• header

Lång dag på stranden

Hej bloggen!

Nu har jag tagit mitt pick och pack och knallat ner till hotellets restaurang igen. Det är bara här internetet fungerar tyvärr..

Vi har iallfall haft en riktigt härlig dag på stranden. Jag brände ju mina bakben och min röv igår så idag har jag tagit det lugnt med solandet och haft hög solskyddsfaktor. Det känns mycket bättre nu! Inatt kunde jag knappt sova för att det sved så mycket..

Ikväll är det vår sista kväll här på Kreta så vi ska göra oss extra fina och sedan gå ut och käka. Efter middagen blir det drinkar! Det lär bli ännu sämre uppdatering här nu men jag vill njuta av vårt sista dygn här på denna underbara ö. Planet går imorgonkväll vid tio.

Hoppas att allt är bra med er iallafall! Ha det fint, kramar ♥

Mylos goda glass :D

Den fina rosettbikinin köpte jag på H&M förra året

Nadia och Dilay härmade en photoshoot från Top Model

Och jag lekte Baywatch!

Den korta toppen med nitar på axlarna är från Topshop :)

197 Comments

Jenny

Är det lugnt att äta kulglass o så i Grekland?? Jag har fått för mig att man ska vara försiktig med det utomlands? :) Tell me Kenza :)

Reply
Whitney

Åh, vad roligt ni måste ha haft det!! <3 btw. Älskar din vita tröja med nitarna! :D

Reply
PernillaOhlsson

älskar värkligen toppen och bikini(L)
de e så skönt att sveriges största bloggerska vågar vara sig själv till 110% :)
hihii^^
kolla min blogg(:

Reply
Lotta

Jag såg bilder på dig på She store (tror jag att det hette).
Visste inte att du var modell där :)
Jättefina bilder!
Kram!

Reply
F E L I C I A *

hej, jag har en fråga till dig och jag undrar vad du anväder för hårfärg?
om du färgar ditt hår hemma då alltså?
skulle jätte gärna vilja veta för din hårfärg är sjukt snygg!
snälla svara på denna kommentar! :)
KRAMAR!

Reply
stort fan:D

Du ee bara så fiin jag beundrar verkligen dig och ditt utseende, skulle göra vad som helst för det ditt utseende för en dag skulle göra mig craazy shit, vill verkligen träffa dig och se om du ee så fin i verkligheten
Kram stoort fan:D

Reply
Viktoria

WOW)))great
BTW, could you tell me?when exactly will this Rockbjornen Awards??It’s really important

Reply
Viktoria

Kenza, could you please reply to me on my e-mail!I’m from Russia.It’s really important to know.And i’d like to talk to you about some private things, don’t wanna wright in all in komments..
If it’s not difficult for you, reply to me , please))
P.S.You are very beautiful, so thin)))
and you face is fabulous)))

Reply
Susanne

Du är URSNYGG Kenza, och verkar ha jättesköna vänner.

Har en fråga;
Har du slutat röka? Har inte sett bilder på dig på en lång stund där du röker, och tycker jag minns at du skrev at du ville sluta för några månader sen. Har det blivit något av det? Om du har slutat; Var det svårt? Om inte; Tänker du sluta forfarande?

Reply
MIRANDA

OMG JAAAAAG ÄLSKAR DIIIN BLOGG OCH DIIIIIG! SHIIIIIIT ASSO DU ÄR BÄST!DU ÄR BÄST!DU ÄR BÄST!DU ÄR BÄST!DU ÄR BÄST!DU ÄR BÄST!DU ÄR BÄST!DU ÄR BÄST!DU ÄR BÄST!DU ÄR BÄST!DU ÄR BÄST!DU ÄR BÄST!DU ÄR BÄST!DU ÄR BÄST!DU ÄR BÄST!DU ÄR BÄST!DU ÄR BÄST!DU ÄR BÄST!DU ÄR BÄST!DU ÄR BÄST!DU ÄR BÄST!DU ÄR BÄST!DU ÄR BÄST!DU ÄR BÄST!DU ÄR BÄST!DU ÄR BÄST!JAG SER VERKLIGEN UPP TILL DIG OCH ALLT DU GÖR! FAST INTE RÖKANDET;)MEN DU ÄR VEEEEEEEEEERKLIGEN BÄST! TUUUSEN KRAMAR MIRANDA!

Reply
Sofia

Hej kenza ville bara säga att du verkar ha det perfekta livet – bästa pojkvännen, bästa familjen, bästa utseendet, bästa vännerna allt! Jag skulle kunna döda för ditt liv! Hoppas du uppskattar varje ögonblick och verkligen har kul

Reply
Ellenor Larsson

Hej, du har ju lagt på dig lite som btw är väldigt snyggt, men hur lyckas du hålla dina ben (Lår) så smala? :)

Reply
shosho

Jag kommer ihåg när dem tog dem där bilderna från top model:P Älskar din blogg!!<3

Reply
Sara

åh jag måste bara fråga, jobbar Teo fortfarande kvar som DJ på eclipse? eller har du fortfarande någon kontakt med honom/träffat på honom där nere? blir jätteglad om du svarar! :)

Reply
JelenaDodik

härligt värre! din blogg är helt awsome ! följer den hela tiden och har gjort i ett tag nu. DU är en så fin person kenz! ha det underbart bra med dina kompisar ! puss&kram <3

Reply
Mirella

Jag skulle också vilja åka utomlands nu.
åker snart men när jag ser dina sköna sommar bilder blir jag alldeles galen.
Hahhaha

Reply
sandra

Heej kenza. Ni verkar ha det underbart, kan du filma erat hotel eller fota det?:)

Reply
Lina

Din rosettbikini är underbar! Önskar jag med kunde köpa sådana söta bikinis!

Njut av sista dygnet på ön och ha en bra hemresa!

Reply
Serendi

Men shit din stackare!! det sdom gör så fruktansvärt ont att sova när man bränt sej….. sjukt fin bikini på en sjukt fin tjej! :)

Reply
polly

den fina bikinin du har från gina tricot finns varken i butik eller på hemsidan :S var det längesen du köpte den???

Reply
ulie

hei kenza :) er fra norge og elsker bloggen din. vi er en 4 jenter som skal til kreta i september, og lurte på om du kanskje kunne legge ut noen tips om hvor de hotteste plassene er og hvor dere bor når dere er der osv :) det hadde hjulpet oss til å få en super reise! :)

Reply
jonna

Nu ska vi köra en “jätterolig” tävling. ;)

Vem tycker ni är världens sexigaste kändis?
Kommentera på mig blogg!
Skriv en manlig och en kvinnlig. :)

Reply
joserfin

Hej, snälla ta det här som dagnes fråga. Det här kanske är lite pinigt att svara på men jag chansar. Jag tänkte vaxa underlivet (hela) och undrar om du vet någon bra vax för det eller kan man använda “veet warm wax” till de? skulle vara jätte tacksam för svar. :)

Reply
Åsa

Hur gör du för att få den fina figur du har? Vad äter du på dagarna? :) Tacksam för svar. Kram Åsa

Reply
Emma

hej kenza! du är ju så lång o snygg! men för oss kortare, kan du ge ngt tips på en outfit eller ngt liknande, eller tycker du långa kan klä sig så som korta (med tanke på att vissa långa har korta klänningar som blir långa på oss korta) tack i förhand! kram

Reply
sara

Hälsningar från finland!:) du har härliga bilder och intressant blogg. Ja e en finlandssvensk tjej från helsingfors som läser din blogg varje dag. Kolla min blogg om du har tid! :) Den är tyvärr för det mesta skriven på finska…

Reply
Kerstin

Man ska enbart vara i solen några timmar då vår hud inte är uppbyggd för mer.Att ligga och pressa i timmar gör så att man bränner sig och varje gång man gör det så skadas huden och skadad hud gör risken för hudcancer större i framtiden. Men detta vet du säkert redan, men ta det försiktigt med solen brun är inte alltid finast.

Reply
Liz

Gorgeous, flawless, etc. I wish I was there, but the beaches here are full of tarballs from the BP oil spill. :(

Have a great day, check out my blog.

<3 Liz

Reply
PLIIIIIIS

SNÄLLA kan inte du göra en prislista om Grekland? Jag ska till Kos (antar att priserna är samma på Kreta) i sommar med massa tjejkompisar och vill verkligen veta vad saker kostar. Lunch? Middag? DRINKAR?? Cider? Alkohol i mataffärer? Cigg? Glass? Haha seriöst, det skulle vara så sjukt grymt. Måste verkligen få en uppfattning om hur mycket fickpengar jag ska ha med mig! Skriv allt du kommer på!

Reply
June

Vilken meningslös resa ni verkar ha haft. Jag hade fått panik om jag åkt utomlands och bara legat på stranden och druckit drinkar.

Reply
summerholiday

Hej Kenza, jag måste ha tips på hur jag ska stärka mitt självförtroende. Jag har haft ätstörningar därför vart jättesmal. Och nu mår jag bättre, men om jag sträcker mig ser man revbenen osv, och jag skäms lite.. snälla hjälp mig om hur jag inte ska skämmas för att jag är smalare än alla andra! :(

Reply
Evelina

Jag tycker det är så härligt att man ser att du verkligen trivs med dig själv. Själv så har man alltid velat gå upp i vikt men aldrig klarat det på grund av ämnesomsättningen och likaså har väl du innan också velat det och nu börjar man märka att du inte är så smal längre :) jätte fin kropp och jag ska verkligen kämpa för att gå upp i vikt!

Reply
felicia!!! :D

hej kenzA!

SKIT FIN BLOGG DU HAR!
HAR FÖLJT DEIJ SEN
JAG VET INTE, FLERA MÅNADER TILLBAKS.
DU E GRYM

O DIN KAMERA TAR SKIT FINA BILDER.

DU HADE VÄL EN CANON ELLER?
RKT FIN IAF.

KRAM KRAM , O HA DET BRA!

Reply
SKL

Jag var precis där ju ! Platanias, samma strand och närmast Gregorys pool och hotell melina :)

Reply
Anna

Din bikini är sjukt snygg, du vet inte om den går att få tag i det här året, eller iaf något liknande nånstans? //Anna

Reply
Sanna

Tihih avis vill med ut och resa! jag måste bara säga jag beundrar dig till fullo! du är dig själv till 150%, det är därför jag läser din blogg och för du skriver roliga saker, pusshej

Reply
Alma.

Jobbigt att bränna sig! Jag brände upp hela min hals, under brösten, vid bikininederdelen linjerna & jag fick även blåsor på mina läppar, mina läppar svullnade även upp förra året..riktigt illa!

Reply
Nicole

heej, kenza jag följer din blogg, och jag tycker du har så fet t fint utseende, hela du är liksom perfekt, har du några problem. asså är du missnöjd med nånting på din kropp? :S

Reply
Agnes

Måste bara fråga. Tar du ut din navelpiercing vissa dagar? För ibland har du den i och ibland inte. Du är otroligt fin Kenza :) Kram

Reply
Matilda.

Coolt, på den stranden har jag varit! Känner igen den där ön med det stora hålet i:D
puss

Reply
nicole

ÄR DU BARA KOMPIS MED DEMHÄR TJEJERNA FÖR ATT DU SKA SE BRA UT ELLER? ÄCKLIGT.

Reply
Elin

Hej:) jag undrar vart du har köpt din bikini ?, tycker den är jätte fin och söt ;D;D
Gillar din blogg jätte mkt !

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*