• header

Improvisera

I lördags hade vi så jäkla bråttom till tunnelbanan så jag hann inte ta outfit-bilder innan vi drog hemifrån. Då får man improvisera lite! Det var 2 min kvar till tunnelbanan skulle gå så i rulltrappan ner hann min vän snabbt ta två bilder på mig. Det blev ju rätt coolt ändå! Lite roligare än att ta mot en tråkig vit vägg :)

Jag är förresten helt kär i den söta blommiga klänningen. Den lär användas flitigt nu i sommar..

178 Comments

li

haha, du har ju visst visat den! xD scrollade ner lite och såg samma bilder i rulltrappan! haha! :)

Reply
Moa

hej, vad har du under den där klänningen? för den ser väldigt väldigt kort ut i mina ögon? tänkte om du har några shorts eller liknande:)

Reply
fanny

kommer du köpa tokio hotel’s nya live dvd? :)
du kanske har skrivit de, men isf har jag missat.

Reply
Cecilia

Jag är med heeeeeelt kär i den klänningen jag vill verkligen ha den, men den finns inte här i halmstad på gina och inte på deras hemsida heller :( buhuuu

Reply
olaa

WOW You’re beautiful woman! I live in the Poland and I love to watch your blog. You look very nice girl.

Reply
sofia

är det inte onödigt att fota sig själv när man ska åka rulltrappa :P och föresten jag hade en sån klänning till min skolavslutning den är fett fiin <3

Reply
nilsson

Riktigt snyggt med den bakgrunden faktiskt !

Kolla gärna in min blogg. Skriver om mode, frisör tips, sminktips och ja allt annat mellan himmel och jord !

Niilssoons.bloggplatsen.se

Reply
Emmy

Jaa, det var en jättesöt klänning :) Gärna någonting jag skulle vilja flyttade in i min garderob, haha :)

Reply
frida

skitfin klänning vekligen! jag undrar bara, klänningen är ju ganska kort vad har du under den? är de vanliga jenas shorts? :)

Reply
erika

kan inte du lägga upp bilder en gång, på vad du äter under en dag? haha asså en typiskt “mat-dag” liksom, om du fattar? ;) hade varit kul att se! :D puss

Reply
f

har du något under den där tunikan/klänningen eller har du bara som den är? :) tänk im det skulle börja blåsa.. eheh

Reply
Elsa

Hej Kenza, jag vet att det här kommer låta helt sjukt men asså jag har sprungit runt i hela stan och letat helt galet efter den klänningen!! Finns ingenstans längre och jag är helt seriöst beredd på att erbjuda dig 1000 kr för den där klänningen! Det är precis det jag letar efter och har velat ha en sån så himla länge men det har aldrig slagit mig att kolla Gina Tricot! Jag ber dig snälla att åtminstone fundera på att sälja den, jag betalar dubbelt så mycket! Tll och med mer om det behövs! Med hopp om ett gott svar! Min mail är [email protected] om du nu väljer att sälja den till mig! Tack för din tid! Kram!

Reply
Viktoria Nyström

ja, jag håller med, det blir ju intressantare och lite roligare bilder när man gör sådär! mycket roligare att kolla på bilderna om det inte är samma miljö jämt:D

Klänningen var söt, vars har du köpt den?:)

Reply
frida

jag älskar oxå den klänningen, har letat i varje gina affär i närheten där jag bor.. men finns inga kvar):

Reply
julia

hej :) jag undrar på vilken ginatricot butik du köpt den där klänningen? ha det bra kram <3

Reply
Lisa

Heej kenza !! <33 jag älskar din blogg och jag skulle jätte gärna vilja att du snabbt kollade in min blogg om du har tid :D DU ÄR SÅ HIMMLA FIN OCH DU BORDE HA MODELJOBB SOM HELTIDSJOBB :)

Reply
Amanda

Hej Kenza! Grym blogg! Himla fina skor du har på bilden :) Vart är dom ifrån? Sen har jag en annan fråga.
Undrar om du har handlat skor från henrykole.se nångång? Hittade ett par skor där jag tänkte köpa till helgen men på vissa företag är leveransen jätte lång :/ Skulle jätte gärna vilja veta hur det funkar med deras frakt å så isf?

Kramar Amanda

Reply
Ebba

Hej Kenza!! Snälla svara på den här frågan, hur uttalar man Dilay? Jag har bara hört Dilej, men vissa säger Dilaj. Älskar din blogg!! Pussar

Reply
Andrea

Hej! Är den där klänningen ny i GinaTricot? För jag hittade den inte här i Helsingfors :(. Jag letade också efter den fina byxdressen, men den fanns bara i storlek 40. :( Den var så fin :)

Reply
Susanne

Och klänningen är sjukt slutsåld över allt! :(
Jag fick klämma o känna på en förut, men den var undanlagd åt någon annan. Snyft!

Reply
Emma

Nu har jag en tävling i min blogg!
Kika in min blogg och lämna ditt bidrag.
Bästa bidraget vinner!

Reply
Ida

din blogg äger jue! jag heter ida e 12 år å älskar din blogg! första kommentaren coolt! <333

Reply
LIENE

Älskar såna här ovanliga outfitsbilder:D såna som man ser på lookbook ofta, då är det ju mer än bara att man ska stå rakt och visa upp sina kläder.

Reply
sara

Kenza!! Hur köper man klänningen? Kan ju inte hitta den på hemsidan eller i butikerna! hjälp mig, den är så fin!

Reply
Nadja

Hej :-) jag var inne på tradera för att kika på bikinis och såg då din rosettbikini där. såg att personen som har auktionen använder dina bilder för att sälja. bilder när du har bikinin på dig! blev lite förvånad och måste bara höra hur du känner inför det? :-O visst vet jag att folk använder “bikini som kenza har” för att sälja. men jag själv skulle nog inte vilja vara med på deras auktionsbilder. ville bara säga till, även fast du säkert redan vet om det. Kram! http://www.tradera.com/KENZA-Bikini-topp-Rosett-UTSALD-HM-popular–auktion_340272_114577011#pic

Reply
jonna

fan vad fin klänningen var !!!
häftiga bilder också, och ja som du säger, roligare än mot en vägg ;)
ha det bra kram

Reply
viktoria

Jätte bra tycker jag :)
Lite roligt med variation, gillar klänningen :)
Varför tar du inte outfits bilder ute nu när vädret är så najs :)

kram.

Reply
anna

kallar du verkligen det där för en klänning? det är ju fan ett linne, fattar inte hur man inte ser din rumpa.

Reply
sanna

hej jag undrar en sak som jag har funderat mycket på, när man har korta klänningar (superfint) är man inte rädd att det ska blåsa till och flasha allt?
snälla svara gärna :) vill ha tips!

Reply
Elina

Hej! Jag har finnar som styr mitt liv. Har jag hyfsad hy är allt bra och jag känner mej glad. Men är hyn dålig går världen under lixom… Det är jättejobbigt för jag har struntat i flera kul saker pga av detta!
Vill inte känna såhär men så ligger det till, vill inte va ful. Folk har gett mig komplimanger för mitt utseende och finnarna jag har förstör allt!! Är rädd för att få bestående ärr m.m.
Har du Kenza ngt tips? Eller ngn annan?:(

Reply
Emelie

vilka fina bilder, blev riktigt coolt att ta bilder så istället mot en vit väg(y

Var ifrån kommer klänningen? den var verkligen super fin:D

Älskar din blogg, puss<3

Reply
Sofia

Jag köpte två blommiga klänningar idag som jag också är fullkomligt förälskad i. De är så söta!

Reply
Wilma

Den här bilden har du allt lagt upp redan ;) med vad gör det :D du skrev att det va ränderna i rulltrappan som gjorde att den såg redigerad ut ;)

Reply
Jannica

Kenza hjälp mig! Jag har konfirmation om 2 dagar och har fortfarande inte någon klänning, vet du om någon snygg klänning som finns ute i butikerna nu? :)
Kram

Reply
Sara

ÄR DET NÅGON SOM HAR DENNA KLÄNNINGEN I SIN STAD, OCH SOM SKULLE KUNNA VARA VÄNLIG O HANDLA DEN ÅT MIG?
Jag är intresserad av XS/S. Om någon vänlig människa skulle kunna detta kan ni väl svara med en kommentar här, så hör jag av mig. :)

Reply
Caroline

Åh, den klänningen är så fin… Jag letade efter hela förra veckan i flera butiker men den fanns inte, till och med ringt runt! haha Hittar du en i storl. 34 är det bara att buda hit den! hihi
Ha det gott!
Kram Caroline

Reply
Elin

Bilderna blev ju coola så :)
Och jag tycker också att klänningen är söt men ser lite kort ut :)

Reply
Malin

Den var grymt fin! Och bilden var bara kreativ;)

Läs gärna om hur det är att vara väldigt allergiskt mot metall i min blogg just nu:) eller egentligen är det en sådan här gubbe :(!

Reply
bella

Vart hittar du klänningen?? har letat i hela GÄVLE + VALBO och på ginas hemsida… hittar den inte…?? hur mycket kostar den och vad hittar man den??

tack på förhand

Reply
c

läser din blogg ibland, men har aldrig kommenterat; dock fick dessa två bilder mig att göra det, du är otroligt vacker! dessutom verkar du vettig.. /22 årig KILLE från en plats långt bort <3

Reply
Emma

åhhh, klänningen som jag blev förälskad i <3 men finns den i jönköpig? klart inte :'( pokdfmopsfmp,pls -.-

Reply
Kattis

Alla som frågar varför de inte kan hitta den på hemsidan: Det är en tunika och inte en klänning, så titta där så finns den :)

ELINA: Jag känner igen mig det där med att finnarna förstör allt, att världen nästan går under och att man knappt vill gå ut när det är som värst. Jag skulle tipsa dig att ta kontakt med en läkare, de har väldigt bra mediciner (både salvor och tabletter) mot finnar! :) Gå helst till en hudterapeut då de vet bättre än vanliga läkare på vårdcentralen. Mixtra inte med en massa krämer och skit själv, det gjorde jag och det förvärrade hela skiten. Lycka till :)

Reply
felicia

heej ville bara kolla när du köpte din klänner!? tycker den är sjukrt fin och har vart och kollat i allla gina affärer här jag bor men de finns liksom ingenstans.. kram kram :)

Reply
molina

jag är kär i idna skor vart har du köpt dom om man kan fråga det nybörjare ;P men om du nu skulle svara var ser jag det ?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*