• header

Ses på stan!

Nu ska jag knalla iväg till tunnelbanan! Ska som sagt in till stan för att hänga lite med Alexandra. Hoppas det inte börjar regna!! Eller jo, för då kanske jag äntligen tar tummen ur och köper ett paraply. Vore ju bra att ha i detta land tycker man ju, men jag äger inget.

Vi ses på stan! Kramar ♥

Igår när jag var i stan med mami och lillebror träffade jag såklart på en massa läsare! Här på Hötorget med tre tjejer, varav en av dem heter Olivia och har en blogg! :) Mamma är inte riktigt van vid detta än så hon blir ju lite blyg när alla kommer fram, haha..

63 Comments

emelie

Hej kenza :)
Läst din blogg i ett par år nu och du verkar vara en tjej med båda fötterna på jorden :)
Jag undrar om inte du kan tipsa lite mer av träning o kost o en del av resorna du gör?? Du lägger upp väldigt mycket bilder men kul att läsa om tips av en smart tjej :)
kram på dig=)

Reply
Roshmi

Kenza, du e min favorit bloggare! Det var av dig jag fick insporationen att göra blogg. Men jag har tyvärr tagit bort den nu, eftersom jag tycker att de e jobbigt att blogga och uppdatera så mycket. Jag läste ett inlägg på gosspis.se och anagina hade skrivit något om att du och blondinbella har de bästa bloggen av alla storbloggare. Varför? Jo för att, när jag typ skriver en elak kommentar till dig på din blogg (har provat det en gång) så tar du bort kommentaren och sedan håller tyst om det. Men kissie, amir o.s.v gör helt enkelt
tvärtom. De ska skriva ut det på sin blogg att ” den där tjejen skrev en sådan kommentar, och Kissie ska fortsätta sin grej “svar på tal”! Asså jag svär alla stor bloggare förutom Kenza borde gå och dra till skogen. Kenza har blivit känd men hon tar vara på det och inte som Kissie som ska skryta och svar på tal jag vet inte vad! Kenza om du inte gödkänner denna kommentar gör det inegt. jag ville bara att du skulle förstå vad jag menar. Fortsätt så här och hoppas du blir ännu kändare än vad du är nu! Förresten så inspirerar du mig väldigt mycket vill ha dig som förebild. Men ha det kul på stan!
Kram :D

Reply
Linda

När jag bara kollade på inlägget utan att läsa så nogs trodde jag att de stod “köper ett playboy” ist för paraply. XD

Reply
A

kenza jag undrar vad som hände när du besökte elite models? blev det något kontrakt eller?:D

Reply
SthlmTjej

Hej Kenza!

Nu har jag följt din blogg i 1 år och tycker den är så himla mysig. Är way out off din åldersgrupp men tycker det är så kul att följa dagens ungdomar. Speciellt en tjej som dig som verkar ha båda fötterna på jorden och lyckats med nåt så bra, i så ung ålder. You go girl!! Klart inspirerande och underhållande. Måste bara få tillägga att du är så vacker men passar så mycket bättre i lite mörkare hår. Oavsett så tycker jag att du gör ett himla bra jobb och är rätt impad. Tänk om dator och blogg funnits under min uppväxt ;) Trevlig sommar på dig!! MvH L

Reply
anna

länge sedan du körde “ur kenzas garderober”. du kan ju inte inbilla mig att du redan visat allt? eller? ett önskemål vore att du visade det äldsta plagget som du äger och fortfarande använder :)

Reply
anja

gud vad jag älskar din blogg och din klädstil!
klicka gärna in på min blogg och säg vad ni tycker! :)

Reply
Hanna

Har följt din blogg i flera år snart, HELT sjukt! Så kul när man typ vet mer om dig än man gör om en vän. Samtidigt lär man inte känna den “riktiga” Kenza men du har ändå släppt in oss bloggläsare väldigt mycket i ditt liv. Tack!

Kolla gärna in min blogg :)

Reply
Martine

I really want to have a jacket like yours, you must have mentioned it where you got it but I can’t find it..
where did you get it? :)

Reply
Jennis

Jo jag tänkte, eller rättare sagt undrar.
Du som är en stor känd bloggerska, har du några crazy stalkers ? För man hör ju ofta att tjejer som är mer eller mindre kända har ofta någon knasig människa efter sig, så jag undrar då, har du någon stalker?

Reply
Emma

Ha det så roligt! :) Du är så otroligt vacker! påriktigt! Älskar din blogg :)

KOLLA IN MIN NYA BLOGG! :D
KOLLA IN MIN NYA BLOGG! :D
KOLLA IN MIN NYA BLOGG! :D
KOLLA IN MIN NYA BLOGG! :D
KOLLA IN MIN NYA BLOGG! :D

Reply
camila

Kenza, är de där din mammma ?
Hon med svart byxdress ?
Isf om de är hon .. SÅ UNG ;o och vacker, men ff så ung haha ;D <33

Reply
månen

hata stockholmare, ni är otrevliga. konstigt att inte fler får skallskador i sthlm för det första för att ni djurar fram och för det andra för att ingen visar respekt för ngn annan och flyttar på sig på gatorna.

Reply
louise

heheh va kul att nån säger att den läst bloggen i nått år sen ber Kenza om kost råd. hehe love kenza :D

Reply
Anna

Hej Kenza! Jag har letat typ över allt i försök att hitta en sån jacka du har på dig, men jag hittar ingen. Var köpte du din? Kram

Reply
fia

jag såg dig på stan! du är så himla fin :D
blev lite för nervös för att säga något! ;)
min pappa jobbar på jofama i malung, så vi kanske om du tar en vända hit någon gång! det vore ett nöje :D <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*