• header

Årets Kreta-låt

Varje sommar har vi alltid en Kreta-låt, en låt som påminner oss väldigt mycket om årets resa/resor till Kreta. Förra året var det lätt I’m on a boat, och i år är det denna! Spelas varje kväll på Eclipse. I början var vi lite….eh, vad fan är det här? Men sen efter några gånger var det vi, precis som alla andra, som stod och hoppade och sjöng när denna kom! :D Så jäkla härlig låt! 

103 Comments

Malin

Har hört den innan, men har dock aldrig insett att de faktiskt sjunger något. trodde det var något ljud eller typ bababedadeno..

Reply
fanny

haha jaa jag var också lite skeptiskt första gången jag hörde den där låten, men nu tycker jag att det är störtskön! :)

Reply
maja

jag gillar din blogg jätte mycket! hörde att du är föredetta cheerleader. jag & mitt cheerleadinglag (Haninge Power Cheer & Dance – Juniors) har en lagblogg. kolla gärna! (jjustjuniors.blogg.se):) <3

Reply
jesika

jag och min syster diggar denna låt som fan! men vi visste inte vad den hette! fatta glad jag blev då jag såg att du lagt upp den och kände genast igen namnet! thanks!!

Reply
Pauline

HAHAH sedan du lade upp den, så har 6 av mina vänner gillat dem på Facebook. xDDDDD

Reply
Emelie

Den låten är gammal. Den kom ut samtidigt som No Stress-Laurent Wolf . Pinsamt att alla börjar lyssna på den nu. haha

Reply
JOsephine

JAg har studerat alla dina inlägg om kreta nu nästan men ändå inte förstått riktigt vart man ska bo och vart man ska åka. ÄR det platanias/chania eller hur är det? Vill så gärna uppleva samma härliga som du gjort med dina bästa vänner. hoppas du eller ngn kan svara! :)

Reply
Tina

Kenza, jag vill bara säga att du har den bästa bloggen och jag älskar den verkligen ! Jag brukar inte kommentera men jag blir så jäkla arg på puckade människor. Du är bäst och jag tycker verkligen att alla som är så jäkla negativa och gör onödiga kommentarer bara ska sticka ! Det är ju DIN blogg och du får skriva om vad du vill. Jag följer din blogg för att du är så kul och underbar människa och för att du är du.
Förästen så är denna låten grymt bra !
/massor av Kramar !

Reply
Åsa

påminner mig om studenten förra veckan, denna låt är väldigt poppis i sverige också just nu :)

Reply
louise

Den var ju lite udda, och jag gillar de! :D Den ska in i min iPod direkt. Var också i Grekland för några år sen, och låten som spelades mest då var Mikas relax. Tyvärr. Haha.

Reply
S.C

omg kenza du ska bara veta något om denna låten! Den är feeeeeeeet! Så jävla tung!
Jag tog ju studenten 4 juni och den kom på Flaket.. Herrijävlar va flaket studsade! fyy fan va glad jag blir varje gång jag hör den!!!

Reply
Elin

HAhaha Skojja inte. Sommarens låt 2010! Var på läger förra vecka och den här låten var det som spelades 24/7! Så sjukt bra!

Reply
Elin

Hahah fyfan, den låten spelas ju jämt nu. Hörde den låten på radion 2 gånger i dag och var inte alls lång tid emellan…
Men ja, den blir bättre varje gång man hör den, haha.

Reply
Cornelia

We No Speak Americano! Den här låten spelades flitigt under STUDENTEN 2010 kan jag lova;) Så jävla skön att dansa till!

Reply
E

Hej Kenza :)
Jag var på Kreta mellan den 27e maj och den 4e Juni. Alltså strax innan du åkte. Den här låten är en riktigt Kreta-låt för mig också. Hoppas du hade det trevligt där!

Reply
Emelie

Vadå, hade du aldrig hört den låten innan du var på Kreta nu? Haha, var har du varit senaste månaden, under en sten? ;)

Reply
Matilda

Hahaha, det var norrköpings student-låt. Den spelades på alla klubbar och alla flak hela veckan! den är jävligt rolig att dansa till!!

Reply
Hilda

Åh tack! Jag ahr letat över allt om ett namn på den här låten. Har hört den och tcyker att den är jättebra!

Reply
Becca

Tack Kenza! Jag har letat och undrat hur länge som helst vad den här låten heter. Jag bara ÄLSKAR den.

Reply
:)

hahaha jo men den är ju inte ny :P vi har spelat den ett tag nu på varenda fest nu ;)

Reply
Klara

Den spelar de ganska ofta på klubbar i norrköping just nu :P Tänkte verkligen “vad fan är det här?” första gången jag hörde den. Haha.

Reply
Helenis

AAAA, hahaha, hela studenten gick vi runt och lyssnade/sjöng på den här!! Världens snyggaste kille var det som stod för musiken varje dag så jag får sånna jäkla härliga flashbacka av den här låten!! KÄRLEK!!! aaa :D
underbart.

Reply
hanna

hahah så tänkte jag också när jag hörde den första gången, nu älskar jag den. Lätt sommarens låt. Både utomlands och hemma! :D

Reply
jenny

haha det var fan vår kreta-låt också! sjukt grymt att den spelades ute på klubbarna också och inte bara på vårt hotellrum haha! tror tillochmed att vi träffades på eclipse en av kvällarna, om du kommer ihåg? :) hoppas du hade det lika fett på kreta som vi hade! kraoom

Reply
jonna

den låten är inte årets Kreta låt. den har funnits och den har spelats i sverige i några veckor nu. :P

Reply
Rosa

Denna l[ten ‘r med i filmen The Talented Mr Ripley med Jude Law och Matt Damon 1999. S[ ja, den ‘r gammal!

Reply
Emma

Kom hem från Rhodos inatt, dem spelade även denna låten på “Colorado” på bargatan om och om igen :) raka vägen hem och ladda ner den tänkte jag, också hittade jag den i din blogg :) super!

Reply
jannice

den låten är gammal! :) Den är dock omgjord,men de omgjorda är också gammal. hörde denna låt för ca 5 mån sen tror ja nog :) men de är bra

Reply
:D

hejj! guud va coolt jag var samtidigt som du i kreta och vi var faktist en gång i aios nikolaos (ja veet inte om de skrivs så och jag är inte säker på om du var också i aios men jag tror de) i aios finns det en staty vid kanten som ser ut som nån bläckfiskarm eller ett horn och det är faktist ett horn och det var något att zeus mamma förvanlade zeus till en get när han var liten eller något jag förstod inte riktit vad vår gaid berättade oss men de var jätte coolt! och jag var på ett ställe som hettee elounda och det tog ca 15 minuter med taxi från aios till elounda :D tack för en jätteee fiin blogg!

Reply
fredrik

Postat av: Emelie

Den låten är gammal. Den kom ut samtidigt som No Stress-Laurent Wolf . Pinsamt att alla börjar lyssna på den nu. haha

Hahaha, pinsamt? Värst vad cool du var då.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*