• header

13e juni 2010 – På Kreta

God morgon allihopa! Sovit gott?

Sjukt rolig kväll igår. Berättar mer sen för nu ska vi äta frukost och sedan röra oss ner till stranden. Vi funderar förresten på att dra till vattenlandet här, har någon av er varit där? Är det bra? Trots att jag har varit här så himla många gånger så har jag aldrig besökt vattenlandet. Det vore ju sjukt kul!

Och så vill jag åka jetski igen haha.. Men det är så jävla dyrt! 400 kronor för 15 minuter. Men jag måste nog åka en gång till, det var ju så himla kul! :D

Nej nu ropar vännerna. Ha en underbar dag, ta hand om er! ♥

Fin handduk va? Cosmo skickade den :D

241 Comments

Jonna

Vad härligt att du är uppe så vi får läsa något här i gråa och blåsiga sverige.. ;)

Ni verkar ha det hur gött som helst! Hoppas ni får en bra dag! :)

Kram

Reply
aida

åh din smala jävel haha :( vill ocksååå va så smal.. Hoppas du har det kult! :)

Reply
(:

Jag har varit på vattenlandet, det är inte jättekul! Lång väg dit, sen är det en massa vakter, när man har åkt en såndär bana och landar i bassängen visslar dom i sina pipor att man måste SPRINGA upp ut poolen. Alltså man kan inte fjanta runt hur man vill, det är en massa regler, så det är lite tråkigt. Men annars är det helt okej ;D

Reply
Florina

God morgon :) Jadå ganska sj? :)

Låter riktigt härligt Kenza ;D
Jag har aldrig varit i Kreta men jag skulle nog föreslå att åka till vattenlandet ;)
Haha ojjoj det var inte spec. billigt, men åk ha kul, inte ofta man får göra sånt ;)
dsm ;)

Reply
Alexandra

Jeg har vært på badeland i Kreta, iallefall ett av de. Det var veldig gøy! Det er riktignok noen år siden, men jeg trur vannsklier er like gøy når man er 19, hehe.

Reply
Marie Hjalmarsson

Va härligt det låter att vara utomlands och “bara vara” lite=)
Jäklar vilken bränna du fått! Avundsjuk som bara den :) Själv har jag jättesvårt att bli brun…det är som att min kropp vill vara vit :S märkligt! Haha
Hoppas du/ni har en underbar dag och att vi hör mer ifrån dig senare!
Kram Marie

Reply
rebecka :)

åå gud va brun du e ! ;o
har aldrig varit på vattenlandet…

förresten kan du lägga upp bilder på mika, nadia å dilay för jag fattar inte riktigt vem som är vem (lite förrvirande)

puss

Reply
Nathalie

Hej Kenza! jag har varit på vattenlandet, limnoupolis menar du va? jag var där senast för två veckor sen! det är ett jättefint vattenland, superfräscht och sådär. Finns ca tio olika vattenrutschbanor, allt från en lugn “flod” till fritt fall. Tycker absolut att ni ska åka dit. Gå till en “tågstation” och köp ere biljetter där igenom, billigare än att köpa genom till exempel fritidsresor. Hoppas ni får kul:)

/Nathalie nathalieelina.devote.se

Reply
Mona

Har vart där en gång, förra året när jag var på Kreta! Vad ska man säga.. det var helt OK! Man åkte klart banorna på typ 30 minuter, sen fick man åka samma igen och igen haha. Så ja, inte världens bästa vattenland men det dög väll helt enkelt! Men roligare än att bara sitta på stranden/poolen varje dag liksom, så testa men ha inte sååå höga förväntningar :)

Reply
bella

hej kenza! :D

jag e sååå avis på er som får vara utomlands :P vill oxå va det!!!! :)

men tänkte bara fråga, vilka e vilka?? asså vem e mika, daily och nadia… blandar ihop dom ;O PUSS&KRAAAAAM till världens bästa bloggare <3

Reply
Anna-Lena

Jobbat på Kreta som guide. Tycker att vatten landet som ligger nära chania ( om det är det ni väljer) är absolut värt ett besök. Bli som barn på nytt. Vackert!

Reply
Rebecca

Ja till AquaSplash antar jag? Åk dit, jag är gammal veteran och vart där i typ 15 år i sträck, lika roligt varje gång!

Reply
Matilda

jag var på vattenlandet på Kreta när jag var kanske 12 år, DÅ var det kul iaf. Men åk dit, det var faktiskt bra!

Reply
Lisa

Jag har varit till Kreta 4 gånger, jag älskar det! :) Besökte vattenlandet första gången vi var där, då var jag typ 14, och då tyckte jag att de va skitkul iaf! ;D

Reply
Anna

Shit vad härligt! Jag vill också resa. Har bara varit på mallorca då jag var 8. Hehe! 8 år sen nästan xD
Ha de bra!

Reply
sandra

Jag har varit på vattenlandet :) Det var sådär tyckte jag. Trodde det skulle vara mer grejer oså, fanns bara typ 1 som var sådär ”normal” för oss som inte vill flyga i luften och sen rakt ner i vattnet ;) hihi.

Reply
tilda

Det var ett par år sen jag var på vattenlandet men jag tyckte att det var skitkul då, det fanns stora ringar man åkte omkring i & 3 rutschkanor tror jag, sen att det flöt runt en bajakorv i vattnet just då förstörde väl lite.. men annars så :D

Reply
MEL

Jag ömskar att jag hade vänner som dina, som är så tighta.. Jag är inte ens säker om jag tycker om mina bästa vänner :( Ha så¨kul där nu :)<3

Reply
lisa hermansson

Jag har varit på vattenlandet och jag tyckte det var helt okej! En skön omväxling till stranden, dock kunde man riva sig på vissa rutchkanor så ta det försiktigt! Även om det är lätt att man glömmer det när man har kul med sina vänner :) ha det bäst och hälsa Grekland!

Reply
Rebecca

hm, kan det vara limnopolis (stavas det verkligen så?) du pratar om? Isåfall ska du absolut åka dit! sjukt kul, massa roliga grejer och faktiskt inte alltför mycket folk. Dock ska ni kanske undvika baren där man sitter i vattnet.. INTE fräsch!

Reply
matilda

Det är verkligen jätte roligt på vattenlandet där! :D jag är där varje sommar! Jag rekomenderar det verkligen :)

Reply
Sonya

Hej Kenza! :)
Du är min favourit bloggare! Du skriver så fiffiga och bra saker, du är sjukt vacker och du har så snygga kläder och allt passar dej! :) <3
jag har också en blogg (www.sonyas-sonya.blogspot.com)
ha det så kul i kreta! (har också varit där flera gånger, så super fint ställe)

LoveSonya

Reply
emelie

jag har varit på det där vattenlandet och det är helt okej. skönt att göra nåt annat än vanliga beachen och slippa sanden för en dag. :)
de har en skitskön lazyriver där man bara kan ligga och slappa i en gummiring och massa roliga rutchkanor!

Reply
Michelle Lindh

Jag var i kreta förra sommaren och då tänkte vi först åka till Vattenlandet , men vi hann aldrig =( haha, låg och latade oss på stranden istället, vårt hotell låg 50 meter ifrån stranden ju! :)

Hoppas du får det fortsatt trevligt (eller hur man säger) på kreta ! :D Är riktigt avis ;)

/ Michelle

Reply
Amanda

Jag har varit på vattenlandet, det är riktigt roligt men rutschkanorna är livsfarliga! Haha. De banor man åker med uppblåsbara ringar är dock roliga. Sen kan man även flyta omkring på ringar i en bana, jätte mysigt!

Reply
Hanna

Jag har varit där, sjukt kul!! Vet inte om det finns flera men vi bodde i agia Marina så det borde va samma :)

Reply
Lisa

Jag har varit på vattenlandet, i alla fall ett som finns på Kreta, vet inte hur många som finns men aa.

Underbart roligt, många rutchkanor, linbana över vattnet och flytta på badring. Bar i vattnet. Superkul.

Tycker ni ska satsa på det! (:

Reply
Linnea

Haha vattenlandet var sjukt kul, det enda var att det inte fanns några säkerhetsfack för pengar m.m. så det blir till att gräva ner grejorna!

Reply
FANNY

Jag har varit på vattenlandet i Kreta, det är skitkul! =) Fast det var några år sedan som jag var där.. :) Men åk dit! Kommer ihåg att jag älskade regnbågsvattenrutschbanorna! :) Ser ut som att ni har det underbart, ha det så bra ♥

Reply
Michaela

Jo. Det är väldigt bra där :) har ett antal bra vattenrutschkanor, och man kan åka på runda upplåsbara “däck”, linbana.
Så det är bra där ;)

Reply
tina

vi var på vattenlandet nu i år och trots att det inte alls är så stort som man förväntat sig så är det helt okej. jag kanske inte skulle åka dit igen, men värt det om det är första gången. vattenlandet är (som alltid) mest för barn, så när vi, två 20-åringar var där, så var det kanske bra att vi bara var där i 5 timmar. haha. vi åkte med the little fun train, och jag är ganska säker på att det kostade 25 euro per person, för resa och inträde.

Reply
-

Nu måste jag skriva om kommentaren som vanligt, varje gång jag kommenterar på din blogg kommer det upp en ruta “du postar kommenterar allt för snabbt, sänk farten” är det ett skämt eller?

Vattenlandet rekommenderas inte, bara den kanan med ringar kunde man åka i. Dom andra kanorna har ju som glipor mellan varje del (alltså, när dom bygger ihop kanorna har dom ju olika delar, och då blir det glipor mellan dom olika delarna) så när man åker dom andra kanorna får man jättejätte ont i ryggen. Känns som man blöder när man kommer ner. Åkte bara kanan med ringar att åka på. Ett uselt ställe!

Vet inte om det är samma vattenland du tänkt åka till? Jag var på Kreta för snart två år sedan och då åkte vi till detta vattenland. Ångrar det, inte värt pengarna

Reply
louise

O.O Oh….OH MY GUD!!
…..Fy fan vad pinsamt, jag la ut min e-mail, jag är glad att det inte var mitt lösen!

Reply
sessy

Ojjj, vad brun du har blivit!!! :D
Älskar din blogg!<3
Snygg handduk!

Besök min blogg! :D

besök min blogg! :D

besök min blogg! :D

besök min blogg! :D

Kommentera!!

Reply
stina

Vattenland är galet roligt! Fast jag tycker allt som har med vattenrutschbanor att göra är super kul, så du kanske borde få ett andra utlåtande ;) hehe

Reply
Lina

Det finns ett sjukt roligt vattenland i Kreta som heter Limnopolis, det är väldigt nära Chania så jag tycker ni borde åka dit :)

Btw så är du världens vackraste kvinna, ville bara… peta in det ;)

Reply
P

Jag har varit på vattenlandet många gånger! :D för pappas fru är grekisk så vi har varit där förut! Jätte kul! :) Kram på dig ha det så bra där nere!

Reply
Nina

ha varit på vattenlandet där:) det är helt okej inte så jätte stort men sköna rides, om ni åker så måste ni åka the black hole så jävla rolig!!! åk åk åk!!

Reply
emma

ser ju så stört fint ut där på kreta! nu börjar solen visa sig lite här i alla fall.
Tänkte bara säga att du kan väl hälsa Dilay att hon är helt galet snygg och verkar vara en underbar person! :)

Reply
Matilda

Hej,
Jag har vart på vattenlandet, men det var när jag var runt 10 så det var många år sedan, men jag tyckte i alla fall att det var skit skoj! Brukar testa olika vattenland dit jag åker på semester och det är alltid lika roligt=)

Reply
petra

Jag har varit i vattenlandet och jag kan garantera att det är jätte kul, om jag inte mins fel så är det en bar mitt i den jättestora polen:D

Reply
Rebecca

Hej!
Japp jag har varit på vattenlandet och från vad jag kommer ihåg var det ett bra vattenland. Dock ligger det ganska så lång bort från stan tror jag men vägen upp dit är ganska så vacker. Men det är värt ett besök, vattenrushckanor samt pooler och ställen att sola på.
kram!

Reply
stina dahle

Om det bara finns ett vattenland på kreta så har jag varit där, och det var hur tråkigt som helst. kanske för att vi hade skitväder, men fanns inga roliga vattenruchbanor heller. men det finns antagligen flera så det beror ju på vart du ska :)

Reply
belle

nästa gång ni sticker iväg packar ni ner mig i en resväska, okej? deal : D

btw, din kropp är så jäkla snygg, du passar otroligt bra med lite mer kött på benen!

Reply
susanna

Hejsan, vad mysigt ni verkar ha!

Du tjänar ju väldigt mycket pengar och har råd att göra väldigt mycket grejer som att resa och shoppa. Men det jag undrar är hur dina vänner har råd med detta? Har alla jobb? bjuder du dom på mycket?

Jag hoppas att du inte tar detta på fel sätt, jag är bara nyfiken!

Reply
magdalena

jag var på kreta för ungefär tre år sen och då besökte vi vattenlandet. det är hur bra som helst och vi hade så himla kul :) ni borde definitivt åka dit.

Reply
Darya

vilket hotell bor ni på? och det är ganska kul i vattenlandet där (har varit där)

Reply
Louise Larsson

Jag var i platanias förra sommaren och vi åkte till vattenlandet, det är gansk krångligt att hitta dit. vi körde egen bil men där går ett flertal hotellbussar dit. om det är bra? DET ÄR SJUKT BRA! det finns ca. 7 olika riktigt sjuka rutchikanor eller hur det stavas. 2 stycken långa forsar som man åker i svarta däck igenom. två barer, lite restauranger, där går en lång “å” runt om en ö där alla ligger och solar och där åker man runt i en ström i ett svart däck också.
om man vågar finns det lite andra sjuka saker också, tex linbana högt uppe som släpper en ner i vattnet, en uppblåsbar genomskinlig megastor badboll som man kan springa inuti på vattnet. helt stört!!!
det bästa med stället är dom som jobbar där, SHIIIT VAD SNYGGA DOM ÄR.. jag och min syster sprang upp och ner typ 8 ggr för att åka strömmen där en skitsnygg kille putta fart på en och vi är ändå över 20 år båda två. man blir som ett barn igen, åk dit!

Reply
*emma

Min syrras pojkvän var där när vi var där ifjol och dem tyckte det var roligt, fast dem är 25+ ;) Så nog ska väl ni också kunna roa er där!! :P

Reply
Camilla

Jag och en tjejkompis var på vattenlandet för 2 årsedan när vi var på Kreta/Platanias.. Det var helt ok och värt pengarna för den dagen.. Dock finns det alltid bättre såklart! =) Kram!

Reply
Malin

Jag har varit där och det var skabbigt det var ca 2 år sedan, kannorna hade skarvar så man skrapa upp ryggen, skitigt och äckliga badvakter som gärna stirra i klyftan utan att skämmas! Nej för mig är det ett BIG nono!

Reply
E

Exakt där du är var jag för en halv vecka sedan, åkte du från Stockholm Arlanda i torsdags?

Reply
SaknarKreta

Hej Kenza! Läser din blogg varje dag och tycker att den är den bästa :D Jag bara undrar vart på Kreta är du? Har precis kommit hem från Kreta själv och känner igen den där ön som var med på en bild i ett tidigare inlägg. Skulle vara otroligt snällt om du svara ;)

Reply
Lina LOVE Kenza ♥

Ååh herrugud vad brun du har blivit vid trosorna..:O

Ha det bra..<33

Reply
Sweet Life Style

Yes. Jag har varit på Chania sidan där du e 7 gånger, bor alltid på Theo. Vattenlandet Aqua plus är grymt :D Speciellt om man har ett litet barn inom sig haha :D

Reply
seriöst

Jag börjar fan bli irriterad du pratar om “pizza chips hit o dit o jag blir inte ens tjock jag har alltid varit pinnsmal” snälla kenza skitfin kropp men vadå? Pinnsmal? skojar du du har mycket att ta i runt magen och dina höfter. Där var bikinin trycker blir svinfula veck. Du är INTE pinnsmal och jag tror INTE du kan äta vad du vill med tanke på hur du ser ut. Säger inte att du är varken tjock eller ful men fan kom igen. Va lite med realistisk när du pratar om din kropp och dina matvanor

Reply
anna

jag var i kreta förra sommaren, och jag är riktigt sugen på att åka i år igen. Vi var då på chania och det var otroligt vackert där, var är ni ngnstans? Vart rekomenderar du?
hoppas du har en fortsatt trevlig resa, kramkram

Reply
malin

vattenparken är ganska rolig! många galna vattenrutchkanor! men ligger lite mitt ute i ödemarken! haha!

Reply
miranda

SKIT SNYGG! Iaf, en tjej på en tjejsida ( gosupermodel.se ) vid namn mirsa1 kopierar dina bilder och säger att hon är du. Är det sant? :S Du kan bara göra en gubbe och sök på mirsa1 . Adda mig om du inte förstår,
hörs ;)

Reply
Rebecca

Det är underbart där! Vart där flera gånger. Den värsta kanan ger dock en rejäl tarmsköljning, hu åker aldrig igen haha!

Reply
Amanda

Jag har varit på det vattenlandet, dock 5 år sen typ. Men så vitt jag minne så var det riktigt roligt :)

Reply
Emma

Jag var på Kreta förra sommaren, och vi besökte då vattenlandet. Det är helt klart värt pengarna – superkul! Bra utbud på rutschkanor och bra mat! Dock MÅSTE man hålla koll på “åkbandet” man får… du kommer förstå varför då du är där! ;) Ha så skoj!

Reply
Josefine

Shit så brun du har blivit ;) Fint, vill också kunna bli brun men jag blir istället röd.. Hehe

Reply
Emelie

Jag var på vattenlandet för 6-7år sedan och där fanns GRYMMA rutchkanor kan jag säga!! Jag vägade vågade endast åka två av dem för att de såg så läskiga ut… *mespropp* Hihihi…
Där finns även solstolar (imängder) och matrestauranger!!

Reply
Michelle

Vattenlandet är helt okej! Badvakterna är lite för hårda (man får knappt simma i poolerna, haha) och maten där är ingen höjdare. Men annars är det helt okej som sagt, dom har en del roliga aktiviteter och runt 5 olika vattenrutschkanor.

Reply
Love Waterpark

Hmmm… jag åker till grekland nästan varje år och varje gång åker jag och mina vänner till Waterpark. Tradition lite. Det är såååå sjukt roligt. Och vi är alla runt 25 år men har så himla roligt ändå. Plus att ni kan ligga och sola osv om ni vill det också men vi åker mest för det är så himla kul. Så ja…. rekommenderar det. Plus att badvakterna brukar vara så hot hot hot! Dina vänner will like it ;)

Reply
Kreta

Vattenlandet är sjukt roligt! Ännu bättre är det om man åker sånt fett turisttåg dit =) Helt klart värt att åka dit och det är väldigt fint också!

Reply
yasmin

jeg har vært på badelandet der. syns ikke det var like stort som badelandet på mallorca, men det var mer enn nok. drikke drinker ved poolet + mange morsomme sklier! man kjører et old school tog opp og ned fjellene for å komme dit, det var litt morsomt.

åh får mange minner når jeg ser eclipse, takrestauranten, stranden, cafe+. har du møtt madeleine der?

kram

Reply
F

Jag har vart där en gång. Vi fick åka dit gratis för flyget var försenat hem en hel dag så dom bjöd på en heldag där. Det var grymt kul, Visserligen var jag 13 år då men är säker på att jag nog tillochmed tyckt det hade vart roligare idag. HAHA

Reply
June

Jag behöver inte betala flera tusen för att ligga på stranden. Jag förstår inte såna semestrar. Men ni har säkert kul ..

Reply
Monika

Hey, Kenza:) Where is your corset from a few previous posts? that light pink one with small flowers. It’s beautiful! Greetings from Poland,

Monika from J’adore Fashion

Reply
Paulina

Jag har varit på vattenlandet där för 3 år sedan (var 16 då), då tyckte inte jag att det var något märkvärdigt roligt så jag låg mest i en solstol där hela dagen! Vi åkte på en utflykt dit med ett sånt där litet tåg som går från Platanias, vi var tvungna att vara där hela dagen då, kanske skulle vara smidigare att ta taxi så man kan åka dit och hem när man känner för det! :)

Reply
Annie

heej, älskar din blogg!!! Men nu när du ska bli modell känner du några krav på vikt då? Tycker du är så fin som du är, men modebranschen är väl väldigt hårda med vikt? Kram och ha det bra!

Reply
Siri

Jag har varit där och det var askul dock var jag bara 10 år. Men grejen är att det fanns saker som jag inte fick åka då t.ex. ett rör som nästan stupade 90 grader. Därför tror jag det är topp även om man är äldre!

Reply
sofia

Jag var där 08 och det är skitroligt:) Lurade med mig pojkvännen som aldrig åkt vattenrutchbanor innan och han älskade också det!

Reply
emma

Var på vattenlandet förförra gången jag var där. Tyckte inte alls det var så roligt. Fanns två vattenkanor jag tycker var roliga men resten sög enligt mig :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*