• header

13e juni 2010 – På Kreta

God morgon allihopa! Sovit gott?

Sjukt rolig kväll igår. Berättar mer sen för nu ska vi äta frukost och sedan röra oss ner till stranden. Vi funderar förresten på att dra till vattenlandet här, har någon av er varit där? Är det bra? Trots att jag har varit här så himla många gånger så har jag aldrig besökt vattenlandet. Det vore ju sjukt kul!

Och så vill jag åka jetski igen haha.. Men det är så jävla dyrt! 400 kronor för 15 minuter. Men jag måste nog åka en gång till, det var ju så himla kul! :D

Nej nu ropar vännerna. Ha en underbar dag, ta hand om er! ♥

Fin handduk va? Cosmo skickade den :D

241 Comments

Johanna

vi var på vattenlandet när vi var på kreta för två veckor sen, tyvärr var det mulet den dagen vilket är bajs när man ska upp och ner i vattnet hela tiden, men rutschbanorna var grymma :D:D

Reply
jenny

jag har varit på ett vattenland på kreta, jag vet inte vad det hette men det var det nyaste och största ;) det var jättekul och bra där om jag kommer ihåg rätt (a'<33

Reply
KORVIS

Akta dig för linbanan bara för man får skitont i ryggen när man landar, så släpp typ två meter innan! sen är det gött att ta en glass, dock finns inte det mars glass där, i poolbaren. AKTA dig för regnbågs rushelkanan för man får OTROLIGT ont i ryggen av den! Annars är det skitkul där, speciellt tågresan haha skoja, nä men det är faktiskt kul! och så springer det runt en fotograf som tar kort på en hela tiden och lägger upp när man kommer ut där ifrån, och det är GRYM musik som dunkar hela dagen! ingen lil wayne tyvärr :( hihi ha det bra!!!!!

Reply
Anette

Jag har varit på vattenlandet :) Jag vet inte riktigt vad jag tycker, vi hade kul men inte så kul som vi trodde… Det är ca två rutschkanor som är roliga och de är rätt lång kö till dem. Resten är sådär, de har en forsränning när man ligger på ett sånt där däck, som har tre mellanpooler så måste man hala sig med ett rep till nästa ruschbana, jag vet, väldigt osmidigt :P Totalt har jag för mig att det är tio rutschbanor. Men vi hade iallafall jättekul den dagen, blev bjudna på shots av bartendern. Vi hade högre förväntningar på det bara för min kompis hade taggat upp oss totalt. Men kanske värt ett besök om man inte har nått bättre för sig :D Fan när jag ser dina bilder längtar jag tillbaka till Kreta. Så jäkla kul vi hade! :D

Reply
lovisa

Jag vet vad du pratar om:) att åka Jetski är jätteroligt! Vi har 2 st fast det är sånna man står på :) Hoppas du har de roligt i kreta :)

Reply
Emma

ser riktigt härligt ut där på kreta!
jag ska till chania på fredag, tänkte höra om Kreta experten varit där? ;)

Reply
Therese

Jag har varit på Aqualand eller vad det nu heter, på Kreta! :D Det var grymt kul och definitivt värt att dra dit och bada!
Finns bl.a. en grym äventyrsruschkana där man får åka ring nerför i flera olika etapper och paddla sig mellan kanorna!
Sen finns favoriten, en helt kolsvart tunnel som efter ett tag fylls med belysning i flera olika färger! Skitläskigt att åka när det är kolsvart, man ser ingenting, vet inte hur långt man åkt eller hur fort det går! VÄRT!
Ha en fin dag, puss!

Reply
Adriana

Fan vad kul ni verkar ha det! Jag och mina tre tjejkompisar ska till kroatien om två veckor och shejka loss! Dina inlägg får mig att längta gaaaaaaalet mycket!!

Reply
Sofia

Vattenlandet är helt okej!
Tycker verkligen du ska åka dit..
Har varit där flera gånger (:

Reply
Mimmi

Oja, du måste fara på vattenlandet. De är så sjukt roligt man blir som ett litet barn på nytt! Åk den svarta rutshkanan, det är alldelse svart när man åker sen så kommer de typ åsk ljud medans ;P

Vart på Kreta är du?

Reply
frida

Faaan vad fin du är! Din kropp är jättesnygg, du har fått betydligt mer kurvor, och det är kvinnligt och snyggt! (Du var fin innan också såklart, men nu, WOOOOOW!)

Reply
Hanna

Var på vattenlandet runt 2000/2001 tror jag. DÅ var jag bara sju år, men hade det hur kul som helst. Fanns en sorts linbana där man hänger och sen släpper när man är över vattnet, vilket var det roligaste jag någonsin varit med om. Hoppas ni besöker det, lätt värt det!

Ha det bra på semestern, världens skönaste kenza! Kram :)

Reply
Madeleine

jag var till Kreta, agia Marina förra veckan och besökte vattenlandet, trodde de skulle vara mycket större och bättre rutchkanor? stvning? :P men de är väl vad man gör de till, hade ändå rätt skoj och trevligt ställe ändå :P om de är vattenlandet i linopolis som du menar,testa även go-kart banan som är bara över vägen från vattenlandet :P rätt dyrt vattenland, lite billigare om man far efter klockan tre på eftermiddagen :p

Reply
rebecca

jag har varit på vattenlandet :) . Det var ett tag sen så jag minns inte riktigt, men det var kul iallafall ! Hade hoppats på lite mer saker men det är ju alltid nåt :)

Reply
Marte

Hei!

Jeg er norsk BTW!
Jeg har vært i platanias(Om det er der dere er XD)
og da var jeg på badelandet. Det er shiit kult der og jeg andbefaler dere og dra dit sterkt!
Marte 14 år :D

Reply
Jonna

Hej!

Absolut ska du till Limnopoulis, det är riktigt bra och samt så har de allt från den galna ruchebanorna till de lugnare, eller om man bara vill slappa av och glida runt på en badring finns det det med. Så absolut.
Du kan boka av din guide på fritidsresor, är billigare än att köpa där, sen slipper ni köandet.

Mvh Jonna!

Reply
Malin

Hej:) jag har varit på vattenlandet och kan ju säga att det inte var det roligaste precis! hoppas ni har det jätte bra! kram

Reply
sophia

vattenlandet är inget att hänga i granen. var där för ett år sen (åkte samma flyg som er hehe) massor med vakter som älskar sina visslor. ingen höjdare!

Reply
fanny

dagens fråga, eller något ;) haha

hur får du så perfekta ben? ;) typ så inte låren nuddar varandra högst upp?

Reply
Ellen

Jag ska åka till chaniakusten snart (synd att du åkt hem då jag åker dit, hade vart coolt att säga att man vart på Kreta samtidigt som dig, hahah :D ) Vattenlandet är väldigt kul, men som någon annan sa: ta taxi istället för tåg så att ni kan bestämma själva när ni ska åka hem :)

Reply
Erika

Jag var på Limnoupolis (det vattenlandet som jag förmodar att du pratar om) idag för precis två veckor sedan :D Det var jäkligt nice och vi åkte det där tåget, det tog bara 30 minuter ifrån Agii Apostoli där vi bodde. Det var lätt värt att åka tåget just för att man hinner se så otroligt mycket natur jämfört med taxi/buss. :)

Reply
Lisa

Jag var på Limnoupolis i torsdag, och det är helt klart värt att fara en sväng dit. Det kostar 19 euro i inträde och taxi från platanias centrum kostar ungefär 17 euro! :) Jättemysigt att flyta runt på en flytboj i deras vattenström som går runt området. Sedan är rutshkanorna roliga, dock får man inte vara i poolen som kanorna mynnar ut i, står vakter som vinkar upp en – och de är väldigt glada i sina visselpipor.

Reply
Frida

Hej Kenza! :)
Jag var på kreta förra veckan med min pojkvän och firade min 18-årsdag!
Vi besökte vattenlandet en dag och det var helt underbart! Vi hade riktigt tur med vädret så blev riktigt brun den dagen, verkligen värt att besöka!!

Vilket hotell bor ni på??

Ps, grymt bra blogg!!

Reply
sandra

Om du menar vattenlandet “Aqua Splash” så har jag varit där. SJUKT kul. Eller, det var det när jag var 11 år iaf men är ganska säker på att jag skulle tycka likadant idag också. Helt klart värt att besöka!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*