• header

HEMMA!

Hemma i älskade Stockholm i min älskade lilla lägenhet! Landade vid tre men har inte förrän nu orkat packa upp. Har hängt med Nadia, Mika och Mani istället! Jag och Nadia hade såklart maaaaassor att berätta. Historier om störda italienare, alla italienska raggningsord vi fått höra (“mamma miiiiia!!” tog priset), porrfilmsinspelningen bredvid oss när vi lunchade, och de knäppa sakerna vi har gjort när vi gått längs gatorna och legat på hotellrummet. Hehe..

Det är skönt att vara hemma igen men fan vilket underbart land Italien är! Jag ska absolut tillbaka dit. Men nu är det tillbaka till vardagen innan vi sticker iväg till Kreta. Jag har ett par plåtningar inbokade samt möten, med start imorgonbitti.

Men innan det ska jag njuta av en underbar kväll med min fina pojkvän. Jag har saknat honom så mycket! :D ♥

 

Maria och jag i Lecco igår. Tack för en härlig dag! Vi ses när du kommer upp till Sverige :)

Mina snygga sandaler är från Wildflower by Kenza

107 Comments

ccccc

men snälla du!hade du saknat honom hade du inte stuckit ifrån han så fort du fick chansen! Du är så jäkla låg som människa.Gud vet vad du gör när du reser runt…Han förtjänar nån bättre, nån som kommer spendera sin tid med honom och inte med en massa kompisar…

Reply
Lina

Var på Kreta ska du åka? Jag ska nämligen också dit!! Vore skoj att ta en drink tillsammans :)

Reply
josephine

Hej Kenaz <33
Kan du blogga mera?? :P
Och kolla gärna min blogg+
följer din blogg varje dag!!!
KRAM och PUSS på dig

P.S JAG VAR DEN FÖRSTA SOM KOMMENTERA SÅÅ HIMLA BALLT!!!!!!
<33
// Josephine

Reply
Kenza

Elin: Armani var inte med i Italien, det var Marias hund Theo :)

cccc: Hahaha, skärp dig! Så omoget av dig. Du känner varken mig eller honom och du har ingen aning om hur vårt förhållande är eller hur stark vår kärlek är.

Chiara: It was nice meeting u too! Hugs!

Alexandra: Joo! :D

Reply
Maria - livet i Milano ☆

Så fin bilden är! :) Kommer nog in på min blogg med :p
Såg att folk kommenterat att de trodde du hade med Armani till Italien, hahaha precis som du sa! Du har koll på dina läsare ;)

Yes vi ses när jag kommer till Sverige!

Reply
sexexperten

Jag älskar Italien! Kom också hem där för ett par dagar sen. Har en underbar man (älskare om man får uttrycka sig så utan att låta gammeldags. Tycker att KK låter så hemskt :S) där…

Vad kul att du hade det skönt.

Om du vill läsa en nystartad blogg skriven av en sexexpert och få svar på era frågor kring sex- och relationer så kolla in min! Idag har jag skrivit om myten om mödomshinnan.

Reply
CHEYEN

Kenza, din blogg är jättebra! Den blir bara bättre för varje dag som går, och du är en stor förebild till mig. Jag ville bara att du skulle veta det, och vet att du är det för många andra tjejer också! Ta hand om dig. :)

Reply
MARIA

VISA OSS VAR DET VAR I MIU MIU PÅSEN HAR VÄNTAT HELA DAGEN OCH NATTEN KUNDE INTE SOVA OMG :O <33

Reply
Sanna

Ser ut som du haft en kanonresa :)
Härligt att snart sticka utomlands igen.

Hoppas att du får en bra kväll

Reply
Hannah

Säljs dina skor i någon butik eller endast på nätet? Jag vill gärna köpa ett par sandaler, men det skulle göra det lättare att testa dem först. :)

Reply
Louise

Dom där skorna är SÅ UNDERBART PERFEKTA! om det inte vore för att jag bara har 1050 (barnbidraget med andra ord) i månaden hade jag köpt dom direkt! :p

Reply
My L

Ni verkar ha haft det riktigt bra och roligt i Italien. Ich liiiebe Italia (ala Tom kaulitz-style) ^^. BTW, ska du inte visa oss vad du köpte inne på Miu Miu?

Reply
Lovisa

o ja, jag förstår att du inte vad med i den och att de spelade in bredvid er (: hehe, ifall nån skulle tro jag läste fel eller nåt.

Reply
Angelica

Verkar skönt! ..skulle man inte kunna få se några skor eller klädesplagg ur din garderob, sitter här och tråkar och är nyfiken :D

Reply
ninano

vad tycker du om min outfit idag? brukar inte lägga upp, men idag gjorde jag det. härligt att ha dig tillbaka :D :D :D :D :D <3

Reply
sabina

Vilket härligt liv du lever! reser mycket, plåtningar, har en underbar pojkvän osv.. inte för att jag klagar över mitt liv heller men du verkar få chilla lite mera ;D härligt för dig! Vill också hinna resa men när man studerar går det lixom inte riktit ihop med ekonomin och sådär, men en sak jag började fundera över.. har du sagt hur mycket du förtjänar i månaden eller vill du hålla det för dej själv? isf förstår jag. :) ha det bra! :)

Reply
louise

SNÄLLA berätta vart de där jeansshortsen kommer ifrån! Assnygga är de! :)

Reply
Luciano

Tips till dig!

Du skrev att du vill åka till Italien igen och ja, jag har i stort sett varit på dem flesta sevärdiga platserna i Italien med tanke på att jag har släkt där överallt men jag rekomenderar starkt Sardinien som har Europas finaste vatten, precis som Thailands vatten om inte finare. Finns dock inte mycket att göra på Sardinien, Cagliari är shopping staden där men Costa Smeralda, La Maddalena eller Villasimius är dem bästa platserna för sol och bad. Finns ett område i Costa Smeralda som heter Porto Cervo, där är det väldigt fint. Där semestrar massa rika människor. I övriga Italien finns Portofino, mysig “stad” på italienska rivieran där Dolce & Gabbana, Berlusconi osv har sina sommarhus. Jag har även träffat Eva Longoria där. Rom är världens vackraste stad och vid spanska trappan i Rom är alla “fina affärer” dyrare affärer alltså, ligger väldigt nära Fontana Di Trevi. Venedig borde du åka till med din pojkvän, mysigt, romantiskt men dyrt att ta sig fram med båtarna men det är det värt.

Reply
ebba

du är väldigt själv säker dina skor är inte ens snygga för dom har as dålig kvalité och stinker plast!

Reply
elly

Heej, vart har du köpt dina shorts?
skulle vara tacksam för svar i din blogg:D

Reply
Stephie

Glad att du är hemma! Känns uttjatat med alla bloggare som åker iväg…händer liksom inget, Bara updates från här och sen där…bla bla. Välkommen hem! Ser fram emot lite spännande läsning igen!

Reply
jenny.

Italien är verkligen världens underbaraste land, har vart där ca 7 gånger redan.. hoppas på att kunna åka tillbaka snart!

Reply
lillan

har dom skorna (wildflower by kenza) har faktiskt fått många kommentarer över att dom är fina, en tjej ville tillexempel fotta dom och lägga upp dom på sin blogg x)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*