• header

The beach

Fan vad jag älskar stranden. Och havet!! Underbara havet som svalkar och botar baksmällan, haha! Jag trivs så bra här. Vi har haft ännu en skön dag på stranden, helt perfekt dag förutom att jag somnade på mage och brände rumpan så nu är den helt röd. Bra Kenz!

 

131 Comments

Hanna

Har du alltid varit smal eller tränar du/äter du på ngt spec sätt för att bli så vältränad som du är? :P

Reply
michelle

Underbar bikini du har på dig! Vart kommer den ifrån? :)
Ska till Kreta för första gången i september förresten. Ska bo på Sirios Village precis utanför Chania. Någon fin strand eller annan aktivitet du rekommenderar? :)

Reply
Emma

hahah ser så roligt ut varenda gång för det ser ut som du har värsta vita busken som sticker upp vid bikinitrosorna:P

Reply
Kajsa

Finis Kenza, har läst din blogg sedan du hade 4000 besökare om dagen. 4000! Fattar du hur mycket du har utvecklats och blivit den fantastiska människa du är idag. Puss på dig för att du är den du är =))

Reply
H A N N A

Verkligen jättehärliga bilder! :D

Vill också på semester!!

Kommentera gärna min blogg,

vem vet ni kanske får reda på en hemlis 0.o

Reply
Ellen

Hej, bara en liten fråga, när du är ute och dansar på kvällarna hur länge brukar du sova på dagen efter?? Skulle bli glad om du kunde svara på det i “dagens fråga” eller bara skriva i ett inlägg “gick upp kl 12 (tex) idag efter en sjukt rolig party natt” haha, du behöver ju inte skriva just så men det skulle vara kul om du kunde skriva nånting. Älskar din blogg!!!! kraaaaaaam :)

Reply
dragi

sista bilden är skitcool. när man vill få till lite roliga partykort eller bara visa hur kul man har så är hoppkort alltid ett säkert kort hehe…många blir helt mongo,man älskar posen men ansiktet blir fuckat haha eller så blir det tvärtom typ…då o då får man till allt o blir sjukt nöjd över d kortet hehe.

Reply
josefine

hej, när kommer alla dina skor ut? är jätte sugen på funny night, och de högklackade med två guld spännen längst upp . Men jag hittar de ingenstans och vet inte heller vad modellen heter :)?

Reply
- | | Carro | | -

Lyllo dig, du ska inte klaga! Här (iallafall i Uppsala-området) har det regnat i en vecka + varit kallt/kyligt… hade gärna haft sol och gärna även bränt mig..vill ha färg också !!! =( -avis- hehe

Reply
Linn

åh så härligt det ser ut! dock så var jag på kreta för några veckor sen bara, men jag saknar värmen!

Reply
elvira

Jag ser att du hade navel piercing i början av veckan och nu inte? Varför har du tagit ut den? Växer inte det igen för dig då? :)
Har själv hål och inte vågar jag ta ut min eller :D hahha =)

Reply
Johanna

Är det bara jag eller har du gått upp i vikt lite?
Du ser fantastisk ut! :)

Reply
jessica

vilka underbara bilder! :D
Åhh,vill också vara utomlands i sverige är det skit väder..

Reply
hh

har du kollat upp om du har skolios? ser ut så på din mage. ser ut som din midja är lite olika på de olika sidorna, jag har precis likadant. Det är inte farligt men kolla upp de, kan ge problem i framtiden

Reply
maag

Du har fått så himla het kropp Kenzo.. Ojojoj !!

Om jag var kille assoo :P HaH skojja..
nej men…Mi lajk!!

Reply
evelina (:

man ser verkligen på sista bilden vilken röd rumpa du fick när du vaknade! haha! du är jättefin! :)

Puss! :D

Reply
Stephanie

Tack för en underbar blogg Kenza! Du är verkligen skitrolig och intressant, verkar supersnäll också.
Haha, ber om ursäkt för fjäskeriet ;)

Men du, vart har du köpt din bikini? Den svarta med blommor på?
Den är så jäääääkla snygg!

Reply
emelie

Du e så vacker: D du har en jätte fin o jämn brun färg din fräckis : )fråga:när kmr du hem ? de e så´roligt att läsa när du är på resa : D

Reply
Johan

Hej kenza du e mitt allt jag vill bara STRIPPA MED DIG MIN SÖTESEXEJÄVEL JAG ÄLSKAR DIG MEN TA PÅ DIG STRING OCH VA HELST HALVNAKEN :)

Reply
Sara

Hej Kenza!
jag är inte den tjejen som brukar kommentera på andras bloggar då jag verkligen inte känner för att skriva ngt! Jag följer din blogg, men om ja ska vara ärlig läser ja inte alla inlägg, bara om rubriken är intressant haha (:
Men jag vet att du kämpat med att gå upp i vikt och allt det där, samtidigt som du fått ont i magen av all skräp mat, men måste säga att du ser kanon bra ut!

Du ser ut att ha mycket energi i kroppen, kanske för att du rör på dig så mkt?, men du är så vacker med lite mer “utfyllnad” om ja ska säga det så, super fin är du!

Kram Sara

Reply
Patricia

Hej Kenza! Ville bara säga att du har en grym blogg! :D Meeen vart är din piercing? Du hade väll en innnan, varför tog du ut den? :O
Kram! :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*