• header

2a juli 2010

God morgon allihopa! Hoppas att allt är bra med er. Jag mår bra men vaknade upp med huvudvärk, och att byggarbetarna utanför har världens monstermaskin som låter som fan gör inte bättre.. Åhh.. Huvudvärken går nog bort snart när jag får i mig frukost.

Igårkväll drog jag och Alexandra in till stan för att träffa Nadia och Pontus. Kände för en kväll med vänner och en massa snack och det var precis det jag fick. Vi satt och drack ett par söta goda drinkar och pratade. Riktigt mysigt. Strax efter tolv rörde vi oss hemåt.

Nu ska jag göra frukost, puss!

62 Comments

Therese

2 juLi* inte 2 juNi :)♥ hihi

Du är så grymt vacker så det inte är sant! Jag vill se ut som du.. Det vill alla! ♥

Reply
frida

Det står 2 juni men tror att du menar juli ;)

Ha en fin dag & hoppas huvudvärken går över :)

Reply
Lina

Halloj :)(håller med om att det är bland de fulaste sätten att hälsa så va tvungen ;))tänkte fråga om du har några go förslag på vad man kan hitta på en dag som denna i stockholm om man är själv. Är ny här och sitta i en lägenhet och dö av värme är inget att rekommendera!! tack på förhand. Kram Lina

Reply
Elin

Guud vad fiin du är! <3 Jag avgudar dej<3
Jag har precis börjat läsa din blogg^^ Jätte-bra blogg!
Kan du inte göra en videoblogg, alltså nåt kliipp<3
Ha det bra
ILY<3

Reply
Keela

så himla mysigt att bara sitta och tjöta och ta en drink eller två på någon uteservering.. åhåååå längesedan jag gjorde det.

Reply
Ida

Hej Kenza!
Jag gillar verkligen din stil. Har en fråga bara, vart går du och fixar ditt hår? Färgar det och så menar jag, vilken frisör? Vad heter färgen du har? Och färgar du ögonbrynen också?

Tack på förhand! :)

Reply
Joanna

Har inte vart inne på din blogg på ett tag,, men på dina bilder ser du mer mogen och genuint lyckligare ut. Vet inte vad som hänt, men du känns avslappnad och glad ut. Är det sommaren och din karl som gör det kanske?

Reply
Medina

Hej Kenza :D

Jag har beställt linser, och jag får dem om minst 2 veckor. Jag är lite rädd att jag kommer sätta dem fel eller att jag inte kommer vänja mig med dem. Kan du berätta hur det var för dig i början med linserna? Skulle verkligen verkligen uppsktta det! :)

Reply
Ellie

Hej,
Jag undrar hur du får ditt hår att se så nytvättat och fräscht ut jämt?! Har du fötts med absolut inte ett enda fett hårstrå eller har du ett bra knep som håller håret “torrt” och fräscht? Tack!

Reply
nancy

hej kan du ge din åsikt? jag har köpt två klänningar som är av samma modell men två olika färger. Jag har skit svårt att bestämma mig vilken jag ska behålla. Vilken tycker du är snyggast?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*