• header

23e juni 2010

God morgon solstrålar!

Igårkväll hade jag myskväll med min bästa vän. Vi satt uppe ett tag men lyckades ändå hoppa upp ur sängen när klockan ringde klockan tio. Var lite småtrött men efter en dusch vart jag pigg.

Hur underbart väder har vi inte här i Stockholm idag?? Strålande sol och 23 grader i skuggan. Me like! Det blir en dag på stan med Dilay idag. Jag har ett par ärenden att springa också men det går snabbt, sedan ska vi bara njuta av solen. :)

Hoppas att allt är bra med er! ♥

Dildon och jag i lördags! Jag funderar fan på att ha den där underbara klänningen idag..

52 Comments

Emma

tänkte skriva en kommentar för en gångs skull, men nu kommer jag inte på nåt klyftigt att skriva.

Reply
katarina

Kan du snälla fråga Dilay vart hennes kjol som hon har på bilden är ifrån ?!
snälla !!

Reply
jasmina

din klänning är så fin <3, jagg önskar jag såg ut precis som du ,en söt gullig, sockerbit. Hade samma interesse, klädsmak och sånt för du är jäääätttttteeeee söööööt, Du är alltid översöt, <33, dt går inte att beskriva dej :) hah, <3
vilka converc är finaste dem långa eller dem korta ? :) <3

Reply
Anna

Hej, jag älskar din blogg och dina kläder och ja allt med dig. och jag undrar bara om du skulle kunna kolla in min blogg och ge mig lite tips på hur jag kan förbättra den? :)

Reply
Josefine

Hej!! jag tycker klänningen är jättefin, men hittar den inte på gina där jag bor och den finns heller inte på deras hemsida vad jag kan se? vet du om den bara säljs på gina i sthl eller så? jättetacksam för svar, och jättehärlig blogg tkr jag! kram på dig =)

Reply
Susanne

Det är så orättvist jag vill också ha den där snygga klänningen!! Fick bara klämma o känna på en igår som var undanlagd :( Har tom ringt runt för att få tag i den men det är omöjligt! Du är jätte fin i din iaf :)
Ha en underbar dag!

Reply
matilda

aaaargh, dilay är så sjukt jävla vacker så en liten bit av mig dör varje gång jag ser henne.

du också, du är också jättevacker, men dilay är verkligen speciell. hon ser så himla go och glad ut jämt, åååh jag skulle vilja ha hennes utseende (:

Reply
elma

hej Kenza , jag rekomderar en låt till dig. den är riktigt skön , ”trey songs – flatline , lyssna på den snälla , det är lite r’n’b , kram

Reply
Helena

Älskar Dilays outfit, speciellt kjolen!!!!! vart har hon köpt den!??!! och du är också jättefin Kenza!!

Reply
Daniella

kan inte du börja med “ur dina garderober igen” eller typ dagens höjdpunkt eller nån rolig lek läsarna kan göra på din blogg :D då skulle din blogg bli ännu roligare! :D
TA HAND OM DEJ!

Reply
Besa

Din blogg var min fritid. Men vad hände:(? Du e seg som fan, och skriver knappt något längre, PLUS skit tråkigt. Var e den glada kenza, vi vill ha henne tillbaka:(!
Kram.

Reply
Nelly

shit vad snygga ni är!

Kenza, du är helt gudomlig vacker, går inte att förklara. Du har sån fin stil och vackra drag!

Dilay är så sjukt snygg. Jag dör. shit vad vacker hon är. helt jävla perfekt alltså!

ni borde vara stolta över er själva för ni är så jävla smarta och snygga! puss.

Reply
Agnes

den där klänningen är verkligen helt underbar! Men tack vare dej så är dom slut överallt, grr haha … :@

Reply
Malin

Vart, vad kul att du skrev det ordet. Jag hade sådana problem att inte använda det i skolan (norrländskan kom fram lite när man använde he och vart haha vilket inte lärarna gillade. Har inte läst det hos dig så ofta. Kul kul:) Du ser galet vacker ut i alla fall med den vita klänningen till så brun kropp!

Reply
Andrea

fy vilket taskigt väder.. nere i fesna skåne har solen gömt sig bakom feta stora moln hela dagen!! >:(

jag älskar din klänning!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*