor till en familj med 4 pers?

Reply
p a m e l a '

m, glass & å va härligt det ser ut som om du har det där, fyfan va gött! :D

btw, FRÅGESTUND PÅ BLOGGEN! :D
gå gärna in & ställ några frågor..

Reply
Moa

älskar italien! :)
usch hatar också verkligen när de e fel på planet, man vill bara ha flygresan överstökad!

Reply
Ariena

Ser jättemysigt ut verkligen.

Själv funderar jag på om jag och min sambo ska fira vår 6årsdag i Italien, vilken stad i Italien skulle du rekommendera?

Reply
Jodie

Kenza! you post to your blog so quickly! I checked your blog yesterday and you already have five or six new posts! I still love them though =)

Reply
monica

guud ja längtar tillbaka dit!
jag har också varit i de ställerna på några av dessa bilder här uppe .
det är helt underbart där!
kanske dit i sommar igen.

ha det så bra kenza.:)

Reply
julia

Men fy vad läskigt det där med planet. Skulle något sånt hänt mig skulle jag förmodligen inte vågat flyga igen på ett långt tag.

Hoppas du får en rolig dag i Italien!

Reply
sara

Jag förstår inte hur du vågar flyga så mycket. Jag är livrädd, krya på dig med!

Reply
Nattis

Härligt att ni är framme!! Gud vad mysigt det såg ut där ni är och glassen + du?! Så bra kombo :D

Kram och lycka till!

Reply
Lill-Sara fran JB

Hej Kenza! du kommer antagligen inte se den har kommentaren med sa manga lasare, men jag hoppas du gor det! Kikade in har idag med lite hemlangtan och hoppades fa se lite blider fran stockholm i solsken. Just nu jobbar jag med fattiga, overgivna och ofta misshandlade barn pa barnhemmet som Ekliden stodjer med operationdagsverke dagen. Det ar en helt fantastisk upplevelse men det tar pa hjartat ocksa. Inbland behover jag verkligen hamta lite kraft hemmifran. Snopet fick jag ju inga sthlms bilder alls… du ar ju i Italien tjejen! Och med Guldfynd om jag forstar ratt! Det ar ju jattestort Kenza! Sa jag vill saga jatte mycket lycka till nu framover med allt vad livet innebar och grattis och grymt starkt jobbat! Njut av alla upplevelser nu. Halsa Nadia ocksa saklart. Kanske skymtar vi varander i forun nagon dag da jag ar hemma. Kram!

Reply
jessica

Vad använder du för kamera? :)
Skulle bli jätte glad om du svarade för jag håller nämligen på att leta efter en kamera och din verkar vara jätte bra!

Reply
Erika

Jag ska ge dig ett hett tips, besök VALENTINOS för att köpa glass, han kan tala svenska och har Roms bästa glass, jag lovar!

Reply
sandra

hej,
kan inte du lägga upp en bild på din garderob ?
du verkar ha rätt mycket kläder. (:
älskar dig och din blogg !
du verkar så härlig!

Reply
Ninah

Italiensk glass är något utav det godaste som finns , CRAVINGS ! Hoppas du har en riktigt grym resa ;)

Reply
Lena

Åhh italiensk glass är så, SÅ god! Det finns en italiensk restaurang här i Luleå som heter Mediterran och där kan man beställa äkta italiensk glass i en massa olika smaker, och jag är i himmelriket varje gång jag käkar glass där :) Såå gott…haha.
Kram, ha det så kul i Italien och shoppa inte ihjäl dig nu (även fast jag säkert också hade gjort det)!

Reply
Ester

Du har säkert jätte varmt och skönt i Italien, skönt också att komma bort från sverige (vilket du typ alltid är haha), men du har verkligen missat en härlig dag här! 33 grader i solen här i Gbg iaf! Jätte sjönt, jag har varit ute hela dagen och solat med mina närmaste!

Du får ha de bra!:D

Reply
Giulia

i like your blog so much even if i understand a mere 10% of what you say :D soooo in the pics it’s Vicenza and Padova, right? right? :) enjoy my country! ♥

Reply
Ida sucree

Heej! Åh guud vad vackert det är :) <333 i love italien. Jag har vart i italien och det är bara så fint :) lyllo dig:) kram / ida

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*