• header

Saturday night

Nu sticker jag ut och dansar med ett gäng vänner! Det ska bli så kul att få träffa alla igen.

Jag har på mig en blommig klänning från Ginatricot som jag köpte idag (bättre bild kommer imorgon!) och håret är lockat. Ha en jättefin lördagskväll allihopa, stora kramar!

152 Comments

jossan

Heej!!!
Ha det kul ikv!!…Fin klänning, och håret e perfect!!:P

P.s Kolla in min blogg & kommentera gärna!!!

Reply
Toasted

Jag hade storartade planer att gå ut och dansa loss med alla vännerna ikväll men nu sitter jag genomförkyld hemma istället, kul. Gör som de flesta och ägnar mig åt bloggen istället haha. Dansa åt mig Kenza!

Reply
Isabelle Ekberg

Du är så himla fin. Du verkar vara en sån underbar tjej, en sån alla är världa att ha som vän. Dina vänner har tur som har dig! Kram izza

Reply
Lisa

Hej (: Vad är det för locktång du använder? :D Kan du visa bild på det med :D

Reply
stina .

Åh gud vad fin!

Jag har en fråga
såna som du som är så vackra , som man verkligen inte kan hitta ett enda fel på, vaknar du upp varje morgon och känner dig supersnygg eller har du med dåliga dagar?
haha knasig fråga kanske men gud hittar verkligen inget fel på dig människa!
kram

Reply
Elin

Du är jättefin :) har du hört Darins låt saturday night? du kanske skulle gilla den :)

Reply
anna

Hej! din blogg är så jävla grym! undrar vilken kamra du använder? och om det är webcam så vilken eller i vilken data sitter den? tack! :)

Reply
elina

vad använde du för något för att göra ditt hår sådär fint? svara gärna i ett inlägg eller till min mail. :)

Reply
towää

jag ska bli som dig när jag blir stor!
haha nämen seriöst, du är den bästa av som “storbloggarna” tycker jag! och jag fattar inte vart du får alla pengar ifrån? de känns som du är ute och gör ngt hela tiden, reser osv. hare bra!

Reply
Ida

Hahah! Kenza! Jag skrattar så mycket åt några av dina läsares kommentarer ang ditt inlägg om bröllopet. Herregud, vad det är med folk?! Värsta överreaktionerna! Sjukt kul ju! Men vissa är ju bara för knäppa! Du är grym tjejen! O snygg klänning!

Reply
Linda

Vad fan är det me dig? du e så jävla dryg i verkligheten, och det enda du skriver om är att du vill hålla ditt privatliv ifrån bloggen, o att dina vänner o din familj o pojkvän betyder allt för dig, man märker tydligt att du bara bloggar för pengarnas skull ska du veta, Dubbelmoral Kenza, ta dig o din pojkvän i röven! ska alltid leka en ängel,

Reply
caroline nilsson caroline nilsson caroline nilsson caroline nilsson caroline nilsson caroline nilsson

Hej Kenza!!

Det är så att jag ska till Stockholm nu om några timmar, blir faktiskt första gången jag är där. Och snart har man 55mil att köra, haha. Men det ska bli spännande! Hur som helst, jag hade tänkt fråga en sak.
Är det sant att klädesbutikerna är dyrare i sthlm än på andra ställen?
Har hört det, men vet inte om det stämmer.

Jag ska till Sthlm för att gå på Twilight Eventet. :)

Reply
Cisha

Du har sååå snygga kläder och har en jättebra blogg!
Om ni vill så kan ni gärna kika in på min blogg!

Reply
fridis

Dagens fråga(?):

Hur mycket tar du åt dig av de som kommenterar?

Med frågan menar jag att du verkar bli ganska arg ibland på kommentarer som du får som är “nedklankande” (om det ens är ett ord) och jag tänker att dom som kommenterar är ju inte ens en jäkla promille av alla läsare, och de som inte kommenterar är ju nöjda och glada! Tänk på oss som inte kommenterar och tänk på att vi gillar det du skriver! Alltså typ 139 900 av 140 000 eller hur det blir! Vi är trots allt bloggläsare som går in på din blogg för att se vad DU tycker, inte några privata parasiter som du måste underhålla och tillfredsställa. Gör din grej!

Reply
Sara

Vad fin du va :) Jag har en fråga. när du fotar dina outfits osv. Ställer du in din kamera på tid eller hur gör du för att fota dig själv? Kram

Reply
CallingYou

Härligt med en framgångsrik tjej som fortfarande har fötterna på jorden och vet att det finns fina kläder i butiker som Gina. Kanon! :D

Reply
mana

kenza, det är fan orättvist.
du har alltid fina hårdagar
du passar i princip i allting
du har den mest perfekta kroppen
:D
ha det grymt, vi älskar dig

Reply
F R I D A

Åh vad otroligt vackert du är!

Snälla söta Kenza kan du inte lägga ut en bild på alla dina skor? ( om de får plats..haha! ) Det skulle vara så himla roligt att se, kram!

Reply
josefin

supersöt klänning och älskar ditt lockiga hår!
hoppas på bättre bild på klänningen, ljuset är inte rättvis mot färgen och mönstet :) love your blogg!

Reply
Andrea

En fråga från en obeslutsam tjej här! :) Jag funderar på att köpa en plattång eller värmespolar. Vet dock inte vad jag ska välja. Jag behöver inte plattången för att kunna platta håret för det är redan så platt och dött som det kan bli! ;) Jag vill bara veta vad som fungerar bäst och smidigast när man vill göra snygga lockar. Vad föredrar du? Plattång eller värmespolar? :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*