• header

En skön söndag

Igår hade jag en grymt skön söndag! Den började med att jag och Aleks köpte med oss baguette, grillad kyckling, potatissallad och annat gott, och sedan knallade iväg till Brunnsviken för sol och bad. Där mötte vi upp hans vänner och bror och såklart hans underbara brorsdöttrar.

Det var så sjukt varmt och vattnet var riktigt svalkande. Småtjejerna är ju helt förälskade i mig så jag hade den ena på ryggen och den andra i handen hela dagen, haha. Kul var det iallafall!

Vi stannade där till typ klockan sju då vi kände oss hungriga. Då blev det middag på Eastanbul, så jäääkla god (riktig!!) kebab! Efter middagen gick vi vidare till en rockbar där grabbarna tog ett par öl och jag tog en iskall cola. Kände mig lite krasslig så vid elva drog vi hem och myste.

94 Comments

Martina

Ni är så fina tillsammans! och du är så snygg så jag blir galen. Var riktigt stolt över dig själv!

Reply
Anna

Mamma,pappa o barn haha jag skämtar bara:) Men ni såg verkligen ut som en jättesöt familj på den sista bilden!

Reply
kajsa

haha, på sista bilden på dig, ser du mycket yngre ut! typ som när du startade bloggen! :p du är gullig!

Reply
Ilona

Låter som en underbar söndag! Själv jobbade jag :( men inga tårar för det. Här var det dåligt väder ;)
Fin blogg! <3

Reply
star

HAhahah fyfan va sista bilden va rolig. Kolla hur bruna du o Alex är och kolla människorna i bakgrunden : KRITVITA hahahahha inklusive brorsdöttrarna!

Reply
rebecca

Hejsan , jag kollade tillbaka lite i dina inlägg (typ 2009-08). På några bilder stog du med en cigg i handen, och då kom jag ju på att du har rökat. vilket jag redan visste, men typ had glömt av, eller vad man ska säga xp men iaf så undrar jag om du har slutat? tacksam för svar :)

Reply
Amanda

hej kenza! jo jag bara undrar om du använder pushupbh? för dina bröst ser mindre ut nu än när du har bh?

Reply
sry :(

ledsen över att behöva kommentera detta :( men du har en sådan känd blogg, och såna bilder på så små barn är inte bra att lägga ut på internet där de har bar överkropp. du vet, pedofil sajter tar bilderna osv. tycker man inte ska utsätta barn för sånt på internet åde :( visst det är ok att ta såna bilder men bara man håller de för sig själv och inte har de på internet, speciellt i din stora blogg.

Reply
Frida

Det är verkligen jättekul att se er tillsammans! Du ser så lycklig och kär ut! =D

Reply
Marie

Hvor kan man bade i Stockholm? :D finnes det fine strender? Skal til Stocholm på torsdag og vil gjerne bade! :D

Reply
hanna

hej kenza!

kan du inte lägga ut så som du gjorde idag, alltså lite mer bilder på dig och aleks, ni är så söta tillsammans och det är så kul att se :)
ha en toppppppppppppppppeeeeeeeeeeen sommar!!

kram

Reply
Lina

Du, från att inte ens vilja visa din pojkvän i bloggen till att tom visa hans brorsdöttrar… vad hände?

Reply
lotta :)

heej, ville bara säga att jag ser upp till dig mega. och att jag är avis på dina pigment. ville bara säga att ni ser ut som värsta söta familjen :) när blir det barn kenza? vill så gärna se era framtida barn ihop hehe :)
Hoppas det gick bra att jag kallade dig vid namn även om jag inte känner dig.. kram från din största läsare, typ haha :D

Reply
julia

att se bilderna med barnen med är ju helt underbart! du kommer passa så bra som mamma !många härliga kramar !:)

Reply
Jagärinteenbitterfittaegentligen ;)

Innan jag skriver min tråkiga kommentar, så vill jag säga att din blogg ÄGER! Den är så himla bra och du är väldigt vacker :).

Iaf, det jag vill säga var att. På alla bilder så syns det är att du har photoshopat ljusare på vissa ställen, t.ex. bild nr 2: vid barnets mage. Detta är ingen stor grej, absolut inte, se bara till att det inte blir för mycket photoshop.. din blogg äger redan som den är!!!=)

Reply
hanna-sofia

Hej! super fina bilder! :-D men jag undrar vart din söta navelpiercing tatt vägen? :) ram

Reply
L O V I S A . S

så jävla snygg kropp, fusko :( helt brun också, blir ju nästan sur :D din kille är ju inte lite biffig :O hahaha (A) kram på dig kenza, du har världens bästa blogg.

Reply
em

vart kommer din sjukt snygga bikini ifrån? :)
förresten så älskar jag din blogg!
du verkar så “orginell” jämfört med många andra bloggare!
fortsätt som du gör så kommer du snart förbi kissie pissie !
kram

Reply
Natalie

Ni är så otroligt snygga!!:O ;) Och såklart lika söta tsm med barn som utan barn omkring er!! Ni kommer få vÄrLdEns fiinaste barn du & Aleks och ni kommer bli världens grymmaste föräldrar!!!!! :D Längtar, tihi^^

Kramar till eeeeeeeeeeeer! <3 <3 <3
LOVE

Reply
Zääii

OMG OMG OMG OMG!

Du är sjukt underbar, vacker, och är skit snygg!
Dina model bilder är sjukt vackta! :o

Iallfall undrar jag vart du har kööpt din snygg, snygga bikini?

Den är skit fin! :P

Tacksam för svar.

TA HAND OM DEJ SÄGER JAG BARA!
För du är olagligt söt! :)

Reply
Linda

Gud vilken blick på sista bilden… Man ser att det är den där “kärleksblicken” som du kollar på honom med !! Fan vilket romantiskt och underbart par !! Hoppas det alltid är NI :) *peppar peppar* tar i trä ;) <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*