• header

Dags för jobb

Nu sticker jag iväg för dagens plåtning. Gabbi hämtar upp mig & Mani här när som helst och sedan bär det av till Nacka där fotostudion är. Vi lär väl hålla på ett par timmar.

Ha en fin dag, kram! :) ♥

Idag kör jag väldigt casual med Converse, shorts och Lil Wayne t-shirt

84 Comments

Elin:D

hej, tycker att du har väldigt snygg stil och tycker att det är bra att du köper på tex hm och andra bugetkedjor för då kan man ju få mer inspiration om var man kan köpa alla snygga kläder!!!!:D<3

Reply
Justine

ahhhh! love the lil wayne t-shirt!!!!
ur great kenza! i am spreading the word bout ur blog in Toronto, Canada.
xo keep up the good work!

Reply
R

Amen fyfan vad jag älskar ditt hår och dina ögon alltså, det är tamej fan galet! HIHI (a)kram på dig

Reply
Isabella

Jag har en fråga till dig.. Har du körkort? Om inte, varför har du då inte det? Har liksom aldrig sett dej skriva om att du kör bil eller har körkort, så då tänkte jag att jag skulle fråga det så att jag får svar! Puss på en riktigt bra blogg! :)

Reply
KHADRA

jag ahr en fråga. Vart finns det att köpa sånadär lil wayne t-shirtar? jag gillar lil wayne jätte mycket och vill jätte gärna ha en tröja med hans tryck på.Tack på förhand.
btw. jag älskar din blogg !! :D

kram !

Reply
emelie

snälla kan du vara snäll och svara ? (:
för jag undrar verkligen vart du har köpt din lil wayne T-shirt ?

tack på förhand ! (:

Reply
elvis

Guud vad jag älskar ditt hår. Det är så fint och… mjukt? Kan man säga så? Själv har man ganska tjockt, slitet och spretigt hår. Så är man tvungen att tvätta det varranan dag just för att det blir så flötigt. Och när det är flötigt så kliar det, mycket. Sover i flätor men det hjälper inte så mycket. Andvänder Head and Shoulders, har du testat det. Och tycker du att det är bra i så fall??

kraamar

Reply
Michelle

LIIIIIL wayne :O oh kenza det skulle betyda SÅ mycket för mig om du kunde svara på vart den är köpt? För jag älskar lil wayne så :((( haha weezy <3 snälla kenza!

Reply
Malin

Härligt, vilket underbart hår du har(det ser nästan ut som typ guldlock eller från någon annan saga) :)

Reply
salle

har precis startat en killblogg , ni kan ju ta en titt och säga vad ni tycker! kom även med förslag och frågor om ni vill :)

Reply
maggan

hej undrade bara hur du fick till håret så där? vad använde du för att få så fina vågor? :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*