• header

24e maj 2010 – i Milano

Heeeeeeeeeeeej bloggen! :D

Hur mår ni? Jag mår asbra. Lite trött efter den galna utekvällen igår men annars så. Vi gick upp klockan tio för att äta frukost men sedan la vi oss igen för att sova några timmar till. Vi kom inte hem så sent inatt men vi var väldigt trötta ändå.

Så vad gjorde vi igår då? Jo vi satte på oss klackarna och drog ut och dansade! Vi skulle möta upp Maria men hon ställde tyvärr in men vi hoppas på att få träffa henne idag istället! Men vi satte oss på tunnelbanan till Castello och sedan drog vi till klubben Old Fashion. Mysigt ställe med utomhusbarer och dansgolv där ute, tyvärr var musiken jättekonstig och det var en dj som bara pratade hela tiden och vi undrade varför han inte bara kunde hålla käften och spela istället, haha.

Vi var bara där en liten stund, sedan åkte vi med några snälla italienare in till Corso Como där flera klubbar ligger. Vi gled in på Hollywood och där var det grym musik!! Riktigt snälla bartenders som bjöd på goda drinkar och vi dansade tills fötterna gjorde ont. Tyvärr ändrade djn helt plötsligt musik till kass house så då kände vi att det var dags att dra hem.

Men när vi letade efter en taxi hamnade vi på torget där och helt plötsligt var vi två spanska tjejer (jag hette Juanita) som inte kunde engelska, för att få bort jobbiga killar. Hahaha. Jag har det på film och det är stört hur killarna kunde gå på det för det enda Nadia sa var typ “a la lellaaaa, noooo nooo vamos aver!!! fernandoo!” hahaha. Precis som på Kreta.

Nu ska vi klä på oss och ge oss ut på stan. Jag ska försöka komma ihåg att göra en videoblogg. Känner att det blir lite tråkigt här i bloggen men jag är ju på semester och har inte riktigt tid eller lust att sitta vid datorn, men det antar jag att ni förstår. :)

Ha en underbar dag, puss och kram!

133 Comments

k....

kanske inte smart att spansk. när italienska och spanska är väldigt lika?:P

Kenza svar: Vi tänkte på det också, men eftersom att vi hittade på egna ord så fattade dom inte. De måste ha varit väldigt tröga som gick på det haha :D

Reply
JOHANNA

Hahaha vilken härlig bild! :D
Självklart ska du njuuuta av semester och inte känna någon press att blogga! En gång Kenza-läsare, alltid Kenza-läsare vet du :)

Reply
kathrin

Hey :)
det ser ud til at havde været en super god nat hehe
og ja jeg forstå dig godt man skal nyde sin ferie hehe :)

forsat god dag til jer bagge :D

knus fra Danmark

Reply
Karin

Haha smart det där med spanskan! Skulle jag gärna vilja se ;D
Gillar bilderna, den sista var häftig :)

Reply
Liselott

Åh, jag har velat åka till Italien hur länge som helst, kanske borde göra verklighet av drömmen nu i sommar…
Är det mycket party? :)

Gillar färgen på ditt läppstift, vad är det för nåt? :)

Ha det bra!

Reply
Sheila

VAD TREVLIGT! ;D
SÅ kul att ni njuter av livet och har kul!

Hoppas ni får en fortsatt superfin måndag! :)

Reply
noa

självklart förstår vi! jag hade själv inte velat sitta och dega vid datorn om jag hade haft turen att va i milano när det är skitväder här hemma… ha så kul! :D

Reply
Sanna

Grymt snygga bilder fröken :)

Hoppas att du får en bra dag

Kolla gärna in på ciaobellasanna.blogg.se

Reply
Mici i USA

Haha sista bilden är ju helt underbar!! Kul att ni hade en härlig natt.

Jag är au pair i USA, och jag har precis lagt upp en liten New York-guide, spana in!

Reply
Hanna !

SHA!
Du jag undrar en sak, vet inte om du missat att skriva ut det i bloggen eller om jag missat att läsa det, hur gick det med det där wii-t du köpte med TH på? ^^
Haha, random fråga men blev ju nyfiken!! (:

Pussochkram ha d bäst!

Reply
Anna

haha vad kul!:) snälla lägg upp den videon :D själklart behöver du inte känna någon press att blogga, du kommer att ha kvar dina läsare ändå kan jag lova för du är lätt den bästa bloggerskan:D

Reply
sandra

Åå kenza, har kommit på vem din pojkvän är lik! Porter i Desperate Housewife!!! Du vet Lynette Scavos ena tvillingpojke, han som gifte sig med hon som spelas av Helena Mattson! Speciellt när han anlade mustasch också :)

Reply
veneziabogdanov.blogg.se

kenza ville bara säga att någar jävla IDIOTER har “rettucherat” din bild för CAFÉ och gjort som du ser naken ut allt finns på gossips.se, :) det ser äkta ut, men du har ju visat upp orginallbilden:) peace.

Reply
Eliza

Pliss tell me what is your color of hair ? What Farb do you use?? Pliss tel mee

Reply
johanna

åh house och gamla svenska godingar är helt klart den bästa musiken :D rnb däremot, det går inte att dansa till överhuvudtaget.

Reply
Sandra

Haha verkligen lättlurade :P

Jag undrar hur du och dina vänner klarar er så bra överallt, avsett vart du reser.. När det gäller att hitta och ta sig runt osv.. Speciellt frankrike och italien?
Fast du har ju iofs utseendet med dig så alla vill väl hjälpa dig om det skulle behövas också ;)

Reply
Sofie

En rolig kväll låter det dock som. Men varför inte spela svenska tjejer som inte kan engelska? Känns lite enklare

Reply
victoria

jag ville bara tipsa dig om en stad i italien ;) var där förra helgen, först i milano i två dagar, sedan åkte vi vidare till ett ställe som heter Rapallo. superfint precis vid kusten, tar endast 1 och en halv timma med bil dit. kram! =D

Reply
Malin

Helt förståeligt att inte blogga så mycket på semester. Vi brukar köra med att vi kommer från Islad för då blir de alltid osäker haha!

Reply
Louise

Åh snälla lägg upp videon, behöver lite skratt när jag är sjuk ju haha.
Så fruktansvärt avundsjuk på dig föresten, vill också till milano med en kompis
Tyvärr måste man vänta några år….

Reply
sandra=)

balla pics! ser ut som att ni har det awsome!!

varför har du inga dagens frågor längre? har du slutat med det eller du kanske inte ahft tid eftersom att du har så mycket nu? krammar =)

Reply
carmen b

wait a second….
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA..etc
wanna see that video so badly juanita!!! hahaha i used to do that when i lived in belgium, didnt want to speak either french or english so i just spoke in spanish or even in here i pretend to be english just for fun

tons of kisses =)

Reply
Kina

Det låter som att ni har det asbra! Inte för att låta negativ nu, men förväntar du dig typ att du alltid ska få gratis drinkar? Du som är så rik borde väl ändå kunna betala för dina egna drinkar och inte förvänta dig att bli bjuden.. Bara en fundering ;)

Reply
josse

du måste lägga ut videon! låter som nått jag och mina kompisar kunde ha gjort:D

Reply
Aisha

Hej där tjejen, jättefin blogg. Undrar kan du spana in min blogg? Det är en videoblogg där jag postar upp olika videor på mig själv där jag sjunger låtar av artister som Justin Bieber och Colbie Caillat!
Hoppas du gillar det!
Ha en jätterolig semester!

Reply
julia

Haha kan du inte lägga upp den filmen då? Skrattar bara jag läser det där om att ni spelade spanska tjejer, så det skulle nog vara 10 gånger så roligt att se det på film. =)

Reply
S

Hahaha, killen i vit på den andra bilden liknar fan Spencer…Spencer Pratt. Tycker du inte? Titta riktigt noga på dansgolvet ;)

Reply
Linnea

Hej!
Jag vet att många säger det, jag älskar din blogg, bla,bla,bla. Men jag gör verkligen det!
Du blir alltid bra på bild, och en sak till…
Jag tycker du är lik, och då menar jag JÄTTE lik Leona Lewis. Jag såg en bild på henne i tidningen och trodde det var du!
Jag hoppas att du inte tar illa upp, men jag skulle ta det som en komplimang!
ha det bra, kramar ! (:

Reply
emilia

var på precis samma ställen runt påsken som i ditt förra inlägg.. stört att människor måste börja gnälla om detdär du sade så att du måste stänga av kommentarsfältet..:Z

Reply
Camilia

Du borde kolla in Gossips.se där står det någonting som du säkerligen kommer ogilla.

Reply
lällie ^^

har oxå varit i milano, fy va kul det är där! ska dit i juli igen! yäyy :3 <33

Reply
Mmmm

vadå semester ? var det inte en resa för din smyckekollektion?? och det är väl jobb lilla gumman ;)

Reply
C

Vad mysigt ni ser ut att ha det där nere! Jag måste bara fråga vad du använder för rött läppstift? :D det är så himla fint! :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*