• header

18e juni 2010

Gud vad skönt det var att krypa ner i min sköna säng inatt klockan halv fyra när jag kom hem från Kreta. Sov så jävla gott.

Men sen då? Vaknade upp till 15 grader och spöregn? Vad fan är det här? Jag som hade tänkt powerwalka, gå och handla för att min kyl är tom, tvätta och springa andra ärenden. Nu tänker jag inte gå utanför dörren. Pissväder.

Saknar stranden redan…

89 Comments

EM

Det går faktiskt att göra alla dom där akerna i regn också! ;) Någon börjar bli bortskämd? ;D

Reply
Tiffany

kenza! how do you feel about your tan lines? mine are same as yours and I hate them! wish I could fix them!!

Reply
sofia

Kom hem från Stockholm inatt och vädreet har varit riktigt fint nu i två dagar där! Här i Skåne idag är ändå hyfsat väder :)

Reply
Anna

Spöregn? Du menar lite regn? ;-) I så fall är det spöregnet väldigt lokalt, jag sitter på Östermalm och här har det bara duggat idag.

Reply
Linneaa

Här uppe i norr är det inte dåligt, men inte heller kanonbra! Man börjar undra om det ens kommer att bli någon sommar. Ha det bra!:)

Reply
Susanne

Haha, livet suger när det skall vara så!

Har en fråga;
Har du slutat röka? Har inte sett bilder på dig på en lång stund där du röker, och tycker jag minns at du skrev at du ville sluta för några månader sen. Har det blivit något av det? Om du har slutat; Var det svårt? Om inte; Tänker du sluta fortfarande?

Reply
amanda

förebild! du äger den bästa bloggen enligt mig.
shit, du är så jäkla grym! hoppas verkligen jag ser dig när jag kommer till stockholm. you go kenza.

Reply
Cecilia Butterfly

Välkommen hem! Solen dyker upp förr eller senare, just nu lider du av sol-ångest, en vanlig åkomma som drabbar en efter en utlandsresa. It sux men går över, medicin = godis, härliga vänner, film, mer godis, mys med husdjuret och känslan av att man är hemma.

Hoppas du får en fin helg!

Reply
jonna

hatar komma hem när man har varit utomlands :p tur att jag bor hemma så jag slipper tänka på att handla mat ;)

Reply
mickis

i knooooow, så tråkigt väder! men jag drar till turkiet på tisdag.. någon som är avis??? :O :D

***************

Reply
hanna

gud vad mysigt. Har varit på kreta en gång! Älskade det. Ska till Cypern i Augusti och din vecka på kreta gjorde mig bara mer sugen. För att göra dig lite lyckligare har jag hört att det ska spricka upp framåt kvällen. Håller tummarna för dig ;) Kramar

Reply
Jonna

Det var skitbra väder igår och i onsdags! Men jag har hört och läst att det ska regna i helgen men vara sol hela nästa vecka. *peppar*

Reply
Vilmaz! ;D

BESÖK BLOGGEN!
BESÖK BLOGGEN!
BESÖK BLOGGEN!
BESÖK BLOGGEN!
BESÖK BLOGGEN!
BESÖK BLOGGEN!
BESÖK BLOGGEN!

Mode och mitt liv,kommentera och följ gärna! :D

Reply
Seranah

Arghh i had the same thing this morning! Guess i’ll just stay in and watch old satc episodes and eat HA! Have a nice day!!

Reply
Smurfelina

Hej K!

Se det positiva i det negativa! Du är tillbaka hos ditt härliga folk och pojkvän!
Ha en trevlig helg!

Kram Smurfelina

Reply
My

haha sluta klaga, du åker ju fan till solen nästan varje månad, tänk på dom som inte har rådd men beachen i en vecka! värsta lyxen ju!

Reply
Fanny

Snygg bikini :)
Kika in på min blogg jag funderar på att byta hårfärg hjälp mig med vad jag passar bäst i :)kramar

Reply
Anonym

Din pojkvän är från Serbien va? Är han fotbollsintresserad, iallafall så spelar Serbien mot Tyskland just nu (:

Reply
Sofie

Hej Kenza, jag och några kompisar funderar på en resa till Kreta i Augusti, jag tänkte höra vilket hotell du brukar bo på eller vilket du rekomenderar? Tacksam för svar! :)

Reply
amina

KENZA! jag måste bara få svar på min fråga… det är nämnligen så att jag har gått ut nian och har sökt till cybergymnasiet där du gick och jag hör så blandade meningar. vissa säger att det är sjuuuuuuuuukt bra att jag ska börja där, andra börjar skratta och säger att jag måste byta direkt. vad tyckte du om skolan? tacksam för svar. kram!

Reply
aida

Kan inte du skriva om hotellet, priset och visa lite bilder från hotellrummet osv? :)

Reply
Angelica

Har hört att det ska vara skitväder i helgen här i sthlm, men till nästa vecka blir det fint! Det är bara att stå ut! :)

Reply
Ida

Välkommen till landet Sverige!! Eller kanske i ditt fall Stockholm! I Göteborg skiner solen o 20 grader varmt!

Reply
Ronja ♥

haha jag sa ju att det var dåligt väder här! :D fast det kanske du inte såg… tror det är värst i stockholm faktskt!

tycker du den här gången var roligare än alla andra gånger på kreta? :)

Reply
Sara

Hej Kenza!
Tänkte bara fråga vart du köpt den där helt underbara bikinin du har på bilden med nitar? Det är nog en av dom finaste jag sett, blev förälskad i den! :)
Kram / Sara

Reply
anna

Jag tror jag vi gick förbi varandra på Kreta. Lite lustigt var det att jag hade dina skor på mej.Dom vita gladiator med nitar. vad är oddsen för det.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*