• header

Last night on Crete

Sista kvällen på Kreta är alltid likadan. Vi bestämmer innan att “nu jävlar, sista kvällen så ikväll är det all in!!!” men det slutar alltid med att man istället sitter och är lite deppig. Man försöker dansa lite men det går inte för man kollar bara på klockan hela tiden och tänker “snart är det dags att säga hejdå till alla..”

Men den här gången var lite jobbigare. Alla andra gånger har det alltid varit mer “vi ses snart!” än ett riktigt “farväl” (herregud vad dramatisk jag börjar låta nu, haha) men den här gången så kändes det som att det var ett hejdå på riktigt. Jag vet inte varför, men det känns som att jag gjort mitt på Kreta nu, hur mycket jag än älskar den ön.

Men som Chris sa när jag snyftandes sa hejdå – “Go and try other places, but you’ll always come back to Crete”.. Det vet man aldrig! ♥

Dilay och jag, sista kvällen

Goa Emelie till vänster! Hon gör grymma strawberry daquiris ;-)

80 Comments

lisaaa

jag och mina tjej kompisar funderar på att åka til krata och har du något bra tips på hotell ?
kan du inte skriva lite om dina resor till kreta. vad den kostar, vart ni brukar gå?(något mer ställe en stället ni är stammisar på;) ) och vart ni bor?

TACK .. PS, är din kompis Marcus singel? ;)

Reply
Cornelia

Jag vet! jag kände precis lika dant när jag lämnade Kreta femte gången eller något.. Men jag ska tillbaka snart i sommar och det ska bli jätte kul :D
Väldigt snygga kläder!

Reply
Camilla

Det är alltid svårt att åka från ett ställe och veta att man inte kommer komma tillbaka, men det är ju alltid kul att uppleva något nytt och om du ångrar dig så finns ju Kreta alltid kvar :)

Reply
Amanda Fritzon

Jag var på Kreta samtidigt som du! Åkte dit på fredagen, dagen efter att du åkte alltså. Och jag var också i Platanias! :D ihhihiihih :D

Reply
Isabell

Hejhej fina Kenza! Du varkar sällan svara på kommentarerna :( de e lite halvtråkigt :) menmen…

din kompis., tjejen med rött hår! är det hon som är på mtv reklamen!?

Reply
L.A

Hej. Jag undrar vad du har hittat det jättesnygga linét, har letat efter ett sådant väldigt länge skulle va jättesnällt om du kunde säga vad du har hittat det. Tack!

Reply
Jessica

lovely pictures kenza!! are you wearing a bra from h&m? in the first picture haha? because i like it!

Reply
annette

Hei!
kan du legge ut en link over hvor toppen er fra? =)
liker bloggen din!
hilsen fra Norge!

Reply
Chleo

vad härligt med Kreta! men jo du kommer nog komma tillbaka dit nån dag tror jag, om du verkligen älskar ön så kommer du komma dit igen, förr eller senare :)
kram!
//Chleo

Reply
Sharona

Jag vill också på semester! Du har sån lyx som åker utomlands rätt ofta. Förstår att du vill stanna kvar. Det verkar ju vara underbart där!Har aldrig varit i Kreta men om jag får pengar och tid till det kommer jag nog åka dit! Kram

Reply
d

vad tråkig du är :( det spelar väl ingen roll hur många gånger man varit där, man kan ju åka dit sen senare.

Reply
Anna

Har Du tröttnat på Kreta eller är det inte lika roligt att åka utomlands med dina singel väninnor när Du har en pojkvän hemma?

Reply
ullis

hej!:)
jag ville bara säga att jag såg dig på Kreta. Du gick förbi när jag satt på en resturang. Jag blev jätteglad av att se dig! Jag älskar din blogg och din hund är otroligt söt!:)

Reply
Elin

Hej :) kreta verkar verkligen vara ett jättebra ställe! Ska dit i slutet av september, men tror du att nattlivet fortfarande är igång då eller har det stängt ner för säsongen? :s

Reply
June

Bara så du vet det så heter det Final night on …, inte Last night. Last night betyder “i går kväll”, Final night betyder “sista kvällen”.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*