• header

Läsare på Kreta

Jag trodde inte det var möjligt men Kreta har blivit ännu mer “svennigt”, haha. De tidigare åren har det varit en hel del svenskar där också men i år var det verkligen bara svenskar. Menyerna och sånt är ju också på svenska vilket är lite tråkigt. Man vill ju ha lite Grekland-feeling ändå, hehe.

Men det bästa med att det är så mycket svenskar där är ju alla läsare jag stötte på! De flesta otroligt gulliga, och så några mindre idioter. En kväll slutade med att Mika gick hem tidigare efter att ha fått nog med läsarna som stod och filmade och fotade oss på dansgolvet. Mika hade flera gånger visat dem att hon inte ville att de skulle hålla på så men de fortsatte, hon var så ledsen och förbannad. Jag kan ta sånt men mina vänner tycker såklart att det är obekvämt. Jag förstår dem. Och jag blir arg när det går så långt att mina vänner blir ledsna.

Varför inte bara fråga om en bild om jag nu är så jäkla intressant? Jag förstår inte heller vad de ska göra med filmerna. Ladda upp på Youtube? “Kenza dansar på Kreta”? Haha..

Nåja, de tjejerna var de enda pain in the ass på hela resan så det var lätt glömt och vi fortsatte sedan dansa loss med andra härliga läsare! :)

Med tre söta läsare på Eclipse!

38 Comments

anna

Hur gammal var du när du åkte till Kreta första gången?

Kenzas svar: Jag var 17! Anledningen till varför mina föräldrar släppte iväg mig var för att de vet att jag är väldigt ansvarsfull. Många unga tjejer man såg på Kreta i år borde ha suttit inlåsta hemma hos deras föräldrar. Dygnraka och höll på med fem olika killar per kväll…haha. Inte så najs när man är skiiiiitkissnödig och öppnar dörren till toaletten och ser en grek bli avsugen :P

Reply
nicole

Samma sak gäller rhodos,jag och min kusin tog en sista minut resa för 1000kr till rhodos,vi hamndade på hotell med svenska ungdomar och den yngsta tjejen var ca 16år. Tjejerna höll på med olika killar,de hade rum bredvid oss och visst killar är killar,en 30åring höll på med hon som va 16år vilket jag ser som pedofili,jag ville avråda tjejen att inte dricka så mkt sprit men vad fick jag för svar,bry dig inte mitt liv inte ditt som tack. Drick med måtta istället för 5 liter sprit och bli full så man icke kommer ihåg nånting..det är nasty som kenza säger.

Reply
Angelica

tycker du och dina vänner få stå ut med det där, du är ju ändå kändis.
klart att man vill ha bilder och bevis på att man har sett dig :)

Reply
Matilda V

Men nu är ju Nadia och spec Mika och Dilay också “kända” med tanke på hur mycket de är med i din blogg.
Så det var nog inte bara dig de ville filma.

Men ja sjukt störigt det skulle vara, man skulle väl inte riktigt kunna slappna av liksom…

Reply
Despina

svenskarna är bara där under vissa månader… när säsongen är slut kan man slappna av och njuta av det äkta kretensiska (grekiska) livet. Älskar Kreta på vintern..helt underbart… så slipper man alla jävla jobbiga dyngraka gapiga turister (typ de fjortisar som du Kenza beskriver) men kul såklart med de treviliga roliga turisterna :) Jag själv kommer från Kreta :)

Reply
sara

Shit vad sjukt :S Håller med dig, klart du inte ska behöva stå ut med sånt skitbeteende, folk ska ha hyfs!! GLad midsommar :)

Reply
Matilda

De är synd att dom inte visar respekt, Om dina vänner nu visar att de är obekvämt varför inte sluta då. Dom kunde ju frågat dig först och främst. Bara för att din blogg är känd betyder ju inte de att du vill bli fotograferad 24/7 och allra minst dina vänner, Synd att ni var med om de på er semester. Men hoppas att resan var underbar bortsett från respektlösa tjejer. Krama om dina vänner och lev livet Kenza.
Puss och Kram

Reply
Emma

Usch, jobbigt att sådant ska behöva hända!

– Om du vill ha lite “äkta” Kreta-feeling, så åk till Makgrigialos. Det är en liten, liten stad på den södra halvan som är supermysig – 1km ut till hamnen, massor med mysiga restauranger inne i byn, morgonmarknader, och roliga dansställen. Superfint hotell också, nära till stranden, och… ja, allt! Var där förra sommaren och jag kan knappt vänta på att få åka dit igen! Ett hett tips :D

Reply
Elin

jobbigt! :/
men, jag ar pa kreta nu, pa samma stalle som du var! :D det ar helt fantastiskt har!
hoppas att du far en fin dag! kram :)

Reply
ee

minns du var du köpt den där ”klänningen” du har på dig där ? :)

ps. din blogg är supeer ! :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*