• header

20e juni 2010

Hej allihopa! ♥

Hade ni en fin lördagskväll? Jag var ute med ett gäng vänner och dansade loss på Collage. Vi hade sjukt kul och dansade tills fötterna värkte. Vi brukade ju alltid dra vidare förut när Collage stänger (kl 3) men fan.. Nu orkar vi inte. Vi vill bara äta och dra hem och sova, haha.. Samma sak som på Kreta. Alla gånger vi har varit där har vi vart ute varje kväll och verkligen röjt. Nu festade vi varannan och knappt det orkade vi. Vi vill, men vi är för trötta. Vi kan väl inte ha blivit gamla? Vi är ju för fan bara 19-20!!! :P

En bild från igår! Min vän Markus är så jävla härlig. Tänk er den här bilden fast 1000 gånger värre, så är han  varje sekund.

74 Comments

jlfösa'a

oj men guuud så rolig han e då ha-ha ojojoj —-.—-
palla

Kenzas svar: Oj! Vaknat upp på fel humör idag? ;-)

Reply
A.

Du är så fin! :)

Kenzas svar: Tack detsamma gulle, dina ögon är otroligt vackra! Älskar stora bruna ögon, hehe. Kram!

Reply
manda

tycker du har en jättefin blogg! :D du verkar vara så omtänksam och så! kram!

Reply
Helenis

haha, de låter ju nästan lite jobbigt?? aja, de är härligt med människor som kan släppa loss iaf :)
Ha de!
Kram.

Reply
Ritta

måste säga att jag tycker du är sveriges vackraste tjej.. gud så underbart snygg kenza! :)

Kenzas svar: Tack! <3

Reply
aida

Fin du va! :) men måste bara fråga, hur fan kan du få så fin och jämn bränna? :( något speciellt du gör hehe :p

Kenzas svar: Smörjer in mig noga på beachen! Men nu har jag börjat flagna som fan i ansiktet. Ser inte klok ut..

Reply
S

haha aw :) ibland är man så trött att man verkligen bara inte orkar! vet hur det känns ;D skulle va kul att få höra om kvällarna på denna sommarens kreta resa och så :D bilder och sånt ;D var så kul med alla era partypics förra året :D

Reply
söuf

Haahaa jävla schtekare dendära:D Och du har verkligen fin brun hy !! Du gilar visst Kreta?

kram, till en underbar blogg som man orkar läsa

Reply
louise

Haha, kul att du klänger på andra killar när du redan har en pojkvän :D

Kenzas svar: Men hallå, du förstår väl att jag inte kan nöja mig med bara en? Jag vill ha många snoppar i alla olika storlekar och former!

Reply
sanna

du är så himla fin!! vart har du köpt klänningen? älskar din blogg. kram

Kenzas svar: Från Gina! Så himla söt klänning :D

Reply
Angela

HEEJ Kenza
HOPPAS DU SVARAR ELLER NÅGON ANNAN!
JAG VILL VETA HUR MAN TIDSTÄLLER OLIKA INLÄGG.om du vet kan du förklara ?
JAG FATTAR INTE HUR HOPPAS DU SVARAR ! <3
NI ANDRA OM NI VET KOMMENTERA ISÅFALL PÅ MIN BLOGG.
PUSS !

Reply
emelie

älskar din blogg!

om du har tråkigt någon dag besök våran blogg den gör den din dag bäst!( Btw bloggen är under renovering)

Hade bäst!”)
LEVS

Reply
Sofie

när man börjar närma sig 20 så går det bara utför… nu 29 år och skulle aldrig orka gå ut mer än varannan vecka.. mer bakis blir man med åren också.

Reply
louise

Hahahahahahah Herregud, lugna ner dig kvinna. Allt behöver faktiskt inte handla om sex ;)

Reply
nathalie

Kenzas svar: Men hallå, du förstår väl att jag inte kan nöja mig med bara en? Jag vill ha många snoppar i alla olika storlekar och former!

HAHAHAH åh jag tror jag älskar dig! :D
btw, ni kanske är slitna efter så mycket festande? :o

Reply
Josefin

blir inte din kille lite svartsjuk när din killkompis nästan juckar mot dig? ;)

Reply
M

När man tittar på dina svar till dina läsare så kan man ju iallafall dra slutsatsen att du har kraftiga attitydproblem. Att svara på ett sådant sätt som du göra visar bara på osäkerhet. Du börjar mer och mer likna Kissie, om jag ska vara ärlig.. Synd!

Reply
Tinde

hehe, jo, ni börjar bli gamla ;) jag började också känna mig tröttare när jag närmade mig 20! hade inte alls samma energi kvar haha! helt galet!

Reply
Emma

haha, älskar ditt svar på tal till bruden som tyckte du klängde på din vän. älskar att du inte är så jävla seriös som alla jämt ska vara. jag förstår inte varför alla ska hålla på och klanka ner på folk hela tiden. men jag gillar att du står på dig. du är en bra förebild, så tack. :)

Reply
d

orka sånt :P jag förstår väl också att man måste kunna ha killar som vänner med, men jag hade slått de på käften om de hade klängt på mig så när jag har pojkvän. men alla är ju olika.

Reply
L.

Jättesöt klänning, har själv provat den hehe, jag undrar bara är det inte jobbigt att dansa i så kort klänning? eller framifrån ser den ju väldigt kort ut men det kanske täcks ändå? (Menar absolut inget illa haha bara undrar) :)

Reply
mirre

Hej kenza ! :D
har bara en fråga tycker du det är bättre att han en kille som är rätt så mycket äldre än en själv , för det verkar som din pojkvän inte är så avundsjuk sköönt ! :DD

Reply
Carolin

en fråga.. TA DET GÄRNA SOM ETT INLÄGG eftersom jag inte har en blogg!!

vad tycker din man om att du håller på med massa andra killar, är ute sent på kvällen och festar med dem?

Reply
W

shit vad alla flippar bara för att du är på samma bild som en kille. haha. du är i alla fall grymt snygg! och det är din vän också ;) m-m-mmm ;D

Reply
Häni

Haha, hoppas inte att din pojkvän är den svartsjuka typen :p Jättesöt klänning btw !

Reply
Gabby

Älskar din blogg, Kenza! Det är heller inga andra storbloggare som tar sig tid att läsa igenom alla kommentarer och svara på en del av dom! :)

Reply
Clara

hej, asså jag kan verkligen inte dansa. jag känner mig bara så jäkla obekväm för jag vet inte hur jag ska göra.. snälla snälla SNÄLLA skulle inte du kunna filma lite kort när ni är ute på klubbarna och dansar? för jag skulle verkligen vilja se hur det ser ut så att jag kan försöka lära mig innan jag blir 18 och alla mina vänner drar ut på krogen!
kram!

Reply
sofia

Du är en bra förebild Kenza. Många unga som läser din blogg och du verkar naturlig och bjuder på dig själv. Synd att det är vissa som verkar ha upplevelser av riktigt svartsjuka pojkvänner och att de har svårt att inse att man kan ha kul med sina vänner ÄVEN fast man har pojkvän ;) Snyggt posekort föresten =)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*