• header

Läsare i Italien!

Helt stört, jag är van vid att träffa på nordiska läsare utomlands för det gör jag alltid och jag har väl träffat någon enstaka tysk och fransk på TH-konserter osv men jag trodde aldrig att jag skulle träffa på en italiensk läsare! Jag vet att jag har rätt många italienska läsare men inte så många att man blir igenkänd här direkt, hehe..

Men idag när vi stod på torget och väntade på Maria så kom det fram en italiensk tjej och berömde mig för min blogg. Vi tog bild ihop och så gav hon oss lite shoppingtips. Väldigt trevlig tjej! :D

95 Comments

LINN

Jag förstår inte hr du alltid kan vara så snygg kenza!! :) sen kan ja inte vänta fören din smyckekollektion kommer ut, du är grym!

Reply
jennifer

HEJ KENZA…. HAR DU SETT ATT GOSSIPS LAGT UPP EN BILD PÅ DIG NAKEN???????????????????? FRUKTANSVÄRT!!!!!!!!!!!!!!! SYND OM DIG!!! GÅ IN DÄR O KOLLA!!!!!!!!!!!!!!!ANMÄL DEM

Reply
Jeanette

Jag tycker du är så himla bra Kenza! Jag älskar att du tar det där med den dåliga manipuleringen med en klackspark. Så jävla bra.

Tack för att du uppdaterar trots semester!

Reply
frida

oj måste känna´s jättekul att ha en så internationell blogg att du stöter på läsare när du är ute och reser. Du har en jättebra blogg, fortsätt så här! :)

Reply
Sheila

Vad nice!! :D söt bild!
…du har också läsare från Mexico kära du, tipsar dig till kusinerna & vännerna där! ;D

Ha det super! Kram

Reply
linnnsan

haha, kul! :) men det är inte konstigt att folk från överallt i världen läser din blogg, den är ju bäst! :D

Reply
Cecilia Eriksson

Hej, jätte bra och underhållande blogg! Du borde gå in på falsksanning och titta.. Det är en bild på dig där man ser din tuttis! Tycker verkligen att det är lågt av vem det nu är som sitter bakom skärmen på falsksanning!! Den personen vågar inte ens visa sig, men lägga upp bilder på andra bloggare är jäkligt lågt!! Fy f*n..!

Reply
Bellezzaofsweden

Omoget att göra om bilderna så av dem vilka det nu var.

Vill du ha runt 2000 fler besökare? Jag har ständigt nya tävlingar på min blogg så glöm inte att följa den så att du inte missar tävlingarna och vinner en länkning.

Ha en bra dag:)

Reply
greta öberg (:

Så himla fin är du, du är min förebild!
Längtar otroligt tills din smyckeskollektion kommer ut, speciellt dina ringar kommer bli AWSOME!!
Kram kram

Reply
lo

Gumman, var är det med din blogg som är så beundransvärt? Ingenting tyvärr. Du berättar om ditt tråkiga liv, varje fredag collage.. shopping varje dag.. Liksom kom med något nytt? Fortsätt lägg ut bilder, det är det ända som lockar dina läsare egentligen.

Reply
Rebecca

Använder du inte andra skor än dina converse? Vet nog att det är bekvämt med converse, men det finns faktiskt också andra skor som är bekväma. :)

Reply
Yaiza

Que sepas que en España también tienes lectores, o por lo menos una lectora; yo :)
No hay semana que no mire tu blog, la verdad es que me gusta bastante y tus modelitos son geniales, a veces me das muchas ideas.
Te mando un beso muy grande desde Barcelona.
¡Ádiós guapa! ;)

Reply
Eliana

Hey kenza, I’m Italian too!!
It’s such a pity you didn’t come to Rome anymore… I live too far from Milan :(
anyway hope you’re enjoying Italy (of course you’re doing it!!)
I wish i’ll meet you one day, you’re the best blogger ever! really so natural and spontaneous, and you’re style is simply great and original… we love you kenza!!

Reply
N.

Kenza, you have many readers here in Italy!!
I’m from Rome and I know many people who read your blog (;
sorry for the english :SS
we love you!!

Reply
Calle

Ooh, det där är vid Domo va? I Milano? Första gången ja kikar in i din blogg. Va där ganska nyligen själv :)

//Calle

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*