• header

Godnatt!

Har hängt med bästa vän hela dagen och nu hade jag tänkt ta ut Mani på sista rundan innan vi kryper ner i sängen. Rätt tidigt men imorgon ska jag upp vid åtta för plåtning och jag vill vara riktigt utvilad.. Är lite småförbannad för att utslagen i pannan inte har försvunnit än!! Jag brukar få liknande utslag på magen ibland när jag solar med sololja på kroppen, och den här gången (dagen i Lecco) var jag dum nog och hade oljan i ansiktet också vilket resulterade i små små blåsor i pannan. Bra Kenza.

Inte nog med det, jag har även jobbiga lock för öronen som jag har haft sen i fredags och som vägrar försvinna. Jag får alltid lock för öronen när jag flyger och är förkyld, och den här gången blev det ju både och så nu sitter de som berg. Att tryckutjämna hjälper inte.. Och så har jag ont i mina framtänder också efter att tandregleraren spände rälsen idag. De värker som fan och jag blir arg för att det gått över 2 år nu med tandställningen men en tand vägrar hamna rätt. Är trött på metall i hela munnen!

Och så har jag ju huvudvärk också. Haha, nej jag kan fortsätta i en evighet här. Ska gå och gömma mig under täcket istället och tjura. Förhoppningsvis är allt bra imorgon så att jag kan kicka ass på plåtningen, hehe. Kram på er, och tack för alla fina kommentarer. Ni är guldvärda! ♥

Vid plåtningen i torsdags

134 Comments

Emelie

Själv hade jag tandställning i 5 år :( inte skoj och min gick sönder hela tiden :( hoppas din värk går över snart :)

Reply
Jea

Hei!

Prøv med nesespray for å bli kvitt proppene i ørene !!!
Høres sykt ut, men funker!

Reply
Angelica in Deutschland

jag har också haft jobbiga jävla lock för öronen i flera dagar! Imorgon är de jag somm går till apoteket och köper revaxör mot vaxproppar. Man vet ju aldrig om det är det som är problemet så prova det du med :P

Reply
Anella

här kommer förslag till DAGENS FRÅGA :)
Fastnar du inte i kontrollerna på flygplatser pga all metall du har i munnen hahaha

Reply
Jessica

Hej!

När du har varit på Kreta – var har du varit och vilket hotell har du bott på? Vilket har du trivts bäst på?

/Jessica

Reply
ida =)

hej Kenza!
Jag ville bara säga att jag fullkomligt älskar din blogg och idag har jag säkert gått in 20 gånger för att kolla om du har uppdaterat! Idag har jag varit sjuk och du har uppdaterat jättemycket vilket är skit bra :D

Lycka till imorgon på plåtningen!
älskar dig <3

Reply
sara

hhahah bra! själv förstörde mamma mina converse, hon tvättade dom och la dom på elementet så blev de gula fläckar på, as snyggt ska ha dom imon :) nee nu börjar jag bli uttråkad. Lycka till imon!

Reply
Emma

Lycka till med fotograferingen! Det kommer nog gå jätte bra och du kommer vara toppen som vanligt. Du ska inte oroa dig i onödan ;) :D Önska jag kunde bli lika bra på bild som dig! :D

Reply
Jossie Possie

Jag och en kompis ska på blogawards turnén och jag undrar om du är en av bloggarna som ska vara där? Hoppas det iaf! Det är förresten till UMEÅ vi ska.

Reply
Olivia

Hej! Du kanske vet detta men det finns öronproppar som heter earplanes, dom brukar jag använda och tycker dom är toppen! Man känner inte av trycket överhuvudtaget. Kan vara bra för dig som reser ganska mycket :)

Reply
Vilmaz!-

Godnatt bästa Kenza! :D

Alla Kenzas läsare titta in på min blogg! Skriver om mode och mitt liv! Precis som Kenza då!!! Ni kommer ej att ångra er! KOMMENTERA OXÅ! ;D

Titta in på min blogg alla kenzas läsare!!

Reply
linnea!

jag har kommit underfund med att jag har läst din blogg över 1 år och ALDRIG kommenterat.. dålig läsare. well, you rock =) gillar du trummor så kan du mer än gärna lämna synpunkter över min nyaste trumvideo! take care, L

Reply
Ellen

Hej Kenza, en sak jag har funderat på väldigt länge är vad du andvänder för deo? För jag menar, svettas inte du? Lite dum fråga alla gör väl det, men jag menar du har ju ofta tighta klänningar/tighta tröjor om du fattar. Skulle bli väldigt glad om du svarade!

Reply
tworedheads

hej Kenza!
Först och främst ville jag bara säga att du är en av dom snyggaste personerna jag någonsin sett du är jätte snygg!
Och eftersom din blogg är så bra ville jag bara fråga om du kanske ville kollA på bloggen och ge oss några tips
kram/tworedheads(;

Reply
ann

Det är ju brännblåsor du får av oljan fattaru väl? haha
Det är ICKE bra.
Man ska inte sola med olja om man inte vill se ut som en skinnväska när man är 30.plus att du redan röker så du lär se ut som en väska vid 25 :/
Trist.
Du är ju så vacker.

Reply
Isabelle

Men usch, man ska inte använda sololja! Hur bra pigment man än har, använd en solkräm med låg solskyddsfaktor istället :)

Reply
kn

Utslagen du beskriver kallas soleksem. inte alls bra, undvik att sola för långa stunder, för då återkommer dem och blir värre.

ha det super!

Reply
sara

Hej, hoppas att du svarar på det här.
Jag undrar hur mycket dina smycken kommer kosta i guldfynd :)

Reply
nannanana

Jag vet hur jobbigt det är med tandställning som gör ont.. :S det värsta är ju när man inte ens kan käka mackor för att de har spänt den så.. Lycka till imorgon! :D

Reply
Aisha

Hej Kenza! Lycka till imorgon,
själv ska jag göra engelska prov! Sista delen, e ganska nervös men fick VG på de andra två så det kommer nog att gå bra.
Kram!

Reply
UMA

Hoppas allt ordnar sig – vilket det alltid gör.
Du är så himla vacker Kenza! Godnatt vännen.

Reply
malin

Krya på dig, och det kommer säkert gå bra på plåtningen =), lycka till! Kram :)

Reply
H-L

Du har säkert redan gjrt det men snälla kan du visa din converse samling igen! :) Din blogg=bäst!

Reply
amanda

krya på dig<3

till dagens fråga: vilken dag kommer du minnas resten av livet?

Reply
Sandra

Kenza, vad ska du köpa/har köpt till din mamma till morsdag? behöver lite tips hihi :)

Reply
Linda S

Krya på dig, Kenza. Och lycka till med plåtningen imorgon. Godnatt söta du! :)

Reply
emma

du verkar ha det perfekta livet. hoppas du inser hur tur du har och tar vara på allt och alla…

Reply
matilda

haha ajdå låter inte så kul, men hoppas allt går över och att allt går bra :D lycka till på plåtningen imorgon (: **superkram**

Reply
emmy

Du kanske gör det felet som min pappa gjorde på beachen för ett par år sen (aldrig mer, haha), nämligen att smörja in sig med kräm/olja när man ligger i solen. Man ska INTE vara i solen när man smörjer in sig, och man ska vänta ca. 20-30 minuter efteråt innan man går ut i solen, annars får man såna där “snygga” blåsor.
Prova att göra som jag sa, det borde nog funka!
Ha det gött :)

Reply
naliie

de lät inte som en bra kväll. Tandställning är förjävligt men de är värt de sen när man har tagit bort den :)

Godnatt världens bästa bloggerska :D

PUSS

Reply
Ollie

Usch stackaren hoppas du känner dig piggare imorgon. Men jag förstår inte hur du har tandställning… Är det innanför tänderna??

Reply
Alicia

käänza, kan inte du visa en bild på dig som liten? ;) då du klädde dig lite “emo” aktigt ;) hade varit najjs att se en bild där du kanske inte ser så jävla bra ut (a)

Reply
andréah

Alltså jag tycker att du är den enda bloggerskan man orkar lyssna på nu för tiden! Du verkar vara en så härlig tjej som bara är dig själv och inte skäms för att vara det heller, fortsätt med det! Alla andra är så dryga för de försöker bara få flera läsare genom att vara fakade, men det gillar jag med dig att du inte är sånn! Krya på dig förresten :)

Reply
Linnea

Hej :)
Jag ska till Paris för första gången på söndagmorgon i fyra dagar med mammsen och är väldigt sugen på att se vad dom har att erbjuda för shopping. Tänkte höra ifall du inte skulle kunna skriva ett kort inlägg där du tipsar om bästa gator och affärer du tycker man ska besöka (helst sånna som inte är så dyra). Skulle uppskatta det väldigt mycket eftersom jag är helt lost annars..

Nattinatti :)
/ Linnea

Reply
Freja

Hej :D
Nu när jag tänker på det så visade du aldrig väskan du köpte på mio mio, är så nyfiken så snälla visa den ;)
Kram Freja

Reply
Annelie

Hej! Jag har skolbal om två veckor och har inte hittat mina balskor än (!) och jag undrar om du kunde tipsa om bra skobutiker på nätet. En sida där de har snygga high-heels till festliga tillfällen!
Vore sjukt tacksam för svar!
Du är skitsnygg by the way!

Reply
gotland

Hej Kenza. Jag bara undrar om du kanske har några planer på att åka till gotland i sommar? Gotland är ju ett måste på sommaren (:

Reply
Charlotte

Du är så söt. Se till att skydda dig i solen så du inte sabbar ditt utseende i förtid!! Använd spf istället för sololja! Man blir fräsch och snyggare brun ändå, och så slipper man torr hud och flagor… och cancer.

Reply
J

en frågestund snart kanske?:) har två frågor som jag vill ha svar på! kram, du är så fin <3

Reply
noa

Du kommer säkert må bättre imorgon! Och i alla fall behöver du inte ha en tandställning som syns då du betalade typ 80000 för din…:S
iaf så jag ska kanske ha tandställning och brukar tänka att jag lider hellre i 2 år än har fula tänder i 70-80 år (:

du är så fin :)

Reply
Melissa

Sluta sola med sololja om du får blåsor/utslag!
Livsfarligt ju!
Vill bara vara omtänksam när jag skriver detta, inget illa menat :)!

Reply
Tone

Du är medveten om att du i princip friterar din hud när du solar med någon olja? Din hy föråldras och fortsätter du såhär kan du inte vara modell om några år.

Reply
Lina

Sololja i ansiktet!?!
Sololja over huvudtaget ar skit men i ansiktet?! Du blir brun i alla fall utan att forstora din hud. Det ar inte vart det i langden.
Kram

Reply
aida

hej kenza. jag har en dagen fråga till dig:
minskar dina antal besökare på sommaren, eftersom de flesta är ju bortresta? :)

Reply
Sabina

Hej Kenza! Jag har också fått det problemet på senare år (konstigt nog) med att få lock i öronen när jag flygit. Det gick så långt att jag till och med vaknade upp med blod på kudden dagen efter för tre år sen när jag var flög till Paris.. Önskar verkligen inte att det händer dig någon gång! Pain på riktigt..
Men på apoteket finns ett par tryckutjämnande öronproppar, vid namn earplanes, som fungerar jätte bra. Hoppas det går bättre nästa gång du flyger!

Din blogg är riktigt bra, och du verkar vara en riktigt trevlig tjej :) Kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*