• header

Lunch och ärenden

Idag har jag, Mani och Dilay sprungit på stan! Först ett par ärenden och sedan joinade Jayson oss för lunch på Strandvägen. Riktigt mysig dag! Jag älskar att promenera runt på stan men kanske inte just idag, haha.. Mina boots gav mig nämligen världens skavsår på ena foten så jag har haltat hela dagen. Det roliga är att Jayson har skadat sin fot så han haltade också. Det måste ha sett lite roligt ut. :D

Nu är jag hemma för att byta skor, ska snart iväg igen. Ikväll spelar ju Serbien! Snälla Serbien ni måste vinna. Or else I won’t get a little somethin’ somethin’ tonight. Haha..

Peace ♥

Några bilder från idag

202 Comments

nina

haha tyvärr så hoppas jag att du inte får a little somethin’ somethin’, Serbien får aldrig vinna xD haha

Reply
fanny

vilken fin klänning, vart har du köpt alla dina nya klänningar? dom ät jättejättefina, jag vill ha dom :D

Reply
BAVE AMIN

”Snälla Serbien ni måste vinna. Or else I won’t get a little somethin’ somethin’ tonight”. – HAHAHAHAH ! :D

Reply
Nicole

Har jag sagt hur mycket
jag ÄLSKAR din
klänning/tunika<3<3<3
stackars dig och din fot :(

Reply
sofia

åh, jag och min kompis gick också på strandvägen idag! :D Fan att jag inte såg dig! hahah! :D

Reply
Vicktoriya

haha.. a little something something :D hoppas de vinner då :D

gå gärna in i min bloppis där jag säljer fräsha plagg till ett bra pris ;)

Reply
aida

Hahahaha! :) den va bra ” Ikväll spelar ju Serbien! Snälla Serbien ni måste vinna. Or else I won’t get a little somethin’ somethin’ tonight” ;)

Reply
privat

hejsan!
jag undrar bara hur mycket din klänning fråna gina kostar?
den är verkligen jättesnygg :)!

Reply
Natalia

HAHAHA min kille är också serb.. Han har också lovat mig a little somethin’ somethin’ om Serbien vinner såå GOOOO SRBIJA!!!! :)

Reply
Malin

Åh så härligt:) Den sista bilden i en fin klänning, brunbränd och med mörka skuggor från de gröna träden var bara för härlig!!!

Reply
evelina

hoppas verkligen inte serbien vinner!
nej usch :s
dom spelar inte bra, :o
bättre australien! :)
och på den andra matchen hoppas jag att Tyskland vinner! <3

Reply
Sanna

Hej på dig!

Fy vilken fin blogg du har, eller hemsida jag vet inte vad det är! Dina skinjackor och skor är så fruktansvär fin!
Det måste vara jätteroligt att designa egna saker och sånt.
Och att få många kommentarer på din blogg/hemsida, och att vara så känd! Det är nog en dröm för vissa, speicellt för mig iallafall. Jag skulle blir alldeles död om du kommenterade mig blogg, sjukt glad skulle jag bli!

Kram på dig! :)

Reply
jasmina

hej! jag tycker du är värdens sötaste tjej <33, plus urgulllig jag följer din blogg dygnet runt, iblan flera gånger om dagen så jag inte missar ngt :) <33
jag älskar dej kenza, du är värdens finaste tjej, sötnosa:) <333
tusentals kramar

Reply
Louise :)

hej! jag har precis börjat läsa din blogg, är inte så mycket för bloggar annars, men din är kul att läsa :) tycker att du har otroligt fina kläder och gillar din söta väska, letar efter en sån, vart är den ifrån? :) ha det bra, kram!

Reply
Julia

Hej kenza :D superduper bra blogg och läser den jämt ioch ständigt :)
Kan du säga mig hur du målar dina ögonbryn eller vad du gjorde för dina ögonbryn skulle växa ut ? För du har ju nämt att du inte haft några :)
pussar och kramar

Collage <333

Reply
Emma

Så det var dig jag såg inne i stan idag! Jag var väldigt osäker när jag gick förbi dig i t-centralen, men tyckte mig känna igen hunden och skorna, haha! :)

Reply
Jolene

Får jag be dig om en lite.. annorlunda tjänst? Hälsa din kompis Dilay att hon är otroligt otroligt vacker! För det är hon verkligen. Hoppas hon vet det!

Reply
Josefin

Hej Kenza! Tänkte bara fråga en sak, vem är din inspiration? Typ till mode, livet osv :) Hoppas du svarar :) Vill bara säga att du är min inspiration! När jag har mått dåligt så har jag läst din blogg o mått bättre :) Det finns nåt i det du skrivet som gör så att man mår bättre :) Tack för att du inspirerar mig och tack för att du gör så jag mår bättre även fast du inte vet om det :) Ville bara säga det :) Ha det bäst :) PUSS <3

Reply
Amalia

Hej Kenza !
Jag diggar din stil till hundra procent, och tycker du är en absolut bra förebild till unga tjejer, eller nej, till de flesta faktiskt. Jag har aldrig kommenterat nåt förut, men jag har bara en fråga som jag måste ställa!; har du någonsin tänkt på att klippa lugg, enligt mig skulle du no passa grymt i det!
Kramar// Amalia, en tjej som läser din blogg då och då, och tar dagen som den kommer, och har som motto; tro på dej själv, och du klarar det.

Reply
tamara

jag kmmer från serbien , ville att dom ska vinna :( ,varför ville du att dom ska vinna :D ?? snälla svara på frågan e nyfikne haha..

Reply
Carrie

Haha vad kul att du uppmuntrar “sånt” i din blogg :-p (you know, referring to the “somethin, somethin”) ne jag skoja, har ingen aning vad du pratar om ;-p… Jättesöt klänning! Fråga: är shorts fortfarande inne? Haha dum fråga. Kanske kan lägga in ett inlägg om det? Eller tips om olika kläder för varje season? Och sen typ göra olika collage på photoshop..Det skulle va jättekul! Haha u better work for ur fans! Annars kan man ju göra det själv :-p :-)

Reply
elisa

Asså du är verkligen jätte fin och jag läser din blogg varje dag för den är så bra<3 Du är en förebild till mig:D

Reply
aida

haha tyyyyvärr serbien vann inte, australien vann yee!! :D så det blir inget something something för dig hahaha :p

Reply
yääää

daj ne seri!:DDDDDDDD kolla henne wannabe serb! tss.. du e inte s av serb budale :I montenegro mannen! <3

Reply
Mikaela

Hej :D du sa att du köpte din klänning på gina, men jag hittar den ingenstans :( vart köpte du den?

älskar din blogg

Reply
maja

Var det länge sedan du köpte den där klänningen? Tror du att den finns kvar i butiken/på nätet? :) Jag hittar den tyvärr inte. Tacksam för svar. Puss!

Reply
salle

har precis startat en ny killblogg, ni kan väll ta en titt och säga vad ni tycker, kom även med förslag på vad man kan skriva :)

Reply
Suuckii

ÄLSKAR att cetniks inte vann!!! det gjorde hela min dag! kan tänka mig att din lilla aleks inte va så glad, kanske tar upp sina tre fula fingrar igen….hehehe

Reply
cucu

crap vi förlorade , ja e helt säker på att min pappa skrek som en galning haha .

Reply
....

faaaan serbien förlora :(…
min pojkvän e som du från marocko å han hejade me på serbien så att vi skulle ha en trevlig kväll..han vet nämligen hur vi serber blir när vi förlorar nått hahah.

Reply
Mathilda

Gud vad fint hår du har! Och klänningen var jäkligt snygg den med ;)

Läs min blogg där jag skriver om livet som 15åring i den lilla hålan Gällivare i Norrbotten. Jag skriver om det mesta som händer i min vardag, och självklart om min kärlek till musik!

Reply
karolina

hahahahahaha skön kommentar.. synd att vi förlorade, fan. jag dreglade som fan över spelarna så jag kände att jag ville dela med mig av ögongodiset i min blogg.. kommer drömma mer än sweet dreams inatt…!

Reply
joss

haha, det är så roligt, för tre veckor sedan köpte jag en likadan klänning som du har till min skolavslutning. Dessutom har jag din jofama by kenza bikerjacka. folk måste tro att jag avgudar dig, i don’t mind x)

Reply
emma

Den klänningen är så fin :)
verkar som en rätt bra dag fast skavsåren ^^
Hoppas serbien vann :D

Reply
sandra

Jättevacker Kenza! :D

Aa, jag hoppades också på att Serbien skulle vinna (är serb),tråkigt att de inte vann…. :/

Reply
Caroline

Hahaha.. att ni båda halta fick mig att tänka på mig och mion kompis. Vi va nämligen i sthlm i torsdag.. jag halta pga jag hade ont i foten och benet och min kompis hade ont i ryggen.. haha så förstår precis hur ni kände er :P

Reply
Jen

Jag brukar aldrig kommentera men jag måste bara påpeka att fyyyyfan vad vacker Dilay är. Skulle döda för hennes leende och ögon. Bloggar hon?

Reply
Novembersara.

Om det är någon som vill köpa klänningen som Kenza har så har jag den, och jag säljer den gärna då jag egentligen inte passar i blommiga klänningar, men jag föll för ryggen!

har den i storlek 40, hör av er till mig!

Reply
Maria

Tappade all respekt för dig när du skrev som du gjorde om Kungsbröllopet. Respektlöst.

Reply
jelena

hejsan kenza!
gissa om jag verkligen älskar din klänning. har varit runt på alla gina tricos, o jackt på en, men det finns inte någonstanns.. tråkigt nog..
tips om var jag ska leta?
ha en underbar midsommar!
kram kram

Reply
ida

Vilken gina affär kommer tunikan ifrån, har letat efter den jätte länge och hittar den inte? :P

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*