• header

Ut till Nacka!

Nu lämnar jag stan och sticker ut till Nacka. Det blir en dag med shopping, lunch och glass. Vi hörs sen! ♥

155 Comments

Anna

Hej Kenza!

Dessa bilderna, vad för kamera har du tagit dom med? Det blir så jävla fräscha bilder med din kamera i allafall så är jättenyfiken och vore himla tacksam om du ville svara på min fråga! (som du säkert fått och besvarat innan, men som jag måste missat, så svara gääärna igen!) :)

Tack på förhand!

Reply
Lovisa

Bodde du vid ängsbacken förut innan du flyttade? och var har du köpt din tröja och solglasögon? älskar din blogg <3 ;)

Reply
LULLU

fin blogg tjejen!

Kolla min och svara på min fråga om artister och kommentera min spellista?
Eller kolla mina collage , elr playsuits?

kram♥

Reply
Daniella

Hej Kenza!

Jag har några frågor..
1. Var bor du? (Exempel: Nacka, Hallunda, osv, osv).
2. Vad är dina favoritfärger?
3. Gillar/Älskar du nitar?
4. Favoritmat?

Reply
kT

love you way of styling! you are very inspiring and from now on have2have is delivering to germany ;)

Reply
paulina

tre ord räcker, du är läcker! haha nejmen du ser sååå perfekt ut, sjukt vacker! hoppas du får en fin dag, kram!:)

Reply
Mici i USA

Ha det så härligt! Haha, förresten är det lite kul att komma in här på din blogg och läsa något i stil med “kul att de gifter sig liksom, men ja…” för alla andra bloggar är mer “jaaa!”
Jag är själv jätteglad över att det blir ett kungabröllop, och om jag hade varit hemma hade jag nog stått och vinkat med en flagga, men det är ändå ganska uppfriskande att läsa lite annat också ;)

Jag avslutade precis mitt år som au pair i USA, och är nu på en tre veckors lång semester i NYC, LA och Vegas – häng på och kolla in min bildrika blogg!

Reply
Emma W

Hej. Kenza hur gör man en sån blogg som du? jag har alltid viljat göra en blogg tacksam för svar Emma W

Reply
Jade

ha så roligt! :D här är det typ 50 minusgrader (int riktigt, då kanske… xD)och det regnar hela tiden!! :(

Reply
julia

läs min en liten del av min självbiografi som jag börjat skriva lite på. Kritik är uppskattat :)
ha en bra dag:)

Reply
maria

Hej, kan du snäääääääääääääällla svara på vilken brun utan sol du använder???? Hur gör du så att det inte blir fläckig? :/

Reply
Ella

SJUKT SNYGG! Snälla Kenza kan du skriva vad du har för webcam? Den är så sjukt bra!

Reply
Lina

Kenza, jag har 2 frågor…
1. Varför ska du bli modell?
(svar ifrån mig) Jag menar du är ju snygg och så, men det handlar om så mycket mer och du har bara ett ansiktsuttryck, är det bara för att bli känd, eller ha “kul” ett tag?
2. Varför ljuger du?
(svar ifrån mig) Du skriver på tradera att du har sveriges största blogg, men det har Kissie. Varför ljuga när du brukade vara en fin förebild? Kom inte och säg att:” jag bad inte om att vara någon förebild” men man blir en förebild vare sig man vill eller inte om man har en bra blogg. men nu vet vi att det kanske ändå inte stämmer.
Uppskattar om du svarar på dessa frågor.

Reply
Annette Hagström

Åh vad snygg du är som vanligt :)
Ha så kul!
Men var är den där tröjan köpt? jätte snygg!

Reply
klara

hej kenza! jag är en tjej som undrar om du har
bilddagboken? :-) Jag sökte på kenza och då kom det upp
flera stycken med ditt namn, dom är fake såklart, men en
kanske är på riktigt och d.v.s är din! :) så har du
bilddagboken eller är det bara folk som låtsas vara du?
puss och kram!

Reply
Malin :)

Hej Kenza!
älskar dig blogg :)
och jag älskat dina kläder,
och ditt hår. vad använder du för schampo? ;)

kraamisar <3

Reply
sexblogg !

*det här är ingen vanlig blogg, det är en sex blogg. där jag skriver allt mellan vart man ska få säkerheten i sängen ifrån och sex noveller. jag vet att det är många som har frågor om just sex som man kanske inte vågar fråga någon för det är tex pinsamt, här har ni tillfället :)

besök bloggen, http://thebedroom.blogg.se*

Reply
Rebecka

Var kommer dom jättesnygga jeansshortsen från?

Kenzas svar: Bikbok, tyvärr ett par år sedan jag köpte dem. Behöver ett par nya men hittar inga lika fina! :( Kram kram

Reply
linn (a)

kan inte du vidsa din rand du har fått!! :D
jag vill oxå bli så brun som du :c

kram, ditt fan ;) <3

Reply
Kimberly

DAGENS FRÅGA!
Vart i Kreta åkte du till? Och hur mycket kostade/ kostar det i sista minuten?

Läser din blogg varje dag så har för mig att du skrivit vart men jag orkar inte gå igenom allt! :S
kram

Kenzas svar: Åker alltid till Chaniakusten (flyg till Chania), tycker om att bo i både Platanias och Kato stalos / agia marina. Lite finare strand i det sistnämnda men bor man i Platanias har man nära till partyt. Vi brukar betala ca mellan fem till sex tusen var för 1 vecka. Flyg och hotell då. Kolla fritidsresor, apollo och ving! Kramar

Reply
Roshmi

Ha det så kul,visste du att dina wildflower skor säljs för 199:- här i Rinkeby M&M skor äffären. Men aja ha det kul idag! :D

Reply
Lisa

Varför stängde du av kommentarerna till förra inlägget? Kan du inte ta negativa kommentarer för det du skriver?

Kenzas svar: Folk började hoppa på varandra och skriva rasistiska ord till varandra så jag stängde av för att det inte ska ske något sånt i min blogg. Kram!

Reply
camilla

hej jag är bättre än dig.
tycker du det är stötande mot dig? ;) haha..
skämta.

öj ang förra inlägget.. va glad för sveriges nya ‘kungahus-par’ (kan man säga så?), bryr mig inte ett skit jag heller men det har ändå med hela landet att göra så man lär ju tänka på sin inställning till det hela, vara glad för lite förnyelse och för victoria&daniel. :P

Reply
sara

VART HAR DU KÖPT DEN SNYGGA KOPFTAN!?:o
såg att många andra också hade frågat,skulle vara superdupersnällt om du ville svara på bloggen i ett liutet inlägg!:D:D

Reply
Besviken.

man kan ej kommentera förra inlägget men de du skrev gjorde så att detta är sista gången jag besöker din blogg..

Reply
Anonym

Hej Kenza, vill bara säga att du har VÄRLDENS BÄSTA BLOGG!!

Jag är en tjej på 11 år som läser din blogg flera gånger per dag.
Du är min förebild.

Du är sveriges vackraste tjej. (tycker jag helt seriöst)
och du har världens finaste och härligaste stil och klädstil!
Du är så cool och verkar vara så himla rolig och skön människa :D
Förlåt om jag säger massa saker som om det verkar som om jag känner dig bra, men det känns så haha!
Jag vill ha dig som storesyster, du verkar va så snäll :)
Kramar

Reply
Sofie

Din äckliga, dryga, självgoda, egotrippade, egocentriska, barnsliga jävla hora. Du tror att du är så jävla bra på alla sätt och vis. Du är inte mer än bajs under min sko.
Och nej, jag är inte avundsjuk på dig på något jävla vis. Du har den fulaste insidan och personligheten av alla stora bloggare.
Kissie står i alla fall för vad hon säger och medger att hon är bitchig. Du däremot leker så jävla snäll, jordnära och omtänksam när du egentligen är den drygaste, mest egocentriska och barnsligaste av alla.

Fy fan, hoppas du förlorar många läsare inom en snar framtid. Vilket jag tror kommer att hända ändå, då din riktiga attityd och personlighet börjar lysa igenom din falska fasad i dina inlägg.

Jag tänker i alla fall inte bidra till att du får någon mer krona av mig. Adjö.

Reply
Linn

Sofie – man kallar inte någon hora. Du hade kunnat skippa det ordet istället, det är ett yrke och inget kenza jobbar med för hon behöver inte göra ett skit för att tjäna mucho pengar. OCH visst, hon har ett perfekt liv.. vacker, rik, vänner pojkvän blablabla. jag blev självklart också störd på inlägget men jag har alltid vetat att du varit såhär. märkte det när du börja säga att bloggen inte betyder något för dig osv.
men skriv inte såna saker ändå, för vi vet ju alla hur mycket kenza bryr sig. tänk efter istället vilken tur du haft kenza med ditt liv, visa lite mer ödmjukhet.. utan folk som läste din blogg skulle du JA (tack vare dina föräldrar) fortf varit vacker men inte ALLS haft pengar. jag ahr en känsla av att du alltid fått allt du pekat på, tänk på att du inte hade haft det utan oss! och NEJ du hade inte fått designa skinnjackor, du är nog för kort för att bli modell och du hade inte haft problemet med för lite garderober. jag tycker du är extremt bortskämd och du verkar vara en sån ängel som uppskattar allt i bloggen. men jag tror i grunden att du är extremt bortskämd och självisk, du kan sitta och skriva saker för att du själv har det så bra och säger till OSS att inte vara larviga medan du själv är det. jag har ändå tröttnat på din blogg nu, samma ansikte och bilder varje dag och utan det hade du nog inte varit där du är idag!

Reply
Sonja

Kenza du är såå snygg och bry sig inte om att någon kallar dig för alltmöjligt som du inte är! :D

Reply
Maria

Jag har läst din blogg i över 2 års tid. Jag har alltid tyckt att du varit en rolig tjej med stort hjärta och en stor portion humor. Vet du vad jag har för bild av dig idag? En bortskämd, barnslig och omogen tjej som mer och mer börjar likna Kissie. Är det din nya plan, att börja provocera? Har du tappat så pass många läsare att du måste börja med en ny strategi? Det inlägget du skrev om Kronprinsessan var något av det mest omogna jag sett på länge. Du kallar det skämt, visst, men det finns en gräns. Har man lite mer insikt än vad du verkar ha, så skriver man inte så. Det är en historisk dag som i många ANDRAS ögon ses som stor och viktig! Även om den inte är det för dig, så måste man visa respekt. Lika mycket som DU vill att folk visar respekt gentemot dig. Du ber dina läsare respekera hit och dit. Fota inte dina vänner, fråga inte om ditt privatliv osv osv. Du borde kanske tänka ett steg längre nästa gång du skriver något sådant. Respektera andra människor, respektera Kronprinsessan och kungsfamiljen. Skämta med dina vänner om det, men skriv det inte på en blogg som har så pass många läsare. Det är ju inget annat än ren provokation.

Jag kände plötsligt hur du HELT OCH HÅLLET skönk i mina ögon. Men du har förändrats. Den varma, personliga person du en gång verkade vara har blivit en uppkäftig, egocentrerad bitch som inte bryr sig om något annat än att festa, dricka, röka och dansa. Yey! Vilket liv!

Känns det roligt att du plötsligt fick en hundratal människor emot dig? Att så många plötsligt jämför dig med KISSIE? Kenza, “kändisskapet” verkar ha stigit dig över huvudet. Du förlorade precis en läsare till. Men är ju tur att du har fjortonåringarna kvar som är på din sida, ni verkar ju ha en del gemensamt! Jag drar vidare till Isabella, hon verkar ha en lite nyttigare syn på livet än vad du har. Mognad kallas det, hoppas den också kommer till dig en vacker dag. Adjö!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*