• header

27e maj 2010

Satan! Vaknade upp med världens huvudvärk och jag har slut på värktabletter. Huvudet gör så ont att jag knappt kan tänka… Usch.. Hade gärna velat lega kvar i sängen några timmar till men jag ska iväg om en kvart.

Klockan nio är det nämligen dags för möte med Tyra och Nyheter24! Vi ska börja planera lite inför inspelningarna i sommar. Showen ska ju börja sändas i höst och vi vill ha rätt mycket färdiginspelat då så att det inte blir så himla mycket jobb eftersom att vi har andra saker vid sidan om i höst.

Nu måste jag klä på mig och dra iväg. Ha en fin dag! ♥

81 Comments

Sofie

Eftersom det blev en borglig regering vid förra riksdagsvalet har du nu möjligheten att köpa huvudvärkstabletter i vanliga mataffärer, så därför behöver du inte vänta tills apoteket öppnar idag, grymt va??

Reply
Luisa P

Hei! Jeg har aldri kommentert før, men følger bloggen din fast. Omg du var i drømmen min i natt!! Vi traff hverandre på gaten, og jeg sa at jeg fulgte bloggen din, åsså ble vi venner:p du hadde mistet reisefølget ditt, dere var i Stavanger (norge) btw, og skulle få spise middag hos meg og familien min før du skulle ut å lete etter folka dine. hahahah veldig morsom, du var i alle fall utrolig koselig:) Ha en fin dag (Y)

Reply
JFR

JFR – Du har väl inte glömt att köpa Mors Dag present till din mamma? Ingen panik, det är inte försent än! Hos JFR kan du beställa personliga & symboliska smycken med gravering och berlocker för under 99 kr. Lägg din beställning idag så garanterar vi leverans imorgon 28/5.

Vi ses på vår hemsida, http://www.JFR.webb.se – och kom igåg, alla mammor är värda omtanke på deras speciella dag!

Reply
Linda

hehe.. den första var rolig. Vill bara tala om att jag gillar din stil. Men den där klänningen, är det din stil? Nyfiken. Du verkar ha bred smak :)

Reply
julia

skulle va jätte kul om du kunde visa lite bra alternativ på studentpresenter man kan ge till vänner både killar och tjejer fast som ändå inte är jätte dyra då det är många man ska fira :)

Reply
love Kenza zouiten!

Hej.
Ville bara säga att jag älskar din blogg, allt är så äkta. Älskar dig med <3
Jag ser fram emot din & Tyras show. I'M SO PROUD OF YOU BABE :-* <3<3<3<3<3 :)

Reply
A

När jag fyllde år så fick jag ett stort presentkort på H&M på min blogg så la jag upp vad jag köpte för det, kika gärna förbi och säg vad du tycker! :)

Reply
Simone

Hej! Den klänningen u har på dig på photot fanns att köpa på nelly.se för några dagar sen, men nu kan jag inte hitta den.:(
har den möjligen tagits bort?
Tacksam för svar!

Reply
Fanny

Hej Kenzas. Måste säga att din blogg är bäst, älskar värkligen dig, linnea frank är en jag känners syster, lite kul :D PUSS<3

Reply
hanna

har bara en fråga… var kan man köpa klänningen som du har på dej på fotot??
älskar din blogg, du har såå cool stil!
kram

Reply
June

Sofie: Hahaha!
Känns som om de där bilderna är en rak kopia på bilderna till Bella&Tyra. Kunde ni inte ha kommit på något nytt? Samma fotograf och allt.

Reply
Rebecka

Hej Kenza! Jag tänkte bara fråga om du har bh under den där klänningen eller hur du löser själva problemet med att det är öppen rygg. Beställde klänningen för några dagar sedan till avslutningen så det vore jätesnällt om du kunde svara :) Tack!

Reply
Ana

Undrar ifall någon vet vars man kan köpra Tyras outfit? Älskar den och har letat som en tok, men tyvärr förgäves! Någon som har sett något liknande?

Reply
sofie

Hej Kenza. Fina bilder! Kul att Tyra och du startar en webshow, men då undrar jag om den är textat? Jag är döv och skulle vilja kunna hänga med vad ni pratar om. Skulle bli jätteglad om ni kan fixa det! :)

Reply
Mr. Olivander

Snacka om oproffsig fotograf som smället upp n fet banner mitt i bilderna! Har hon inte hört talas om vattenstämpel? Hahaha den där bannern förstör ju hela intrycket av bilden! Ni borde istället ha betalat henne en stor summa pengar för att slippa den där skiten!

Reply
Villemo

hm, beställde den kläningen, va jättee nöjd tills jag fick besket att den inte fanns. :( Den är så himla fin!

Reply
trang :)

hej ni ser underbara ut båda två på bilderna! gillar verkligen tyras topp, vet du vart man kan köpa den? :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*