• header

Vi älskar att driva

Jag och Nadia är lite speciella. Vi älskar att driva med främlingar, speciellt utomlands då man vet att man aldrig kommer träffa de där människorna igen. Vi älskar att skämma ut oss. Vi älskar att få folk att tänka “vad fan är det för fel på de där tjejerna?” Så har det alltid varit, högstadiet var värst kan jag lova.. Haha.. Vi är väldigt clowniga av oss helt enkelt och det roliga är att vi kan hålla masken rätt bra.

Iallafall, vi hittade såklart på en jäkla massa störda grejer i Milano. Allt från att ha låtsas vara puckade spanjorskor varav de enda orden vi kunde var “comida” och “laleeeella” (??) till att ha låtsas vara osams och bråkat mitt på gatan. Det sistnämnda går inte att förklara hur roligt det var.. Jag skrek och slog till Nadia i huvudet och hon låtsades gråta och människorna stannade upp & tittade på oss som om vi vore helt störda. Hahaha. Och justja, bli inte förvånade om ni porrsurfande killar och tjejer ser oss i en porrfilm. Kan tänka mig hur kul det blir att se oss sitta och glo där på kanten och göra miner medan tjejerna satt där och sa “jag har aldrig varit med en kvinna förut…. hihihihi *putar med tuttarna*”

Det viktigaste här i livet är att ha kul och skratta, och vi skrattar alltid så mycket att vi får magrutor. :D Här kommer en bild från vår fina överklass-frukost där vi sitter på varsin ände av ett långbord och njuter av dyrt vin från 1852.

Skååål! *höhöhö*

87 Comments

:))

Shit va roligt!:) när var det d åker till kreta och till viken stad ska d till?:):) svara snälla, vore kul o veta!:) Du reser ganska mycket är det allti lika skoj? Kraamm

Reply
Maja

Jag kommer ihåg när du och den andra lilla tjejen som jag inte minns vad hon heter hängde i Vitan med oss 04! Du var typ elva och likblek, såg ut som en miniversion av Zarah! Du var alldeles för liten för att hänga där på den tiden, ack ack. Känns random att se dig på tidningsomslag nu. Hälsa syrran, hon och jag gick på St Görans tillsammans.

Reply
C

Men så är väl ALLA i den åldern! Vi var så i alla fall! I den åldern vill man att folk ska titta på en, både män som kvinnor, man vill chockera.
Varför skulle du och Nadia vara annorlunda än andra tjejer?

Reply
Aisha

Hej Kenza, kan du spana in min blogg?
Det är en video blogg där jag under de senaste månaderna postat upp videor av mig själv där jag sjunger låtar av artister som Colbie Caillat och Justin Bieber. Hoppas du gillar det.
Kram!

Reply
- | | Carro | | -

Hahahha du fick in överklass-minen där =D
synd man missa era små äventyr..min pojkvän är rätt lika, han kan stå och låtsas skrika mitt på gatan utan att han bryr sig om att de ska bli skämmigt xD

Reply
Cecilia

HAHAHAH så jävla bra!!! ni är bääääst ju, klockrent som fan, Jag älskar sånt!! :D

Reply
bitte

hahha påminner mig om när jag och min dåvarande bästis höll på med helt sinnessjuka saker.
En av våra favoriter var att spela handikappad och personlig assistent hahahah.

Reply
noa

att låsas bråka inför främlingar är ju lite oansvarigt kan jag tycka.. de kan ju tro att det är något seriöst och bli oroliga..
men annars verkar du och nadia så sköna hahah:D

Reply
Lisa

Känner igen mig i er :DD

Hihi var det okey för hotell-crewet då ? :)) ser skönt ut! ♥

Reply
hanna

hahah, så jävla sköna, känner igen mig med några av mina kompisar + mej ;)

Reply
Linda

Haha jag brukar också monga mig när jag är utomlands. Typ låtsas prata ett jättekonstigt språk till min kompis. Och så gick vi i ett jättestort köpcentrum och jag gick jättefult med flit och låtsades som ingenting. Så gick min kompis bakom och kollade på folket hur dom reagerade haha. Sjukt kul!

Reply
Lisa

HAHA äntligen har jag funnit några på min nivå!!
det e ju det livet går ut på, göra sjuka saker, va fan orka vara seriös! förutom när man måste ;)

Reply
Hanna

Åååå, Kenza. Hur otroligt kul får man vara!?
DU MÅSTE SKIVA MER SÅNT HÄR :D Jag och min kompis ska åka till Frankrike i sommar och vi är precis likadana. Vi vill skämma ut oss och ha kul tillsammans. Speciellt passa på när man kommer till människor som man aldrig kommer att träffa igen…. UNDERBART KUL!

Sååå, kan du inte berätta lite mer vad ni gjort? :)
Hihii…. kram

Reply
Kajsa

Du är jävligt skön, MEN det känns som att du försöker framställa din humor lite vääääl mycket för att typ verka roligare än du är? :D Men men, skön eru!

Reply
Linda lövgren

hej kenza, jag hopps verkligen att du svarar på min komentar som ett inlägg, jag ska resa om två veckor,och då vill jag klä mej fint och tight sommrigt, men jag kan int för att jag har en mullig mage jag e inte tjock me min mage e mullig;/, & jag undrar om du har ngt knep eller nått sätt där magen kan gå ner i vikt jätte snabbt, skulle vara 19998494 gånger tacksam om du svarar och hjälper mej, älskardej<3 pusshej.

Reply
Ellie

Haha, jag och min kompis kan börja säga elaka saker till varandra så folk kollar, så roligt då dem tror att det är på riktigt :P

Reply
joline

ditt liv asså , byter gärna ;)
haha vinet ser gott ut ;c
vilket liv jag har egentligen som skriver till dig , eftersom jag vet att du inte kommer svara någon, du läser nog inte ens kommentarerna ;)hahaha
life, nu skrev jag med mej själv ännu mer, ne fyfan vilket liv jag har
gonatt….

Reply
Emelie

Hahahah! Då är vi precis likadana! Jag älskar att skämma ut mig! :D Dock är mina vänner inte lika på det som mig… Synd. Skulle gärna hänga med er! ;)

Reply
angelica

Haha GUD jag är exakt likadan!! ääälskar att driva med folk pa gatan det äar sa sjukt roligt alltså..!! Haha! Kul att höra att det är fler som är lika störd som mig :P fast jag gör det alltid men en kompis såklart.. inte själv!!

Reply
Ronja ♥

haha det där är äkta jag och min kompis, vi brukar tex gå runt på stan och låtsas att vi är tyska turister även fast vi verkligen inte kan det språket flytande, haha ja and so on… :P

Reply
Emmelie

Du är inte ensam om att vara störd bland folk! Jag och mina vänner är precis likadan:) vi lever ut vår barndom till fullo och fular oss och gör knäppa saker så fort vi får chansen!
Ännu värre är vi på dansgolvet, då dansar vi bakom människor som inte ser oss och fular oss ännu mer! And we love it!

Reply
josefine

HAHAHAHHAHAHAHAA precis sådär är jag och min kompis, alltid när det kommer typ “snygga killar” brukar vi gå förbi och först se normala ut, sen göra värsta grimaserna och typ låta “zuäää wueee” som om vi vore utvecklingsstörda! fan vad kul , vi trodde vi va dom enda :D kram på dig <3

Reply
fariahn

Jag har läst din blogg ganska länge nu men har nog aldrig kommenterat förut.. Jag har aldrig varit mycket för modebloggar och vardagsbloggar, men det är någonting med just din blogg som gör mig glad. Antagligen att du känns så jordnära och vanlig mitt i allt det ovanliga och medan jag kan få sjukt dålig självkänsla every now and then av att läsa andra ûbervackra modellers bloggar så blir jag tvärtemot helt superinspirerad av din. Så ja… du är inspirerande tjejen.

Ta hand om dig och tack för en härlig blogg!

Reply
Andrea

HAHA, det låter som jag och mina kompisar :D
vi har skämt ut oss rejäääääääält i våra dagar nu i högstadiet.. HAHA

Reply
Alice

Hhahahah!! hade ju velat vara med och sett det!! skulle troligen garva brallerna av mig. Så skönt med människor som kan bjuda på sig själv, älskar sånt!:)
Kan inte ni filma det nångång? vore sååå kul att se!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*