• header

Volleyboll

Vi har haft ännu en härlig dag på stranden här på Kreta! Vi kom dock iväg ganska sent idag eftersom att vi var lite slitna efter partynatten men vi var på stranden i sex timmar iallafall.

Förutom att sola och bada så spelade vi volleyboll! Det var så gulligt för en liten norsk pojke på..vad kan han ha varit, 6 år? Iallafall, han ville vara med och det fick han såklart och han var så jääkla söt och jätteduktig! :D Vi spelade ett bra tag och nu jävlar har man fått ordentligt med färg! 4 dagar kvar. Jag ska bli en pepparkaka!

89 Comments

Henriette

Er du i platanias i kreta? Volleyball-banen ligger rett ved restauranten Ariadne?

Reply
Cinn

Herregud nu får du sluta skicka en massa härliga bilder på sol bad o strand! Härhemma har vi 14 grader o ösregn!!!!!

Såg att restresorna har gått upp i pris igen, håller hela sverige på o emigrerar till solen?!:-)

Ps! Bikinin från Gina är superfin!

Reply
Micaela

påminner mig en gång när jag och några kompisar spelade volleyboll och det kom en liten kille som trodde han var skitbra ;)
Det var svårt att inte skratta när han missa och sprang iväg och grat :p stackars kille

Ha det bra :)

Reply
Vilmaz! ;D

BESÖK BLOGGEN!
BESÖK BLOGGEN!
BESÖK BLOGGEN!
BESÖK BLOGGEN!

Mode och mitt liv! Uppdaterar 1-3 gånger om dagen! Ni kommer inte ångra er! KOMMENTERA OXÅ OCH FÖLJ BLOGGEN! :D

Reply
Johanna

Vad härligt väder! Varmt och skönt! Hoppas det håller i sig medans ni är där nere! (så sitter vi här uppe i norden och huttrar i regnet)

Reply
Maria

Åh, vad man längtar efter sommaren här i regniga Sverige när man ser alla strandbilder på er!! Ta med dig solen och värmen hit ! :)

Reply
Nattis

Guud fattar inte att folk ens orkar bry sig om du är tex kristen och bär kors..?! Eller om du bara lagt ut kort på dig och Dilay? Jag tänker inte ens på det, du hade ju skrivit tidigare att ni tjejer skulle ut och resa!! :D Kram

Reply
Lovisa

Hej Kenza! SNälla snälla snälla ! Kan du svara i ditt nästa inlägg på vad du har för mascara? Jag ÄLSKAR DINA ÖGON! Puss och kram<3

Reply
Florina

Hahaha awww vad gulligt ;D
Hoppas dina sista dagar på Kreta blir perfekta precis som dina andra dagar varit!
pusss&kram <3

Reply
elllleeer?

ser ut som om du har lite celluliter? eller? det är inget fel med det alla har ju det mer eller mindre.. men såg inte det förräns nu på denna bild. stämmer det?

Reply
nicolina

ja var också just på den där stranden! men jag kom hem igår:( såg dig hoppa i vågorna. vi var också på elafonissi stranden. sanden är rosa aktig av korallerna. ni borde verkligen åka dit med ert gäng. det var verkligen värt att fara dit. ha en underbar resa!

Reply
Denise

Åhh vad skönt ni ser ut att ha det!:)
Var bara tvungen att komentera när jag såg denna bilden..
Har varit exakt där du är nu fast för typ 2 år sen^^, på den stranden, spelat volleyboll på exakt den volleyboll planen och allt! hihi:D Det är så grymt fint där nere<3
Vet då inte om det är samma hotell, eftersom att det ligger många hotell vid den stranden;D vilket bor ni på?? Ha det bäst:D<3

Reply
am

Vad porrig du är! du bara visar din kropp i don blogg ingenting annat :S as dålig blogg

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*