• header

Dags för middag..

Två bilder från idag! Toppen är från Modström

Efter dagens jobb med Guldfynd så gick jag och Nadia ut i solen igen. Vi knallade runt lite här på stan i Vicenza och kikade i butiker. Vill inte shoppa så mycket här eftersom att vi rullar vidare till Milano imorgon.

Måste bara säga att jag älskar Italien. Varför? För att deras Mc Donalds serverar Mc Toast oavsett tid på dygnet, haha! I Sverige kan man ju bara köpa det på morgonen. Värdelöst.. Det är ju så gott! :D

Nu ska vi ut och äta middag. Ha det fint! ♥

121 Comments

Naima

Vill också åka till Italien om dom säljer Mc Toast oavsett tiden :O Sverige borde också göra så.. -.-

Reply
Sheila

Love love love Italy and ur top, its Mrs. Jay’s: MAJOR!… Italien och Kenza blir värsta Itenza.. MISSAR DU EUROVISION DÅ? vet faktist inte om det e idag elr next week, men italien är ju i europa så du borde kunna se den.. Då kan du rösta på Sverige!! Arrivederci Kenza!

Reply
Lena

Måste bara få fråga Kenza…har du mer smink på dig nu för att du sminkas inför plåtningar och så och inte ids tvätta av det efter (tänker om du sminkades för något idag tex.) eller har du helt enkelt börjat sminka dig mer till vardags nu? :) Sött linne förresten.
Kramisar!

Kenzas svar: Tvättar oftast bort plåtningssmink så fort jag kommer hem, det är alltid så kladdigt haha. Nej jag har bara mascara på bilden, inte ens solpuder för att jag ville få lite färg på kinderna av solen.. hehe. Kram!

Reply
dragi

nu kan jag oxå äntligen säga äntligen sooool hehe. haft kannfint väder idag,helt inspirerad blev man så jag sydde om 3 par byxor,fett nice om jag får säga d själv =) Men jag e fortfarande avis på att ni e i italien o inte jag hehe.

Reply
Emma

fattar inte hur du lyckas, du passar i alla kläder.. fula som snygga, allt blir snyggt på dig? Magiskt

Reply
Stephanie

hej! läser din blogg varje dag. du är sjukt fin måste jag säga. det går inte att jämföra dig med kissie och dem andra fula bloggarna, du är 100gånger finaren dem. kram:)

Reply
Josefine

Hej, du är så fruktansvärt fin!
Men hur håller du dig i form? :)
Jag är ganska knubbig och vill värkligen försöka komma i form så fort som möjligt skulle vara jätte bussigt om du delar med dig till mig av dina tips,
Tack för en jätte bra blogg!

Kram

Reply
Maia

jag har aldrig testat deras toast eftersom jag inte orkar gå dit på morgonen. får väl åka till italien ;)

Reply
Linda S

Du är så vacker Kenza! Utan tvekan Sveriges bästa bloggerska också. Ha det fint i Italien. :)
Puss och kram

Reply
Ingrid

milano kommer til å være helt vill i morgen, de har jo vunnet champions league!! :)

Reply
Frida

Först vill jag bara säga att du har en underbar blogg och gör ett jättebra jobb, fortsätt så! :)

Sen undrar jag, vad gjorde Nadia när du jobbade? Var hon med eller vad gjorde hon? :)

Reply
Ida

McToast är så gott! Det bästa med tidiga mornar är att kunna köpa mctoast i driven till frukost :)

Reply
:O

kÄÄÄÄÄnza :D ha det bäst i italien! och im luuviin your linne haha! <3 supersöt, dont forget att äta upp glasslagret i italien- så sjukt gott alltså :D

Reply
My

Skämtar du? :O JAG ÄLSKAR MC TOAST! Man hinner ALDRIG till McDonalds innan tio på helgmorgnar och det suger.
Men jag ska till Italien i sommar. Hoho, gissa vem som tvingar med sin pojkvän till Mcdonalds istället för italienska restauranger!

Reply
nattiz ♥

jag jobbar på McDonalds på deltid och bara man frågar om McToast så kan man få den när man vill, behöver inte bara vara på morgonen. Det är bara att det inte sitter uppe på menyn över kassorna :) det är bara fråga. I alla fall på Tumba McDonalds där jag jobbar :) hihi
kraaaam

Reply
barbiegris

HEJ! jag hatar ditt utseende! Jag är faktiskt jätte avundsjuk på att du är så fruktansvärt söt! Ack så vacker du är :)

Reply
kAwanTAcHii

har precis börjat följa din blogg så jag har kanske inte varit så uppdaterad på alla saker du köpt och så…så jag umdrar var du köpt dina solglasögon har letat jätte länge efter sånna fast jag har bara hittat där man kan se ögonen igenom såå ppllleeaasee svara.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*