• header

JETSKI

Alltså fyfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan vad kul vi hade idag! Jag och Dilay körde nämligen jetski! Riktigt läskigt och kul. Vi åkte ut på havet och gasade på rejält, vi flög på vågorna och skrattade och skrek och jag kände mig så jävla levande. Och fyfan vad underbart det är att leva.

146 Comments

Alexandra

Hej underbara du =)!
Jag undrar bara vad det kostar att åka jetski :)?? För jag och mina kompisar ska nämligen ner till Kreta på torsdag nästa vecka så :)!

Ha en underbar och fin vecka nu =) Puss och kram hihi <3!

Reply
Nickey

Klart det är underbart att leva när man har en underbar pojkvän och underbara kompisar, pengar att göra precis vad som faller en in, när man reser hela tiden och är så vacker som du. Inte alls avundsjuk hehe ;) Nej, men du ska veta att du verkligen är lyckligt lottad.. :)

Reply
Mici i USA

Jag ÄLSKAR jetski!! Har varit på Rhodos två gånger och kört det båda gångerna…fast jag är inte klockren på att styra direkt, haha!
Nu när jag ska till Los Angeles vill jag prova på parasailing! När man knyter fast sig i en motorbåt, har fallskärm på sig och sen drar iväg över vattnet – ser superkul ut!

Jag är au pair i USA en vecka till, sen blir det tre veckors semester i NYC, LA och Vegas – häng på och spana in min bildrika blogg!

Reply
Shelly

Hoppas ni har det riktigt roligt på Kreta! Jetski ser riktigt kul ut, skulle också vilja testa det ngn gång! ;D

Reply
Angelica

Här i Stockholm är det skit väder ;) Skulle också vilja åka till Kreta igen, var där i höstas! Det är helt underbart där!

Reply
Emma

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄLSKAR DIG KENZA, DU ÄR EN SJUKT BRA FÖRBILD I BLOGGARVÄRLDEN! du får andra att villja blogga , för det är vekligen super kul :)
kram<333333333 33<33333333<33333

Reply
mimmi

jag som trodde att ni alla fyra skulle åka till kreta, det verkade ju precis som det.. synd ;o

Reply
thessi

hejhej, jag är nästan säker på att du skrivit det innan, men jag hittar inte det. Var i kreta är det du/ni är på?. tack i förväg :) kram

Reply
Feliciaofsweden

Var i kreta är ni?
För stället ni är på är väldigt lik det stället jag var på förra sommaren. Jag har ett tips på en riktigt bra resturant i närheten om det är där ni är :)

Reply
ebba

Tycker det är jättesnällt av dig att blogga trots att du är bortrest! Tror inte att så många skulle uppdatera så mkt som du gör!

kram:) och tack för bästa bloggen!

Reply
Elin

ett litet tips på en club strax utanför chania, i agia marina, tror jag att det var, är destill. Såååå underbart ställe, ligger vid stranden och är urgrymt!! Om ni har möjlighet, kika in där :)

ha kul!

<3

Reply
Emelie

Kan bara säga att FYFAN VAD AVUNDSJUK JAG ÄRRRRRRRRRRRRR!!!
puss på dej kenza hoppas ni får en toppen resa! :) <3

Reply
Kenza

Heeej kenza =D … jag råkar oxå heta kenza men det var int det jag ville säga jag undrar om du kan säga vilken hottel du har åkt till och från vilken rese bolag. Skulle vara tacksam om du sa det =)

Reply
Sara

Åh, Kenza <3 Du lever livet som det borde vara ;) Du har vänner och familj som älskar dig. Du upplever världen. Och är världens vackraste både in och ut! WE ALL LOVE YOU KENZA!!

Reply
v

Fan va nice! Hoppas du får en helt underbar semester! Själv har jag njutit av det underbara svenska sommarregnet idag. :P

Reply
Birgitta

åh vad härligt att höra!!!
att du lever!!! :D
tänk inte på flygresan! :) :D :P ;) XD :D : :P ;)XD :D:DD:

Reply
Malin

Härligt det ser ut att vara! jag älskar kreta :D vilket hotell är det ni bort på? hoppas ni har en grym resa. kram

Reply
Sara

Jag fattar aldrig varför ni inte stannar där i två veckor istället för en. Ni älskar ju Kreta.

Reply
veneziabogdanov.blogg.se

Grattis kenza hoppas du läser denna komentaren DU ÄR SVERIGES STÖRSTA BLOGGERSKA ! du har klassat ut kissies besökare på bloggportalen GRATTIS GRATTIS GRATTIS !

gorde ett collage i min blogg, checka in och säg vad du tycker. :]

Reply
sara

du är min idol :)
verkligen, jag ser upp till dig. älskar dina kläder & allting, ringarna, it all!
kram!

Reply
Mjaoo

Vet du hur det känns att vara DÖD eller? Eftersom att du säger att det är underbart att leva x)

Reply
Denice

Jetski är en ståmaskin som man bra kan åka en person på. Den ni åkte på är en vattenskoter. Det är liiite skillnad.

Reply
Louise

ååå fy fan vad härligt!!! ÄLSKAR jetski :D så jävla kul. jag och min kompis gjorde också det i grekland, fast på naxos :)

Reply
Camilla

Vad roligt! Men det där är ingen jetski, utan en vattenskoter. Jetskis är sådana som man står upp på fötterna och kör, hehe googla!

Reply
d

brukar kommentera lite mindre positiva grejer på dåliga dagar men jag måste bara säga att kenza ändå är the shit. är avundsjuk på henne för jag kände idag, innan jag gick in här, att jag vill leva. jag vill komma ut. man blir ju lite jealous nu haha.

Reply
Karolina

HEY kenzaaa! Fan vad ball ni verkar ha det!

MEN frågan: var är nadja & mika?? är dt bara du & dilay som har åkt eller..? har inte hört ett knyst om dom:P

hoppas du har dte asgööttt

PUSSAR

Reply
Leenin

Åkte för första gången Jetski för ett halvår sen. BÄSTA UPPLEVELSEN! Likaså BANANABOAT som man sitter flera st i:) Börjar längta utomlands igen!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*