• header

16e juni 2010 – på Kreta

God morgon allihopa!

Igår det vi det jävligt lugnt så idag vaknade vi upp pigga och redo för en lååång dag på stranden. Strandväskan är packad med bland annat ipod + högtalare som vanligt och på vägen ner ska vi köpa med oss lite god frukt.

Vi hörs ikväll, ha en fin dag! Puss! ♥

 

210 Comments

Anonym

Hej Kenza!
Vilka högtalare använder du? Kan man spela högt med mycke bas med den? Jag har Sony’s som var jättedyra men den prasslar alltid när man har mycket bas, så jag ska försöka byta ut dem. Har du bra tips på vad jag ska skaffa? Snälla svara snart, jag ska utomlands på tisdag o behöver högtalarna med ;)

Reply
Sara Johansson

vart i grekland var du? Känner igen den där ön som är med på bilden… Funderar på om vi kanske var på samma ställe :P Fast jag var där för 2 år sen men :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*