• header

Igår var vi i värmen

Jävla kukväder! Jag kan inte hämta min tvätt i tvättstugan (den ligger i ett annat hus en liten bit bort) för att det verkligen ÖSER ner och blixtrar och åskar. Blixtarna är jävligt nära här så jag sitter och är skiträdd, haha..

Det känns helt stört att vi var i varma Grekland igår. Där hade vi inte ett enda litet moln på himlen och 35 grader i skuggan. Underbara Kreta.

Måste berätta om en lite rolig grej som hände igår. Det var ju vår sista dag på stranden så det var inget snack om saken att vi skulle åka sånna där gummigrejer som blir släpade bakom en motorbåt igen. Det var lite blåsigt och vågor i havet så de som jobbade där sa att vi inte borde åka. Men vi insisterade på att vi skulle åka. Vi bad dem även att köra snabbare än sist.

BIG MISTAKE. Efter en minut skrek jag STOOOOOOOOOOOOOP STOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOP OMG FFS STOOOOOOOOOOOP!!!! Hahaha.. Jag tror inte ni förstår. Min gummigrej var den som hamnade på alla vågor och mina vänner trodde att jag skämtade så de satt bara och skrattade åt mig. Men jag hade panik. Jag orkade inte hålla i mig längre och han som körde hörde mig inte!! Det slutade med att jag stod upp och ner på HUVUDET med benen i luften efter att ha slagit i en våg och sedan höll jag på att drunkna.. Resten av turen satt jag i motorbåten och tittade på.

Men det tog inte slut där, mina vänner fortsatte åka. Nog för att han körde lite saktare efter min lilla incident men vet ni vad som hände? Nadias gummigrej gick sönder, luften åkte ur och hon sjönk ner i vattnet. Hahaha, alltså det såg så jävla kul ut. Jag skrattade så att jag nästan dog.

Det var ju lite kul, men jag åker nog aldrig det där igen såvida det inte är helt vindstilla. ;-)

Efter den galna åkturen

81 Comments

:P

Varför är Nadia så blek jämfört med er andra? :P Menar såklart INGET ILLA men jag undrar bara. Solade inte hon? Ingen av er ska ta illa upp det är bara en random fråga. Hoppas du svarar :) Puss!

Kenzas svar: Alla har ju inte samma pigment och Nadia är väldigt ljus i hyn, bränner sig lätt och kan inte bli så brun. Inget konstigt med det. Kram!

Reply
Anonym

Alla är jätte snygga, man tror dilay är sån het spaniorita från Mexico eller nåt :D

Reply
nora

JAg tycker du har en blogg och du är såklart söt men jag tycker att dina vänner är jätte söta :)

Reply
Camila

Dilay är supersnygg, gillar verkligen hennes utseénde.
Jag minns engång att du skrev att ni kallade varandra för kurd&arab, alltså du var araben & dilay kurden.
Men är dilay kurd ? Jag tycke faktist inte hon liknar en kurd, menar INGET elak, tycker hon är jättefin :))

Reply
Emelie:)

Hejsan svejsan. Jo, jag undrar om du kanske skulle kunna lägga ut en video eller så på hur man säger Dilay, din väns namn alltså:) Har gått och funderat på det under en längre tid så ja. Skulle verkligen underlätta, hehe. Ja, tack på förhand och ha en superdag! hejs!:)

Reply
aida

kan inte du skriva om hotellet osv? snällllllllla? frågat det nu minst 58496 grr :(

Reply
Ronja ♥

HAHAHAHAHAHAHA FYFAN SÅ JÄVLA KUL, JAG HADE NOG SPRUCKIT AV GARV OM JAG VAR MED HAHAHA :’] justja, jag skrattar med er inte åt er!

Reply
alice

dilay är så himla vacker, hälsa henne det! och förresten, är det bara jag som tycker nadia och mika är så himla lika!?

Reply
julia

asså jag tycker att du och dina vänner är så himla fina! såg en som kommenterade tjocka goa vänner du har, man ba wtf? alla är bygd olika och dom är inte tjocka, dom är jättefina! Kram på dig

Reply
olivia

det är säkert inte såhär, men jag får bara känslan av att du står där bredvid dina lite större byggda vänner och känner dig så jävla snygg. jag blir nästan lite äcklad faktiskt :S och alla bilder de får stå och ta på dig när du står o posar i bikini.. jag undrar hur det känns för de? asså det kanske inte e så, men hur kommer det sig att du inte har någon vän som är lika smal som du? jag tror inte att jag är den enda som undrar… kram!

Reply
malin

det var sjukt så lika Nadia och Mika är :O
JAG VILL OCKSÅ ÅKA UTOMLANDS MED MINA VÄNNER!!!!
tur ni hade de kannnoooones iaf :D

Reply
Whitney

hahaha! men fy vad läskigt ändå! det är därför jag inte vågar åka sånt… :)

Reply
Marie

Hahahahah det var kul! Oj vad jag skrattade :D det verkar som om ni har haft roligt, hoppas det gick bra med er iallafall :)

Reply
erika

shiet vad man längtar efter att åka utomland med sina vänner när man ser bilden säger jag bara!!
:)

Reply
sarah

hahahahahahahahahahha JAG DÖR av den kommentaren nån random skrev här, varför du kenza inte har någon vän som är lika smal som du…. hahahahahahahaahhahah… ‘för kenza valde sina vänner när hon var liten by size’… så jävla sjuka människor… hahahah

Reply
D

Blir väldigt oroad av alla kommentarer som fokuserar på både Kenzas och hennes kompisars vikt och kroppar. De är snygga allihopa och ser ut att ha haft en rolig resa. Leave it at that.

Och till Olivia som undrade varför Kenza inte har tjejkompisar som “är lika smala” som hon så kanske svaret ligger i att hon inte väljer vänner efter hur de ser ut, även om hennes tjejkompisar är fina. Du kanske ska ta dig en funderare över varför du ens reflekterar över en sådan sak?

Reply
mana

hahahaha :D får upp massa bilder i huvudet hur det kan ha sett ut nu ! gud vilka minnesvärda äventyr ni får gå igenom!

JAG FEEEEEEEEEEEEETÄLSKAR DIN BLOGG KENZA, DU ÄR GRYM

Reply
linn

Vad fan äre för fråga? Om Nadia inte har solat? Om du tittar på bilden så syns det att hon är “rölätt” som det så vackert heter, och har därför svårt att bli brun. Att bli röd är liksom inga problem.

Reply
MALIN

Hoppas få svar! När du kommit med i Elite Models eller vad det hette, hade du alla måtten eller måste du gå ner i vikt?

Snälla svara Kenza.

Kram Kram

Reply
A

Jag ska åka till Kreta 4e juli till 11e och jag undrar vad du tog med dig när du åkte till Kreta?
Och vad ska man besöka när man är där?
:)

Reply
Shillan

Dina kompisar är så söta <3 Mika är skitgullig, Nadia ser fettrolig ut och Dilay gillar jag mest :P vet inte varför, det är nåt med den där! :-D

Reply
a girl

Usch, jag är själv lite mulligare. Så när jag är med smala kompisar så kommer alltid tanken upp i huvudet. Varför ska jag va tjock ? Så kenzas kompisar måste må jättedåligt när dom e på semester. Tror inte ens kenza har haft en tanke på detta. Eftersom hon aldrig varit tjock. Så hon står alltid och posar på foton med hennes fina kropp. Usch usch usch

inget illa menat !!!!!

Reply
felicia

Men nu får väl för f*n vissa av er lägga av!
Kenza, visst hon är smalare än sina vänner.
Då undrar jag – spelar det någon roll?
Vet ni vad jag tror? Jag tror att varken Dilay Mika eller Nadja bryr sig om deras utseende när dom är på semester. Jag tror alla ni 4 tjejer lever livet när ni reser tillsammans! Helt ärligt, vad spelar utseende/vikt för roll?
Det är underbart att ni älskar varandra hur dom än ser ut.
Ta ingen skit Kenza, du och dina vänner är skitbra precis som ni är, varenda millimeter av er! :D kram

Reply
Miss Cady

Åhhh älskade Kreta you got to love that Island!! Härlig bild på gänget, tycker det är strongt att du och dina vnner bara kör ert eget race när “folk” som gillar att påpeka det yttre hela tiden, tittar på era bilder under lupp. Inte konstigt att folk känner sig “onormala” när idioter ska påpeka hur dem ser ut och inte ser ut hela tiden. Alla olika alla lika, har ni hört det uttrycket? Intala dig att du är snygg aå blir du det oavsett utseende. Alla är ju unika det finns liksom bara ett ex av varje individ…det tycker jag är coolt

Kram från en liten bloggare till en stor!// Miss Cady

Reply
Sasha

till dig som frågade varför hon är smalare än sina vänner eller om hon har vänner som är lika smala som henne. varför ska du ens fråga för? det bara råkar vara så, att du ens sitter och funderar på en sån sak. läs bloggen med nöje och kommentera inte på det där viset. hon råkar va smalast punkt slut. dom är alla lika fina och jag hade inte ens tänkt på det som du sa. jag bara såg en bild med glada vänner som haft roligt i grekland. förstår mig inte på sånna där kommentarer..! Men härlig bild vare i alla fall tycker jag :D hoppas ni hade kul i kreta!

Reply
Sara

Ville bara säga att ni verkar vara ett sånt underbart livfullt gäng! Shit vad kul att åka utomlands med sina kompisar :) Dina vänner är (trots att jag vet att du redan vet) sjukt snygga, hälsa dem det!
Kram.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*