• header

15e juni 2010 – på Kreta

God morgon Sverige!

Idag mår man som förtjänat…. Men inte har vi tid att ligga och sova för nu är det dags att knalla ner till stranden igen! Vi lär ligga där hela dagen som vanligt så vi hörs ikväll.

Skickar över lite sol härifrån för här är det helt fantastiskt väder, men kanske liiiiiiiiiiiite för varmt…haha. Men man ska inte klaga!

Ha en jättefin dag så hörs vi sen med bilder och sånt, kram!

Igår på härliga stranden

216 Comments

Itch

Det ser helt fantastisk ut :) vi har sol i Götet också, men inte lika varmt. Jag är likblek och borde gå ut. Hahaa

Reply
Paulina

Ser verkligen jätte mysigt ut. Man blir lite avundsjuk när man ser det vackra vädret ni har, då det inte är så fin i Sverige ;)

Reply
Josse

Ser härligt ut! :) Kan inte du skriva vilka dina top 10 bästa låtar(förutom Tokio hotel) är? Du har grym musiksmak! :)

Reply
Martina

Shiit, för varmt redan nu? Jag kommer dö i augusti när jag ska dit xD vilket är det bästa hotellet som du bott på där? :)

Reply
moa

Åååh! Inte alls avunsjuk! Ska jobba hela sommarn, så hoppas jag kommer iväg till hösten ;)

Reply
Patricia

Härligt det ser ut Kenza! Skönt det måste vara att kunna bli så brun och snyggt! Jag är så blek, måste jobba på det ordentligt för att inte bli röd istället =P

Reply
Anna

Så härligt där ser ut, åker själv till Platanias om 1½VECKA. Jag fick höra att där skulle vara sandstränder och noll uteliv…ska bli spännande att se! Var bor/bodde ni någonstans?
Och jag måste bara säga att din bikini är så grymt snygg, synd att min gravidmage börjar synas annars hade jag gjort allt för att få ha en sån på mig haha!

Reply
Lisa

Det ser ut som att du är skit långt ut i vattnet :)

En konstig fråga, på skvallerbloggarna för längesen(har velat fråga men aldrig vågat) står det att dina bröst verkar ha växt, till och med bilder visa det, har du gjort bröstförstoring(ser inte ut som det men de är större) :O

Reply
J.

Ser underbart ut. Här är det skitväder.. Bläh! Du har en bra blogg – och tummen upp för att du inte är en skitsnackare som vissa andra storbloggare. OCH, klart man ska få ha ett privatliv. Inser man inte att du “sållar ut” saker ur livet kanske man inte ska läsa bloggen..? ;) Ha det gott!

Reply
malin

haha solen kom fram men det är så himla mycket moln så den syns knappt… :) hoppas du får en bra dag!

Reply
Ellinor

Det där ser inte helt fel ut!
Kom in till mig och anmäl er till min dagens foto tävling! Drar vinnaren ikväll. Skynda! :)

Reply
W

AH det er inte bara Sverige som føljer din blogg! haha, hva med Norge :( ?? Send lite sol hit med! Håper du/dere har det underbart :D

Reply
Deeep

Vart tycker du gränsen är nådd för sex? kom in hos mig och läs inlägget sexmåsten.. skriv gärna vad du tycker.. Annars kan du komma in och läsa vad jag tycker om för kläder m.m :P

Reply
JAsmin

Du måste bara åka till Vattenlandet, det är galet roligt där mycket roligare att busa där då än på stranden ;)

Rekomenderas varmt!!!

Reply
CCCC

Finns det någon vackrare än dig egentligen?

Kan inte du typ lägga upp ett inlägg över dom vackraste människorna du vet som dagen fråga liksom? :D

Reply
Vickan

Kenza, klaga inte! Skulle med ha varit på kreta nu men det är jag inte jävla skit :) haha !
Men ta vara på solen, för här där jag bor tvingar den sig fram. Knappt det. :) haha

Reply
Sheila

Så himla härligt :D Har kollat på de tidigare inläggen & vill själv bara bort från Sverige! Jag vill också ha värme!

KRAM

Reply
a

asså jag tycker faktist du sak blogg mer , du bloggar typ ingenting !!!!
J*VLIGT DÅLIIIGT ! :S

Reply
Mici i USA

Här på Long Island lyser solen så tack tack ;) jag ska definitivt ta en sån där bild när jag ligger och njuter i havet nästa vecka!

Jag är au pair i USA fram tills fredag, sen blir det tre veckors semester i NYC, LA och Vegas – häng på och spana in min bildrika blogg!

Reply
Malin

Vad härligt det ser ut. Vart på Kreta är ni? Jag har varit på Kreta 6 gånger i mitt liv och jag älskar det! Dit vill jag åka igen, helt underbart!

hoppas du har en underbar semester!!

Reply
Elin

Du är så himla gullig. Jag älskar dig as mycket du har så fina kläder och du är as snygg… Jag ser upp till dig. Jag vill träffa dig men får aldrig chansen t,e,x en gång på grön lund så såg alla mina kompisar dig förutom jag :(

Reply
R

jättebra blogg kenza ! :D

ni som vill läsa en blogg med skönhetstips ?

titta in här : girlyyyy.blogg.se

kram

Reply
Hannah

Hej!=) Jag ska till Platanias med familj och vänner i augusti, har du några tips på något bra ställe man kan gå till eller något kul man kan göra där?=)

Reply
Sana

Heej kenza, en fråga bara. Hur gör du så att folk inte kan kopiera dina bilder. Skulle vilja ha så på min blogg också. Puss

Reply
emelie

Kom hem från Kreta (platanias) i lördags..huhu..vill tillbaka, framförallt när jag ser dina bilder..

Reply
jenna

dagens fråga: vilket hotell & vilken strand är det ni är på? är stranden fin? ska utomlands troligtvis till kreta! puss kram

Reply
Inga

Oh vad harligt det ser ut! And you look so happy…smittar av sig. “lol” Man kanske borde lamna Paris for Kreta istallet? Hmmm that’s a thought.
Have a blast!

Reply
anonym

Har ni chansen borde ni åka till almirida, det ligger ungefär 30 min från chania, jätte mysig liten by med massa svenskar som jobbar där!

Reply
Elin.

ÅÅÅÅH. Sluta! Du gör mig avundsjuk. Jag vill Också åka utomkands och bara bada, äta gott och träffa nya människor. Det blir ju som att fly från vardagen for a while. Okej kanske inte riktigt “fly”, men tiden står liksom stilla när man är på semester, sedan när man kommer hem så har man missat en hel massa viktiga och oviktiga saker och känner sig en aningen..Efter. Iallafall så är det ju bra att du bloggar om dina resor så kan man ju sitta här bakom skärmen och sukta efter varmare tider och snygga solbrännor.

Reply
Emelie

Heej! Jag kom precis hem från Kreta. Och jag drömmer mig tillbaka när jag ser dina bilder. Jag längtar tills jag är stor nog till att åka med mina kompisar! Gud vad härligt! :)

Föresten är du i Platanias? Kände igen en klippa i bakrunden på en av dina bilder :)

Kram Emelie <3

Reply
Jenny

Shit vad brun du är Kenza! Nu får du ta och åka hem xD
Det är bajsväder här i Sverige.. bring us some sun! (;

Reply
Sara

Hej Kenza!
Tänkte höra med dig om ni märkt något av krisen nu när ni är i Kreta? Är det dyrare än vanligt och märker man något av den?? Är jättetacksam för svar då jag planerar en resa dit i augusti, fast till Rhodos…

/Sara

Reply
Ella

Tack För Du Skickade Sol Hti Kenza Älskar Dig. . . Det Är iallafall 23 grader Puss. .

PSs Glöm inte SKicka Mer

Reply
Maria

åååh nu blev jag sugen på att resa till ett skönt land ! Hoppas jag åker till turkiet

p.s , du har ju typ bästa livet..

Reply
Maja Eskelinen

kan inte du visa din sexigaste, färgladaste roligaste klänning? skulle bli jätte glad:D hoppas du har det skönt och kul där! kram :)

Reply
Sheila

Hello! Här i skitsverige har vi hemskt väder, nee LOL inte skitsverige, men SverIge with a capital I cus its ICECOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLD!!! Skulle säga ha det bra! men det har du redan :-p Så ha det SKITBRA!!! WOOOO :D

Reply
Jenlen

Åh va härligt jag ska till kreta för första gången i slutet av sommaren med 3 av mina vänner ska bli så kul!

Reply
sabina

Sjuuuuukt härliga bilder har du, som alltid!
Hur många gånger om året är du på resa egentligen? Jag är såå avis att du får chilla så mycket! ;D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*