• header

Videoblogg från Lecco

Vi har haft en underbar dag vid Lake Como i staden Lecco här i Italien! Vi är jäkligt hungriga nu så vi ska ut och käka, men här kommer en videoblogg så länge. Bloggar senare ikväll och imorgonbitti innan vi tar flyget hem!

54 Comments

tiffany

” VÄLDIGT HÖÖGA BERG OCH FINT VATTEN O” hahaha stöört skön e du kenza! :D

Reply
Elvira

hur kom teo dit? får hundar flyga? haha :)

Kenzas svar: Jadå! De behöver bara ett hundpass så får de flyga inom europa utan problem. De små hundarna som man kan ha i en bärväska får åka som handbagage. Maria bor ju här nu och självklart bor ju hennes vovve med henne :)

Reply
k

Hej tjejen!
du säger ju att du lägger upp videobloggar för VÅRAN skull, så jag vill tipsa barom en sak. du är väldigt oseriös i ALLA dina videobloggar,visst är det kul en eller två gånger men ALLTID man känner sig illa tillfredatälld, visst är det kul en eller två gånger men det känns som att du driver med dina läsare. annars bra blogg. kram

Kenzas svar: Det är sån jag är. Jag kan inte vara seriös när jag gör en videoblogg. Det går bara inte, haha. Kram!

Reply
.

Du var mig den tråkigaste bloggerskan i Sverige. Utseende ja men inte SÅ snygg som alla tror, finns otroligt vackrare, jag har sett dig i verkligheten ja, och du var inte “all that”. Men torr som fan är du……

Kenzas svar: Tack! Då vet jag att du tycker det. Smaken är som baken! Förstår dock inte vad du gör här om min blogg nu är så tråkig. Väldigt förvirrande, jag själv hade aldrig klickat mig in på bloggar jag inte tycker om. Det är ju rätt logiskt. Kram!

Reply
.

Det var mer som en uppmaning till dig att krydda till blogg lite Miss Kenza ;) Du tog det för personligt. Men det förstår jag eftersom du antagligen får många påhopp dagligen.
Du behöver inte tacka, jag gör dig en tjänst bara ;)

Förresten, akta dig för alla italianos, de är galna som hundar. Bacio

Kenzas svar: Hahaha okej. Så du gör mig en tjänst när du kommenterar mitt utseende och min personlighet negativt? Jag hoppas verkligen att du inte gör det till andra som inte kan hantera det. Det kan såra folk och det är bara jävligt onödigt. Eller mår du kanske bättre av det? Förstår inte.. Kram och godnatt!

Reply
anna

FAN BLIR FÖRBANNAD PÅ DEN DÄR MÄNNISKAN SOM KOMMENTERAR DUMMA SAKER! USSCH O FY O BLÄ, men skit i det, du är vacker fin all that det vet du ;) , var kommer dina shorts ifrån :O:O !!

Reply
Sandra

Wow vad vackert det såg ut! Verkligen stor kontrast mot den svenska naturen (iaf för mig som är uppvuxen i skåne, hehe). Hoppas hemresan går bra!!

Reply
.

Jag gör dig en tjänst eftersom du har en blogg, den vill du tjäna pengar på och vad vill folk ha? JO intressant blogg såklart! Om det inte var så, så skulle du inte blogga! Bara att inse fakta. Folk skulle bry sig mindre om du inte såg så bra ut som du gör, hur elakt det än låter men så är det ju! Jag tycker inte att det är rättvist alls men världen är som den är.
Klart jag inte går runt och skriver i massa småtjejers bloggar för jag vet ju hur knäckta de skulle bli, du har ändå lite skinn på näsan så tänkte att du skulle kunna ta emot lite kritik. Och all kritik är INTE alltid positiv och du formar själv dina egna svar.
Jag mår bra av att bara vara jag och ingen annan, sen så mår jag också bra av att ge en tjej som dig lite kritik så att du kan tänka annorlunda för en gångs skull och inte bara få massa söta/gulliga kommentarer eller elaka kommentarer från andra småtjejer som bara är avundsjuka på vad du har.
Tänk om lite innan du svarar på det jag skriver till dig.

Kenzas svar: Jag förstår mig ärligt talat inte på dig eller sånna som du. Du påstår att det du gav var kritik, men det du skrev var enbart i syfte att trycka ner mig. Om det inte var meningen så bör du formulera dig lite mer annorlunda nästa gång istället för att låta så elak! För jag menar.. “få dig att tänka annorlunda för en gångs skull” ok, så med din kommentar ville du alltså att jag istället ska tänka “nej fan, jag är nog rätt ful ändå” eller? För det är precis så det låter nu när du ger en massa olika svar till varför du skrev som du skrev. Nu ska jag sova, kommer inte titta in här mer. Om du vill fortsätta diskussionen är du välkommen att maila mig. :) Kramar!

Reply
Aynoor

Till ‘.’:
Wtf?! Vafan läser du hennes blogg om hon är ful och hennes personlighet suger och om hennes blogg e tråkig? Förstår inte dig, och vafan har utseendet med det o göra? Dampar när folk e så fucking avundsjuka !!!! Kenza, bry dig inte om hon ***** för folk som henne/honom är bara avundsjuka. Personen har inte ens skrivit sitt namn! Ugh…. jag hatar sånna äckliga falska personer som bara är avundsjuka! Dessa personer har faktiskt förstört mitt liv, och snottat mitt minneskort i mobilen bara för att jag hade fina minnen där jag hade bott. Mm, den personen borde bli glad nu, för allting e borta. Men ‘.’ du borde verkligen skaffa ett liv!

Sorry om jag skrev för många fula ord xD

Reply
- | | Carro | | -

Men herregud.. skit i tråkmånsen som kommenterade dig negativt, du är så mycket bättre :D och bra att du vågar stå upp för dig..

anyway, såg nice ut där..vill också åka utomlands xD

Reply
Vickan

Jag har läst din blogg flera år nu, älskar din stil och allt, du ger mig inspiration och ja, jag tycker du är fantastiskt fucking gorgeous ;D sorry :D hehe, men du är jättefin.
Det får man tycka om sig själv, och det är bra att du gillar dig själv.
Man mår bättre då.

Sen att arma människor som lider över sitt eget utseende, beteende eller whatever mår dåligt och måste bara skriva av sig en massa skit.. det är som sagt inget att orka bry sig i ens..
inte värt att lägga en sekund på dom.. :)

Kram på dig Kenza! :)

Reply
Aima

Jättefin, Kenza. Bloggen är din, dock tjänar du lite oförtjanta pengar, men ditt utseende är fint till max.

Men haha, rapade du nyss i videon? Haha, och så klämde du in ett litet host efter, woho.
Nej, gullig blogg. För dessa som inte är nöjda, vafan klickar ni in för?

Bless you.

Reply
.

Nej jag ska också sova. Och jovisst kommer du titta här igen någon gång för att titta till alla söta kommentarer du får från tjejer.
Skulle ALDRIG kunna trycka ner en annan tjej i mitt liv, och speciellt inte dig eftersom jag vet att du är en tuff tjej som haft ett svårt förflutna.
Jag har tittat i din blogg max 5 gånger sammanlagt och just denna gång kände jag för att skriva.
Du är inte alls ful, du är fan hur vacker som helst (som om du inte visste det själv) jag vet inte varför du vill att jag på nått sätt ska tycka synd om dig eller hålla med dig men som sagt du kan verkligen inte ta emot kritik.

Du får själv kontakta mig om du vill. Du vet ju hur ;)
Bacio Bacio

Reply
Esther

Fattar inte hur dom där personerna kan skriva så? Jag älskar din blogg! Du är en jättebra förebild och jag ÄLSKAR dina videobloggar! Dom är så roliga. Seriösa videobloggar hatar jag! YOU ROCK.

Reply
Deeep

Just nu; Frågan om din dröm tjej/kille ska se ut. Vilken del på kroppen kollar du in mest? kika in och svara gärna vad du tycker och tänker.. ;P

Reply
daniela

Får inte hunden Theo att saknar ditt ex Theo, med tanken på att hunden hetet Theo???

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*